Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 14:37:28
|
|
|
|
Chi_Pita
|
amii v juniju pa bo čestitke žaži to je to ... maj se je boljše začel kot prejšnji mesec in verjamem, da nam bo uspelo ... jupppiii
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 15:01:02
|
|
|
|
miklarom
|
S* - JA , ti si za zelo zagnana za del, da skos kar delate, pje to pa imate dnarja, kam ga ki skrivate , ej , ja če skos delate kdaj pa pol kaj skačete . se pravi, da sem lahk doma še nadaljne mesece, in boš ti delala nameste mene. hvala ti, kak si ti fajna pupika. evo lubčka, ti bom pa še poslala št. računa kam mi plačo nakažeš
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 15:03:34
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - ja kaj te pa danes vse tak , najprej recept, zdaj zdravsvo, pa pošlji jih vse skupaj nekam v r....., pa ne se preveč sekirat, k deca trpijo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 15:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ma za testo dobr no mi ni blo tok k sm ga v smeti zabrisala,sam zdravstvo mislim to me pa razkur pa k sm še enkrat klicala in je rekla kao vežem aha na bahame matr tko da ne kličem več in se naj sami znajdejo in zrihtajo zadevo tko kot so zajebčkal še mal pa bom šla po našga buškolinkota v vrtec kaj pa ti kej počneš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 15:07:44
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček!!! Pri nas bomo čez osem dni testirali, če smo bili ta krog uspešni.... go aqua, go aqua!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 15:11:13
|
|
|
|
Tiki55
|
Ja pa čestitke novim nosečkam - tinncyka, Žaži miklarom naj bo še naprej vse beeeelo S* draga moja, ti si pa res eno pridno delavno bitje Kdaj pa za tebe stiskam pesti za maj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 15:25:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček!!! Pri nas bomo čez osem dni testirali, če smo bili ta krog uspešni.... go aqua, go aqua!!! Uf matr, ob taki podpori pa ma da bo kaj!! HVALA!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 16:30:29
|
|
|
|
majčyca
|
Žaži - čestitke amii - močno držim pesti, da ti v naslednjem krogu uspe Jaz pa sem si pred 8 dnevi naročila O teste in teste - tiste iz ZDA in sem jih danes dobila po pošti zdaj pa samo še počakam 14.5., da vidim, če ga lahko nardim (če ne bo)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 17:06:42
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - mah, kaj počnem, nič kaj počivam k mi ne stijo nič delat, tak da mi je k'r dolgcajt. pa mislim na najboljše, čeprav mi živčke kravžla . drugače pa malo grem ven okol bajte na zrak, k ne morem bit skos noter, se mi k'r zrola u glavi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 17:55:39
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom S* - JA , ti si za zelo zagnana za del, da skos kar delate, pje to pa imate dnarja, kam ga ki skrivate , ej , ja če skos delate kdaj pa pol kaj skačete . se pravi, da sem lahk doma še nadaljne mesece, in boš ti delala nameste mene. hvala ti, kak si ti fajna pupika. evo lubčka, ti bom pa še poslala št. računa kam mi plačo nakažeš a še plačo bi rada imela, ti, ti, ti Delat moram pa bolj po sili razmer. Sem lani kupila stanovanje in sem se zapufala do gat . Sva se pa odločla kredit vzet samo na 6 let, ker nočem celo življenje odplačevat dolga, posledično pa je obrok za celo plačo, tako da sem si potem honorarca omislila. Zaenkrat ni panike, dokler sva sama, potem pa sigurno ne bom več tako garala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 17:57:06
