Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 8:42:15
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vita5 res sem vesela da se ti je vse uredilo. ko tole berem, se zavedam da imamo mi resnično srečo. v družini nas je 7, drug teden pričakujemo še 2 člana (dva odrasla, drugo otroci). imamo dovolj hrane, včasih jemo tudi zunaj in se nam vse izteče kot hočemo. sem res srečna za svoje finančno stanje Torej vas bo devet? svaka čast, kapo dol
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 9:17:12
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Do letošnjega leta v šoli sploh ni bilo malice, po novem zakonu pa vsakemu dijaku pripada malica ki jo subvencionira država. Dobijo pa en mali sokec pa rogljiček,ali jogurt in jabolko. To je pa za 8 ur bivanja premalo. Katera šola pa je tako slabo založena? moj brat je dijak in pravi, da dobijo toliko, da ne more pojesti, pa verjemi, da poje ogromno... meni se zdijo tvoje zgodbe malce pretirane Na šoli do lani ni bilo možnosti malice in so dijaki jo nosili s sabo ali jo kupovali v bližnji trgovini. Sedaj dobijo hladno malico in to je burek, rogljiček, sendvič, čokoladna blazinica, razno sadje sok, jogurt. Nekaj od tega. In po besedaj moje hčere so vsi veseli ker imajo v šoli malico pa čeprav je mrzla in se včasih z njo ne naješ dovolj
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 9:20:05
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Na šoli do lani ni bilo možnosti malice in so dijaki jo nosili s sabo ali jo kupovali v bližnji trgovini. Sedaj dobijo hladno malico in to je burek, rogljiček, sendvič, čokoladna blazinica, razno sadje sok, jogurt. Nekaj od tega. In po besedaj moje hčere so vsi veseli ker imajo v šoli malico pa čeprav je mrzla in se včasih z njo ne naješ dovolj Če se včasih ne naješ, je drugače kot če se ne naješ nikoli. sendvič in burek sta čisto nekaj drugega kot le rogljič. v tistem postu si napisala da dobijo rogljič, ali jabolko... ne vem točno, uglavnom skoraj nič
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 9:22:37
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Katera šola pa je tako slabo založena? moj brat je dijak in pravi, da dobijo toliko, da ne more pojesti, pa verjemi, da poje ogromno... meni se zdijo tvoje zgodbe malce pretirane Jaz ji pa čisto verjamem, da dobijo tako malico. Tvoj brat ima veliko srečo, da ima njegova šola možnost strežbe toplega obroka in da dobi obilno malico. Tako da ne obtožuj prehitro! sej ne obtožujem, ampak se mi njene zgodbe zdijo pretirane. istočasno, ko nimajo za jest, ona preureja hišo? ne vem, to je samo moje mnenje. verjamem pa, da obstaja folk, ki nima denarja...
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 9:42:17
|
|
|
|
Korina1
|
Ne preurejamo hiše, ampak se je ena hčera odsella v drugo sobo , v to sobo pa se bo preselila mlajša. Treba je bilo samo prebelit ( jupol smo imeli še doma od predlanskega leta) in nas preureditev ni stala niti centa. Posteljo je imela od prej, problem so bile samo omare. In če bom kdaj imela srečo pa kje dobila druge in boljše omarice za v kuhinjo jo bom tudi preuredila. Pa me bo stal samo prevoz omaric. Enkrat v prihodnosti.
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 10:09:00
|
|
|
|
sonček33
|
Korina prav imaš - treba je gledat naprej, treba je iskat rešitve. Takole vam bo gotovo uspelo.
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 18:08:25
|
|
|
|
Tanja55
|
Korina, pa bi tvoja hcerka zelela koncat solo? Zadnji letnik ce prav razumem?Postopoma, po izpitih bi se dalo, ce bi resnicno mela zeljo. In ce ni glih matematika ali fizika ji morda lahko jaz pomagam. Lahko mi na ZS napises ce bi to kaj pomagalo, razmisljam pa da bi vseeno imela vecje moznosti z dokoncano srednjo solo kot z OS.
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 24.3.2009 18:24:45
|
|
|
|
Korina1
|
Tanja- hči ima namen končat šolo in tudi maturo. Nekaj že dela na tem je pa vmes tudi matematika.
|
|
|
|
RE: Mesečni znesek za hrano 25.3.2009 7:42:18
|
|
|
|
tejči77
|
Korina, zelo pomembno je, da obe hčeri naredita vsaj srednjo šolo. To naj ti bo cilj in prioriteta. Bosta res lažje prišle do zaposlitve. A pri tebi pa ni nobene možnosti zaposlitve? Karkoli, tako bi najlažje rešili finančne težave. Saj vem, da je hudo, ko enkrat padeš v brezposelnost, zdaj pa sploh. Mene je ravno tega najbolj strah, ko nikoli ne vem a bom naslednji mesec še imela zaposlitev, pa vseeno pripravljam že drugo diplomo pa z dvema šolama bom verjetno ja kaj našla. Če sem prav razumela si na zavodu, ali pri tebi ne bi prišlo v poštev kakšno izobraževanje preko zavoda, saj baje tudi potne stroške povrnejo? Pa da bi tudi ti imela večjo možnost zaposlitve? Zdaj sta hčerki že tako veliki. Razmisli, saj kakšno šolanje ni tak bav bav, pa med ljudi greš, ne boš ves čas doma.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?