Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:48:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce zdaj pa ne vem več, če je z mano kaj narobe ali pa je bilo takrat kaj s programom narobe Sem si šla zdaj še enkrat dohodnino računat pa plačam "le" 69 evrov mogoče pa je prvo aprilski program Upam, da ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:48:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca čmrlika A jih dobi po ta zadnji? jst sm jih!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:49:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca čmrlika A jih dobi po ta zadnji? jst sm jih! Upravičeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:50:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce zdaj pa ne vem več, če je z mano kaj narobe ali pa je bilo takrat kaj s programom narobe Sem si šla zdaj še enkrat dohodnino računat pa plačam "le" 69 evrov mogoče pa je prvo aprilski program Upam, da ne. držim pesti, da bo manjši znesek pravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:54:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce zdaj pa ne vem več, če je z mano kaj narobe ali pa je bilo takrat kaj s programom narobe Sem si šla zdaj še enkrat dohodnino računat pa plačam "le" 69 evrov mogoče pa je prvo aprilski program Upam, da ne. držim pesti, da bo manjši znesek pravi! Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 15:20:13
|
|
|
|
Anitka
|
Tako čveke, gremo z Galom na kontrolo in se beremo zvečer (itak, da že na 18.delu)
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 15:25:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako čveke, gremo z Galom na kontrolo in se beremo zvečer (itak, da že na 18.delu) Dobro opravita
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 15:35:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ne vem? Sem bila v službi in sem vprašala zakaj zdaj to in so mi rekli, da je z njihove strani tako kot je bilo prejšnja leta. Jaz sem si preračunala in dobim nazaj tisto, kar v službi niso preračunali, ker mi ne obračunavajo sproti otrok. Od CSD pa je vse na nuli. Kje pa si si preračunavala? Na internetu sem poiskala program. V tisti Excelovi razpredelnici. A pa si videla kje prihaja do razlike? Kje pa se to vidi Ne znam ti povedat. Jaz sem pri sebi videla pri neki postavki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 15:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce zdaj pa ne vem več, če je z mano kaj narobe ali pa je bilo takrat kaj s programom narobe Sem si šla zdaj še enkrat dohodnino računat pa plačam "le" 69 evrov Če si si prehitro šla izračun delat je lahko bil za 2007, ko je bil drugačen sistem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 15:36:42
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika težko ti je verjet, ker si rekla, da še en cajt ne bo na vidiku novega . Da bi si premislila je težko verjetno, edino če se vama je "posrečilo".
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 15:37:01
|
|
|
|
barbaw
|
Hijenca ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 16:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan čveke, ste spet full naklofale. Nazaj ne grem nč brat, ker sm full utrujena. Gremo jutr v Moravske pa sm si mogla glavo umit,pa mal spakirat, pa skuhala sm,pa likala....zdej sm pa čist fertik. Še dobr da ma Gajo zdele popoldne tašča, da se lohk mal vležem. Me je pa začela zgaga pečt , joj upam, da se bo to nehal, v prvi me ni nikol. Anitka kaj se bomo zmenle za kakšno kavico? Je od sobote naprej napovedano lepo vreme , v petek ko bo pa baje dež bomo šli pa v Ikeo. Jana kako je bilo Nejkotu v vrtcu? Joj pa kaj je z rr, sploh mi ni hotl posta objavt več kot uro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 17:12:22
|
|
|
|
barbaw
|
nina katastrofa je tale RR. Se vidi, da dopoldan večina dela, popoldan je pa naval in sploh ne dela več RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 17:16:20
|
|
|
|
nia5
|
Ja sem se prej mučla, da bi objavlo in sem se skregala z njim in ga odj....
