Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 9:23:17
|
|
|
|
tasa_m
|
DOBRO JUTRO. Kako ste? Nas zabava zamašen nos ki je pol posledica kašlanja . Sem bla od 24h-3h gor ker nisem upala zaspat, ker ko sem jo slišala kak mi zakašla se mi je revica tak zasmilila da joj. In pol sem kr takoj gor skočla. Ma sem ji ponoli nos čistila z pumpico in fiziološko pa se mi zdi da nič kaj dost ne pomaga , zdaj pa ji sem skuhala soleno vodo in kamilice ter sem ji dala pri postelji da ji gre para gor. Upam, da bo to pomagalo. Rekli so da pomaga. Močno upam.. Sem mislila do pediatra pa mi je sestrična rekla da mi nebo nilč napisala ali dala za njo zato ker nim vročine, edino kaj bo mi rekla je da naj nos redno čistim. To pa itak delam pred vsakim obrokom pa med previjanjem. Zdaj pa grem gledat za vlažilce zraka, da ga nabavim. A ve uporabljate vlažilce?? Sem slišala da je baje Dormeotov vlažilec ful fajni?! Je kateri kaj znano??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:08:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca .... moja porodna zgodba...o tem kdaj drugic,ker sedaj nimam casa..je pa bilo zelo hitro vse skupaj...bi vsaki zelela tako, sem med srecnicami... pa hvala ker ste mislile na nas lp lejca iiiiii,kako lepa družinica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:08:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Naspala sem se kot že dolgo ne. Nika je po včerajšnji dozi (90ml) dodatka spala do 6h zjutraj. Od okoli 23h. A lahko rečem, da smo prespali noč? Zdej sva se že uredili, pojedla je... nosek ji pa ful nagaja. Sploh ne more ležat na ravnem, tak da sem jo podložila z blazinami, da ima vzglavje dvignjeno. In zdaj spi ko polhek. Še slikovni prikaz: kako lepo spančka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:08:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? mi smo tak tak če nas ne zvija smo super,pa radi se cartamo in se nosimo tule sem pa dobila slikco od Pupinega Leonarda to je ta mali navihanček, ki je mamico v bušiju tako hecal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:08:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: yania ma danes je cel dan nekaj mi jokcal po malo, le v naročju obrnjen navzdol je bil miren, na roki....zdej je pa omagal, po kopanju...je pa res da mi cel dan ni kakal,,,nekaj malega za okras je bilo pred kopanjem v plenički.... kiro mleko pa maš?? si prešla že na novalac? ker meni tudi ne sračka čez dan že 2 dni... včeraj zvečer se je pa tako pokakal okoli 9.30 zvečer, da je bil praktično do popka pokakan pa še ZELENO (?!?!) je blo in takoooo smrdeče da nism vedla, če bom skupaj padla al kaj bo ratalo meni je patronažna rekla, da če kakajo zeleno, kao imajo krče; ponavadi je dojenčkovo blato tako rumeno, bolj tekoče....booooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:25:56
|
|
|
|
mediuhec
|
punce, pozdravljene! ja, glede sumljvih zadev za čiščo ali šive, se pokliče v P- tam kjer rodiš. po poterebi se tam tudi oglasiš. vprašanje: a vas lahko vprašam, kako imate "spravljene" bradavičke čez noč, pa tudi dan. jaz se še vedno mažem z lanolinom kot obsedena (zarad prejšnjih poškodb), potem pa je modrc ves masten od tega. potem si pa dam še une posebne obliže gor. kaj pa ve? jih imate samo v modrčku? vas nič ne draži blago? slišala sem za bombažne blazinice- kolk je to higienično? tiste, ki brez problema dojite, ali se tudi mažete s kakšno kremo ali popolnoma nič? kakci: naš ma vse sorte, od zeleno, rumeno... pa ne vem kako vam dojenčka uspe tolkokrat previt. pri nas ko se začne dret za hrano, ni šans, po tem zaspi. če ga nekje vmes pa se zbudi potem pa ne zaspi nazaj. dobro je edino, če ga skapiram, da bo kmal lačen- pa še to se potem proti koncu zna jokat na previjalni... spanje: naš je ful glasen med spanjem! glih ko zaspim malo, pa me vrže pokonci kakšen glasen stok. a je pri vas tudi tako? lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:31:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Morning mamice Jaz dobro pa ve? Pri nas znosno jemo na 4 ure pa mislim da se mi je amerika prikazala .Hrane jima ne reduciram več jima dam kolko rabita.Itak mamo v četrtek posvetovalnico pa da vidimo kolko sta pridobila.Če me ne bi toliko utrujali z temi številkami bi verjetno onadva že prej to prešaltala na višji rang spanja. Pa tudi krčev imata manj ko se najeta do sitega pol si pa ma želodček čas spočit prej pa je to bla prava štala kar naprej jedla pa kar naprej zvijalo. No ,pa anže je postal mali cartjivc na mami spi ko ,pa je treba v svojo posteljo pa mu kar naprej nekaj manjka.Trenutno je taka tišina ,da moram it gledat če še dihata. tasa - upam da si šla vsaj danes k pediatru.Ne bi te rada strašla samo če kašlja se nimaš kaj špilat rajši preventiva.Res je da če ni bakterijskega izvora prehlad antibijotikov ne dobiš samo fiziolološko.Če pa to ne pomaga pa pride odhod do pediatrije kar pa verjemi ni prijetno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:49:47
|
|
|
|
mediuhec
|
