Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "vrnitev" novega avta 18.3.2009 15:41:10
|
|
|
|
maca m
|
Midva sva imela še z vsakim avtom probleme, so bili pa po večini vsi stari. Sva imela cliota, golfa, megana, audija 80.....jih je bilo toliko, da sem že pozabila kaj vse sva že imela. Sva si pa lani kupila mazdo 6, tri leta staro. Zdaj jo imava 8m, edino kar sva menjala so brisalci. Super zadovoljna, upam da bo tako tudi ostalo.
|
|
RE: "vrnitev" novega avta 18.3.2009 16:02:31
|
|
|
|
BUŠICA
|
obstajajo avti in obstaja Mercedes.
|
|
|
|
RE: "vrnitev" novega avta 18.3.2009 19:24:44
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Viš kalbo, jest sem mela pa s Fiatom sranje Z vsem ostalim pa ne... Tud jest, brez skrbi. Sam so bli vsi stari 6+ let in vsi so mel prek 100 tisoč km Zdej mam praktično novega, pa bomo vidl . Mi je naredil že nekaj sivih las, sam to so bli prej krivi na servisu, kot pa avto sam. No sej pravim, bomo vidl. Če dobro pomislim, bi rekel tko: Če maš z avtom same težave, ne menjat znamke, ampak serviserja. PS: Sam renault so za moje pojme še vedno jajca . Sem pač FIAT freak
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 22:17:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: "vrnitev" novega avta 18.3.2009 22:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo IZVIRNO SPOROČILO: mala maja se moram vmešat zamenjajta avto in to še predno bodo čistil mašino...ali kar koli. Vstrajejta pri menjavi staro za novo, amapk ne za renoja. naj vama dajo neko odškodnino, pa kupita nov avto-seveda druge znamke no nekaj takega bi midva rada dosegla sam po moje se ne bo dal kr iz prve. poznaš postopek mogoče bol podrobno ja ankcia človek nekaj pričakuje pa z večjo tehnologijo samo še slabše. pri yugutu si takoj vedu kaj ne štima, zdej pa... Ni variante, da dobis izplacano odskodnino.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?