Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 12:49:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: lejca .... moja porodna zgodba...o tem kdaj drugic,ker sedaj nimam casa..je pa bilo zelo hitro vse skupaj...bi vsaki zelela tako, sem med srecnicami... pa hvala ker ste mislile na nas lp lejca Kako lepe slike! Tako ste lepi vsi skupaj. Tista, na kateri si ti in mali srček - ti gledaš v fotoaparat, mali pa tebe... ful lepe slikice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 12:51:15
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naspala sem se kot že dolgo ne. Nika je po včerajšnji dozi (90ml) dodatka spala do 6h zjutraj. Od okoli 23h. A lahko rečem, da smo prespali noč? Zdej sva se že uredili, pojedla je... nosek ji pa ful nagaja. Sploh ne more ležat na ravnem, tak da sem jo podložila z blazinami, da ima vzglavje dvignjeno. In zdaj spi ko polhek. Še slikovni prikaz: al je enim hudo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 12:53:00
|
|
|
|
pocka
|
Meni pa mali spi na roki, ga tako zvija,da je samo tako v redu, da je na trebuščku na moji roki ...še kosilo sem tako jedla...in to z desno roko (sem levičarka), si lahko predstavljate kako je to zgledalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 12:54:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naspala sem se kot že dolgo ne. Nika je po včerajšnji dozi (90ml) dodatka spala do 6h zjutraj. Od okoli 23h. A lahko rečem, da smo prespali noč? Zdej sva se že uredili, pojedla je... nosek ji pa ful nagaja. Sploh ne more ležat na ravnem, tak da sem jo podložila z blazinami, da ima vzglavje dvignjeno. In zdaj spi ko polhek. Še slikovni prikaz: kk lepo pančka...spi pa z odprtimi usti kot naša
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 13:11:24
|
|
|
|
Najaa
|
cita, imaš zs. pocka, vi ste že imeli kosilo? Jaz sem komaj zajtrk pojedla. Po novi uri sva spali z Niko do 11h. Je pasalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 13:57:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca .... moja porodna zgodba...o tem kdaj drugic,ker sedaj nimam casa..je pa bilo zelo hitro vse skupaj...bi vsaki zelela tako, sem med srecnicami... pa hvala ker ste mislile na nas lp lejca lepe slikce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 14:59:35
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako ste kaj? mi smo tak tak če nas ne zvija smo super,pa radi se cartamo in se nosimo tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 15:54:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? mi smo tak tak če nas ne zvija smo super,pa radi se cartamo in se nosimo tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda Glej glej, a to je ta mali fantiček, ki se je tako hecal z mamico? Luštkan je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:11:03
|
|
|
|
Nina00
|
Se samo javim, da sem še 2v1 in da se še nič ne dogaja. Sem mislila še malo pokomentirat, a imamo danes že druge obiske na vratih, tako da kasneje ali jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:18:53
