Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 20:59:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem . Galu kar naprej raste temperatura. Jo ima že spt 39,2. Čim popusti zdravilo mu naraste mogoče zarad zobka tako raste Zaradi zobkov ni nikoli tako visoka. glih to sem rekla jaz svoji P ko je imel prejšni teden 39-40 in nikakor nisem mogla zbit vročine kljub caloplu, svečkam in obkladkom, pa mi je rekla da sploh ni več nobenih pravil glede izraščanja, da eni pa imajo tolk vročine , zgleda da sem jaz mal čukasta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:00:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kaj bo novga nič, pakiram kufre , a bi mela kaj časa v četrtek, mogoče bi mi ratalo v domžale pridet na koffi ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:00:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... in pol noben nima energije zgleda da res in je vsem padel cuker
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:01:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tudi mi smo bubani...ze cel mesec kaj pa je vam ? tudi prehlad? jah, grlo, nosek in usesa.... standard za te majske hrosce 08 ( slaba letina skoz neki bubani )
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:01:27
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ne, zdej se z tečko aljo ukvarja, predvidevam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... in pol noben nima energije zgleda da res in je vsem padel cuker ja..to je samo zaradi diete...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:02:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:03:38
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:03:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kaj bo novga nič, pakiram kufre , a bi mela kaj časa v četrtek, mogoče bi mi ratalo v domžale pridet na koffi ? jooj z veseljem, sam ti prej javim kakšno bo stanje pri nas. ker mi je Mark pred eno uro zakuhal na 39 tako da jutri ne gre v vrtec, . in ne bi rada da bi kej čupko fasal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:04:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tudi mi smo bubani...ze cel mesec kaj pa je vam ? tudi prehlad? jah, grlo, nosek in usesa.... standard za te majske hrosce 08 ( slaba letina skoz neki bubani ) pa čudno da tudi pri vas glede na to, da imate toplo vreme, pri nas je res še občasno prava zima
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:04:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem . Galu kar naprej raste temperatura. Jo ima že spt 39,2. Čim popusti zdravilo mu naraste mogoče zarad zobka tako raste Zaradi zobkov ni nikoli tako visoka. glih to sem rekla jaz svoji P ko je imel prejšni teden 39-40 in nikakor nisem mogla zbit vročine kljub caloplu, svečkam in obkladkom, pa mi je rekla da sploh ni več nobenih pravil glede izraščanja, da eni pa imajo tolk vročine , zgleda da sem jaz mal čukasta naša soseda ima 2 punčki in obe so imeli pri izraščanju vseh zobkov po 40 vročine...po moje je odvisno od otroka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:04:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IN
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:05:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IN o estrella a si čutla da se o teb pogovarjamo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:06:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tudi mi smo bubani...ze cel mesec kaj pa je vam ? tudi prehlad? jah, grlo, nosek in usesa.... standard za te majske hrosce 08 ( slaba letina skoz neki bubani ) pa čudno da tudi pri vas glede na to, da imate toplo vreme, pri nas je res še občasno prava zima ja zgleda da res ,in ni važno na kerem koncu sveta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:06:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... Ni njena dieta kriva. Je res da je manj tukaj, ampak ima Alja več prstov tukaj kot dieta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:06:47
|
|
|
|
sesil
|
a mislite da je čopnila kako čokoladko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:07:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kaj bo novga nič, pakiram kufre , a bi mela kaj časa v četrtek, mogoče bi mi ratalo v domžale pridet na koffi ? jooj z veseljem, sam ti prej javim kakšno bo stanje pri nas. ker mi je Mark pred eno uro zakuhal na 39 tako da jutri ne gre v vrtec, . in ne bi rada da bi kej čupko fasal ok upam, da se bo MArk izlizal in ne bo nič hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:07:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a mislite da je čopnila kako čokoladko? bo sama povedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:08:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kaj bo novga nič, pakiram kufre , a bi mela kaj časa v četrtek, mogoče bi mi ratalo v domžale pridet na koffi ? jooj z veseljem, sam ti prej javim kakšno bo stanje pri nas. ker mi je Mark pred eno uro zakuhal na 39 tako da jutri ne gre v vrtec, . in ne bi rada da bi kej čupko fasal ok upam, da se bo MArk izlizal in ne bo nič hujšega se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:08:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... Ni njena dieta kriva. Je res da je manj tukaj, ampak ima Alja več prstov tukaj kot dieta. ja VD si lepo razložila , sam mal se mormo pa tud pohecat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:09:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku kaj bo novga nič, pakiram kufre , a bi mela kaj časa v četrtek, mogoče bi mi ratalo v domžale pridet na koffi ? jooj z veseljem, sam ti prej javim kakšno bo stanje pri nas. ker mi je Mark pred eno uro zakuhal na 39 tako da jutri ne gre v vrtec, . in ne bi rada da bi kej čupko fasal ok upam, da se bo MArk izlizal in ne bo nič hujšega se podpišem hvala obema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:09:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... Ni njena dieta kriva. Je res da je manj tukaj, ampak ima Alja več prstov tukaj kot dieta. ja VD si lepo razložila , sam mal se mormo pa tud pohecat Saj hec je ok. Samo .........................
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?