yania
|
Infinity opazuj ga kako diha, da ni kaj na pljučka šlo. Kako hitro diha v spanju...saj vidiš če zadeva ni čisto nič boljša oz.še slabša bi jaz ga peljala pokazati nazaj..pa pokliči da bi ga takrat ko je najmanj naročenih, oz.mogoče čisto na koncu, da ne bo še kaj pokasiral... a vročine pa nima? Ja božčki so, res. Naš je tudi z noskom bolj tako. Diha kot bi bil ful polhn...zdej mu grem spet inhalacija dat pred noseka ko spančka...če nimaš inhalatorja, pejdi z njim v tuš kabino, zaprita se nageca, pa ful vročo vodo odpri, ti pa stoj v kakem lavorju, da ne bosta se opekla...pa glej da imaš segreto kopalnico...to ful pomaga res...so mi pri zdr.vedno to rekli...ma pri nas je problem ko imamo ultra veliko kopalnico, tuš in še banja, pa wc....tako da bi noter paro naredila, bi bilo nemogoče....ali pa ko bo spal, mu pred njim postavi zavreto vodo s kamilicami....samo previdno daj to kam, da ga ne popariš... No mi zadevo z inhalatorjem kar rešujemo, zaradi tavelike smo to kupili..mi je kolegica priporočala...kupi se v sanolaborju ali hospitaliji..še zdaj ko je kaj zamašen nos, al pa če kašlja,,,15 minut, eno fiziološko not stisneva, vmes gleda risanko,,,to je to...