|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
14.5.2009 15:02:35   
sarar
ojla punce! sem malo prej prišla iz službe, pa koj na računalnik in kaj vidim- same lepe novičke!!!!! ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav dobre volje sem zdaj. naj vam vse lepo mine v nadaljnih devetih mesecih in uživajte kolikor se da z user posted image  v trebuščkih!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.5.2009 15:04:22   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: tatjana.d

user posted image user posted image user posted image za vse nove pluske!

Anneri, bravo! upam, da ti s saror kmalu slediva user posted image

IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA!!!user posted image

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.5.2009 15:11:55   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

majčyca - držim pestke, da ti ostane belo še nadalnih osem mesecev. testek pa kar naredi, sem firbčnauser posted image

Hvala!!! Upam, da se to uresniči user posted image Razmišljam, če bi testek delala kar danes zvečer, ampak me je kar malo strah user posted image se javim zvečer in povem, kako sem se odločila ali pa mogoče že rezultat (upam, da pozitiven) user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.5.2009 15:27:16   
pižmovka
Ojla punce!
Končno sem tut js še uspela pokukat sem gor!

user posted image user posted image user posted image za obe novopečeni user posted image !

Ja js držim pesti, da vam tudi ostale sledimo hmalu!
Moj trebuh mi še vedno povzroča težave. Upam, da to res pomeni dobro novico in ne da ima moja teta s Krvavca spet kako novo foro. user posted image
Bomo videli... v ponedeljek je moj dan D!

Ne smemo obupat punce! user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.5.2009 15:41:19   
miklarom
pižmovka - kakšna teta s krvavca, je ni več tam gor, ker je že sneg pobralo, pa je šla kar na avion pa v Aspenuser posted image , tam še majo snega, in se veselo smuča, ter sporoča, da pride šele čez eno leto, ko boste že vse srečne mamiceuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
14.5.2009 16:10:31   
sonček85
anneri:user posted image user posted image user posted image črtica je vidna user posted image user posted image user posted image
tweetyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
14.5.2009 16:39:03   
Tanja_Jes
Jeeeeeee.....

Čestitke novim user posted image         user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    kakšni lepi rezultati....

Witto...čist si me razjokala...kr mal preveč sem čustvena...tko bom jest do konca drugega leta 100% user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.5.2009 17:10:12   
witto
tanja-jes, nedvomim, da boš tudi ti,navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image  navijam za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.5.2009 17:15:02   
miklarom
sonček85  -  kako, kaj sončeka pri vas, pri nas ga je nekaj, če ga nomaš ti ga pošljem, sej nimam dalečuser posted image user posted image user posted image , a si videl k se je naša pupika witta vrnila nazaj, joj kolk sem je vesela, pa veš kakega carteka ma lepega , iiiiiiii, hiter poglej

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
14.5.2009 18:21:10   
sarar

pižmovka - kakšna teta s krvavca, je ni več tam gor, ker je že sneg pobralo, pa je šla kar na avion pa v Aspenuser posted image , tam še majo snega, in se veselo smuča, ter sporoča, da pride šele čez eno leto, ko boste že vse srečne mamiceuser posted image

to si pa dobr napisala user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
14.5.2009 18:24:54   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

user posted image Juuuuuuutroooooooooo!!!!!!!!!!

Evo mene - javljam vsem skupaj eno lepo lepo novičko - ker 12.05. ni in ni bilo gospe na obisk, smo počakali do včeraj, naredili test in glej ga glej - en lep plusek se je prikazal.  JUPIIIIIIIII!!!!!!!!
Tako se sedaj pridružujem klubuuser posted image , in seveda klubu navijačic za tiste ki še vedno čakate na štorkljo s pluskom.

Pa lep dan vsem skupaj!!!!

