Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:15:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. Boš lahko imela v napi Tv (sem videla to v Rutarju) in na hladilniku internet, da si boš naročala hrano na dom. Saj to je glih to. Ma ne rabim nič od tega, ker je dnevna v istem prostoru, pa bom tako vidla TV. Wireless pa tudi obstaja. Glede na količino kablov, ki so že položeni, pa bom tako pod visoko napetostjo in bom sama vlekla internet bog ve od kod. Nenormalno vtičnic in štekarjev je, kdo bo te to kupo, bom celo plačo za štekarje dala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:16:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako kosilo (zelenjavna juhica s koščkom puranjega meseka in ribano kašo, riž, file vitkega soma v zelenjavni omakci ter kumare) je za nama, Gal panča, jaz pa odmaram. Sem mislila tla v kuhinji pobrisati pa imam tudi jaz lenitisi, pa še uho me boli, nos imam zamašen... Popoldne pa greva na kontrolo. Tudi jaz sem vprašala Vido z Dursa, če je moj informativni izračun že poslan in baje, da je. meni, ki bom mogla doplačati, ker ima CSD čudno politiko so poslali, dragemu, ki dobi nazaj pa bodo 9.5. Jaz si nisem izračunala in bom jutri čakala poštarja. A moraš veliko doplačat?? Ja nekje 24o evrov. Banda . Vedno sem dobila nekaj malega nazaj ali pa sem plačala tam maksimalno 40 evrov, zdaj ko sem na porodniški pa tak!!!!! Upam, da ne bom rabla doplačat. Banda. Tole mi pa ni jasno. Meni tudi ne .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:19:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa prejle ugotovila, da so Maji čeveljči na knap. Moram ji zmerit z ravnilom pa preverit pri Cicibanu, če je ta številka še dovolj ali ne več. Se mi zdi, da sem ji komaj kupila te presnete čevlje. Ufff, že jih je prerasla? Samo so pa res presneto dragi tile mičkeni čeveljci. prstke ima na koncu, ima še nekaj malega prostora, tako da je ne tiščijo, za kakšen teden max 2 še bodo več pa sigurno ne
< Sporočilo je popravil barbaw -- 1.4.2009 13:20:33 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:19:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil od kar se je menjala ura, mi ne zaspi pred 22h. za pop....it Našega HB ura ni še bolj zmešala. Je prej hodil spat med pol deseto in deseto in zdaj tudi. Se bova pa morala počasi navajati na drug ritem, če bova šla v vrtec maja. Nam to pri škratu ni nič pomagalo. Ima preveč energije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:19:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pozabla napisat, da mi je A. v kuhinjo napelal internet, je reko, da ko bom kuhala, bom lahko zraven še na forumu ( v novi hiši). Ha ha, torej je kocka padla, da bom mogla jaz v kuhinji bit. Boš lahko imela v napi Tv (sem videla to v Rutarju) in na hladilniku internet, da si boš naročala hrano na dom. Saj to je glih to. Ma ne rabim nič od tega, ker je dnevna v istem prostoru, pa bom tako vidla TV. Wireless pa tudi obstaja. Glede na količino kablov, ki so že položeni, pa bom tako pod visoko napetostjo in bom sama vlekla internet bog ve od kod. Nenormalno vtičnic in štekarjev je, kdo bo te to kupo, bom celo plačo za štekarje dala. Vtičnic je fajn imeti več kot premalo. Mi jih imamo veliko, pa še to kakšno premalo. Sva vse tako predvidela, da jih je dovolj, le v dnevni za tv imamo vseeno podaljšek, pa sta 2 ali 3 vtičnici samo zadaj za tv.