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 S* draga moja, ti si pa res eno pridno delavno bitje Kdaj pa za tebe stiskam pesti za maj? Tiki moja naj ne bi prišla jutri, če gledam gdaj sem imela O. sem pa ta mesec pila klomifen, tako da ne vem kako bo stem, se mi pa zdi, da mi že diha za ovratnik, tako da...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 17:58:10
|
|
|
|
Maisha
|
Žaži čestitke še z moje strani Moja naj bi prišla včeraj/danes pa je še ni in tud nobenega znaka za ali ni... Čeprav točno vem, da bo zdaj zdaj prišla..ah ja...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 18:27:53
|
|
|
|
MiniMiska
|
žaži, za ... vesele smo vsake nove , ostale, ki še čakamo, da bo MAJ naše mesec, (kao zlata ribica)... izpolni željo, ne? Pa pridno Papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 20:07:08
|
|
|
|
sarar
|
ojla, sem že doma žaži, ful ful ful čestitke, pa velik za srečo! upam da ti ostale sledimo. ja, maj se je kar fajn začel,upam da se tudi konča tako... aqua,zate tudi ful pesti držim in navijam. ma, kaj bo ta mesec lep, kar čutim majči,zate pa itak sej veš da držim pesti da boš sporočila veselo novico. ah, sem kar dobre volje vsakič ko izvem za kako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 20:09:15
|
|
|
|
sarar
|
maisha, zakaj si pa tako prepričana da hudičevka pride? morš bit pozitivna, sej vidš da pluski kar padajo. tudi zate navijamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 20:25:38
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar majči,zate pa itak sej veš da držim pesti da boš sporočila veselo novico. ah, sem kar dobre volje vsakič ko izvem za kako Hvala, pa saj veš, da tudi jaz zate močno stiskam pesti, da nam čimprej sporočiš veselo novičko in pa seveda, da se najprej pozdraviš!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 21:17:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka no ena še je sam se še ni prišla javit na to temo!!!!! Ja res je in čestitke tudi njej,saj se vam bo javila punce navijam da zagledate !!!!!!! ostale ki pa je obiskala pa ne obupajte kljub že preteklim velikim krogom ,jaz nisem po 2 letih ,sedaj pa cartam svoj zakladek
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 21:43:59
|
|
|
|
mojca345
|
eno vprašanje za vas punce, k ste nosečke oz bile. M mi zamuja že 11 dan. ko se nagnem naprej tako, da pokrčim trebuh, me začne ""bolet"", čutim kot da bi imela "povšter" pritisnen na svojem trebuhu. kot neka zatrdnina ali kaj... pa če mi možek da na trebuh roko npr, me začne to takoj motit. ker je težka roka in ustvarja pritisk. to me zanima, če je katera imela, ko je bila nosečka ? Čustveno sem pa zadnje dni čist čudna. Kr neki se naprdnem v 3 sekundah in začnem jokat ( pa še sama ne vem zakaj ). Danes mi je krulil želodec ( slišal se je ), jaz pa nisem imela občutka, da sem lačna. pol je dragi nekaj skuhal in sem mal pojedla, pol se mi je pa v 3 sekundah zgabilo, kar sem imela v ustih in ven pljunila. in v jok. ( mislim, kr neki ). in pol me je dragi objel, pa kaj je narobe pa gor in dol. jaz pa brez možne razlage, razen te, da se sama seb zdim ZELO čudna. mislim to obnašanje moje je čudno. in si ne znnam drugače razlagat kot, da bi to bili mogoče kaki hormoni. pol pa me je spraševal, kaj bom jedla. pa še nič nisem jedla konkretnega, razen en sendvič mali, pa sploh nisem vedla kaj mu naj rečem, k sploh nisem čutla lakote.bolj odpor do hrane. pol sem se naprdnila, da bom jedla shake iz sadja. . mater k bi samo sebe počla za izmišljevanje. in je šel v trgovino in mi ga naredu. pol sem mal spila in zaspala. dele imam pa skoz feeling tak v trebuhu. ne vem. vročina neka, koker. k da bo vsak sekundo izbruhnu mi želodec. jutri ali pojutrišnjem bom mogla it po CB, drgač se mi bo zmešal....
