Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:15:10
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Vidim, da je že 10 novih strani na 17. delu. madonca ste hitre. Je bilo pa tako prijetno presenečenje na prvi strani, da kaj naj rečem.. NINA7 .... vse lepo in dobro zate in tvojo pikico v trebuhu želim...... Zdaj pa pejdi si kontrolirat vse hormone...obvezno....da se bo pikica dobro imela v tvojem trebuhu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:17:54
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat za pridno mami....ja kdaj si pa že vstala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:18:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim Meni tudi, prosim...Maš Zs
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:18:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TAJA (Čmrlika) za 11.mesecev ter GREGOR (špelin@), TILEN (tilči), OMAR (****) in EVA (Nataša34) za 10.mesecev In gleda na to, da imamo danes zelo veliko slavljencev, misli, da si zaslužijo vsi skupaj eno pa upam, da jo bomo še me malce deležne Se pridružujeva tej lepi čestitki tudi mi2 z Vidkom Vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:22:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat pridna jaz sem tudi bila že pridna danes + še na pol urnem sprehodu z Varjo in psičko zdaj si grem pa kavico skuhat, dokler se Varja še pridno igra v stajici...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:23:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TAJA (Čmrlika) za 11.mesecev ter GREGOR (špelin@), TILEN (tilči), OMAR (****) in EVA (Nataša34) za 10.mesecev In gleda na to, da imamo danes zelo veliko slavljencev, misli, da si zaslužijo vsi skupaj eno pa upam, da jo bomo še me malce deležne Se pridružujeva tej lepi čestitki tudi mi2 z Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:24:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. nisem še šla k zdravniku, ker vode itak ne bom mogla dat ker še vedno krvavim, zdej je mnda prišla prava menza, tak da pijem zdej ta čaj za ledvice..bom ga pa vseen poklicala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:24:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat kapo dol pred tabo, da ti rata vse to napravit. si me spomnila da morem dat novo rundo prat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:26:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Rmanov čaj al pa brinjevo olje (če ga maš) si masiraš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:26:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
kdo vse uporablja facebook? Fritzl tut uporablja facebook
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:26:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat pridna jaz sem tudi bila že pridna danes + še na pol urnem sprehodu z Varjo in psičko zdaj si grem pa kavico skuhat, dokler se Varja še pridno igra v stajici...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:27:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat za pridno mami....ja kdaj si pa že vstala Ob 6h.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:27:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Poskusi ga kaj vprašati!! HI HI HI Kadar nimaš pametnejšega dela oziroma sogovornika .... :) Poskusi ga kaj vprašati!!!Čim bolj "blesavo" tem boljše... PROGRAM ,KI VAM ODGOVORI NA VSA VPRAŠANJA!!!!!!!!!!!!!!!!! (klikni na povezavo:) http://klepec.amebis.si/
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:28:01
|
|
|
|
tally
|
pa dobro jutro al že dan. mi smo spali ok kot ponavadi ob 4h mlakac pol je neki zamomljala in zaspala do 7h. zdej spi prvo rundo jaz sem pa mogla posesat ker smo imeli katastofo po tleh, perilo dala prat enega zložila, zdej grem še prah pobrisat, pa sem fertik z delom za danes. popoldan grem frizerju, ker imam že fajn narastka, nazadnje sem bila decembra špelin@ ti si pa bila pridna danes , jaz se tudi tehtam zjutraj na tešče in naga , mi najmanj tehtnica pokaže . suzy in mafi dobro pravite danes pri P
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:29:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zdaj mu je sigurno žal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:30:49
|
|
|
|
tally
|
skye krasna slikica pod tickerjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:31:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Zdaj mu je sigurno žal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:31:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
nia5 hvala za ta mejla ---si se kdaj vprašal, kako deluje puščica od računalniške miške? poskusi...., ampak počasi jo premikaj! http://www.go-mrav.com/bedastoce/strelicamisa.html
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 19.3.2009 9:34:02 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:32:13
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Poskusi ga kaj vprašati!! HI HI HI Kadar nimaš pametnejšega dela oziroma sogovornika .... :) Poskusi ga kaj vprašati!!!Čim bolj "blesavo" tem boljše... PROGRAM ,KI VAM ODGOVORI NA VSA VPRAŠANJA!!!!!!!!!!!!!!!!! (klikni na povezavo:) http://klepec.amebis.si/ dober je
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:32:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
> *Kad žena saopsti muškarcu, da ga napušta zbog drugog*: > Ateist: Ne verujem. > Budist: Samo da si ti srecna. > Katolik: Ja sam kriv. > Jevrejin: To cu ti vratiti! > Pravoslavac: Marš u ****inu! > Agnostik: Zašto nemas obojicu? > Mormon: Jedna vise, ili manje... > Melanholik: Ubiću se! > Kolerik: Ubicu te! > Apatik: Dobro... > Pesimista: Ma znao sam šta će da se desi. > Optimista: Uzmi kljuc - za svaki slučaj. > Realista: To je moj kofer... > Naivko: Kad se vracas? > Racionalista: Nemaš argumenata. > Skeptik: Jesi li sigurna? > Romantiičar: Ja te ipak volim! > Filozof: Zasto bas danas? > Advokat: To ce te skupo kostati. > Bankar: To ce me skupo kostati. > Japi: Koliko zarađuje? > Liberal: Konacno slobodan! > Komunista: Imam obavezu da te delim. > Zeleni: Idi biciklom. > Klerikalac: Grešila si?! > Socijaldemokrata: Poštujem tvoju odluku. > Slovenac: Samo da nije Hrvat. > Hrvat: Samo da nije Slovenac. > Albanac: Samo da nije Srbin. > Srbin: Samo da je naš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:33:00
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll nia5 hvala za te mejle ---si se kdaj vprašal, kako deluje puščica od računalniške miške? poskusi...., ampak počasi jo premikaj! http://www.go-mrav.com/bedastoce/strelicamisa.html
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:33:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo spet mane med ultra zgodnjimi. Smo pokoni že od 5ih . Ponoči se je ene 3x zbudila, ampak je hitro nazaj zaspala, sem jo samo malce pobožala in je bilo. Ob 5ih se je pa odločila da je dovolj in da je treba vstati. No HB sem šla tudi jaz včeraj že ob 21.30 proti postelji, tako da sem danes še kar, čeprav bi pasalo še malce pospati ti ti Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:33:20
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally skye krasna slikica pod tickerjem hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:34:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll nia5 hvala za ta mejla ---si se kdaj vprašal, kako deluje puščica od računalniške miške? poskusi...., ampak počasi jo premikaj! http://www.go-mrav.com/bedastoce/strelicamisa.html
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:34:52
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally pa dobro jutro al že dan. mi smo spali ok kot ponavadi ob 4h mlakac pol je neki zamomljala in zaspala do 7h. zdej spi prvo rundo jaz sem pa mogla posesat ker smo imeli katastofo po tleh, perilo dala prat enega zložila, zdej grem še prah pobrisat, pa sem fertik z delom za danes. popoldan grem frizerju, ker imam že fajn narastka, nazadnje sem bila decembra špelin@ ti si pa bila pridna danes , jaz se tudi tehtam zjutraj na tešče in naga , mi najmanj tehtnica pokaže . suzy in mafi dobro pravite danes pri P res vas občudujem, kaj vse že opravite v tako ranih urah....jaz nisem sposobna še za nič, me že moji dve frači preveč utrudita suzy in mafi za danes
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?