Anitka
|
Špelin@ za obnovo. Bom kar pod tole komentirala in upam, da ne boš jezna Aja še to vam moram povedati - za povrh vsega se mi je Gal prejle prekopicnil iz postelje na glavo . Jaz sem se tako ustrašila, da še zdaj vse z mano leti. Pa bila sem ob njem . HB ni kaj preveč jokal tako da upam, da ga ni preveč bolelo in seveda, da si ni kaj naredil. Me je tako strah noči. Upam, da res ne bo kakšnih posledic . Buške pa ne tipam nobene. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage moje, rada bi čimveč skomentirala, ampak zdajle imam že glavo čisto štirioglato od zijanja v monitor, ker sem morala toliko stvari poštimat... Vidim, da sta se javili pogrešani kodrana in *Tiana* Iiiiiiiiiiii kak fajn mafi je tudi nazaj - virus free Super, zdaj pa le pospešeno tipkaj Estrella* hujša kot nora - stara, skoraj si že na polovici Opa za vse - kilce. tally se pospešeno seli Še samo malo pa bo edinaos se je uspešno potepala za potep. Si dobila paket? mmoojjccaa, Tajda je pravi srček Podpišem Soncnica Sandra ***, zate posebej močno stiskam pestke za službo!!! Čmrlika, kako kaže s tvojo službo? barbaw, nisem vsega brala, je Maja zdaj ok? Upam, da ste zdravi. Srčekgirll, za uspešen prvi delovni dan. Pa je za tabo tilči in hijenca, kakšno je stanje v vaših kleteteh? Upam,d a ne boste rabili gasilcev Tudi jaz upam, da ne boste imeli težav z vodo A se je mogoče **** vmes kaj oglasila in sem jaz spregledala?? **** lep pozdrav v Egipt. Upam, da imate lepše vreme kot mi. kasso, upam, da ste z zdravjem pri vas že bolje Podpišem. nina7, kako kaj počutje? Upam, da ni slabosti in vse poteka kot mora. suzy85, naj ti dnevi do vrnitve hitro minejo - kdaj se pravzaprav vrne? Tudi jaz ti želim, da ti trenutki brez dragega minejo s svetlobno hitrostjjo. jana81 in sesil, fajn "divjajta" na vajinih vadbah Jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuudi. Anitka, res mi je težko, ko berem, da sta oba z Galom taka revčka Hvala ti . Tudi jaz upam, da bo kmalu vse za nama. Poleg vsega pa sem spet cele dneve več ali manj sama z njim pa se sama komaj gor držim. Aja, za vse bolne in tiste, ki jim rinejo ven zobki, veliko A sem koga pozabila????? Ja sebe . A so vaše noči kaj boljše? Upam, da ja, če še ne pa upam, da bodo kmalu