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:19:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako kosilo (zelenjavna juhica s koščkom puranjega meseka in ribano kašo, riž, file vitkega soma v zelenjavni omakci ter kumare) je za nama, Gal panča, jaz pa odmaram. Sem mislila tla v kuhinji pobrisati pa imam tudi jaz lenitisi, pa še uho me boli, nos imam zamašen... Popoldne pa greva na kontrolo. Tudi jaz sem vprašala Vido z Dursa, če je moj informativni izračun že poslan in baje, da je. meni, ki bom mogla doplačati, ker ima CSD čudno politiko so poslali, dragemu, ki dobi nazaj pa bodo 9.5. Jaz si nisem izračunala in bom jutri čakala poštarja. A moraš veliko doplačat?? Ja nekje 24o evrov. Banda . Vedno sem dobila nekaj malega nazaj ali pa sem plačala tam maksimalno 40 evrov, zdaj ko sem na porodniški pa tak!!!!! Upam, da ne bom rabla doplačat. Banda. Tole mi pa ni jasno. Meni tudi ne . porodniško bi morala dobiti tako, da bi bila nula, za plačo pa ne vem kako imaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:21:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako kosilo (zelenjavna juhica s koščkom puranjega meseka in ribano kašo, riž, file vitkega soma v zelenjavni omakci ter kumare) je za nama, Gal panča, jaz pa odmaram. Sem mislila tla v kuhinji pobrisati pa imam tudi jaz lenitisi, pa še uho me boli, nos imam zamašen... Popoldne pa greva na kontrolo. Tudi jaz sem vprašala Vido z Dursa, če je moj informativni izračun že poslan in baje, da je. meni, ki bom mogla doplačati, ker ima CSD čudno politiko so poslali, dragemu, ki dobi nazaj pa bodo 9.5. Jaz si nisem izračunala in bom jutri čakala poštarja. A moraš veliko doplačat?? Ja nekje 24o evrov. Banda . Vedno sem dobila nekaj malega nazaj ali pa sem plačala tam maksimalno 40 evrov, zdaj ko sem na porodniški pa tak!!!!! Upam, da ne bom rabla doplačat. Banda. Tole mi pa ni jasno. Meni tudi ne . porodniško bi morala dobiti tako, da bi bila nula, za plačo pa ne vem kako imaš Ja ne vem? Sem bila v službi in sem vprašala zakaj zdaj to in so mi rekli, da je z njihove strani tako kot je bilo prejšnja leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:22:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil od kar se je menjala ura, mi ne zaspi pred 22h. za pop....it Našega HB ura ni še bolj zmešala. Je prej hodil spat med pol deseto in deseto in zdaj tudi. Se bova pa morala počasi navajati na drug ritem, če bova šla v vrtec maja. Nam to pri škratu ni nič pomagalo. Ima preveč energije. Bomo videli kako bo ratalo nam. Če bo bo, če ne pa tudi ne bo konec sveta, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:24:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ne vem? Sem bila v službi in sem vprašala zakaj zdaj to in so mi rekli, da je z njihove strani tako kot je bilo prejšnja leta. Jaz sem si preračunala in dobim nazaj tisto, kar v službi niso preračunali, ker mi ne obračunavajo sproti otrok. Od CSD pa je vse na nuli. Kje pa si si preračunavala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:25:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil od kar se je menjala ura, mi ne zaspi pred 22h. za pop....it Našega HB ura ni še bolj zmešala. Je prej hodil spat med pol deseto in deseto in zdaj tudi. Se bova pa morala počasi navajati na drug ritem, če bova šla v vrtec maja. Nam to pri škratu ni nič pomagalo. Ima preveč energije. Bomo videli kako bo ratalo nam. Če bo bo, če ne pa tudi ne bo konec sveta, a ne? Jaz upam, da ti rata. Pri našem hiperaktivcu še danes nič ne pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:38:53
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:39:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ne vem? Sem bila v službi in sem vprašala zakaj zdaj to in so mi rekli, da je z njihove strani tako kot je bilo prejšnja leta. Jaz sem si preračunala in dobim nazaj tisto, kar v službi niso preračunali, ker mi ne obračunavajo sproti otrok. Od CSD pa je vse na nuli. Kje pa si si preračunavala? Na internetu sem poiskala program. V tisti Excelovi razpredelnici.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 1.4.2009 13:40:39 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:45:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ne vem? Sem bila v službi in sem vprašala zakaj zdaj to in so mi rekli, da je z njihove strani tako kot je bilo prejšnja leta. Jaz sem si preračunala in dobim nazaj tisto, kar v službi niso preračunali, ker mi ne obračunavajo sproti otrok. Od CSD pa je vse na nuli. Kje pa si si preračunavala? Na internetu sem poiskala program. V tisti Excelovi razpredelnici. A pa si videla kje prihaja do razlike?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:45:47
