|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
5.5.2009 14:37:28   
Chi_Pita
amii user posted image user posted image v juniju pa bo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke žaži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to ...
maj se je boljše začel kot prejšnji mesec in verjamem, da nam bo uspelo ... jupppiii

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.5.2009 15:01:02   
miklarom
S* - JA user posted image  , ti si za zelo zagnana za del, da skos kar delate, pje to pa imate dnarja, kam ga ki skrivateuser posted image , ej , ja če skos delate kdaj pa pol kaj skačete user posted image user posted image user posted image .
se pravi, da sem lahk doma še nadaljne mesece, in boš ti delala nameste mene. hvala ti, kak si ti fajna pupika. evo lubčka, ti bom pa še poslala št. računa kam mi plačo nakažešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.5.2009 15:03:34   
miklarom
larilu - ja kajuser posted image  te pa danes vse tak user posted image , najprej recept, zdaj zdravsvo, pa pošlji jih vse skupaj nekam v r....., pa ne se preveč sekirat, k deca trpijouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.5.2009 15:07:38   
Anonimen
ma za testo dobr no mi ni blo tok k sm ga v smeti zabrisala,sam zdravstvo mislim to me pa razkur pa k sm še enkrat klicala in je rekla kao vežem aha na bahame matr tko da ne kličem več in se naj sami znajdejo in zrihtajo zadevo tko kot so zajebčkaluser posted image
še mal pa bom šla po našga buškolinkota v vrtecuser posted image
kaj pa ti kej počneš?

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
5.5.2009 15:07:44   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček!!!

Pri nas bomo čez osem dni testirali, če smo bili ta krog uspešni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

go aqua, go aqua!!!user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.5.2009 15:11:13   
Tiki55
Ja pa čestitke novim nosečkam - tinncyka, Žažiuser posted image user posted image user posted image

miklarom naj bo še naprej vse beeeelouser posted image

S* draga moja, ti si pa res eno pridno delavno bitjeuser posted image Kdaj pa za tebe stiskam pesti za maj?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.5.2009 15:25:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček!!!

Pri nas bomo čez osem dni testirali, če smo bili ta krog uspešni.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

go aqua, go aqua!!!user posted image

Uf matr, ob taki podpori pa ma da bo kaj!! user posted image user posted image user posted image user posted image   HVALA! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.5.2009 16:30:29   
majčyca
Žaži - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

amii - močno držim pesti, da ti v naslednjem krogu uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem si pred 8 dnevi naročila O teste in teste user posted image - tiste iz ZDA in sem jih danes dobila po pošti user posted image zdaj pa samo še počakam 14.5., da vidim, če ga lahko nardim (če user posted image ne bo) user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.5.2009 17:06:42   
miklarom
larilu - mah, kaj počnem, nič kaj počivam k mi ne stijo nič delat, tak da mi je k'r dolgcajt. pa mislim na najboljše, čeprav mi živčke kravžlauser posted image . drugače pa malo grem ven okol bajte na zrak, k ne morem bit skos noter, se mi k'r zrola u glaviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.5.2009 17:55:39   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

S* - JA user posted image  , ti si za zelo zagnana za del, da skos kar delate, pje to pa imate dnarja, kam ga ki skrivateuser posted image , ej , ja če skos delate kdaj pa pol kaj skačete user posted image user posted image user posted image .
se pravi, da sem lahk doma še nadaljne mesece, in boš ti delala nameste mene. hvala ti, kak si ti fajna pupika. evo lubčka, ti bom pa še poslala št. računa kam mi plačo nakažešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image a še plačo bi rada imela, ti, ti, ti user posted image   user posted image   user posted image

Delat moram pa bolj po sili razmer. Sem lani kupila stanovanje in sem se zapufala do gat user posted image   user posted image   user posted image . Sva se pa odločla kredit vzet samo na 6 let, ker nočem celo življenje odplačevat dolga, posledično pa je obrok za celo plačo, tako da sem si potem honorarca omislila. Zaenkrat ni panike, dokler sva sama, potem pa sigurno ne bom več tako garala.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.5.2009 17:57:06   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

S* draga moja, ti si pa res eno pridno delavno bitjeuser posted image Kdaj pa za tebe stiskam pesti za maj?

