|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
6.5.2009 11:08:25   
aqua77
Žaži in Mašika čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikaromček še malo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S*... drži se pupa, mislim nate, če rabiš pogovor sem tuki....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.5.2009 11:20:52   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: S*

majčyca temperaturo si meriš vedno zjutraj, na istem mestu, preden vstaneš iz postelje. Jaz jo imam v prvem delu ciklusa od 36,5-36,°C, po O pa mi naraste na 36,8-37,0°C, 24 36h pred user posted image  pa mi zopet pade na 36,6. Jaz si jo merim že kar nekaj časa in ta ciklus sem potrdila O še z o testi, tako da pri meni je kar pravi pokazatelj.

Jaz si tudi merim zjutraj temperaturo že pol leta in točno vem, da bo recimo tisti dan prišla user posted image , ko se temperatura spusti.

Jaz jo imam pred ovulacijo 36,2-36,4, po ovulaciji pa 36,5 - 36,7. Rezultate pa vpisujem v www.fertilityfriend.com in mi tud graf riše sproti.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.5.2009 11:31:11   
S*
Punce jaz sem se pravkar naročila k Rešu, tako da če ne gre naravno, bo pa mogoče ata kaj pomagal. 4. junija imava prvi pregled.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.5.2009 11:54:42   
dini
s* pupa drži se, me smo 24 ur s tabouser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.5.2009 12:23:31   
S*
Hvala punce, res ste zlate. Malo sem user posted image  ampak nisem vrgla puške v koruzo. Če ne gre po naravni poti, bo šlo pa s pomočjo zdravnikov. Napotnico za neplodnostno sem imela že kar nekaj časa, pa nisem imela poguma se naroči, oziroma sem potiho upala, da bo ratalo. No današnja user posted image  pa me je prisilila, da sem se naročila na pregled in s tem upam naredila korak k user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.5.2009 12:32:10   
miklarom
S* - SUPER, DA ŽE IMAŠ DATUM, SEM S TABO IN DRŽIM PESTI ZATE NA ROKAH IN NA NOGAHuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.5.2009 12:41:55   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA
Sem pa najbrž jaz tista, ki sta jo že najavljale tinchyka in sonček85. Lumpe ste prave! user posted image

ja točno ti si tista katero sva najavle in sve samo čakale da še prideš sem povedatuser posted image user posted image user posted image ! nisve lumpeuser posted image  sej nisve povedle imenauser posted image !! zdaj ko si pa prišla povedat tudi sem ti moram pa iz srca čestitat!!!!

ČESTITAM!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  LEPO IN ZDRAVO user posted image  TI ŽELIM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.5.2009 12:46:54   
tinncyka
S* user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti da ti junija uspe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.5.2009 13:55:03   
ursa30
S* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
želim ti velko sreče v juniju user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.5.2009 13:56:54   
ursa30
Žiži, Maša, Tinncyka čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.5.2009 13:59:07   
BarbiG
Žiži in Maša iskrene čestitke za user posted image . Uživajta v tem lepem obdobju nosečnosti. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.5.2009 14:00:01   
dini
mojca345 prosim ne pusti nas v negotovosti, navijamo, testek prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.5.2009 14:09:44   
sarar
vsem novim nosečkam ful iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale naš seznamček mi je pa vedno bolj všeč user posted image
s*, zate bomo pa še bolj držale pesti v priihodnje. pa saj bo hitro, ta dr.reš sem slišala da je za oploditve ful dober. je bil nekaj let nazaj moj ginekolog, ko pa sem user posted image  me je pa kolegici poturil. ampak dohtar je pa res ful dobr. tko da, sej bo, kar pogumno naprej!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.5.2009 14:26:32   
Kliki
Vsem novim user posted image  iskrene čestitke.
Vsem ki vas je obiskala tečka pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne obupajte.
Za vse ki pa še čakate z menoj pa navijam da bomo vse zagledale user posted image  oz.user posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.5.2009 14:44:47   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: dini

mojca345 prosim ne pusti nas v negotovosti, navijamo, testek prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dini, mojca345 je že napisala v naslovu "znaki". kaj, si preberi sama..

