Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 19:55:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER evo še mene malo. Najprej naj povem, da sem od 13h imela tako hudo migreno, da sem dobesedno mislila, da mi bo možgane scvrlo , kljub vsem tabletom me nikakor ni popustilo, tak da me je moj okrog 15h peljal k dež. zdravniku v zd. dom, kjer so me našopali z inekcijami, tako da sem z hudo muko prišla k sebi. Ko sem prišla domov sem spala 3 urce kot ubita, še zdaj se počutim čisto zadrogirano. Miška pa je bila med tem z babi in dedijem, baje da je bila zelo pridna .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 19:55:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Punce lepo se imejte in uživajte, mi se bomo vsekakor potrudili, da bomo uživali, čeprav Gal še ni popolnoma zdrav, si bo sam nogice namakal. Jutri odhajamo v Čateške . Uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 19:55:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom imava jutri P,ker so se mu sedaj po komolcih pojavili eni lišaji. Ma,naj ga že enkrat orenk pogledajo,kaj je narobe.Nazadnje je P rekla,da če ne bo bolje,da naju bo poslala pod nujno naprej.Upam,da se to jutri zgodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 19:57:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER evo še mene malo. Najprej naj povem, da sem od 13h imela tako hudo migreno, da sem dobesedno mislila, da mi bo možgane scvrlo , kljub vsem tabletom me nikakor ni popustilo, tak da me je moj okrog 15h peljal k dež. zdravniku v zd. dom, kjer so me našopali z inekcijami, tako da sem z hudo muko prišla k sebi. Ko sem prišla domov sem spala 3 urce kot ubita, še zdaj se počutim čisto zadrogirano. Miška pa je bila med tem z babi in dedijem, baje da je bila zelo pridna .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 19:58:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas zelo močno sneži, ampak se niti ne jezim danes. Nikamor danes ne grem več, imam toplo v hiši, jutri pa tako ne bo več belega hudiča. Moram te razočarat, sem pravkar gledala Trontlja in bo ju3 še sneg in ohladitve. Pa spet bomo mogli tičat v bajti Super. Za rojstni dan bom imela sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:03:32
|
|
|
|
tilči
|
Jaz sem se pa morala dobesedno .Vse skupaj je prišlo za mano,utrujenost,bolezni otrok.Za Nejca je že malo lažje,saj lahko pove,če je kaj narobe.Moj pikec Tilen pa to ne more še zaenkrat in potem samo ugibamo.Letošnje leto nam res ni naklonjeno,saj smo ves čas pri P. Malo sem brala na strani o alergiji,P je zadnjič omenila,da je možnost tudi alergija na mleko.Potem pa sem razmišljala,da ga je dostikrat napenjalo,sedaj pa še te pikice in lišaji.
< Sporočilo je popravil tilči -- 19.3.2009 20:04:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:04:56
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Punce lepo se imejte in uživajte, mi se bomo vsekakor potrudili, da bomo uživali, čeprav Gal še ni popolnoma zdrav, si bo sam nogice namakal. Jutri odhajamo v Čateške . Uživajte točno tako...uživajte maksimalno IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER evo še mene malo. Najprej naj povem, da sem od 13h imela tako hudo migreno, da sem dobesedno mislila, da mi bo možgane scvrlo , kljub vsem tabletom me nikakor ni popustilo, tak da me je moj okrog 15h peljal k dež. zdravniku v zd. dom, kjer so me našopali z inekcijami, tako da sem z hudo muko prišla k sebi. Ko sem prišla domov sem spala 3 urce kot ubita, še zdaj se počutim čisto zadrogirano. Miška pa je bila med tem z babi in dedijem, baje da je bila zelo pridna . auč če kaj ne prenesem, je to glavobol in zobobol...mi je kar za umret
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:06:02
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pri nas zelo močno sneži, ampak se niti ne jezim danes. Nikamor danes ne grem več, imam toplo v hiši, jutri pa tako ne bo več belega hudiča. Moram te razočarat, sem pravkar gledala Trontlja in bo ju3 še sneg in ohladitve. Pa spet bomo mogli tičat v bajti Super. Za rojstni dan bom imela sneg a jutri praznuješ? Nič ....bo vsaj vse lepo belo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:10:11
