Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.5.2010 7:10:08
|
|
|
|
partizanka1
|
Kolumbo, moja znanka ima doma dva fantka, zdej pa pričakuje
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.5.2010 16:18:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo kje si>?jaz sem že živčna!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2010 18:36:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.5.2010 20:47:51
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEI... Kolumbo...komu našteveš ta imena? Saj boš imela pupico? Kako je Roki? Mateja...a si nisi ti nabavla od Implasta vozek?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2010 21:48:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.5.2010 22:12:18
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Res al kaj? Zdej štekam...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.5.2010 8:42:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli imam implastovega samo imam črno belo barvo in če ga ebi imela bi se odločila za te nove barve ker so svetovne vozek je pa itak ena A. kolumbo čestitke za jaz navijam za Nik-a sam da je zdravo in je vse ok. kaj pa ti danineli ti implast niso všeč?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.5.2010 20:22:00
|
|
|
|
partizanka1
|
To Kolumbo, boš imela 3 mušketirje (no 4 s "tastarmu" vred) ! Pri meni je pa od danes , tko da ne vem kako to, prvič v življenju, da mi prehiteva...ne vem, kaj je bilo tisto prejšnji teden! Je šlo pa danes iz mene kar nekaj v kosih, pa že cel dan me nekaj zvija (nikol me ne) tko da sem tudi že pomislila na ss! Temu rečejo več sreče prihodnjič .
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.5.2010 20:23:01
|
|
|
|
partizanka1
|
....aja Kolumbo, Nik mi ni všeč, Jure je pa cool!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.5.2010 9:52:27
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja kaj pa ti danineli ti implast niso všeč? Saj so mi ...barve so res mega...od ta nove kolekcije.... Joj,veš,da sem sanjala danes tele vozičke...ker sem že včeraj brala ta tvoj post in pol sem jih šla gledat na njihovo web stran. So stabilni vozeki?...ker zgledajo res u nulo stabilni. Kako je s težo?...kako se tebi zdi?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.5.2010 9:57:25
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Tale mi je zelo leeeep!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.5.2010 19:04:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli svetovna barva. ful so stabilni res zelo, zelo vodljivi in zelo lepi in funkcvionalni res. pejt jih v živo pogledat nebo ti žal. jelažji od gt3 ta je 11,3 kg patudi na manjše se zloži imaš pa bolder sd, bolder 3 in bolder 4 meni je sd ali 3 všeč.poglej in pejt v lju pogledat. grem počivat se ful slabo počtim in cel dan že bruham
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.5.2010 12:41:56
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jih kar hvalijo,res... Mateja,kako pa imajo bremeze pa vzmetenje? A ti si kaj boljšega počutja? Glede na to,da je takšno vreme...nevem,nisi več pameten sploh kateri letni čas je... Meni še nagaja,ker je čisto dol...ampak ni še hudo... je bilo pri Neli bolj...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 11:12:10
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli Hiper moderen voziček premium razreda ponuja tehnične rešitve kot so STOP & GO, SCS amortizacijski sistem z dušilcem tresljajev, (nastavljiv sistem blaženja udarcev naredi vožnjo neverjetno mehko) - to je samo nekaj rešitev, ki navdušujejo. evo tak je sistem zavor in amortizerjev jaz sem malo bolje ampak res malo bolje amapk no vsaj nekaj. se javim zvečer.paap
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 21:35:10
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo nujn poglej tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3781051&show=1 poglej te nove senice veš kak je lepi in ful veliki, pa še vse majo pa poceni. kak se ti zdijo?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 21:38:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3781308&show=1 ta je pravi more bit grande oz 7 sedežni ker je dosti večji, res je svetovn.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 21:52:52
|
|
|
|
LuLu
|
Jeeeaaaah¨!!! malecka je tu!!!!!!!!!! Kako kaj šefica?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 22:01:05
|
|
|
|
LuLu
|
daj malecka, ne delaj se, da me ne vidiš........ NOSEČA SEM!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:03:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 22:04:42
|
|
|
|
LuLu
|
kolumbo? to pa se me je slišalo v tvoje kraje... Kako kaj? pa spet boš zibala? ali boš kar preskočla, pa na četrtega?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:12:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 22:13:00
|
|
|
|
LuLu
|
Ih, pa me ven iz ringaraje vrže, pa nobena se noče več z mano pisat... buuuuuahhh!!!!! A se boste kaj v kratkem kje dobile?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 22:13:53
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja danineli Hiper moderen voziček premium razreda ponuja tehnične rešitve kot so STOP & GO, SCS amortizacijski sistem z dušilcem tresljajev, (nastavljiv sistem blaženja udarcev naredi vožnjo neverjetno mehko) - to je samo nekaj rešitev, ki navdušujejo. evo tak je sistem zavor in amortizerjev Čaki,da mojemu pokažem slikice vozičkov mojemu ... Kakašne barve si ti vzela?A pripopaš gor? KOLUMBO....Eeej,sej sem ti rekla,da nikoli Renaulta.Furaš,furaš--vse OK....pol pa počasi gre vse v maloro... Mi imamo še vedno Espacea pred bajto... Sej glede enosprostorcev je zakon...a tistega ki vprašaš kaj vzet od enopr....ti vsak odgovori NE Renaulta. Še mehaniki in delavci te firme ti vedo več povedat...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.6.2010 22:15:58
|
|
|
|
LuLu
|
DanijelaNeli pozdravljena! Se ne poznama, ker sem zanemarla čvekanje z vami, ko si ti začela... Kako kaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:17:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Otrokov očeпеперутка16Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?Da. (
45%)
Ne. (
55%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!