Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:03:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil se še jaz mal javim, ker potem me ne bo - pilates. danes smo se navozičkale, me prav noge bolijo. sonček je bil cel dan in je blo treba izkoristit. A res, sončka ste imelo cel dan, ja super zdej pa še anejo mal poštimam, ji naredim za jest in šibam... verjetno bo že nov del, pa se beremo tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:03:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a, še to Anitka, super a ste zdravi. je bil že čas Hvala. Ja res je bil že čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka sej bom mela internet s sabo pa se bomo tipkale, vseen ti pa pošljem na zs številko. Pa super da je Gal ok in da sta se znebila inhalacij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:15:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Anitka sej bom mela internet s sabo pa se bomo tipkale, vseen ti pa pošljem na zs številko. Pa super da je Gal ok in da sta se znebila inhalacij Ah potem pa ne bo blema, če boš imela internet s sabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:28:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Sm mislna, da bose na novem delu že čvekale . Če ne bi se bl potrudila in nardila nov del mal bl lepši kot sm ga. Vidm, da je nekaj novičk, verjetno prvoaprilska šala. Resno začnem jemati novičke šele ju3. Vidka sm skopala, zdaj pa se bova še mal cartala pol bo pa treba počasi v mižule. Pridem še kaj pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sm mislna, da bose na novem delu že čvekale . Če ne bi se bl potrudila in nardila nov del mal bl lepši kot sm ga. Vidm, da je nekaj novičk, verjetno prvoaprilska šala. Resno začnem jemati novičke šele ju3. Vidka sm skopala, zdaj pa se bova še mal cartala pol bo pa treba počasi v mižule. Pridem še kaj pogledat. jest tud dons nč ne verjamem , bom jutr verjela, če bojo novice iste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:32:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sm mislna, da bose na novem delu že čvekale . Če ne bi se bl potrudila in nardila nov del mal bl lepši kot sm ga. Vidm, da je nekaj novičk, verjetno prvoaprilska šala. Resno začnem jemati novičke šele ju3. Vidka sm skopala, zdaj pa se bova še mal cartala pol bo pa treba počasi v mižule. Pridem še kaj pogledat. jest tud dons nč ne verjamem , bom jutr verjela, če bojo novice iste Tudi jaz, tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:33:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sm mislna, da bose na novem delu že čvekale . Če ne bi se bl potrudila in nardila nov del mal bl lepši kot sm ga. A ti nisem rekla, da je otvoritev suuuuuuuuuuuuuuuuper narejena
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:40:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sm mislna, da bose na novem delu že čvekale . Če ne bi se bl potrudila in nardila nov del mal bl lepši kot sm ga. A ti nisem rekla, da je otvoritev suuuuuuuuuuuuuuuuper narejena Ja, sam jst nism zadovoljna...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 19:41:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sm mislna, da bose na novem delu že čvekale . Če ne bi se bl potrudila in nardila nov del mal bl lepši kot sm ga. A ti nisem rekla, da je otvoritev suuuuuuuuuuuuuuuuper narejena Ja, sam jst nism zadovoljna... Zakaj pa ne? Si tako lepo napisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:01:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan čveke, ste spet full naklofale. Nazaj ne grem nč brat, ker sm full utrujena. Gremo jutr v Moravske pa sm si mogla glavo umit,pa mal spakirat, pa skuhala sm,pa likala....zdej sm pa čist fertik. Še dobr da ma Gajo zdele popoldne tašča, da se lohk mal vležem. Me je pa začela zgaga pečt , joj upam, da se bo to nehal, v prvi me ni nikol. Anitka kaj se bomo zmenle za kakšno kavico? Je od sobote naprej napovedano lepo vreme , v petek ko bo pa baje dež bomo šli pa v Ikeo. Jana kako je bilo Nejkotu v vrtcu? Joj pa kaj je z rr, sploh mi ni hotl posta objavt več kot uro Mene je tudi en čas pekla kar fajn, ampak kasneje, tam od 7-9m mene je tudi, sploh proti koncu kar fajn. je hladno mleko pomagalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:02:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katastrofa .Ko imam končno čas,mi pa vse blokira.Danes sem imela generalno po hiši,oprala sem,zlikala, po tleh pomola,kruh spekla,Še Tilnu moram pri pižamici elastiko zamenjati,ker je spustila. Prej sem mu probala skoraj nove sandalce še od Nejca Fisher price št.20, a so mu že premajhne. Je drugače majhna št.,v primerjavi s Cicibanom je to 19 je peljal psico cepit,smo imeli namen iti skupaj,pa Tilnu spet nosek spuša kak si bla pridna! za Tilna, da se ne razvije še kaj več!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:03:57
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes sem spet bila v službi in mi je kar všeč, da sem že začela, tak imam vsaj nekaj časa za ponovno uvajanje, preden me v ponedeljek zasujejo z delom. da uživaš v službi! za prenosnikom je pa fajn bit, ja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:04:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, super a ste zdravi. je bil že čas podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:08:48
|
|
|
|
suzy85
|
eva že spi, jst pa grem stvari pospravit. sma ble v dm-u, lekarni, papirnici, trgovini in zapravle eurov! je dobla eva v lekarni prospanovo žabico, pa se je že na veliko igrala z njo! sm pa slikce že dobla za velikonočne voščilnice zdej pa veselo na delo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 20:10:11
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas se še niti ni začelo delat, pa sta tast in tašča že zobe v mene tiščala. Pa kaj se eni ne morejo brigat zase?!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?