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem se pa morala dobesedno .Vse skupaj je prišlo za mano,utrujenost,bolezni otrok.Za Nejca je že malo lažje,saj lahko pove,če je kaj narobe.Moj pikec Tilen pa to ne more še zaenkrat in potem samo ugibamo.Letošnje leto nam res ni naklonjeno,saj smo ves čas pri P. Malo sem brala na strani o alergiji,P je zadnjič omenila,da je možnost tudi alergija na mleko.Potem pa sem razmišljala,da ga je dostikrat napenjalo,sedaj pa še te pikice in lišaji. Pri nas so pri Lii sumili na alergijo na mleko, ker ga je zelo zavračala in po trebuščku je imela drobne rdeče pikice...koža je bila prav hrapava. Pa smo šli k alergologu na testiranje, ki ni pokazalo nobene alergije. Ti izpuščaji pa so potem tud nekako izginili sami od sebe. Edino, kar sem delala je, da sem jo vsak večer mazala z olivnim oljem, na katerega prisegam. Obe imata tako čisto in gladko kožo, da nas P. vedno pohvali glede tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce HB sem zdaj bolje, samo sem čisto zadeta , moj je zdaj šel po pico, ker je čisto pepenil, ker zdaj že par dni nisem skoraj nič jedla, tak da zdaj se bom morala z kmečko pico mastit aja špelin@ ne z taščo se še nismo vidl, ker moj dela do poznih ur, tak da smo to na vikend preložili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:28:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo današnje popoldne je bilo mislim da najslabše in jatežje v zadnjih 11ih mesecih, dobesedno za zjokat. Manca se je dobesedeno drla, drla, drla, ..... jz ne vem kva je to zdej za en , zobi al kva, mene je pa tako začela boleti glava da je blo joj. Sva jo kmal ob osmih spravila spat, zdej pa samo čakam kdaj bo spet red alarm
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:28:07
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:28:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Hvala punce HB sem zdaj bolje, samo sem čisto zadeta , moj je zdaj šel po pico, ker je čisto pepenil, ker zdaj že par dni nisem skoraj nič jedla, tak da zdaj se bom morala z kmečko pico mastit aja špelin@ ne z taščo se še nismo vidl, ker moj dela do poznih ur, tak da smo to na vikend preložili Zakaj pa nič ne ješ? Te bo treba našeškat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:28:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem se pa morala dobesedno .Vse skupaj je prišlo za mano,utrujenost,bolezni otrok.Za Nejca je že malo lažje,saj lahko pove,če je kaj narobe.Moj pikec Tilen pa to ne more še zaenkrat in potem samo ugibamo.Letošnje leto nam res ni naklonjeno,saj smo ves čas pri P. Malo sem brala na strani o alergiji,P je zadnjič omenila,da je možnost tudi alergija na mleko.Potem pa sem razmišljala,da ga je dostikrat napenjalo,sedaj pa še te pikice in lišaji. drži se punca!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:29:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo današnje popoldne je bilo mislim da najslabše in jatežje v zadnjih 11ih mesecih, dobesedno za zjokat. Manca se je dobesedeno drla, drla, drla, ..... jz ne vem kva je to zdej za en , zobi al kva, mene je pa tako začela boleti glava da je blo joj. Sva jo kmal ob osmih spravila spat, zdej pa samo čakam kdaj bo spet red alarm Ti tudi nimaš sreče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:30:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Hvala punce HB sem zdaj bolje, samo sem čisto zadeta , moj je zdaj šel po pico, ker je čisto pepenil, ker zdaj že par dni nisem skoraj nič jedla, tak da zdaj se bom morala z kmečko pico mastit aja špelin@ ne z taščo se še nismo vidl, ker moj dela do poznih ur, tak da smo to na vikend preložili Zakaj pa nič ne ješ? Te bo treba našeškat. se bom kar pod barbaw podpisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:31:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ČER evo še mene malo. Najprej