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pozdravljene! Tudi pri nas se še nič ne dogaja, klatim se okrog po obiskih, al pa jih sprejemam - mi je to boljše, ker če grem kaj okrog, pa v kak Europark zavijem, bi si lahko kupila VSE!!!! Vse cunje so mi lepe in vse bi mela, hehe, sam nimam kam za probat, ko mam ta trebuh in sem še kar vzdržna, čeprav 2 čevlji so že padli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:19:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? mi smo tak tak če nas ne zvija smo super,pa radi se cartamo in se nosimo tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda Iiiiiii, pikec šmikec, mamin nagajivček! sladki!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:20:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: lejca .... moja porodna zgodba...o tem kdaj drugic,ker sedaj nimam casa..je pa bilo zelo hitro vse skupaj...bi vsaki zelela tako, sem med srecnicami... pa hvala ker ste mislile na nas lp lejca lepe slikce se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:21:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
Slučajno ve katera kaj se dogaja z Lorencio? Nič se ni javila, pa me zanima v kakšnem stanju je...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:58:36
|
|
|
|
yania
|
ojoj,,,evo mene.. naš je tudi danes nemiren. Spi po malem, v naročju, noter v posteljici sploh ne zdrži. Kot bi ga zvijalo...pa kakal še ni od včeraj zvečer....tudi spi na trbuščku na roki. To mu ful paše...je bil že proti jutru tako nemiran in je jokcal, potem smo mu pa še AD3 dali 1 kapljico po žlički zjutraj...mogoče še to malo pripomore k temu, da je skos pokonci danes....mi je prav čudno, še dobro da je moj doma, da je vikend, ker bi mi že roke odpadle... ma je čudno ko tako malo strani popišemo...haha...se malo crkljate in uvajate.... ok, zdej pa šibam, lakooootaaaa..... aja, a katera ve, kje bi tiste it.kapljice kupila...samo v Italiji?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 18:59:13
|
|
|
|
Najaa
|
Nina, Tulipan, Lorencia. Upam, da bo čim prej kaj svežih novičk. yania, še enkrat mi povej, kako se reče tem kapljicam, pa ti jih bom probala zrihtat do srede.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 29.3.2009 19:00:34 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 19:00:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica imam eno vprašanje glede čišče. nimam zdaj časa it za nazaj brat, če je kdo že o tem govoril... danes se mi je med tuširanjem odtrgala kar precejšnja kepa - nekje pol pesti velika. ali se je to vam tudi dogajalo še toliko časa po porodu? (danes je 11. dan) patronažna mi je zadnjič rekla, da se mi zdaj ne bi smele več trgat neke kepe, ampak meni se je komaj prav začela krvavitev. v bolnici sem ful krvavela prvi dan, potem pa skoraj nič več. včeraj sem pa spet precej krvavela, danes pa se mi je še ta kepa odtrgala. pa tudi krče čutim ene dva dni malo močnejše - prejšnje dneve od poroda naprej, jih nisem sploh nič čutila... mislite, da je to še vse v mejah normale, ali naj začnem zganjat paniko? skrbi me samo za to, ker je ravno v četrtek patronažna rekla, da kep več ne bi smelo bit... mogoče bi bilo vseeno dobro,da kam pokličeš pa vprašaš, ali patronažno ali pa kar v P, nevem no, res,da je nedelja, ampak vseeno...je pa tudi meni glih zadnjič rekla,da ne sme biti več kep in naj ji takoj povem,če bi se kaj takega pojavilo, pa sem šele teden po porodu pocka hvala za napotek. sem šla kar poklicat v P pa so mi tam rekli, da to ni hudega, če ni obenem še zraven močne krvavitve. in res je ni. kake dva dni nazaj nisem skoraj nič krvavela pa zdaj tudi skoraj ne več. zgleda kot da se je neka kri nekje nabrala in malo strdila pa pol v enem kosu prišla ven. rekli so, da naj bom pozorna. če ne bo močne krvavitve ob teh kosih, pol ni panike. bom pa še vseeno omenila v torek patronažni. da vidim kaj bo ona rekla.
