Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:33:48
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro joj kako čudno vreme je zunaj..skye se strinjam s tvojo slikco. Spali smo nekak vredu, je sicer 2x vmes nekaj jamral, ampak ok. Danes me začuda ne bolijo mišice - še. Me je včeri inštruktorca zgonla do daske, je stopla do mene (se poznava drugače), pa se dere, dejva skupi bova, dvigni kolena, ajde finiiiiiiiš..omg..sem skor dol padla suzy85- tist CD ko sem tis poslala, je ista koreografija kot jo mamo mi zdej.Se drgač vsake 3 mesece spreminja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:34:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Naslednji teden gremo z tamalima v plavalni tečaj, pa me zanima kako se je obneslo pri tistih, ki so z svojimi sončki že obiskovale kaj takega? rečem lahko suuuuuuuuuuper. Ful se razgibajo, kao jih naučiš žabico plavat, pa še fajn se imajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:43:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro joj kako čudno vreme je zunaj..skye se strinjam s tvojo slikco. Spali smo nekak vredu, je sicer 2x vmes nekaj jamral, ampak ok. Danes me začuda ne bolijo mišice - še. Me je včeri inštruktorca zgonla do daske, je stopla do mene (se poznava drugače), pa se dere, dejva skupi bova, dvigni kolena, ajde finiiiiiiiš..omg..sem skor dol padla suzy85- tist CD ko sem tis poslala, je ista koreografija kot jo mamo mi zdej.Se drgač vsake 3 mesece spreminja. za spanje in za športanje! bom probala, sam ni fajn telovadit, ko sem sama doma in mi eva spi, ker po navadi glih takrat začne stokat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:44:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Spali smo super....sicer smo pili čaj ob 23:30, potem pa je bil mir do jutra Upam, da danes ne bo dežja...je neko čudno zunaj za spanje! pr nas se tud ne more vreme odločit, kaj bo. sma včeraj popoldne z evo zunaj, ko je pihalo, danes pa že smrka in pokašljuje. upam, da se ne razvije kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:46:11
|
|
|
|
suzy85
|
pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:54:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro joj kako čudno vreme je zunaj..skye se strinjam s tvojo slikco. Spali smo nekak vredu, je sicer 2x vmes nekaj jamral, ampak ok. Danes me začuda ne bolijo mišice - še. Me je včeri inštruktorca zgonla do daske, je stopla do mene (se poznava drugače), pa se dere, dejva skupi bova, dvigni kolena, ajde finiiiiiiiš..omg..sem skor dol padla suzy85- tist CD ko sem tis poslala, je ista koreografija kot jo mamo mi zdej.Se drgač vsake 3 mesece spreminja. za spanje in za športanje! bom probala, sam ni fajn telovadit, ko sem sama doma in mi eva spi, ker po navadi glih takrat začne stokat sej zarad tega pa grem jst rajš na aerobiko, ker doma mi ni tak filing,muske ne morem met tak naglas, pa imam ene 6 številk tega attacka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 8:54:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? sem ...postrv..sicer samo 2x. Zdej bom začela še z morskimi ribami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:21:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jutro, dan noč: standardna spanje: standardno vreme: standardno sr.an.je počutje: bilo že bolje
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 28.3.2009 9:24:06 >
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:22:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? v bistvu ne edino tuno iz konzerve je že probala ji bom pa v kratkem dala osliča (file) za probat pa da vidimo če ji bo všeč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:23:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dej pošlji še k nam malce sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:25:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje: Počutje: me neki glava boli. Vreme: Kofe in zajtrk je blo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:26:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? Jp, file, rio mare, turistično pašteto (ribjo). Mmmm je blo fino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:26:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Naslednji teden gremo z tamalima v plavalni tečaj, pa me zanima kako se je obneslo pri tistih, ki so z svojimi