suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugače smo bili pri P, in nismo dobili nič kot sem predvidevala , če pa ponovno dobi vročino gremo jutri nazaj da mu zopet vzamejo kri. sitn je za po.pi.zdit Hb zdej spi pa kri pa res ni težko vzet, pa si pol vsaj prepričan, če je kaj. upam, da se je naspal! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem se pa morala dobesedno .Vse skupaj je prišlo za mano,utrujenost,bolezni otrok.Za Nejca je že malo lažje,saj lahko pove,če je kaj narobe.Moj pikec Tilen pa to ne more še zaenkrat in potem samo ugibamo.Letošnje leto nam res ni naklonjeno,saj smo ves čas pri P. Malo sem brala na strani o alergiji,P je zadnjič omenila,da je možnost tudi alergija na mleko.Potem pa sem razmišljala,da ga je dostikrat napenjalo,sedaj pa še te pikice in lišaji. vi mate pa res non stop neki! in da končno ugotovijo, kaj je narobe s Tilnom IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER evo še mene malo. Najprej naj povem, da sem od 13h imela tako hudo migreno, da sem dobesedno mislila, da mi bo možgane scvrlo , kljub vsem tabletom me nikakor ni popustilo, tak da me je moj okrog 15h peljal k dež. zdravniku v zd. dom, kjer so me našopali z inekcijami, tako da sem z hudo muko prišla k sebi. Ko sem prišla domov sem spala 3 urce kot ubita, še zdaj se počutim čisto zadrogirano. Miška pa je bila med tem z babi in dedijem, baje da je bila zelo pridna . samo, da je mimo! pa dober tek! IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Punce lepo se imejte in uživajte, mi se bomo vsekakor potrudili, da bomo uživali, čeprav Gal še ni popolnoma zdrav, si bo sam nogice namakal. Jutri odhajamo v Čateške . uživajte! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo današnje popoldne je bilo mislim da najslabše in jatežje v zadnjih 11ih mesecih, dobesedno za zjokat. Manca se je dobesedeno drla, drla, drla, ..... jz ne vem kva je to zdej za en , zobi al kva, mene je pa tako začela boleti glava da je blo joj. Sva jo kmal ob osmih spravila spat, zdej pa samo čakam kdaj bo spet red alarm tudi zate