Tiki moja user posted image naj ne bi prišla jutri, če gledam gdaj sem imela O. sem pa ta mesec pila klomifen, tako da ne vem kako bo stem, se mi pa zdi, da mi že diha za ovratnik, tako da...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.5.2009 17:58:10   
Maisha
Žaži čestitke še z moje strani user posted image user posted image

Moja user posted image naj bi prišla včeraj/danes pa je še ni in tud nobenega znaka za user posted image ali user posted image ni... Čeprav točno vem, da bo zdaj zdaj prišla..ah ja...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.5.2009 18:27:53   
MiniMiska
žaži, user posted image user posted image user posted image  za user posted image  ... vesele smo vsake nove user posted image , ostale, ki še čakamo, da bo MAJ naše mesec, user posted image  (kao zlata ribica)... izpolni željo, ne?user posted image  Pa pridno user posted image user posted image
Papa

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.5.2009 20:07:08   
sarar
ojla, sem že doma
žaži, ful ful ful čestitke, pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da ti ostale sledimo. ja, maj se je kar fajn začel,upam da se tudi konča tako...user posted image user posted image user posted image
aqua,zate tudi ful pesti držim in navijam. ma, kaj bo ta mesec lep, kar čutim

majči,zate pa itak sej veš da držim pesti da boš sporočila veselo novico. ah, sem kar dobre volje vsakič ko izvem za kako user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.5.2009 20:09:15   
sarar
maisha, zakaj si pa tako prepričana da hudičevka user posted image  pride? morš bit pozitivna, sej vidš da pluski kar padajo. tudi zate navijamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.5.2009 20:25:38   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar
majči,zate pa itak sej veš da držim pesti da boš sporočila veselo novico. ah, sem kar dobre volje vsakič ko izvem za kako user posted image

Hvala, pa saj veš, da tudi jaz zate močno stiskam pesti, da nam čimprej sporočiš veselo novičko in pa seveda, da se najprej pozdraviš!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.5.2009 21:17:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

no ena še je sam se še ni prišla javit na to temo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja res je in čestitke tudi njej,saj se vam bo javila  user posted image user posted image user posted image user posted image

punce navijam da zagledate user posted image !!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale ki pa je obiskalauser posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupajte kljub že preteklim velikim krogom ,jaz nisem po 2 letih ,sedaj pa cartam svoj zakladek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.5.2009 21:43:59   
mojca345
eno vprašanje za vas punce, k ste nosečke oz bile.

M mi zamuja že 11 dan.

ko se nagnem naprej tako, da pokrčim trebuh, me začne ""bolet"", čutim kot da bi imela "povšter" pritisnen na svojem trebuhu.

kot neka zatrdnina ali kaj...

pa če mi možek da na trebuh roko npr, me začne to takoj motit. ker je težka roka in ustvarja pritisk.

to me zanima, če je katera imela, ko je bila nosečka ?

Čustveno sem pa zadnje dni čist čudna. Kr neki se naprdnem v 3 sekundah in začnem jokat ( pa še sama ne vem zakaj ). Danes mi je krulil želodec ( slišal se je ), jaz pa nisem imela občutka, da sem lačna. pol je dragi nekaj skuhal in sem mal pojedla, pol se mi je pa v 3 sekundah zgabilo, kar sem imela v ustih in ven pljunila. in v jok. ( mislim, kr neki ). in pol me je dragi objel, pa kaj je narobe pa gor in dol. jaz pa brez možne razlage, razen te, da se sama seb zdim ZELO čudna. mislim to obnašanje moje je čudno. in si ne znnam drugače razlagat kot, da bi to bili mogoče kaki hormoni. pol pa me je spraševal, kaj bom jedla. pa še nič nisem jedla konkretnega, razen en sendvič mali, pa sploh nisem vedla kaj mu naj rečem, k sploh nisem čutla lakote.bolj odpor do hrane. pol sem se naprdnila, da bom jedla shake iz sadja. user posted image . mater k bi samo sebe počla za izmišljevanje. in je šel v trgovino in mi ga naredu. pol sem mal spila in zaspala.

dele imam pa skoz feeling tak v trebuhu. ne vem. vročina neka, koker. k da bo vsak sekundo izbruhnu mi želodec.

jutri ali pojutrišnjem bom mogla it po CB, drgač se mi bo zmešal....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.5.2009 21:44:06   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

maisha, zakaj si pa tako prepričana da hudičevka user posted image  pride? morš bit pozitivna, sej vidš da pluski kar padajo. tudi zate navijamouser posted image user posted image user posted image

Mah kaj pa vem, sej ponavadi nisem tak pesimist user posted image Vem, da se še ne trudiva dolgo, sm vseeen me vsak mesec potre, k mi en dan zamuja in že sanjam..pol pa nič... Sej bo, vem, da bo!user posted image
Tudi jaz navijam za vsako posebaj, res.user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.5.2009 22:07:23   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

pa če mi možek da na trebuh roko npr, me začne to takoj motit. ker je težka roka in ustvarja pritisk.

ja to pri meni je isto, če mi da roko na trebuh ko ležima mi je zelo čudn občutek... imam občutrk da je roka zelo težka in da mi nekaj pritiska na trebuhuser posted image

navijam da zagledaš +!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.5.2009 22:16:40   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

eno vprašanje za vas punce, k ste nosečke oz bile.

