Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:27:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po ja naj bi , moj neki zavlačuje, danes je izjavil zakaj ne bi ostali še en mesec tukaj , sem rekla če se mu je skisalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:28:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit?? kako veš Saj veš........
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:28:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally o **** si se oglasila, veš sem prej ležala in sem razmišljala kolk dolgo se nisi oglasila? upam, da ste zdravi. kaj novega glede stanovanja? smo ze dobili kljuce... samo je tretja faza...v glavnem sedaj lahko zacnemo delat po svoje ... samo denar se mora nabrat ... tudi pri nas je namrec recesija aha super za ključe, ostalo pa tudi bo počasi boš vidla tally, kdaj prideš na naše konce? do konca tega meseca ziher , hecam se imela sva namen naslednji vikend, 28., 29. 3. že tam prespat sam ne vem če nam bo uspelo a zdej boš pa ušla , pa sej nismo tolk grozni na tem koncu neeeee, mi je prav lepo tukaj, sam ne gre drugače, pa sej se bovo še kdaj vidle, mam namen še pridet v te konce zanimivo pa je, da je moj skos govoril da komi čaka da gremo iz tuki zdej pa kr neki zavlačuje Jaz sem tud komaj čakala, da kidnem iz Medvod, ko pa je napočil čas, me je pa kar dušilo in mi je bilo ful hudo. No 17 let ni tako mala doba midva sva tukaj tri leta in sva se kr navadila, pa sej tam se bomo tudi, prej sem pa skos jaz bremzala in se sploh nisem hotla pogovarjat o Po, zdej pa njemu neki ni vseeno , jaz pa komi čakam, da zadiham v mal večjem stanovanju To je bilo tudi moje vodilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:28:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit?? kako veš Saj veš........ a zdaj že imaš svoje slike na netu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:29:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella:za -kg dost maš ker me že roke bolijo Eh naj ti bo, sam da te jezik ne jezik je pa podmazan in v pripravljenosti , tako da nič bat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:30:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po ja naj bi , moj neki zavlačuje, danes je izjavil zakaj ne bi ostali še en mesec tukaj , sem rekla če se mu je skisalo ja kr neki ga mede
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:30:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit?? kako veš Saj veš........ a zdaj že imaš svoje slike na netu Zdaj ko sem malo bolj šlank nimam več zadržkov Kaj šele bo?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:30:36
|
|
|
|
sesil
|
ej, naša pa kr ne gre spat, je kot čuk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:31:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ej, naša pa kr ne gre spat, je kot čuk Je po mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:32:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdaj ko sem malo bolj šlank nimam več zadržkov Kaj šele bo????? Potem pa v nabavo takih kopalk kot jih imata Anitka in Jana in sliko gor nalimat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:32:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ej, naša pa kr ne gre spat, je kot čuk Je po mamici ko bi vsaj potegnila do 10 po mamici
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:33:32
|
|
|
|
mafi
|
počasi vas zapuščam ker mislim da bo današnja noč pestra z Markom , mah sr.nj.e. en se pocajta pa drug zboli želim vam mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:33:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: kaj je tle zdej skoz tuga ? Menda ni zdej to zarad mene? ni zaradi tebe, skoraj vedno je zdaj tako To je zato ker jec sefica na dieti... ja verjetno. Je pa na -12kg Tale tvoja frendica mastno služi, samo meni pomaga pa ti si turbo... kaj pravi možek, se mu smeje da bo imel kmal manikenko za ženo? se spominjam ko si razlagala da mu debele ženske niso lepe
< Sporočilo je popravil sesil -- 24.3.2009 21:38:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:33:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ej, naša pa kr ne gre spat, je kot čuk naša je danes v celem dnevu spala slabo uro (beri 2x po cca 30 min, al pa še to ne), je mogla vse videt, pa za mano v kopalnico plazit, pa stikalo na razdelilcu izklapljat tako da mi izklopi in rač. in TV , pa hladilnik odpirat zdej je pa zakomirana že od 20h
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:34:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste se vse poskrile????Sam da na RR pridem je mrk tally: o, a že konec tedna šibnete v Po nikamor A te roke bolijo od klofanja, pa si se šla spočit?? kako veš Saj veš........ a zdaj že imaš svoje slike na netu Zdaj ko sem malo bolj šlank nimam več zadržkov Kaj šele bo?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:34:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ej, naša pa kr ne gre spat, je kot čuk Je po mamici ko bi vsaj potegnila do 10 po mamici ni vrag da res ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:35:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi počasi vas zapuščam ker mislim da bo današnja noč pestra z Markom , mah sr.nj.e. en se pocajta pa drug zboli želim vam mirno nočko mirno nočko pa za Marka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:35:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi počasi vas zapuščam ker mislim da bo današnja noč pestra z Markom , mah sr.nj.e. en se pocajta pa drug zboli želim vam mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:39:18
|
|
|
|
barbaw
|
Mrk????? Potem pa lahko noč. Se jutri kaj beremo. Pa ne me pogrešat, če se slučajno ne javim, ker imam en kup opravkov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:39:29
|
|
|
|
sesil
|
jaz tudi grem, nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:40:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj sem . Galu kar naprej raste temperatura. Jo ima že spt 39,2. Čim popusti zdravilo mu naraste Od kdaj pa mu raste vročina? Sedaj jo ima tretji dan. Danes je najhuje. Aimata še kaj razen beroduala? Dajem mu še Prospan in pa Nureflex (iz Avstrije proti vročini ala Calpol).
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:40:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mrk????? Potem pa lahko noč. Se jutri kaj beremo. Pa ne me pogrešat, če se slučajno ne javim, ker imam en kup opravkov. ok ne bomo , ups jaz se tudi ne bom javila do večera ker gremo v Po . nočko pa mirno spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:40:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz tudi grem, nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:41:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdaj ko sem malo bolj šlank nimam več zadržkov Kaj šele bo????? Potem pa v nabavo takih kopalk kot jih imata Anitka in Jana in sliko gor nalimat. Hmmmm bo problem, ker joške ostajajo iste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 21:41:28
|
|
|
|
špelin@
|
Tako divje čvekate, da vas ne dohajam Ampak berem pa o samih bolančkih in za vse. Estrella*, tebi za -12 kil, dobesedno stresaš jih s sebe - čeprav vem, da krepko garaš, kapo dol pred tabo Vsem želim mirno nočko In še 1x hvala, ker ste z mano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?