čestitek!!! zdaj se nam pa lahko pridružiš pri januar2010 user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.5.2009 18:48:41   
sonček85
miklarom-ja maslo sončka smo imeli,tko da smo šli malo tudi ven na sprehod.ja sem videla za witto,Matija je pa res pravi srček tko kot mami.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.5.2009 19:13:56   
witto
sem poskušala naložit,en video-posnetek,ki sem ga posnela z fotoaparatom,user posted image  pa ne greeeeee prevelik format......ufffaaaaa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.5.2009 20:18:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: witto

sem poskušala naložit,en video-posnetek,ki sem ga posnela z fotoaparatom,user posted image  pa ne greeeeee prevelik format......ufffaaaaa
ka pa preko shrani.si tudi ni šlouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.5.2009 20:24:41   
MiniMiska
Čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image  Sem vesela za vse, no za vsako posebej.
Tistim, ki vas je obiskala user posted image  (ne upam naštevat, da kere ne pozabim user posted image ), pa user posted image user posted image  in velik user posted image user posted image za srečo in velik user posted image
Lepo bodite.
Aja, držim pesti še za ostale, ki čakate, da še bo user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.5.2009 20:43:28   
sarar
hvala minimiška za navijanjeuser posted image  kako pa si ti kaj? in osptale, ste izkoristile lep sončen dan(no ja, kolikor je pač bilo sončka) mene pa občasno spet nekaj po malem špika okoli jajčnikov. upam da to ne pomeni novega vnetjauser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.5.2009 21:00:32   
Anonimen
a je to al ni to ... narejen en dan prej, popoldne

ne upam se še veselit ... zato ostajam anonimna

user posted image

ne morem verjet, da bi po tolko časa lahko uspel

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.5.2009 21:11:42   
witto
Materuser posted image  ta se pa iz aviona vidi............da je  pozitiven!!!!!!!!!!!!!! Ja bravooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je lepo videt takele slikice.Sigurno jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.5.2009 21:14:40   
Maisha
Ja čestitke ne user posted image user posted image Seveda je to to.. moja je bla po dveh dneh zamude enako vidna.  Kar veseli se, pa razkrij se, da se veselimo s tabo (firbec babjiuser posted imageuser posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.5.2009 21:23:52   
Nalina
Iiiiii ... čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image Madonca vas je majčic srečk nosečk! user posted image user posted image Juhuhu

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.5.2009 21:43:26   
Tretjinka
čestitke anonimna! user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi danes kupila test...kar nekega v dmju...ma ga še ne bom delala user posted image  sem malo mazohistkeuser posted image ...ne no..rada sanjam in si nebi rada z njim prepodila vse upe....user posted image  tko, da....ostaja v predalu tik ob moji postelji....

user posted image  ni, danes je minil 33 dan....dopoldan mi je hotelo že kar slabo delat user posted image  hehe...kaj dela psiha! user posted image  popoldan, ko sem imela preveč drugih stvari na glavi, pa me je nehalo "slabet" user posted image ......no, če nebi imela tako mehkih prsi, bi se že upala kar veselit, tako pa me to čist odvrača od tega....user posted image

mislim, da bom test delala šele v torek, če do takrat ne pride gospa nezaželjena, saj imava takrat z user posted image  obletnico poroke....upam samo, da je ne bom s tem samo pokvarila user posted image  no ja....bo kar bo....no...je kar je user posted image

čestitke vsem user posted image user posted image !!!!!!
veliko sreče vsem ostalim!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.5.2009 23:03:56   
pižmovka
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

to si pa dobr napisala user posted image

Upam da mate prou!!!user posted image Naj kr tam uživa!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.5.2009 0:18:22   
sarar
tretjinka, samo za tolažbo- meni so začeli joški ''rasti'' šele ko sem bila nekaj mesecev noseča, tako da to ni razlog da ne bi mogla biti user posted image . želim ti en lep +user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.5.2009 5:54:12   
Anneri
Jutro, punce.

Sem danes naredila še drug test, tako za potrditev in je druga črtica spet vidna - sicer rahlo, ampak toliko je, da dva različna testa ziher ne lažeta.

Anonimna, četitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa se le razkrij, nam babam firbčnimuser posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.5.2009 7:06:19   
pajcevina
Dobro jutro punce!

Zame je tole še skoraj noč, ker navadno spim do 9h, samo danes me je pa pokonci vrgla ena nočna mora (očitno preveč filme gledam, al mam pa prebujno domišljijo).

Čestitke Anonimna! Pri tvoji slikci pa res ni nobene dileme. Sem vidla že precej bolj švohnih črtic, pa so bile nosečke.  Uživaj v nosečnosti!user posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.