naj povem, da sem od 13h imela tako hudo migreno, da sem dobesedno mislila, da mi bo možgane scvrlo , kljub vsem tabletom me nikakor ni popustilo, tak da me je moj okrog 15h peljal k dež. zdravniku v zd. dom, kjer so me našopali z inekcijami, tako da sem z hudo muko prišla k sebi. Ko sem prišla domov sem spala 3 urce kot ubita, še zdaj se počutim čisto zadrogirano. Miška pa je bila med tem z babi in dedijem, baje da je bila zelo pridna . evo pa še tu se bom podpisala pod barbaw. upam, da se nocoj spočiješ in naspiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:31:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem se pa morala dobesedno .Vse skupaj je prišlo za mano,utrujenost,bolezni otrok.Za Nejca je že malo lažje,saj lahko pove,če je kaj narobe.Moj pikec Tilen pa to ne more še zaenkrat in potem samo ugibamo.Letošnje leto nam res ni naklonjeno,saj smo ves čas pri P. Malo sem brala na strani o alergiji,P je zadnjič omenila,da je možnost tudi alergija na mleko.Potem pa sem razmišljala,da ga je dostikrat napenjalo,sedaj pa še te pikice in lišaji. drži se punca!!!! jaz se bom kar pridružila tukaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:31:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Super. Za rojstni dan bom imela sneg A ga imaš jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:32:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Punce lepo se imejte in uživajte, mi se bomo vsekakor potrudili, da bomo uživali, čeprav Gal še ni popolnoma zdrav, si bo sam nogice namakal. Jutri odhajamo v Čateške . Uživajte še namesto vseh nas ki bomo doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:34:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še neki sem vam pozabila povedat: včeraj je prišla ven špica od 6. zobka , tako da je bilo današnje jutranje teženje najbrž povezano tudi s tem ali ste se temenc znebili? veliko jih je šlo stran, ne pa še vsa Si nabavla kremo? S čim si pa "reševala" temenca? najprej z nohti (tavelike plahte), potem je pa šampon od mustele ful pomagal . zdej bom še 1x al pa 2x umila in mislem, da bo fertik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:34:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom imava jutri P,ker so se mu sedaj po komolcih pojavili eni lišaji. Ma,naj ga že enkrat orenk pogledajo,kaj je narobe.Nazadnje je P rekla,da če ne bo bolje,da naju bo poslala pod nujno naprej.Upam,da se to jutri zgodi Dobro opravita jutri, pa upam, da vaju bo končno nekam poslala, da boste ugotovili, kaj muči vašega sončka!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:35:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No tako je blo pri nas: ojoj , jaz se tudi bojim, da bo jutri ko se zbudim zunaj vse belo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:36:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo današnje popoldne je bilo mislim da najslabše in jatežje v zadnjih 11ih mesecih, dobesedno za zjokat. Manca se je dobesedeno drla, drla, drla, ..... jz ne vem kva je to zdej za en , zobi al kva, mene je pa tako začela boleti glava da je blo joj. Sva jo kmal ob osmih spravila spat, zdej pa samo čakam kdaj bo spet red alarm Ojej, kaj pa je revico tako mučilo Ja, punce, jutri imam RD. In to eno zelo simetrično številko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 20:36:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči in taščin prijatelj sta se pa spravila ogledalo namontirat zunaj.Odkar imamo industrijsko cono zraven,je tak promet kot v Lj na Celovški .Omejitev je 40,pa nobeden ne zna toliko peljat.Imamo pa izvoz ravno na ovinku,pa ciprese so zraven in je sosed dovolil,da na njegovi zemlji postavimo ogledalo. Na občino sem že 2x pisala,pa se nobeden ne premakne,ker je samo naš izvoz,če bi bilo za več ljudi,potem bi ga oni postavili. banda ušiva tele občine vse po vrsti. a če bi pa katerega otroka zbil avto (bog ne daj!!!), bi pa lahko takoj nasldni dan postavili 3 ogledala ne samo enega
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?