Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:37:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to je bil pa pol oren pogled zgleda da nas je kar veliko takih, ki so začel z izsiljevat , upam da bo ta faza kmalu mimo ja, jz tud upam, da faza čim prej mine, ker bi jo na čase kar na balkon postavla, da bi se mal ohladila a verjameš da sem danes na to pomislila, sam ne vem če bi kaj nucal ker itak ne razumejo zakaj bi blo boljš, da bi si šle midve ohladit živce na balkon aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:37:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, vidim da danes kr neki dogaja Se še jaz malo javim in kaj čivknem Meni bi zelo sedu kakšen čvekec tud v živo, ob kavici....a je katera za? Samo jaz bi tam enkrat popoldan....sej veste šiht pa to.... čer da si se ti tud malo oglasila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:39:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem bila v podobni situaciji po porodniški s tamalim. Brez službe in vsa naveličana od sitnega . Ti nič ne zavidam. Je pa res, da tudi jaz ne vem koliko časa bom imela še službo kaj se pa pri vas v C. dogaja?????????????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:39:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to je bil pa pol oren pogled zgleda da nas je kar veliko takih, ki so začel z izsiljevat , upam da bo ta faza kmalu mimo ja, jz tud upam, da faza čim prej mine, ker bi jo na čase kar na balkon postavla, da bi se mal ohladila a verjameš da sem danes na to pomislila, sam ne vem če bi kaj nucal ker itak ne razumejo zakaj bi blo boljš, da bi si šle midve ohladit živce na balkon aha to se pravi mi boste začele delat družbo na balkonu , jaz se ohladim in nekako spet funkcioniran ko se nadiham nafte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:39:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
Estrella....ti bi res rabila en odmor....meni je zdaj res fino....pridem iz šihta in komaj čakam da se malo požulimo z otroci in mi ni nič odveč....prej pa, ko sem bla pa doma pa sem tud jaz včasih kar mislila znoret....sem skoz okol letala, da je blo vsaj kolkor tolko znosno Sej bo kmalu minilo....glavo gor punca....to boš še pregurala, potem pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:40:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, vidim da danes kr neki dogaja Se še jaz malo javim in kaj čivknem Meni bi zelo sedu kakšen čvekec tud v živo, ob kavici....a je katera za? Samo jaz bi tam enkrat popoldan....sej veste šiht pa to.... ojla bejba kakko je kej na šihtu? čvek.... nič ne kaže na kaj takega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:40:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to je bil pa pol oren pogled zgleda da nas je kar veliko takih, ki so začel z izsiljevat , upam da bo ta faza kmalu mimo ja, jz tud upam, da faza čim prej mine, ker bi jo na čase kar na balkon postavla, da bi se mal ohladila Mi zaenkrat še nismo tam. Andraž je pa na srečno sploh ni imel jaz sem si danes zaželela it na šiht, pol veš kje smo o ja vem, jaz sem tam že od rojstva tamale meni je bilo do zdej kr v redu smo dobro shajalli, ne vem verjetno tudi selitev vpliva na to, da sem malo živčna in ona čuti da se neki dogaja, pa še ta faza in smo tam vsi živčni in nezadovoljni , bo že bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:41:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to se pravi mi boste začele delat družbo na balkonu , jaz se ohladim in nekako spet funkcioniran ko se nadiham nafte zgleda že tako, da boš mela družbo, sam mislim da nekadilsko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:41:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
SS mislim da se čist pravilno odzivaš na trmo....samo bodi vztrajna....enkrat boš popustila pa boš vse lahko pokvarila....pa res lepo da te upošteva tud tašča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:41:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa http o kera simpatična bejba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:42:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, vidim da danes kr neki dogaja Se še jaz malo javim in kaj čivknem Meni bi zelo sedu kakšen čvekec tud v živo, ob kavici....a je katera za? Samo jaz bi tam enkrat popoldan....sej veste šiht pa to.... čer bejba
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:42:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to se pravi mi boste začele delat družbo na balkonu , jaz se ohladim in nekako spet funkcioniran ko se nadiham nafte zgleda že tako, da boš mela družbo, sam mislim da nekadilsko jp
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:43:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* SS mislim da se čist pravilno odzivaš na trmo....samo bodi vztrajna....enkrat boš popustila pa boš vse lahko pokvarila....pa res lepo da te upošteva tud tašča tašči sem pa že na samem začetku dala vedet, da se ne pustim komandirat, zato se zdej čist dobro razumeva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:43:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to je bil pa pol oren pogled zgleda da nas je kar veliko takih, ki so začel z izsiljevat , upam da bo ta faza kmalu mimo ja, jz tud upam, da faza čim prej mine, ker bi jo na čase kar na balkon postavla, da bi se mal ohladila sprememba okolja Filip zna biti sit, da mu enostavn nič ne paše , ko pa kdo pride ali pa če kam gremo pa rata pravi angelček , pol pa jaz izpadem kao vsa panična in živčna mama . no še neki, mi ni še ratalo da bi sam zaspal v pojstli zmeri ga vlačim po rokah in imam roke že k opica, tako da sem med videndom že čisto fertik in sem ga predala naj ga uspava, seveda mu je ratal in to samo da se je ulegel zraven njega in stisnil, ko pa jaz to probam bi se plazil po meni ali postelji naša je ista glede spanja donc sem jo pustila tolk časa pokonc, da je bla čist gotova, jo dala na