|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
5.5.2009 22:47:03   
sarar
user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.5.2009 22:51:39   
Tanja_Jes
no sara.....sej ti je ratala slikca...ja a maš mucke rada?
a pa je že kaj boljše z vnetjem?

no zdaj pa spat!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 652
5.5.2009 22:57:30   
sarar
ja ratal!!! user posted image user posted image user posted image  imam ful rada vse živali( no, razen kakih žužkov), ta je bila pa najlepša kar sem našla in spravla gor. nočko

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.5.2009 8:16:02   
S*
Jutrčka bodoče user posted image , kako ste kaj. Pri meni je stanje nespremenjeno, user posted image  še ni, temperatura pa je še vedno 36,8°C. Jajčniki me bolijo zvečer in in to je to, bomo videli, če jo do jutri ne bo, bo treba po kakšen test stopit user posted image .
Vsem skupaj želim lep, sončen, pomladanski dan.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.5.2009 8:27:00   
miklarom
S*- jutro, babika! jeeee, daj kar naredi test, že zdaj navijam na veliki++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua -  kje si? spet delavna, ajde javi se malo na raportuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.5.2009 8:48:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
S*- jutro, babika! jeeee, daj kar naredi test, že zdaj navijam na veliki++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S* si že nardila testek?dej no k me firbec dajeuser posted image če ga pa še nisi pa navijam za plususer posted image

aja jutro bejbeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
6.5.2009 8:55:23   
S*
Trenutno sem v službi, tako da test odpade. Sicer pa sploh ne vem, če ga bom delala, saj je bil moj najdaljši ciklus 43 dni, danes pa je komej 35 dan. Je pa res, da sem po tihem računala, da bo ta ciklus krajši ker sem pila klomifenuser posted image . Mah ne vem kaj in kako, ker testa nimam doma je pač lažje počakat, ker če bi ga imela, se mu sigurno ne bi mogla upreti user posted image   user posted image   user posted image .

miklarom kako, uživaš v brezdelju, medtem ko jaz garam zate user posted image   user posted image   user posted image . Kako kaj počutje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.5.2009 9:18:39   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Trenutno sem v službi, tako da test odpade. Sicer pa sploh ne vem, če ga bom delala, saj je bil moj najdaljši ciklus 43 dni, danes pa je komej 35 dan. Je pa res, da sem po tihem računala, da bo ta ciklus krajši ker sem pila klomifenuser posted image . Mah ne vem kaj in kako, ker testa nimam doma je pač lažje počakat, ker če bi ga imela, se mu sigurno ne bi mogla upreti user posted image   user posted image   user posted image .

miklarom kako, uživaš v brezdelju, medtem ko jaz garam zate user posted image   user posted image   user posted image . Kako kaj počutje?

S* testek, testekuser posted image user posted image user posted image Pa takoj po službi... Tole s temperaturo dobro kažeuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.5.2009 9:20:29   
dini
Jutro,

kako ste? Navijam za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
larilu kaj se pa grejo tisti??? Sami nej se znajdejo. Nesramnost na višku.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.5.2009 9:24:35   
miklarom
S*- ja nekdo mora uživat v brezdelju, pa hvala k delaš še zameuser posted image user posted image user posted image , počutje zaenkrat še dobro, še prisotna belinauser posted image , sam na wc pa hodim k nora, kot da bi v sebi imela cel rezervar vodeuser posted image user posted image

a testek bo pri tebi!!!!!!!, daj no čakamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.5.2009 9:26:54   
majčyca
Dobro jutro punce user posted image
Kje so zdaj kakšni pluski +++++!! Hitro po testke in nam javite kakšno veselo novičko user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem zdaj kar veliko brala o BT in sem se odločila, da si jo začnem merit in sem imela včeraj zvečer 37.4, danes zjutraj preden sem vstala pa 37.1. Zdaj pa me zanima, če je to normalno, da je tako visoka? Prosila bi za odgovore...

Zdaj pa grem malo čistit doma, pa če mi bo uspelo še kar avto zraven user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.5.2009 9:43:20   
MAŠKA
Jutro punce,

nisem zdražala in naredila sem testek malo predčasno, no naredila sem že dvauser posted image ... in pokazal se je plusek na obeh. Sicer sta že za menoj že dva SS-ja, tako da vse skupaj jemljem z veliko rezervo, ampak kljub temu sem vesela!