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 21:44:06
|
|
|
|
Maisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar maisha, zakaj si pa tako prepričana da hudičevka pride? morš bit pozitivna, sej vidš da pluski kar padajo. tudi zate navijamo Mah kaj pa vem, sej ponavadi nisem tak pesimist Vem, da se še ne trudiva dolgo, sm vseeen me vsak mesec potre, k mi en dan zamuja in že sanjam..pol pa nič... Sej bo, vem, da bo! Tudi jaz navijam za vsako posebaj, res.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 22:07:23
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 pa če mi možek da na trebuh roko npr, me začne to takoj motit. ker je težka roka in ustvarja pritisk. ja to pri meni je isto, če mi da roko na trebuh ko ležima mi je zelo čudn občutek... imam občutrk da je roka zelo težka in da mi nekaj pritiska na trebuh navijam da zagledaš +!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 22:16:40
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 eno vprašanje za vas punce, k ste nosečke oz bile. M mi zamuja že 11 dan. ko se nagnem naprej tako, da pokrčim trebuh, me začne ""bolet"", čutim kot da bi imela "povšter" pritisnen na svojem trebuhu. kot neka zatrdnina ali kaj... pa če mi možek da na trebuh roko npr, me začne to takoj motit. ker je težka roka in ustvarja pritisk. to me zanima, če je katera imela, ko je bila nosečka ? Čustveno sem pa zadnje dni čist čudna. Kr neki se naprdnem v 3 sekundah in začnem jokat ( pa še sama ne vem zakaj ). Danes mi je krulil želodec ( slišal se je ), jaz pa nisem imela občutka, da sem lačna. pol je dragi nekaj skuhal in sem mal pojedla, pol se mi je pa v 3 sekundah zgabilo, kar sem imela v ustih in ven pljunila. in v jok. ( mislim, kr neki ). in pol me je dragi objel, pa kaj je narobe pa gor in dol. jaz pa brez možne razlage, razen te, da se sama seb zdim ZELO čudna. mislim to obnašanje moje je čudno. in si ne znnam drugače razlagat kot, da bi to bili mogoče kaki hormoni. pol pa me je spraševal, kaj bom jedla. pa še nič nisem jedla konkretnega, razen en sendvič mali, pa sploh nisem vedla kaj mu naj rečem, k sploh nisem čutla lakote.bolj odpor do hrane. pol sem se naprdnila, da bom jedla shake iz sadja. . mater k bi samo sebe počla za izmišljevanje. in je šel v trgovino in mi ga naredu. pol sem mal spila in zaspala. dele imam pa skoz feeling tak v trebuhu. ne vem. vročina neka, koker. k da bo vsak sekundo izbruhnu mi želodec. jutri ali pojutrišnjem bom mogla it po CB, drgač se mi bo zmešal.... Pri meni je isto, če dam roko na trebuh ali če hočem ležati na trebuhu me tišči. Pa razpoloženje mi tudi niha. Pomoje je najbolje, da narediš test. Držim pesti, da zagledaš .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 22:23:12
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mojca....ja kot prava nosečka Moram priznat da sem bila jest tut kr nekej čustveno razdražena...mislim da zdej ko sem dobila , sem se malo normalizirala... Pa tut tko za hrano...kr nekej se naprdnem pa to hočem...ja še dobro da imamo take lubije, da nas prenašajo...Ja ko sva bila pred nekaj dnevi v trgovini, je prišel en pijanček do naju, pa je reku živjo, rad bi nekaj vprašal...pa prav moj , če hočeš denar, ga nimava...jest sem se pa samo usedla u avto in začela jokat... Ja Mojca...jutr po CB...pa prosim da nam sporočiš +!!!! Men teli pluski tolk energije dajo, RES!!!!! Dokaz da se res splača borit!!!! Bebii je pa v bolnici, boga ...upam da je vse v redu z njo... Čimprej nam se vrni...ti pošiljam Žaži - jeeeeeeeeeeeeeeeeeee....srečka ....pa le pridno čuvaj cukrčka Tinncyka - kako kaj nosečka?! a se dobro držita ? Aqua - merkaj se... pa da nam popraviš procent v maju Jada 82 - Kje si pa ti danes?! sarar - a se kej slončkaš Pozdravček vsem....rada vas mam
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 22:35:07
|
|
|
|
mojca345
|
Hvala punce za odgovore. Bom šla jutri delat test. K jest dele živim v Domžalah, pa vidim da imajo tuki fajn ultrazvoke, se bom probala kar naročit mogoče. Bom poklicala. Drgač pa CB jutri pade. Kaj je pa z BEBI narobe? Upam, da bo vse ok, pa da se vrne domov čimpreje.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 22:41:23
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Kakor sem prebrala je na infuziji, ker je dobila močno reakcijo na hiperstimulacijo... mislim da je to naša BEBII...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 5.5.2009 22:43:26
|
|
|
|
sarar
|
ojla bejbe! še enkrat se javim, potem pa spat ker jutri vstanem ob4.20 slikce mi sploh ne rata naštimat tanja_jes- še ne, čuvama se do vikenda ko imam ovulacijo. sem pa tudi preizkusila tvoj nasvet glede vnetja. bom videla če mi bo kaj pomagalo maisha- tudi mi navijamo zate da bo mojca345, jutri kar test delat pa sporočinovičko. da bo plusek no, mirno nočko vam želim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?