Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:10:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:11:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... Ni njena dieta kriva. Je res da je manj tukaj, ampak ima Alja več prstov tukaj kot dieta. ja VD si lepo razložila , sam mal se mormo pa tud pohecat Saj hec je ok. Samo ......................... ma ni kej carska si ,lahko sam ugibamo kaj je pove nam pa lahko sama če bo hotla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:12:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... Ni njena dieta kriva. Je res da je manj tukaj, ampak ima Alja več prstov tukaj kot dieta. ja VD si lepo razložila , sam mal se mormo pa tud pohecat Saj hec je ok. Samo ......................... ma ni kej carska si ,lahko sam ugibamo kaj je pove nam pa lahko sama če bo hotla Saj bo spet sonček posijal pa bo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:12:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Tudi mi smo bubani...ze cel mesec kaj pa je vam ? tudi prehlad? jah, grlo, nosek in usesa.... standard za te majske hrosce 08 ( slaba letina skoz neki bubani ) A nisi mogla prej povedat, da bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:12:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:12:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ja verjetno. Je pa na -12kg Tale tvoja frendica mastno služi, samo meni pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:15:00
|
|
|
|
mafi
|
Estrella:za -kg dost maš ker me že roke bolijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:15:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ja verjetno. Je pa na -12kg Tale tvoja frendica mastno služi, samo meni pomaga Ti pa tele kile res slačiš. zdaj se ti mora pa že fejst poznat. Naslednjič te sploh ne bom prepoznala, če boš tiho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:15:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:16:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:17:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ja verjetno. Je pa na -12kg Tale tvoja frendica mastno služi, samo meni pomaga Ti pa tele kile res slačiš. zdaj se ti mora pa že fejst poznat. Naslednjič te sploh ne bom prepoznala, če boš tiho. Tega pa ne boš dočakala Se mi pa že kar pozna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:17:14
|
|
|
|
hijenca
|
Nič punce, malo sem še vas prebrala, sedaj pa grem Vidku družbo delat, on spi v kinderpetu, jaz pa grem v svojo postlo. Danes še kot mladenka, jutri pa že stara baba. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:17:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:18:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič punce, malo sem še vas prebrala, sedaj pa grem Vidku družbo delat, on spi v kinderpetu, jaz pa grem v svojo postlo. Danes še kot mladenka, jutri pa že stara baba. Lahko noč [/quote ma daj daj kak stara baba pa lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:18:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu neeeee, mi je prav lepo tukaj, sam ne gre drugače, pa sej se bovo še kdaj vidle, mam namen še pridet v te konce zanimivo pa je, da je moj skos govoril da komi čaka da gremo iz tuki zdej pa kr neki zavlačuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:18:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella:za -kg dost maš ker me že roke bolijo Eh naj ti bo, sam da te jezik ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:18:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ja verjetno. Je pa na -12kg Tale tvoja frendica mastno služi, samo meni pomaga Ti pa tele kile res slačiš. zdaj se ti mora pa že fejst poznat. Naslednjič te sploh ne bom prepoznala, če boš tiho. Tega pa ne boš dočakala Se mi pa že kar pozna HB
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:19:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ja verjetno. Je pa na -12kg Tale tvoja frendica mastno služi, samo meni pomaga uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:20:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu neeeee, mi je prav lepo tukaj, sam ne gre drugače, pa sej se bovo še kdaj vidle, mam namen še pridet v te konce zanimivo pa je, da je moj skos govoril da komi čaka da gremo iz tuki zdej pa kr neki zavlačuje Jaz sem tud komaj čakala, da kidnem iz Medvod, ko pa je napočil čas, me je pa kar dušilo in mi je bilo ful hudo. No 17 let ni tako mala doba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:20:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu neeeee, mi je prav lepo tukaj, sam ne gre drugače, pa sej se bovo še kdaj vidle, mam namen še pridet v te konce zanimivo pa je, da je moj skos govoril da komi čaka da gremo iz tuki zdej pa kr neki zavlačuje govorit je eno, ko pa dejansko pride do stvari pa rep med noge Vseeno je to ena velika sprememba in ponavadi imaš vseeno malo strahu pred njo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:20:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit?? kako veš
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:20:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po ja naj bi , moj neki zavlačuje, danes je izjavil zakaj ne bi ostali še en mesec tukaj , sem rekla če se mu je skisalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:23:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu neeeee, mi je prav lepo tukaj, sam ne gre drugače, pa sej se bovo še kdaj vidle, mam namen še pridet v te konce zanimivo pa je, da je moj skos govoril da komi čaka da gremo iz tuki zdej pa kr neki zavlačuje Jaz sem tud komaj čakala, da kidnem iz Medvod, ko pa je napočil čas, me je pa kar dušilo in mi je bilo ful hudo. No 17 let ni tako mala doba midva sva tukaj tri leta in sva se kr navadila, pa sej tam se bomo tudi, prej sem pa skos jaz bremzala in se sploh nisem hotla pogovarjat o Po, zdej pa njemu neki ni vseeno , jaz pa komi čakam, da zadiham v mal večjem stanovanju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:26:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu neeeee, mi je prav lepo tukaj, sam ne gre drugače, pa sej se bovo še kdaj vidle, mam namen še pridet v te konce zanimivo pa je, da je moj skos govoril da komi čaka da gremo iz tuki zdej pa kr neki zavlačuje vam prav privoščim , saj oba verjetno komaj čakata. men je bilo pri selitvi zmeri fajn adrenalin ,kupovanje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:26:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit?? kako veš Saj veš........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?