detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Zdej pa počas šibam z mojim na en sestanek...ki upam da bo hitr fertik , bi se rada mal ulegla....pa naš bebi je danes tak mirn, pol bo pa spet agadir ponoči ....pa moj popek je še kr udrt . Nič fajn bodite drage so dragemu povej, da morata nujno , da bo popek spravil nazaj ven sej to mu jst skos razlagam...pa ni haska, on mi zdej kr govori, da bom šla v kratkem rodit , pa še v ponedeljek gre zraven ko grem na CTG...pol bo pa po možnosti moja G še rekla da sem kaj odprta .....pol se lahko pa dak do junija obrišem pod nosom joooooojjjjjjjj, povej mu, da naj raje ostane doma ja, saj jaz tudi mislim, da ko ne študira, da bo bejbiju glavo razbil pol študira,da sem odprta in ne vem, če ga je strah, da mu bo ga kaj odtrgalo pol dela...pol to...pol ono...pol pa suša na vrhuncu... kak se reče bolezni ko ti primanjkujejo vitamini? da bi vsaj vitaminozo dobila .....jst sploh vem ne več kok je , pa kak filing je ....še dobr da mamo pomočnike, da gre cajt vsaj hitreje jaz tudi ne vem kako to gre si bom morala najprej v knjižnico po knjige o spolnosti...najboljše, da najprej vzamem tiste za otroke pa pol tako naprej sem 1x mojega negi prepričevala, da bi itd...pa itak ni bilo haska pol pa rečem joj ste moški čudni pa zdaj ko bi lahko nočete pol pa boste jamral, da bi pa me ne bomo mogle..pol pa mi reče, ja, če ste pa ve ženske vse takoj za akcijo pa vedno si pa naj najdem eno žensko sem rekla ...uuuuuuuuu dobra ideja sem rekla sam ti si ne misli, da boš pol zraven gledal...pol pa mi reče, ja kaj pa misliš ...tist pa bi ne , jst sem mojmu kupla za valentinovo knjigo 1000 poz do najboljšega orgazma.....pa je še kr zapakirana, mu moram rečit da morma sprobat če je res, ker drugače reklamacije ne bodo več upoštevali že sem 10000 napisala pa še 10000 bom...kako so moški smešni...zdaj ko vejo, da mi lahko pa bi ful rade zdaj neki bremzajo...če bi pa bili na našem mestu pa bi verjento "rilec" za sabo šlepal....zdaj pa tudi po mesec dni pa nič ne rečejo, da je kriza...po porodu bodo sigurno kaj jamral...jau... ja, ti to knjigo sam prinesi pred dragega pa povej, da treba sprobat...reklamacija čez leto dni več ne bo možna
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|