|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
6.5.2009 21:06:54   
Kliki
Šanse pomojem so. Ampak jast ti priporočam da se kak dan v vikendu user posted image da bo bol ziher.

Midva sva se ta mesec zmenla da od konca M in pa do za četka nove(ki upam da je ne bo)user posted image  na dva dni ziher je ziher.
Upam da bo najin trud poplačan s user posted image oz.user posted image .oz. +.user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.5.2009 21:10:21   
sarar
bom tudi jaz navijala zate da se kaj prime user posted image user posted image user posted image . saj bo user posted image
pri meni je fora, da imam dva fantka doma pa si fuuuuul punčko želim. je pušenjak nekaj pisal da za punčko je treba od tri do pet dni pred O user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.5.2009 21:11:36   
sarar
kliki, kdaj pa nepričakuješ user posted image ?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.5.2009 21:15:43   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

ja to se pa že mal boljš slišuser posted image  počak še mal, mogoče pa bo kaj.
punce, kaj menite o tem- ovulacijo imam v ponedeljek,  user posted image  bo pa v petek (tri dni lahko semenčice preživijo, a ne?) kolk mam šans da zanosim s punčko oz. da sploh zanosim? vem da je smotano vprašanje, ampak vseenouser posted image

no midva sva 2 dni pred O in potem sem dobila pa vnetje in nisva mogla več kot 1 teden user posted image !! sploh nisva imela upanja da bo ratalo...pa jeuser posted image user posted image user posted image  upam pa da tudi tebi!!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.5.2009 21:41:42   
Tanja_Jes
bom tudi jaz navijala zate da se kaj prime user posted image user posted image user posted image . saj bo user posted image
pri meni je fora, da imam dva fantka doma pa si fuuuuul punčko želim. je pušenjak nekaj pisal da za punčko je treba od tri do pet dni pred O user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

He he...jaz si tut punčko želim že skoz... ja drugač moški spermiji živijo dva dni...se pravi če hočeš punčko poj morš tri dni pred O, da bo za ziher...
Ja no, jest mam tut skoz ene izcedke, pa se ne sekiram...g je rekla da ni kronično...sem malo bolj občutljiva...to vem.. ja no...drugač pa se lepo user posted image . jest se že nisem več kot 3 tedne... bogi moj dragi...kolk je šele njemu težko...ko mine ta user posted image , bomo pa spet delal user posted image po naravni poti..če rata.. No naslednjo user posted image naj ne bi dobila 30.5, tko da mam še šanso bit majčica...ampak se ne bom tle vpisala...vas raje presentim...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.5.2009 22:24:54   
SISI4
no prinas je spet prišlauser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.5.2009 22:50:52   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.5.2009 23:09:27   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: SISI4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.5.2009 23:09:12   
majčyca
Vse čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa veliko user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za tiste, ki ste dobile user posted image

Za vse nas, ki pa še čakamo, da ne pride user posted image , pa močno držim pesti, da je res no bo in da bodo pluski kar deževali ta mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.5.2009 23:47:44   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: SISI4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.5.2009 23:49:42   
tinncyka
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog)

06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)

10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Pikica-2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJČIC 2009 nas je: 46

Modrih : 9
Roza   :  3
Skupaj :12

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................25,00% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
7.5.2009 7:15:39   
Maisha
Dobro jutro rožice! user posted image
Moje user posted image še vedno ni, za test pa nimam poguma, itak se čez par ur ulije pol.user posted image
Eno vprašanje mam.. med user posted image me res zelo bolijo ledvice in jajčniki, sedaj pa ne... In to si razlagam, da še ni čas za tečko in me pač še ne boliuser posted image Ker mislim, da bi me moralo enako zvijat, sm pač je nebi bilo ali se motim?
Nosečke, ki ste imele bolečine pred user posted image   kako je bilo pri vas?