kavč se ulegla na zraven nje in je končno zaspala sama. kot bi Manco brala to pa ko se jaz razpišem mah ne vem več kaj narest , no je vsaj začel spati ponoč z vmestni jamranjem, ampak bolje kot prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:43:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem bila v podobni situaciji po porodniški s tamalim. Brez službe in vsa naveličana od sitnega . Ti nič ne zavidam. Je pa res, da tudi jaz ne vem koliko časa bom imela še službo kaj se pa pri vas v C. dogaja????????????? Nič kaj rožnato ni. Zaenkrat baje še ni panike, bo pa čez poletje kriza tako, da ne vem kaj sploh lahko pričakujem. Do konca julija ne bo odpuščanj, potem pa ne vem kako bo. Vse odvisno od situacije na trgu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer sploh več ne uspem priti do računalnika , berem da nas je kar nekaj tečkastih. Moja AT je danes res prava mala razvajenka , meni se je kar mešalo od njene tečnobice , nič ji ni bilo všeč, pa en kup novih igrač smo ji kupili, pa čisto nič ni hotela. Samo po meni je plazila V glavnem v bosni je bilo superca , kupili smo veliko stvari, med najpomembnejši je tepih , da moji madam lulika ne zmrzne na mrzlih ploščicah , pot do dol je bila še kar OK (beri v 4 urah kolikor je vožnje do dol= ni spala niti minutke , jaz sem čisto izmužena prišla dol, saj sem celo pot glumila klovna), dol je bila valda pridna saj je bila gospodićna v centru pozornosti. Čisto nekaj drugega pa je pot domov , AT je ravno zobek ven prihajal, in smo se drli kar naprej , katastrofa, ustavljali smo se vsakih 20 min . Bogica tudi ona je bila totalno izmučena. Toliko od mene, jaz sem dobila željeno knjigo, tako da me ne bo dokler ne bo v celoti prebrana . Anitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:43:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to se pravi mi boste začele delat družbo na balkonu , jaz se ohladim in nekako spet funkcioniran ko se nadiham nafte zgleda že tako, da boš mela družbo, sam mislim da nekadilsko jp luftate se lahko glih tako tudi če ne kadita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:44:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to pa ko se jaz razpišem mah ne vem več kaj narest , no je vsaj začel spati ponoč z vmestni jamranjem, ampak bolje kot prej tudi nočno spanje nekaj šteje pri nas je bilo sedaj 2 dni malce bolje, tako da se bojim, da se bomo kmalu vrnili na stare tire: nočnega dretja in nespanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:44:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem bila v podobni situaciji po porodniški s tamalim. Brez službe in vsa naveličana od sitnega . Ti nič ne zavidam. Je pa res, da tudi jaz ne vem koliko časa bom imela še službo kaj se pa pri vas v C. dogaja????????????? Nič kaj rožnato ni. Zaenkrat baje še ni panike, bo pa čez poletje kriza tako, da ne vem kaj sploh lahko pričakujem. Do konca julija ne bo odpuščanj, potem pa ne vem kako bo. Vse odvisno od situacije na trgu. a si kej poslala prošenj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:44:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* SS mislim da se čist pravilno odzivaš na trmo....samo bodi vztrajna....enkrat boš popustila pa boš vse lahko pokvarila....pa res lepo da te upošteva tud tašča oj izgubljena, sem ravno par dni nazaj mislila nate, da bi te mal za rokav pocukala Kako ti je všeč nov ritem? In kkao sta Erazem in Tiana?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:45:24
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Čer bejbe, vidim da danes kr neki dogaja Se še jaz malo javim in kaj čivknem Meni bi zelo sedu kakšen čvekec tud v živo, ob kavici....a je katera za? Samo jaz bi tam enkrat popoldan....sej veste šiht pa to.... ojla bejba kakko je kej na šihtu? čvek.... nič ne kaže na kaj takega Hej....dobr je na šihtu, nč mi ne manjka....edino mogoče še kakšna dodatna roka in kakšna dodatna urica v dnevu. Čvek bi mi pa res pasal....pa kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:45:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem bila v podobni situaciji po porodniški s tamalim. Brez službe in vsa naveličana od sitnega . Ti nič ne zavidam. Je pa res, da tudi jaz ne vem koliko časa bom imela še službo kaj se pa pri vas v C. dogaja????????????? Nič kaj rožnato ni. Zaenkrat baje še ni panike, bo pa čez poletje kriza tako, da ne vem kaj sploh lahko pričakujem. Do konca julija ne bo odpuščanj, potem pa ne vem kako bo. Vse odvisno od situacije na trgu. a si kej poslala prošenj??? Ja , natanko eno, pa ni odgovora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:45:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem bila v podobni situaciji po porodniški s tamalim. Brez službe in vsa naveličana od sitnega . Ti nič ne zavidam. Je pa res, da tudi jaz ne vem koliko časa bom imela še službo kaj se pa pri vas v C. dogaja????????????? Nič kaj rožnato ni. Zaenkrat baje še ni panike, bo pa čez poletje kriza tako, da ne vem kaj sploh lahko pričakujem. Do konca julija ne bo odpuščanj, potem pa ne vem kako bo. Vse odvisno od situacije na trgu. Ojoj, upam, da te ne doleti najhujše!!!! Je pa ful kriza povsod. Samo če Škofjo Loko poglčedam je katastrofalno v podjetjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:45:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to pa ko se jaz razpišem mah ne vem več kaj narest , no je vsaj začel spati ponoč z vmestni jamranjem, ampak bolje kot prej tudi nočno spanje nekaj šteje pri nas je bilo sedaj 2 dni malce bolje, tako da se bojim, da se bomo kmalu vrnili na stare tire: nočnega dretja in nespanja ojej no upam da se motiš, mogoče pa te Manca še preseneti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 21:46:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Evo me, sm že nazaj. Hvala punce za podporo. V službi je blo in minilo je zelo HITRO.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?