Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja, tiste, ki uporabljate vinjeto! po radiu sem poslušala, da bo zaradi novega sistema vinjet, potrebno letno vinjeto dokupiti - dobijo se modre vinjete, doplačila pa je 30 eur! kaj vse si ne zmislijo!
naj se gredo solit!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Za te vinjete pa bi jih , meni osebno pridejo vinjete prav, ker je sedaj avtocesta proti Lenartu in naprej. Ampak, da so sedaj tako podražli pa bi jih
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Res so predrage vinjete,čeprau nas pride še vseeno ceneje kot plačilo avto ceste,ko se vozimo v Mursko res da negremo tako pogosto kot smo prej hodili anpak vseeno je še cenejše za tiste ki pa se nevozijo tako pogosto je pa res drago
1. april!
O ti packa!!!! Samo so govorili, da naj bi se letna vinjeta podražila
Mene pa zebe ko cucka Kadar je dež jaz vedno zmrzujem. Baje bo šele v soboto vreme suho in sonček
mene je pa ponoči začelo ful zebst
Mene je predvčerejšnim in si grem kar po termafor kot stara mama
mene tudi takrat, sem se ponoči zbudila in sem se prav tresla
Naju telo kaznuje za izgubljene kilograme
Še premalo se jih izgubila. Ene hlače sem dobila danes do pol riti. Še kake 2 3 kile pa bo. Sploh mi ne gre nikamor, pa sem si cilj postavila 3.5, da bom min 3 kg še dodatno lažja.
Punca to je dekoracija, bi rekla ****
Jaz imam cilj začetek avgusta prijadrat na mojo težo Sem omenila Mateju, pa se tokrat ni nič režal
Kli....nc pa dekoracija. Ni denarja za novo garderobo. Se bom mogla v staro stlačit. Pa finta je, da je ta stara garderoba praktično nova, ker nekatere stvari sploh še niso bile nošene. Matej pa te zdaj bolj resno jemlje. Saj si izgubila že lepo število kg in sigurno se ti ful pozna.
Mene pa zebe ko cucka Kadar je dež jaz vedno zmrzujem. Baje bo šele v soboto vreme suho in sonček
mene je pa ponoči začelo ful zebst
Mene je predvčerejšnim in si grem kar po termafor kot stara mama
mene tudi takrat, sem se ponoči zbudila in sem se prav tresla
Naju telo kaznuje za izgubljene kilograme
Še premalo se jih izgubila. Ene hlače sem dobila danes do pol riti. Še kake 2 3 kile pa bo. Sploh mi ne gre nikamor, pa sem si cilj postavila 3.5, da bom min 3 kg še dodatno lažja.
Punca to je dekoracija, bi rekla ****
Jaz imam cilj začetek avgusta prijadrat na mojo težo Sem omenila Mateju, pa se tokrat ni nič režal
zdej se pa res ne sme več!
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja, tiste, ki uporabljate vinjeto! po radiu sem poslušala, da bo zaradi novega sistema vinjet, potrebno letno vinjeto dokupiti - dobijo se modre vinjete, doplačila pa je 30 eur! kaj vse si ne zmislijo!
naj se gredo solit!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Za te vinjete pa bi jih , meni osebno pridejo vinjete prav, ker je sedaj avtocesta proti Lenartu in naprej. Ampak, da so sedaj tako podražli pa bi jih
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Res so predrage vinjete,čeprau nas pride še vseeno ceneje kot plačilo avto ceste,ko se vozimo v Mursko res da negremo tako pogosto kot smo prej hodili anpak vseeno je še cenejše za tiste ki pa se nevozijo tako pogosto je pa res drago
1. april!
O ti packa!!!! Samo so govorili, da naj bi se letna vinjeta podražila
naj bi se, ja. mislim, da na 95 eur!
Danes ti več nič ne verjamem. Jutri zopet