Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:10:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, super a ste zdravi. je bil že čas podpišem! Tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:11:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva že spi, jst pa grem stvari pospravit. sma ble v dm-u, lekarni, papirnici, trgovini in zapravle eurov! je dobla eva v lekarni prospanovo žabico, pa se je že na veliko igrala z njo! Mi jo imamo tudi sm pa slikce že dobla za velikonočne voščilnice zdej pa veselo na delo! O fino
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:12:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:15:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, super a ste zdravi. je bil že čas podpišem! Tudi jaz še jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:15:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:17:29
|
|
|
|
nia5
|
Jaz pa grem počasi v posteljo, to vreme danes me je čist zdelalo, kr glava me je hotela bolet cel dan, ma musklfibr mam po lopaticah , ko bi vsaj vedela od česa. Še napokat se morem in fračo dat v postlo, pol pa vse 4 od sebe. Lepo še čvekajte, se tipkamo v novem delu. Čmrlika, če si na nategnila, dobiš tudi ti po nagi riti Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:18:13
|
|
|
|
suzy85
|
mala je res pametna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:19:10
|
|
|
|
barbaw
|
Naša Maja prehodi max 4 metre več pa noče. Ji je pa ful všeč ko hodi sama, da se zraven naglas smeji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:19:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:20:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša Maja prehodi max 4 metre več pa noče. Ji je pa ful všeč ko hodi sama, da se zraven naglas smeji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:20:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mala je res pametna! Je pa tole kar majhna punčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:21:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mala je res pametna! še jaz bi rabila več časa da kaj najdem na karti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:22:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni A to pa ne. Če nimaš viška ne moreš dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:22:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz pa grem počasi v posteljo, to vreme danes me je čist zdelalo, kr glava me je hotela bolet cel dan, ma musklfibr mam po lopaticah , ko bi vsaj vedela od česa. Še napokat se morem in fračo dat v postlo, pol pa vse 4 od sebe. Lepo še čvekajte, se tipkamo v novem delu. Čmrlika, če si na nategnila, dobiš tudi ti po nagi riti Nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:23:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni podpišem! če bosta vidva vse sama financirala, pol se tast in tašča nimata kaj vtikat v to! samo eno ? hiša je vajina - pisana na vaju?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:23:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša Maja prehodi max 4 metre več pa noče. Ji je pa ful všeč ko hodi sama, da se zraven naglas smeji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:24:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni A to pa ne. Če nimaš viška ne moreš dat. ja pol pa naj bodo kar lepo tiho saj delata po svoji možnosti kokr pač lahko in naj bosta na to ponosna (rihtanje bajte, otroci, stroški........). pa naj se kar v rit kavsneta in tam naj bosta pametna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:25:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni A to pa ne. Če nimaš viška ne moreš dat. ja pol pa naj bodo kar lepo tiho saj delata po svoji možnosti kokr pač lahko in naj bosta na to ponosna (rihtanje bajte, otroci, stroški........). pa naj se kar v rit kavsneta in tam naj bosta pametna podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:25:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni podpišem! če bosta vidva vse sama financirala, pol se tast in tašča nimata kaj vtikat v to! samo eno ? hiša je vajina - pisana na vaju? ne še, ker je hipoteka (najina) gor in bo še doooollllgggoooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:26:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni A to pa ne. Če nimaš viška ne moreš dat. ja pol pa naj bodo kar lepo tiho saj delata po svoji možnosti kokr pač lahko in naj bosta na to ponosna (rihtanje bajte, otroci, stroški........). pa naj se kar v rit kavsneta in tam naj bosta pametna moji živci žal tega ne bodo prenesli Ne maram, da nekdo laja na mene. Ne prenesem tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:30:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?! Pa ne no. Solit naj se gresta Eni mislijo, da bomo vse dali delat, kot da serjemo denar. Jaz sem računala za našo fasado max 6.000 eur, ne pa 1x več. Kje je pa še kompletna mansarda. Pa šre kredita ne upam vzet v tej recesiji. Če ne bi direktorji kradli denarja in ne bi ljudi panika grabila sploh ne bi bilo problema, zdaj pa sem v dilemi. pa naj oni kaj zraven prisejejo, če že znajo bit tolk pametni A to pa ne. Če nimaš viška ne moreš dat. ja pol pa naj bodo kar lepo tiho saj delata po svoji možnosti kokr pač lahko in naj bosta na to ponosna (rihtanje bajte, otroci, stroški........). pa naj se kar v rit kavsneta in tam naj bosta pametna moji živci žal tega ne bodo prenesli Ne maram, da nekdo laja na mene. Ne prenesem tega. a to bajto ste vzeli skupno??? in vidva imata hipoteko???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm prišla zaželet samo lahko noč, grem na kavč gledat fuzbal. Naslednjič se pa javim z Moravskih . Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:34:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm prišla zaželet samo lahko noč, grem na kavč gledat fuzbal. Naslednjič se pa javim z Moravskih . Mirno nočko vsem tudi tebi mirno nočko in uživaj v Moravskih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:34:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a to bajto ste vzeli skupno??? in vidva imata hipoteko??? To je ful zakomplicirano. Onadva sta kupila staro hišo in jo kasneje prodala nama. Zraven pa sta si zgradila novo. notri sva midva staro kompletno obnovila, zdaj pa jo je treba zunaj. Ker je iz ilovice, je postopek zakompliciran oz. je veliko dela in zdaj delajo komplikacije, ker je moj rekel, da bi rad sam naredil kar pač lahko. In zdaj je to tabu, ker kaj pa on zna in ....... Sem jih mogla poslušat, pa sem se obrnila in šla, pa je tast prišel za mano pa še kar naprej tiščal zobe v mene.
|
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!