julam
|
oj na kratko še od mene. čestitke vsem mamicam , ki ste že dočakale in srečno vsem , ki ste še na čakanju. Nimam časa brat za nazaj. zato se ne bom umešala v debato, lahko pa dodam svoj piskerček: 1. mi smo lulije obračal navzdol, da nista bila po nepotrebnem mokra do vratu 2. pupki dajemo bio gaia in kuminov sirup - prve redno vsak večer, sirup pa po ptrebi. Dajemo po žlički, ni problema. Če pomaga? Ne vem, škoduje menda ne . Sem se že navadila, da jo zvije, pa nekak gre. Enkrat jo zvija bolj, drugič manj. 3. Hrana: jaz sem se odločila, da bom verjela takole: tista hrana, ki jo sama težko prebavim, me napenja, obleži, bo verjetno delala preglavice tudi . Zato se je izogibam. Sicer pa mislim, da so krčki pač stvar časa, da organizem dozori. zato se ne grem več detektiva, razen pri alergenih, katerih pa se še izogibam. Bio gaia so mi zato fine, ker v bistvu pomagajo krepiti črevesno floro, ki je pri bebicah še boga ... VPR: kdaj kopate vaše pikce? Jaz trenuttno čakam, da se madam zbudi, da jo skopam. Mi jo je fajn skopat pred nočno izmeno, da pade počas v eno rutino. Pa se sprašujem, če ni že malo pozno, ker se bo zbudila LAČNA, potem pa predno poje prvo rundico, bomo pa že pri 22h. Torej kdaj in kako pogosto to prakticirate? Ok, neki jamra. čao
|