|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 15:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
   RE: Februarčki 007 - 2.del
15.1.2010 22:52:13   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kvaj zdej nosečke, kje ste???? Mamo 3 user posted image

Kaj je zdaj to? A si v tretje?

Neposredna povezava do sporočila: 1852
16.1.2010 8:07:35   
malecka_mateja
jutro!

danineli mislim da je misl atebe, demer in mene? no če pa si še ti kolumbo pa superca.
Jaz mam prvi pregled v petek in se mi takoooo vleče, komaj čakam da vidim mojega fižolčka. user posted image user posted image user posted image  Sam slabo pa mi je nenormalno sem že ramišljala če so dvojčki če ti je bolj slabo, ker po slabosti bi lahko trojčke nosla. :) no upam da je sam eden ampak če sta dva pa ok, glede na to da mamo po obeh straneh dvojčke nebi blo nič čudnega.
Danes morem nujno še eno seminarsko odat za tam predemt da se ga rešim. Tako gre čas da je že skoraj 3 izpit za mano. jupi.

Danineli kako se pa ti počutiš?
Naša tjaša nonstop sprašuje ja kaj bo že dojenček prišo, pa pravim da more zrast pa mi je rekla ja te pa mu za jest dajuser posted image user posted image user posted image ja no mislim halo.
grem zdaj pisat seminarsko.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.1.2010 9:10:08   
DanijelaNeli
Jutro!

Jaa,MI3. Sem pa namignila,da je mogoče še Kolumbo user posted image ?!
Mateja,...ja jaz se počutim odlično,nič slabosti,le kakšna stvar mi smrdi...npr.kava včasih,pa ambi pur,al pa kakšen krat tudi kosilo.
Malo so me hecali teli izcedki,ampak zdaj se je umirilo,ker ne delam več.Oziroma grem v torek po bolniški list.
Mojemu ginekologu sem povela,da mi je težko ko sem na delu 8 ur na nogah,takrat sem tudi krvavela,ful me boli križ-ma to me itak že leta in leta.
In kaj mi je rekel ta  user posted image ginekolog?...da če gledam kaj TV,kako študenti izkoriščajo zdravnike,ki jim pišejo opravičila za migrene in si s tem podaljšujejo status absolventa?! In je že nevem koliko zdravnikov pod drobnogledom in jih nadzoruje komisija.
Jaz sem rekla,da me ne briga kaj delajo drugi,jaz sem omenila svoj primer in ob tem izrazila željo,da bi šla na bolniško. Seveda mi jo je zavrnil,češ,da mi bo pomagal v visoki nosečnosti.
jutri kličem dol in bom se oglasila dol,da mi pošljejo karton v Postojno.
Veliko žensk in punc,mi je reklo oziroma kar opozorilo naj se nemudoma prepišem h komu drugemu,ker je fental že nakaj žensk in pustil ženske praktično,da so nekatere ble pred splavom.Katastrofa.Sem bla jezna kot user posted image ...

Aja,kri si morem popravit...
Železo...

Drugače Neli razume kot ji štrne v glavi... od začetka itak,da ga gremo kupit,...potem ko sem bla na pregledu sem ji omenila...ona pa,da če sem dojenčka prinesla domov.
Je pa ful zaščitniška,pazi,da me ne kaj v trebuh rukne,ko se kja valjamo in igramo.Včeraj pa me je začela božat in ljubčkat.
In dojenčku se je opravičila pri mojem popku,ker ga je malo ruknila z nogico...nehote.

Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.1.2010 10:31:13   
malecka_mateja
jutro!

danineli mislim, da kolumbo čaka na maj da bo potem spet februarček user posted image user posted image user posted image

no super da niaš težav v nosečnosti no z izjemo ginekologa ki ga res brž menjaj. Hvalabogu imam zelo dobro ginekologinjo. in komaj čakamm pteek in priv pregled amapk se mi zelo vleče.
ja tjaša je tdui mela idejo da gremo v trgovino po njega, zdaj pa mi pravi naj dosti jem da bo hitro zrasto. user posted image user posted image  sej bo hitro minilo.

še vedno se mantram z seminarsko ker lahko le malo časa zdržim po konci da sem skoncentrirana in mi ni slabo. tako da na obroke delam amapk sej bo počasi.

pa sama z tjašo sem ker je dejan v službi in je še mal težje.

grem sedaj.aja danineli kdaj maš NS?boš šla??

Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.1.2010 10:41:12   
malecka_mateja
danineli sem vidla da si za concorda neo spraševala za eni temi. če ti lahko priporočam, si oglej voziček implast cliper 3 je le barve so tudi lepe zanimive cenovno dokaj ugoden. košara ima tri položaje, lupinica na ogrodej , športni sedež, vsi obračas v vse smeri voožnje in kaj je meni najbolj všeč da ima vsa kolesa z zračnico tudi sprednji dve ki sta manjši. čak ti prilepim slikco.

user posted image

in še
user posted image

evo naš bo točno te barve in tak. no sam predlagala sem ti. imaš jih na www.otroski-vozicki.com
drugače je meni neo všeč sam kolesa sprednja mi ne potegnejo in ker niso na zračnice.

Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.1.2010 10:53:07   
DanijelaNeli
Voziček je res lepo...Glede Neota,pa nevem..bil mi je lep le en dan...
Zdaj gledam GT3.

nuhalno imam 20.1. pri Dr.Strahovi.

joj,koliko vozičkov je na tisti strani...lih kar gledam...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 17.1.2010 10:55:34 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.1.2010 11:43:00   
malecka_mateja
GT3 mi ni všeč ker je ful težek pa na veliko se zloži. Nevem kolegica ga ima in je rekla da je ok sam je res težak pa veliki. Ampak vse je stvra okusa. Je pa lep tudi. Sicer so mi lepiš če imajo spredaj malo manjše kolo pa baj eje zato lažje vodljivo. Tega kaj sem ti jaz pokazala ima moja soseda in je res enkraten jaz sem se takoj zaljubila v njega.
jaz čakam da mi pove trajanje nosečnosti da se lahko naročim za nuhalno. jaz tudi mislim da bom jo imela nekje rpvi tedn marca verjetno. nevem, sem čist zmedena, ker po zadnji M mi ne morejo računat, ker je bila 9.novembra in sem mela le tri M v celem letu. 12.decembra sem bila pri g in ni bilo še nič 10.januarja pa sem že zagledala velik + tako da bomo vidli, kakšna zmešnjava bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
17.1.2010 17:08:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.1.2010 18:14:57   
DanijelaNeli
Pa sej jutri grem k osebnemu...v torek pa dol v Koper k ginekologu.

Sej jaz bi delala če bi lahko in če ne bi imela težav...Samo je toliko dejavnikov tveganja,da res ni vredno...
Tukaj je prisotno dvigovanje,stanje na nogah,hodit ven in noter,...

Neposredna povezava do sporočila: 1860
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 9:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.1.2010 9:46:25   
malecka_mateja
jutro!

danineli držim pesti da ti rata zrihtat novega ginekologa in da bo bolniška odprta.
kolumbo a prideš še k meni malo, jaz mam katastrofo, tudi cote...
naša tjaša je zbolela vročina, kašl, grem apopoldan k zdravniku, jaz grem delat ampak bom šla prej domov da jo peljem ker dela najina dr.popoldan. upam da ni kako vnetje uhic.
jaz sem končno seminarsko spacala, čeprav z zamudo sem mentorci pisla da ne gre, če pa je taka kriva d ajoj. sama sebi grem na živce z to slabostjo. kr pot me obliva pa kr vrti se mi pa kr nekja, tega še nisem doživela.

no grem se zdaj rihtat za službo, še dobro d aje sestra ki je zdaj mesec dni ni biloo prišla nazaj da nebo sama za vse.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1862
18.1.2010 12:53:00   
DanijelaNeli
EILA!!!
Mateja,pravijo,da je druga nosečnost čisto nasprotje prve...Pri Tjaši ti ni delalo tako slabo?
Voziček boš pa lepega izbrala...super je. Samo tisti ki je kao top v Evropi pa mi je nagravžen za crknit.PA 900 evrov.        Samo ta komplet ki ga imaš ti namen kupit je res poceni,glede na vse kar dobiš zraven(košara,...)

Jaz košare ne bom imela,...Ker ima GT3 kar lepo poštiamo glede tiste vreče,pa sam športni del je od 0+.PA strehica in okoli pride kot,da imaš košaro.

Jaz nimam ene slabosti,nič mi ni...le trebuh mi raste.NA začetku sem bila napihnjena,zdaj pa se mi že vidi kje je pikica kje pa je trebuh,tega pa mi je kar močno privzdignilo,mislim črevesje...
Kilogramov imam 63... Bomo vidli koliko jih bo na koncu. Upam,da ne 86...ko sem šla Neli rodit.

Kolumbo...danes kličem dol v Koper in delal nihče. Popoldne pride Dr.Vitezica in bom sestri povela kaj in kako.Jutri pa se zglasim dol!

Punce nevem Vam povedat kako komaj čakam,da grem v sredo k Dr.Strahovi na NS.Me bo moj peljal,ker jaz nimam pojma kje je to.

Nevem ali naj vzamem Neli s seboj,ker potem gremo še na obisk k teti od mojega v Ljubljano,in se bomo tam še zadržali.Ne bi pa rada pol hitela v vrtec...
Bomo videli...

Grem dat na krožnik... se slišimo kaj potem...

Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.1.2010 10:26:11   
malecka_mateja
jutro!

danineli sej to je to pri tjaši je bilo isto, zato sem se zdaj veselila da nebo tako pa je isto.,amapk sej bo hitro minlo in bomo že potrpeli za naše pikece male. po drugi strani pa tako vsaj vem da je upam da vse ok. komaj čakam petek. čist sem nestrpna.upam da se bo že kaj videli srček pa to mislim.bomo vidli.danes mam šolo popoldan. tjašo mam doma, in gre pol k dediju.

ja danineli res se mi zdi poceni komplet pa še čudovit je.

hvlabogu danineli da nimaš težav.lepo. fajn porihtjaj danes.

grem ležat ker sem adijo

Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.1.2010 9:14:21   
DanijelaNeli
Jutro...Me smo lih kar vstale.Spet bo lep sončen dan.Res super.
Potem pa se počasi odpravit za v Ljubljano.
Včeraj sem bla pri mojem G.,mij e naredil UZ in je vse super...pikica je velika 68mm in veselo kobinca.Še danes ta NS in upam,da bo vse kakr mora bit.Držte pesti...

Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.1.2010 20:44:42   
DanijelaNeli
In tako je...vse super..NS 1.6mm,Trisomy-ja 21= 1:15093
Danes se nam ne mudi spat,ker ne grem odelat in ne gremo v vrtec... namreč v našem vrtcu so vodene koze...

Mateja..kako si..slabosti?

Neposredna povezava do sporočila: 1866
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 23:21:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.1.2010 7:19:41   
malecka_mateja
danineli super da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste vzeli neli zraven??jaz nevem če bi moj vzela al ne.
ja sem še kar zdaj se mije obrnilo in mi je zjutraj malo slabo pol pa celo noč in nič me spim, tako da je zdaj ponoči ful kriza. eh sploh nevem kaj me še čaka.

jutri mam pregled in sem že cela živčna.

danineli lep avatar.

Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.1.2010 9:58:21   
DanijelaNeli
OOJ!
Ja,Neli je šla z mano noter.Sama je hotela,pa tudi se mi je zdelo lepo... Lepo je bla mirna,gledala na ekran,vsake toliko jo je zdravnica kaj podražila in kaj spraševala.. Meni se je zdelo lepo,no...

Neposredna povezava do sporočila: 1869
22.1.2010 17:13:45   
Anonimen
Daaan!

Najprej čestitke naši Demer in njeni družini za novo pridobitev - DOBRODOŠLA LIJA!!! user posted image user posted image user posted image

Kolumbo mučas gracijas za sms - sej sploh vedla ne bi, če mi ti ne bi napisala... user posted image Sorry, sam res mi zmanjka cajta za RR! V pon. in tor. je bil Alen doma - zagiftana sta bla oba z žnodrčkom. No v sredo je šel v vrtec, ker je bil kr ok, je pa moj zbolel. Zvečer je pa še mene nakuhalo na 38, kljub lekadolom. Tamali tornado pa naspidiran, da sm jo komi lovila! No, danes sem malo bolje. HB!
Iiii Danineli - lep avatar! user posted image

No, evo, že morm pičit - spala je genau 15 min in to je to. Pa zjutri okol 10h je blo glih ene 20 min. user posted image Aja - zbudil smo se pa ob 6.00h user posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.1.2010 17:15:00   
Anonimen
Aja - imamo že 2 zobka! Ful presenečenje, glede na to, da je bil Alen brez zob skor do 1. leta. user posted image Dojenje počasi postaja veselica, ker vriskam vsakih 5 min.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.1.2010 18:44:57   
malecka_mateja
dan!

evo jaz sem bla danes pregledu sem v 8 t in srček noro bije, vidl se je že vse zasnova rokic nogic...lep čeprav mali rok mam 9.9.2010.tko da sem ful hepi.moj je čist blažen in tjaša itak.

tak grem se tuširat. pa demer čestitke za user posted image  pa lepo ime.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.1.2010 19:32:33   
DanijelaNeli
ČESTITKE  DeMer...user posted image user posted image ...

Lija...zelo lepo ime,resuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja...danes sem nevem kolikokrat pogledala na našo stran,čakala,da napišeš novice od zdrvnika.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.1.2010 21:03:41   
visnjaaa
Ojla punce.

Po dolgemmm času sem oglašam....ja mam kr mal slabo vest.
Vidim, da ste ble nekatere pridne....čestitam.
Sej vas morem najprej mal prebrat, da vidim, kaj kej dogaja.
Pri nas je vse po starem...otroc pridni, tak, da čakam če bo tastar kej za akcijo za novega člana.

No toliko za danes....ostanite v cvetju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.1.2010 8:20:20   
malecka_mateja
jutro!

višnja smo te pa res že pogrešali, da jvai se kaj no.

danineli sem sanjala o tebi danes ponoči, da sem dobla tvoj smsm da si rodila fantka in si mi napisala v podpisu ne neli samo dani user posted image user posted image ja no nevem kaj mi je blo kr nekaj, drugače pa hvala ker si v petek mislila na mene.

danes se naročim za nuhalno. smo med vikendi meli čage spet zdaj pa mir do atstovega abrahama do 20.fenruarja.polp aje že tjaša in vmes še polno drugih pa jza..ma ta praznovanja.

morem pa vam povedat da mi je malo boljše pri slabosti, hitro trkam, še vendo so prisotne sploh zjutraj, amapk ponoči spim in manj hude so, upam da tako ostane. verjetno je nas user posted image  slišal dr, da bomo mogla v bolnico če bo tako naprej in se me je usmilo.user posted image user posted image

grem zdaj itak spet seminarsko pisat. pol pa v službo.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?