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 17:17:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan čveke, ste spet full naklofale. Nazaj ne grem nč brat, ker sm full utrujena. Gremo jutr v Moravske pa sm si mogla glavo umit,pa mal spakirat, pa skuhala sm,pa likala....zdej sm pa čist fertik. Še dobr da ma Gajo zdele popoldne tašča, da se lohk mal vležem. Me je pa začela zgaga pečt , joj upam, da se bo to nehal, v prvi me ni nikol. Anitka kaj se bomo zmenle za kakšno kavico? Je od sobote naprej napovedano lepo vreme , v petek ko bo pa baje dež bomo šli pa v Ikeo. Jana kako je bilo Nejkotu v vrtcu? Joj pa kaj je z rr, sploh mi ni hotl posta objavt več kot uro Mene je tudi en čas pekla kar fajn, ampak kasneje, tam od 7-9m
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 17:18:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. Boš lahko imela v napi Tv (sem videla to v Rutarju) in na hladilniku internet, da si boš naročala hrano na dom. , pa ful lepo, da na tebe misli
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 17:20:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo mene . ni časa zadnje dni. Mam okupacije tolko da brezveze. Zdaj je Taja malo šla z babico, jaz pa uživam v miru! no in imam še eno novičko za vas. boste presenečene, mogoče. K nam bo kljub prepovedi in odločnemu ne pred časom , priletela štorklja.... Ja -jaz sem spet srečka tečka! 1.april, danes ne verjamem nikomur več. aaaaaaaa pa res , te pa pozabite...za danes.......pa vam jutri povem da ne izpade prvo aprilska. Hijenca- te je že kdo nagnil danes? Bomo videli ju3
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 17:37:06
|
|
|
|
tilči
|
Katastrofa .Ko imam končno čas,mi pa vse blokira.Danes sem imela generalno po hiši,oprala sem,zlikala, po tleh pomola,kruh spekla,Še Tilnu moram pri pižamici elastiko zamenjati,ker je spustila. Prej sem mu probala skoraj nove sandalce še od Nejca Fisher price št.20, a so mu že premajhne. Je drugače majhna št.,v primerjavi s Cicibanom je to 19 je peljal psico cepit,smo imeli namen iti skupaj,pa Tilnu spet nosek spuša Čmrlika..če ni prvoaprilska,ti želim lepo nosečnost in zdravega dojenčka Anitka...upam,da ste dobro opravili pri P Jana..kako je bilo na uvajanju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 18:15:01
|
|
|
|
aurora28
|
Kaj jaz to vidim, da imamo še eno srečko,tečko , jeeeeeeeeeeeeeee sem zelo vesela. Čmrlika iskrene čestitke Danes sem spet bila v službi in mi je kar všeč, da sem že začela, tak imam vsaj nekaj časa za ponovno uvajanje, preden me v ponedeljek zasujejo z delom. Jana ti tudi začneš prihodnji teden? Kak je fino tipkat po prenosniku .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 18:39:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce zdaj pa ne vem več, če je z mano kaj narobe ali pa je bilo takrat kaj s programom narobe Sem si šla zdaj še enkrat dohodnino računat pa plačam "le" 69 evrov Če si si prehitro šla izračun delat je lahko bil za 2007, ko je bil drugačen sistem. Eh kaj pa vem, samo se mi zdi, da je že bil nov.. Ma bomo videli jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 18:41:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan čveke, ste spet full naklofale. Nazaj ne grem nč brat, ker sm full utrujena. Gremo jutr v Moravske pa sm si mogla glavo umit,pa mal spakirat, pa skuhala sm,pa likala....zdej sm pa čist fertik. Še dobr da ma Gajo zdele popoldne tašča, da se lohk mal vležem. Me je pa začela zgaga pečt , joj upam, da se bo to nehal, v prvi me ni nikol. Anitka kaj se bomo zmenle za kakšno kavico? Je od sobote naprej napovedano lepo vreme , v petek ko bo pa baje dež bomo šli pa v Ikeo. Jana kako je bilo Nejkotu v vrtcu? Joj pa kaj je z rr, sploh mi ni hotl posta objavt več kot uro Nina veš, da se moramo zmenit . Si morave telefonske izmenjat. Ti jo pustim na ZS. Pa upam, da bo zgaga kmalu nehala nagajat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 18:43:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katastrofa .Ko imam končno čas,mi pa vse blokira.Danes sem imela generalno po hiši,oprala sem,zlikala, po tleh pomola,kruh spekla,Še Tilnu moram pri pižamici elastiko zamenjati,ker je spustila. Pridna Prej sem mu probala skoraj nove sandalce še od Nejca Fisher price št.20, a so mu že premajhne. Je drugače majhna št.,v primerjavi s Cicibanom je to 19 Ufff tile čevlji nam pa grenijo življenje. je peljal psico cepit,smo imeli namen iti skupaj,pa Tilnu spet nosek spuša Za Tilna Čmrlika..če ni prvoaprilska,ti želim lepo nosečnost in zdravega dojenčka Anitka...upam,da ste dobro opravili pri P O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zdravi smo in rešeni inhalacij Jana..kako je bilo na uvajanju?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 18:44:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem spet bila v službi in mi je kar všeč, da sem že začela, tak imam vsaj nekaj časa za ponovno uvajanje, preden me v ponedeljek zasujejo z delom. Lepo, da si zadovoljna Jana ti tudi začneš prihodnji teden? Kak je fino tipkat po prenosniku . Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:01:12
|
|
|
|
sesil
|
se še jaz mal javim, ker potem me ne bo - pilates. danes smo se navozičkale, me prav noge bolijo. sonček je bil cel dan in je blo treba izkoristit. zdej pa še anejo mal poštimam, ji naredim za jest in šibam... verjetno bo že nov del, pa se beremo tam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:01:59
|
|
|
|
sesil
|
a, še to Anitka, super a ste zdravi. je bil že čas
|
|
|
Tretji otrok, da ali ne?endrinaAli bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 289Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!