|
|
|
|
tilči
|
S Tilnom sva se malo martinčkala na sončku,preden sva šla po Nejca,sedaj pa se je spet pooblačilo . Sem tudi jaz vprašala Vido,kaj je z dohodnino in moja še ni bila odposlana.baje imajo neke probleme z izračunavanjem zaradi vzdrževanih družinskih članov . pa ima odposlano in upam,da res toliko dobi nazaj,kot sem preračunala,ker mi je malo sumljivo.vsako leto je dobil nazaj eno malenkost,še za večerjo ne,sedaj pa kar precej Anitka...a si preračunavala na dohodnina.com?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:52:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw ZS odgovorila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 13:59:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ne vem? Sem bila v službi in sem vprašala zakaj zdaj to in so mi rekli, da je z njihove strani tako kot je bilo prejšnja leta. Jaz sem si preračunala in dobim nazaj tisto, kar v službi niso preračunali, ker mi ne obračunavajo sproti otrok. Od CSD pa je vse na nuli. Kje pa si si preračunavala? Na internetu sem poiskala program. V tisti Excelovi razpredelnici. A pa si videla kje prihaja do razlike? Kje pa se to vidi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:04:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:06:38
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw zs
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:07:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa prejle ugotovila, da so Maji čeveljči na knap. Moram ji zmerit z ravnilom pa preverit pri Cicibanu, če je ta številka še dovolj ali ne več. Se mi zdi, da sem ji komaj kupila te presnete čevlje. Ufff, že jih je prerasla? Samo so pa res presneto dragi tile mičkeni čeveljci. prstke ima na koncu, ima še nekaj malega prostora, tako da je ne tiščijo, za kakšen teden max 2 še bodo več pa sigurno ne mogoče kateri prav pride velikosti čevljev
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:08:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva se malo martinčkala na sončku,preden sva šla po Nejca,sedaj pa se je spet pooblačilo . Klinc pa to vreme Anitka...a si preračunavala na dohodnina.com? Aha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:08:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Dan dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:08:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
evo mene . ni časa zadnje dni. Mam okupacije tolko da brezveze. Zdaj je Taja malo šla z babico, jaz pa uživam v miru! no in imam še eno novičko za vas. boste presenečene, mogoče. K nam bo kljub prepovedi in odločnemu ne pred časom , priletela štorklja.... Ja -jaz sem spet srečka tečka!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:09:02
|
|
|
|
hijenca
|
Če so ti izračuni korektni, bom dobila glih za dvojne plenice nazaj. Samo, da ne rabim plačat. Anitka me je malo prestrašla sedaj. Sem pa lani dobila 350 € nazaj, to bi mi sedaj prav prišlo, ampak nič ne bo. Dvojne plenice pa tudi ni kuj tak .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:10:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika evo mene . ni časa zadnje dni. Mam okupacije tolko da brezveze. Zdaj je Taja malo šla z babico, jaz pa uživam v miru! no in imam še eno novičko za vas. boste presenečene, mogoče. K nam bo kljub prepovedi in odločnemu ne pred časom , priletela štorklja.... Ja -jaz sem spet srečka tečka! 1.april, danes ne verjamem nikomur več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 14:10:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
Manca vse najboljše za obmesečnico!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!