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 29.3.2009 21:49:15
|
|
|
|
yania
|
Najaa kapljice se imenujejo IDROPLURIVIT... A res boš lahko nekako jih zruhtala...pa ti si zlata... ma danes je cel dan nekaj mi jokcal po malo, le v naročju obrnjen navzdol je bil miren, na roki....zdej je pa omagal, po kopanju...je pa res da mi cel dan ni kakal,,,nekaj malega za okras je bilo pred kopanjem v plenički....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 8:01:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro; a še vse spite? Kako ste mamice in kako kaj vaši ? Kaj pa naše ? Še malo pa bo konec marca, dekleta, da ne pobegnete k aprilčicam Evo, jaz ne morem več spat čeprav je bil včerašnji dan kr naporen; Lea je skozi nekaj jokala, sitnarla, pa v trebuščku jo je zvijalo ampak ker se punca tako hitro naje da ji kr mlekec na želodec pade potem pa je jok in stok; no noč je bila tudi bolj tako, jo je kr mantralo, no sej nekaj sem odspala ampak glede na prejšnje noči, bi lahko bilo bolje.....sicer pa če bi tej otroci samo jedli in spali, sploh ne bi vedli da jih imamo, ne? Kaj boste kej počele? Vreme ni ravno primerno za sprehode...pri nas je sicer nehalo deževat ampak piha....tako da bomo spet noter.....no, danes je pa moja mami šla delat po dopustu in je kuhinja v mojih rokah ...pa še cunje imam za dat prat in glede na vreme bo kr sušilni laufal..... Aja, danes se začne akcija plenic v Muellerju - pampers, paket od 48 kom je namesto 10,99€ zdaj 7,95€ in ker gre moj paket proti koncu, bom šla v nabavo, bom kr ene 3pakete vzela, sej ji kr porabimo....samo ne vem, če bi kak paket št.1, ker se mi zdi da ji bo 2 malo prevelika; ah, bom vidla http://www.mueller.si/pdf/prospekt/drogerie0906_si/mprosp_drogerie0906_si.pdf pa še čaj za dojenje je treba vzet in do lekarne po BioGaia kapljice, da vidimo če to kaj pomaga.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 8:17:01
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naspala sem se kot že dolgo ne. Nika je po včerajšnji dozi (90ml) dodatka spala do 6h zjutraj. Od okoli 23h. A lahko rečem, da smo prespali noč? Zdej sva se že uredili, pojedla je... nosek ji pa ful nagaja. Sploh ne more ležat na ravnem, tak da sem jo podložila z blazinami, da ima vzglavje dvignjeno. In zdaj spi ko polhek. Še slikovni prikaz: Leejjoo tamalo... ne dajat takih slikic gor ker se bo Leon do konca zaljubu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 8:17:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca .... moja porodna zgodba...o tem kdaj drugic,ker sedaj nimam casa..je pa bilo zelo hitro vse skupaj...bi vsaki zelela tako, sem med srecnicami... pa hvala ker ste mislile na nas lp lejca Iiiii... kokoli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 8:19:09
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ma danes je cel dan nekaj mi jokcal po malo, le v naročju obrnjen navzdol je bil miren, na roki....zdej je pa omagal, po kopanju...je pa res da mi cel dan ni kakal,,,nekaj malega za okras je bilo pred kopanjem v plenički.... kiro mleko pa maš?? si prešla že na novalac? ker meni tudi ne sračka čez dan že 2 dni... včeraj zvečer se je pa tako pokakal okoli 9.30 zvečer, da je bil praktično do popka pokakan pa še ZELENO (?!?!) je blo in takoooo smrdeče da nism vedla, če bom skupaj padla al kaj bo ratalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 9:15:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca .... moja porodna zgodba...o tem kdaj drugic,ker sedaj nimam casa..je pa bilo zelo hitro vse skupaj...bi vsaki zelela tako, sem med srecnicami... pa hvala ker ste mislile na nas lp lejca jei kak ste lepi..vsi trije
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 9:17:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naspala sem se kot že dolgo ne. Nika je po včerajšnji dozi (90ml) dodatka spala do 6h zjutraj. Od okoli 23h. A lahko rečem, da smo prespali noč? Zdej sva se že uredili, pojedla je... nosek ji pa ful nagaja. Sploh ne more ležat na ravnem, tak da sem jo podložila z blazinami, da ima vzglavje dvignjeno. In zdaj spi ko polhek. Še slikovni prikaz: Lej ti zaspanko. Kak je lepa Najaa daj pridi še do mene da bo moja tamala tud tak dolgo spala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 9:18:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? mi smo tak tak če nas ne zvija smo super,pa radi se cartamo in se nosimo tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda Lepotec mali, ki smo ga vsi taaaaak dolgo čakali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 9:21:18
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? mi smo tak tak če nas ne zvija smo super,pa radi se cartamo in se nosimo tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda Ooooo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?