Ps: Aja, naj še dodam, da me joški pred tečko zelo bolijo in me po 1-2  dneh user posted image nehajo..no in so me nehale?user posted image

< Sporočilo je popravil Maisha -- 7.5.2009 7:21:21 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.5.2009 7:36:05   
sarar
sisi, veliko   user posted image user posted image user posted image   zate  in veliko  user posted image user posted image user posted image  za naslednji krog.
joj, tinncyka iz tvojih črk v božja ušesa. se pravi imam možnost? prejšnji mesec sva 4-5dni pred O, pa ni bilo nič. zdaj bom pa probala 3 dni pred O. pol pa upam na najboljše. po kitajski tabeli (pa sej ne da jo resno jemljem) mi za ta mesec še kaže punčko, za druzga pa že fantka user posted image . a ti bi tud

tanja_jes, sej se mu splača počakat. ko bo user posted image  v trebuščku bo vse pozabljeno.
tud če se ne vpišeš bomo pa fulfulful navijali da nam sporočiš veselo novičko user posted image user posted image user posted image

maisha, morda je ta sprememba znak da se v telesu dogaja. sem že dostikrat slišala za take spremembe. kdaj pa ne pričakuješ user posted image ?

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.5.2009 7:42:00   
Maisha
Pričakovala je nisem 4.5 ali 5.5 (dobila sm jo okol polnoči in ne vem ker dan sm štela user posted image ), drugače imam redno na 28dni..sm šla gledat za nazaj in samo 1x v letu je bil cikel dolg 30 dni...   Ma ne upam si sploh pomislit, ker nočem bit razočarana spet..user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.5.2009 8:00:05   
majčyca
Maisha - držim pesti, da zagledaš velik +!! user posted image user posted image user posted image Ko se boš opogumila naredi test in javi rezultat user posted image user posted image user posted image močno držim pesti! Pa tudi za nas vse ostale, ki še čamamo v tem mesecu user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem delat, sem že malo pozna, glede na to koliko stvari moram danes naredit user posted image Lep dan punce! user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.5.2009 8:12:03   
miklarom
dobro jutro vsem skupaj, ste pa vse že zelo kmalu pokonci. pridne pupike. pa še danes tako lepo sonček sijeuser posted image
evo malo kaviceuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.5.2009 8:26:20   
S*
miklarm hvala za kavico, je teknila user posted image   user posted image   user posted image . Kako si, upam da je še vedno belina, me že roke bolijo, ko tako stiskam pestke zate.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.5.2009 8:42:33   
sarar
maisha, a ti ne bi bilo lažje test narest pa pol vsaj vidiš na čem si? saj če imaš redno bi jo pa prav gotovo že dobila. no, vsekakor navijamo zate in ko se boš opogumila nam pa sporoči novičko.

miklarom, ti pa zlo dobro kavico skuhaš user posted image . me smo dobr, pa ti?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.5.2009 9:30:37   
dini
Jutro punce, hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.5.2009 9:53:07   
miklarom
evo pri meni je še belinuser posted image , počutim se dobro , kako pa ste kaj ve, na današnji tako lep sončen dan, pa še fajn toplo je že

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.5.2009 10:11:12   
sarar
ja, danes je pa res tak lep sonček. kar energijo ti da. jz pa moram na šiht čez uro ....user posted image  prav težko je delat ko je zunaj sonček.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.5.2009 10:12:13   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo pri meni je še belinuser posted image , počutim se dobro ,

držimo pesti da bo tako ostalo!!! user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.5.2009 10:16:51   
Anneri
Še en teden, pa bom jaz tudi vedela, če sva bla dovolj pridna. user posted image

Ta mesec je prvi, ko res delava na tem. Pravi trenutek sva ujela in močno upam, da uspe. 2X je šlo brez problema in upam, da bo tudi tokrat. Če ne pa bomo potrpeli in bo, ko bo.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.5.2009 10:21:23   
sarar
upam da vama je uspelo !! user posted image   user posted image   user posted image
kaj to pomeni da imaš že dva škratka doma? jaz ima tudi dva fantka(5 in1,5 let) pa ti?

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.5.2009 10:23:43   
Anneri
Ja, dva punčki - 5 in 3 leta.

Zdaj sem ostala brez službe, od mojega služba na srečo ni ogrožena in se nama zdi zdaj ravno pravi čas še za enegauser posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?