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.5.2009 14:57:05   
Tiki55
S* pa ne spet ta grdobauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem navijat zate v juniju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.5.2009 15:55:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Jutro punce,
Sem pa najbrž jaz tista, ki sta jo že najavljale tinchyka in sonček85. Lumpe ste prave! user posted image
Jja ti si tista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

vse ki boste delala testke želim vam da vse zagledate pluske in da se bomo potem me veselile z vami user posted image user posted image user posted image

ŽAŽI.FULL LEPO VIDEN PLUSEK user posted image user posted image user posted image user posted image
S*:navijam za prvi pregled pri Rešu in vso srečouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.5.2009 16:18:50   
MiniMiska
MAŠKA user posted image user posted image user posted image   za user posted image  ...
S*: tud jaz navijam zate, uspešen prvi pregled pri Rešu in vso srečo naprej!

vse ostale, ki še čakate, glavo gor, maj BO vesel user posted image user posted image
pomladni pozdravček od mene

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.5.2009 16:53:48   
miklarom
MiniMiska - ojla, dekle kak si kaj, a bomo čakali skupaj in tale mesec barvali zuser posted image jaz še 5.dni do testa, pa da vidimo, zdaj je še vse belo,tisteuser posted image dneve smo že mimo sedaj pa upamo na najboljšeuser posted image

sonček85 - kak pa kaj naš mali princ Aleks, priden a ga mami in ati ubogatauser posted image , bom ga prišla kmalu malo pogledat, samo te dneve naj dam še čez, da vidimo rezultat, pol pa se bom spravla malo od doma do tebe, da ga malo pocartamuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 6.5.2009 16:54:33 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.5.2009 18:48:22   
Tanja_Jes
Pridem domov in takoj na forum...

S* - user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja, drugač sem pa ful vesela da si se odločila da boš šla naprej...v nove boje...no tut user posted image je za nekaj dobra, si se vsaj odločila da greš!

MAŠKA  - user posted image user posted image user posted image močno močno želim da ti uspe...počasi...pa pazi se...moraš se premikat kot da imaš 80 let user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.5.2009 20:17:07   
ency
Cao punce, najprej naj cestitam trem novim noseckam user posted image user posted image user posted image  , za ostale pa navijajmo!!! Meni se je danes pojavil roza izcedek (samo zjutraj), zadnjo m. sem imela 11.3. vendar mam cikluse dolge cca 45dni, tako da dvomim, da je to ze user posted image  (upam da ni), se pa pridno testiram z ovul. trakovi, ki pa zaenkratr se niso pokazali ovulacije-se bojim, da jo mogoce sploh nimam ta mesec user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.5.2009 20:18:26   
sarar
ojla tanja_jes. kam si tolk hitr pobegnila. user posted image
glede tvoje metode za vnetje- tistga smotanga vonja ni več, izcedek pa je še, tako da je najbrž kar nucalo. hvala ti za nasvet. bi mi blo ful težko h ginekologinji it k je ful tečnauser posted image . zdaj mi pa ne bo treba it. HVALAuser posted image user posted image user posted image
kako si drugače? in ostale punce, ste imele lep dan?

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.5.2009 20:20:53   
sarar
ency, to je pa mal čudn da je od tvoje user posted image  že tolk cajta, O pa še ni? kaj pa ginekologinja meni o tem? a je možno da si user posted image ?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.5.2009 20:37:48   
ency
Joj kako sem smotana, sem narobe napisala, zadnja user posted image  je bla 11.4. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.5.2009 21:01:26   
sarar
ja to se pa že mal boljš slišuser posted image  počak še mal, mogoče pa bo kaj.
punce, kaj menite o tem- ovulacijo imam v ponedeljek,  user posted image  bo pa v petek (tri dni lahko semenčice preživijo, a ne?) kolk mam šans da zanosim s punčko oz. da sploh zanosim? vem da je smotano vprašanje, ampak vseenouser posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?