M mi zamuja že 11 dan.

ko se nagnem naprej tako, da pokrčim trebuh, me začne ""bolet"", čutim kot da bi imela "povšter" pritisnen na svojem trebuhu.

kot neka zatrdnina ali kaj...

to me zanima, če je katera imela, ko je bila nosečka ?

Čustveno sem pa zadnje dni čist čudna. Kr neki se naprdnem v 3 sekundah in začnem jokat ( pa še sama ne vem zakaj ). Danes mi je krulil želodec ( slišal se je ), jaz pa nisem imela občutka, da sem lačna. pol je dragi nekaj skuhal in sem mal pojedla, pol se mi je pa v 3 sekundah zgabilo, kar sem imela v ustih in ven pljunila. in v jok. ( mislim, kr neki ). in pol me je dragi objel, pa kaj je narobe pa gor in dol. jaz pa brez možne razlage, razen te, da se sama seb zdim ZELO čudna. mislim to obnašanje moje je čudno. in si ne znnam drugače razlagat kot, da bi to bili mogoče kaki hormoni. pol pa me je spraševal, kaj bom jedla. pa še nič nisem jedla konkretnega, razen en sendvič mali, pa sploh nisem vedla kaj mu naj rečem, k sploh nisem čutla lakote.bolj odpor do hrane. pol sem se naprdnila, da bom jedla shake iz sadja. user posted image . mater k bi samo sebe počla za izmišljevanje. in je šel v trgovino in mi ga naredu. pol sem mal spila in zaspala.

dele imam pa skoz feeling tak v trebuhu. ne vem. vročina neka, koker. k da bo vsak sekundo izbruhnu mi želodec.

jutri ali pojutrišnjem bom mogla it po CB, drgač se mi bo zmešal....

Pri meni je isto, če dam roko na trebuh ali če hočem ležati na trebuhu me tišči. Pa razpoloženje mi tudi niha. Pomoje je najbolje, da narediš test.
Držim pesti, da zagledaš user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.5.2009 22:23:12   
Tanja_Jes
Mojca....ja kot prava nosečka user posted image  user posted image  user posted image

Moram priznat da sem bila jest tut kr nekej čustveno razdražena...mislim da zdej ko sem dobila user posted image , sem se malo normalizirala... Pa tut tko za hrano...kr nekej se naprdnem pa to hočem...ja še dobro da imamo take lubije, da nas  prenašajo...Ja ko sva bila pred nekaj dnevi v trgovini, je prišel en pijanček do naju, pa je reku živjo, rad bi nekaj vprašal...pa prav moj user posted image , če hočeš denar, ga nimava...jest sem se pa samo usedla u avto in začela jokat...

Ja Mojca...jutr po CB...pa prosim da nam sporočiš +!!!!

Men teli pluski tolk energije dajo, RES!!!!! Dokaz da se res splača borit!!!!

Bebii je pa v bolnici, boga user posted image ...upam da je vse v redu z njo... Čimprej nam se vrni...ti pošiljam user posted image

Žaži - jeeeeeeeeeeeeeeeeeee....srečka user posted image ....pa le pridno čuvaj cukrčka

Tinncyka - kako kaj nosečka?! a se dobro držita ?

Aqua - merkaj se... pa da nam popraviš procent v maju

Jada 82 - Kje si pa ti danes?!

sarar - a se kej slončkaš user posted image user posted image

Pozdravček vsem....rada vas mam

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.5.2009 22:35:07   
mojca345
Hvala punce za odgovore. Bom šla jutri delat test. K jest dele živim v Domžalah, pa vidim da imajo tuki fajn ultrazvoke, se bom probala kar naročit mogoče. Bom poklicala.

Drgač pa CB jutri pade.

Kaj je pa z BEBI narobe?

Upam, da bo vse ok, pa da se vrne domov čimpreje.user posted image user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.5.2009 22:41:23   
Tanja_Jes
Kakor sem prebrala je na infuziji, ker je dobila močno reakcijo na hiperstimulacijo...
mislim da je to naša BEBII...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.5.2009 22:43:26   
sarar
ojla bejbe! še enkrat se javim, potem pa spat ker jutri vstanem ob4.20user posted image
slikce mi sploh ne rata naštimatuser posted image
tanja_jes- user posted image  še ne, čuvama se do vikenda ko imam ovulacijo. sem pa tudi preizkusila tvoj nasvet glede vnetja. bom videla če mi bo kaj pomagalouser posted image  

maisha- tudi mi navijamo zate da bo user posted image user posted image

mojca345, jutri kar test delat pa sporočinovičko. user posted image  da bo plusekuser posted image

no, mirno nočko vam želim user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?