sončki že obiskovale kaj takega? pri nas se je super obneslo, smo hodile celo zimo. aneja je uživala 100 na uro. če te kaj konkretnega zanima pa kr vpraši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:28:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro joj kako čudno vreme je zunaj..skye se strinjam s tvojo slikco. Spali smo nekak vredu, je sicer 2x vmes nekaj jamral, ampak ok. Danes me začuda ne bolijo mišice - še. Me je včeri inštruktorca zgonla do daske, je stopla do mene (se poznava drugače), pa se dere, dejva skupi bova, dvigni kolena, ajde finiiiiiiiš..omg..sem skor dol padla suzy85- tist CD ko sem tis poslala, je ista koreografija kot jo mamo mi zdej.Se drgač vsake 3 mesece spreminja. za spanje in za športanje! bom probala, sam ni fajn telovadit, ko sem sama doma in mi eva spi, ker po navadi glih takrat začne stokat sej zarad tega pa grem jst rajš na aerobiko, ker doma mi ni tak filing,muske ne morem met tak naglas, pa imam ene 6 številk tega attacka. jana, ma kaj konkretnoi delaš na attacku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:30:43
|
|
|
|
sesil
|
drugače pa dobro jutro anejo sem poslala na oddih k noni en štuk višje . moj dragi dela - služba. jaz sem pa totalno brez volje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:31:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? ne še, še mi jih neki ne jemo, čeprav bi blo dobro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:36:15
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? ne še, še mi jih neki ne jemo, čeprav bi blo dobro se podpišem IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Skye Naslednji teden gremo z tamalima v plavalni tečaj, pa me zanima kako se je obneslo pri tistih, ki so z svojimi sončki že obiskovale kaj takega? rečem lahko suuuuuuuuuuper. Ful se razgibajo, kao jih naučiš žabico plavat, pa še fajn se imajo. lepo slišati...no upam, da bosta uživale
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:37:42
|
|
|
|
Skye
|
MATIC TUDI OD MENE
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:38:25
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Skye Naslednji teden gremo z tamalima v plavalni tečaj, pa me zanima kako se je obneslo pri tistih, ki so z svojimi sončki že obiskovale kaj takega? pri nas se je super obneslo, smo hodile celo zimo. aneja je uživala 100 na uro. če te kaj konkretnega zanima pa kr vpraši hvala koliko ste pa plačali? Pri nas stane 10 obiskov 95€
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:38:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? ne še, še mi jih neki ne jemo, čeprav bi blo dobro le tuno rio mare,drugače pa tudi mi ne jemo veliko rib.če bi jih kdo drug spekel,bi jih jedli,da ne bi celo stanovanje smrdelo Le na morju si jih privoščimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:39:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye MATIC TUDI OD MENE vse naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:40:18
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še 1 ste že dale svojim ribe za jest in katere? ne še, še mi jih neki ne jemo, čeprav bi blo dobro le tuno rio mare,drugače pa tudi mi ne jemo veliko rib.če bi jih kdo drug spekel,bi jih jedli,da ne bi celo stanovanje smrdelo Le na morju si jih privoščimo jaz bi jih pa več jedla, če bi mi jih kdo sčistil...na kosti mislim Drugače pa obožujem lososa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:41:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Skye Naslednji teden gremo z tamalima v plavalni tečaj, pa me zanima kako se je obneslo pri tistih, ki so z svojimi sončki že obiskovale kaj takega? pri nas se je super obneslo, smo hodile celo zimo. aneja je uživala 100 na uro. če te kaj konkretnega zanima pa kr vpraši hvala koliko ste pa plačali? Pri nas stane 10 obiskov 95€ ja, je res drago, ma kaj ko je aneja tako uživala. cena je ista
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 28.3.2009 9:41:45
|
|
|
|
tilči
|
Včerajšnji kreg glede zavarovanj smo razrešili,saj je danes dobil pošto,da ima poleti možnost odkupa obeh polic.Ga je že kolega klical,če bi sklenil novo,pa mu je rekel,da se poleti slišimo,ko neha plačevati ostala dva .Če bi pa tako naredil,kot mu je kolega rekel,da naj neha plačevati,pa ne bi dobil nič
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?