*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sončni nasmeh, blueeyes, pikaro - želim vam uspešen današnji pregled dojenje - brigita, nam je ga. Pavlina v mš rekla da ni treba nič dodajat, če imamo svoje mleko, ker se otrok z maminim mlekom odžeja in nasiti,.... kasneje pa pol priporoča le vodo,.... pa rekla je da vedno najprej ponudi zizo, tudi če je premalo in šele potem flaško, da ne najprej flaške,.... čaj - nam je celo rekla v mš, da je boljše kar prekuhano vodo, ker vsak čaj na nekaj vpliva, drugače pa kar brez sladkorja zaradi zobkov,..... se pa za prve zobke kupi, tak naprstnik ki si ga daš na prst v obliki ščetke- namesto gazice (babycenter 2kom cca 4€) ali pa one igračke ko so ki imajo na koncu tak mal podobno ščetkici sonček - super, da je z atijem boljše mala čebelica - čestitke Rim - sploh ne morem verjet koliko aprilčic je že rodilo in se že cartajo s svojimi plenice in pranje - nam je tudi v mš rekla, da ni treba vse prekuhat, ker tko pol zlikamo,... je pa še na to temo bla debata, sej na skoraj vsaki etiketi piše 30 ali 40 stopinj - in je rekla, da sej so zdej tko močni praški ki vse to uničijo cveta - vse naj naj za rd sms - mi2 tud nameravama po porodu (ko bova uspela) poslati sms,.... nimama pa še nič napisanega, ker niti ne veva spola in po moje ko bom vidla najinga prelepega sončka, bodo črke same stekle,... joj se že veselim slončkanje - ja sej mnenja so res full različna, eni pravijo da ni ok drugi da je, torej junona - a danes maš Ocvirkovo, a nimaš ti g. v šentjurju? sem spet kej zamešala? Aha sej sem vidla, greš na akupunkturo,... jst mam tudi danes,... ti jo kr vprašaj, je full fajna, jst mam tud zanjo že kr prpravljeno vprašanje tinaaja - a prvič si imela sprožitev,... in kako to zgleda? dolg trajalo vse skupaj? Najprej ti prepiknejo mehur in nato potem kr dajo umetne popadke ali detelja - u kak dober zajtrk, ti si pa res pridna, jst sem še v pidžami, ti pa že pri frizerju, lepo soba v P. - jst se tud nagibam k temu da bi imela svojo sobo , seveda je pa baje v ce kr poln, tko da če jo dobiš,.... zdej če bi imela koga ok, ni panike, .. ja tud zarad tega, da jst koga ne motim, ker se pol full glupo počutiš pa to,... upam, da bo frei,.... pa še možek bo lahko veliko z nama srečka82 - babica je podaljšala dr zaradi tebe, kok pohvalno, lepo od nje to pa je tradicija Tko zdej sem se pa razpisala,...... Kdaj si bila pri njej? Jaz sem imela ob šestih uro. Ja, G imam pa tega kot ti.