shranjevanje mleka v zamrzovalniku: a ga date v posodice od npr.Aventa? (kaj neki sprašujem, imam tko mleka premalo, eh, firbec pač!) tasa-m: na včažilce se ne spoznam. upam da se pozdravite persida: kapljice že uporabljamo. se mi zdi, da je mal bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:49:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec vprašanje: a vas lahko vprašam, kako imate "spravljene" bradavičke čez noč, pa tudi dan. jaz se še vedno mažem z lanolinom kot obsedena (zarad prejšnjih poškodb), potem pa je modrc ves masten od tega. potem si pa dam še une posebne obliže gor. kaj pa ve? jih imate samo v modrčku? vas nič ne draži blago? slišala sem za bombažne blazinice- kolk je to higienično? tiste, ki brez problema dojite, ali se tudi mažete s kakšno kremo ali popolnoma nič? kar se tiče dojk; čez dan ko ni nobenega doma, si jih zračim; dam dol modrc pa eno veliko majco čez al pa tudi nič (se uležem za par minut na posteljo) in jih luftam...drugače pa imam modrc gor, mažem si jih z lanolinom in si dam tudi blazinice (od Tosame TO TO) Čez noč pa jih imam v modrcu, ker drugače bi bila luža na postelji, ker itak skozi teče mlekec ven No po dojenju si jih tudi z mlačno vodo umijem, malo namažem in spravim v modrc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 10:59:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
mediuhec - če boš čakala na to da tamali ne bo nič jokal pol zaman čakaš.Moja dva tudi ko se odločita da bosta jedla prav tako spuščata krike na previjalni pa kaj malo pa se morata dret ne more bit skoz tak ko bi onadva hotela.Če pa imata mokro vse pa jima tud ni všeč .Ti ga kar pusti naj joka tisto minuto kar ga previjaš ponoči pa lahko ven spustiš kako previjanje da ga ne budiš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 11:00:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
mediuhec - da bi ti rekla da popolnoma izginejo krči bi se zlagala,je pa dejstvo da po teh kapljicah veliko bolj prdajo kot sicer to pa tudi veliko pomeni vsaj mojadva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 11:38:05
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: yania ma danes je cel dan nekaj mi jokcal po malo, le v naročju obrnjen navzdol je bil miren, na roki....zdej je pa omagal, po kopanju...je pa res da mi cel dan ni kakal,,,nekaj malega za okras je bilo pred kopanjem v plenički.... kiro mleko pa maš?? si prešla že na novalac? ker meni tudi ne sračka čez dan že 2 dni... včeraj zvečer se je pa tako pokakal okoli 9.30 zvečer, da je bil praktično do popka pokakan pa še ZELENO (?!?!) je blo in takoooo smrdeče da nism vedla, če bom skupaj padla al kaj bo ratalo meni je patronažna rekla, da če kakajo zeleno, kao imajo krče; ponavadi je dojenčkovo blato tako rumeno, bolj tekoče....booooo ja, sem klicala danes v ambulanto, ker me je že skrbelo, pa so rekli da naj bi blo res zaradi krčev zeleno... tako, da če še katero skrbi - NI POTREBE!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 11:38:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec spanje: naš je ful glasen med spanjem! glih ko zaspim malo, pa me vrže pokonci kakšen glasen stok. a je pri vas tudi tako? ja, ja... moj ima tudi vsake tolko kakšen krik (neki UUU reče ), samo sem se že navadla... ko to dela, pomeni da trdno spi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 11:39:13
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mediuhec - da bi ti rekla da popolnoma izginejo krči bi se zlagala,je pa dejstvo da po teh kapljicah veliko bolj prdajo kot sicer to pa tudi veliko pomeni vsaj mojadva katere kapljice to? BIO GAIA?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 11:40:10
|
|
|
|
mediuhec
|
persida: ja, prdeka pa res več kot prej! no, samo da mu odleže!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 11:41:40
|
|
|
|
jjasna85
|
Sem prow sama, samcata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:11:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
jasna85 - saj sem jaz tu nekje ko pa mi dva pritiskata,da sta lačna ,pa cartala bi se pa skoz nekaj kaj bi ti govorila saj veš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:11:52
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako kaj? a je vsepovsod tako kislo brezvezno vreme? mi smo dane ok spali-mi je smešno,ko eno noč spimo ok,drugo pa se nonstop prebujamo jaz imam obojne kapljice biogaia in koroške in mal kombiniram. biogaia dam zvečer,koroške pa tu pa tam po eno kapljico na dudo,da se umiri,če drugače ne gre sem pa jezna,ko je tako brezvezno vreme,da ne moremo ven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:12:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
jasna85 - zdaj vsaj folgam strani brat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:13:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
o sasi - ti še dihaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:15:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - kaj ti bo brezvezno vreme če pa maš doma takega sončka malo v pojslo poglej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:17:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - lahko pa do benedikta prifuraš na kafe bi mi prav pasal ker sami se mi pa res ne da kuhat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:18:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA o sasi - ti še dihaš diham,diham... pa se je spet alarm vklopil-jaz vam rečem,da čuti,kdaj se vsedem za comp
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:19:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
kak je lepo ko sem skoraj sama na strani zdaj bom pisala poste in jih sama brala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 30.3.2009 12:19:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kaj ti bo brezvezno vreme če pa maš doma takega sončka malo v pojslo poglej ampak mojmu sončku je menda tečno skoz not,če njemu je pa meni
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?