Sem pa najbrž jaz tista, ki sta jo že najavljale tinchyka in sonček85. Lumpe ste prave! user posted image

Čestitke nosečkamuser posted image user posted image user posted image , nisem čisto vsega brala, ker ne utegnem, mislim, pa da sta to tinchyka in žaži.

In držim pesti, da boste še vse ostale čimprej zagledale pluska!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.5.2009 9:43:57   
S*
majčyca temperaturo si meriš vedno zjutraj, na istem mestu, preden vstaneš iz postelje. Jaz jo imam v prvem delu ciklusa od 36,5-36,°C, po O pa mi naraste na 36,8-37,0°C, 24 36h pred user posted image  pa mi zopet pade na 36,6. Jaz si jo merim že kar nekaj časa in ta ciklus sem potrdila O še z o testi, tako da pri meni je kar pravi pokazatelj.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.5.2009 9:49:17   
sakuL
zdravo.

kaj dogaja, čez 12 dni bomo videli, če imamo kaj srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

držmo pesti, da nas/vas bo čimvečuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.5.2009 10:06:16   
S*
MAŠKA user posted image   user posted image   user posted image  Iskrene čestitke!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.5.2009 10:07:23   
S*
Punce, nič ne bo s testom. user posted image  je pravkar prišla, tako da...Gremo v 10 krog user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.5.2009 10:11:31   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image Ne no S*user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke MAŠKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.5.2009 10:14:48   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog)

06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)

10.05 - SISI4
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Pikica-2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJČIC 2009 nas je: 46

Modrih : 8
Roza   :  3
Skupaj :11

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................27,27% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.5.2009 10:20:18   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: S*

majčyca temperaturo si meriš vedno zjutraj, na istem mestu, preden vstaneš iz postelje. Jaz jo imam v prvem delu ciklusa od 36,5-36,°C, po O pa mi naraste na 36,8-37,0°C, 24 36h pred user posted image  pa mi zopet pade na 36,6. Jaz si jo merim že kar nekaj časa in ta ciklus sem potrdila O še z o testi, tako da pri meni je kar pravi pokazatelj.

Hvala za odgovor! Bom si od zdaj naprej merila BT samo zjutraj, ker me zanima, če je tudi pri meni pravi pokazatelj.

MAŠKA - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ti bo tokrat uspelo donosit in da bo z user posted image vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image

S* - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.5.2009 10:25:32   
MAŠKA
S*user posted image user posted image user posted image držim pesti, da ti upe v naslednjem mesecu!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.5.2009 10:27:01   
Anonimen
S*user posted image user posted image user posted image
Maška
čestitkeuser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
6.5.2009 10:29:01   
Maisha
MAŠKA čestitke user posted image user posted image , srečno nosečnost ti želim!
S* user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.5.2009 10:29:20   
Žaži
user posted image

Evo, sem včeraj obljubila da se še javim ko naredim danes še en testuser posted image . Še vedno ne morem verjeti, sploh ne dojemam, še vedno se mi zdi da se to dogaja nekomu drugemuuser posted image . Verjetno zato ker sva prvič potrebovala dve leti in sem bila že sedaj sprijaznjena da bo morda tokrat vsaj do konca letauser posted image .

Ve se nam pa hitro pridružite med januarkami, ker ste vse tako fajne punceuser posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.5.2009 10:51:32   
miklarom
MAŠKA - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti mirnihuser posted image mesecev in zdravouser posted image

S* - user posted image user posted image user posted image user posted image , PA user posted image  no, ka je res mogla prit al, kaj. zdej ti jo bom pa jest odgnala stran, najuser posted image , gre nekam v dajne kraje na dolgi dopust, in naj ne hodi več sem, šccccccc, hudičevka.

larilu - jutro tudi tebiuser posted image , kako si ?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.5.2009 10:53:28   
miklarom
Žaži - lep pozitiven testekuser posted image , še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  in mirnouser posted image ter zdravouser posted image , le počakaj, prihajamo s polno paro za tabo, že stavimo fižolove prekle pokonci, da se ne zvrnejouser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?