DanijelaNeli
|
Jutro! Jaa,MI3. Sem pa namignila,da je mogoče še Kolumbo ?! Mateja,...ja jaz se počutim odlično,nič slabosti,le kakšna stvar mi smrdi...npr.kava včasih,pa ambi pur,al pa kakšen krat tudi kosilo. Malo so me hecali teli izcedki,ampak zdaj se je umirilo,ker ne delam več.Oziroma grem v torek po bolniški list. Mojemu ginekologu sem povela,da mi je težko ko sem na delu 8 ur na nogah,takrat sem tudi krvavela,ful me boli križ-ma to me itak že leta in leta. In kaj mi je rekel ta ginekolog?...da če gledam kaj TV,kako študenti izkoriščajo zdravnike,ki jim pišejo opravičila za migrene in si s tem podaljšujejo status absolventa?! In je že nevem koliko zdravnikov pod drobnogledom in jih nadzoruje komisija. Jaz sem rekla,da me ne briga kaj delajo drugi,jaz sem omenila svoj primer in ob tem izrazila željo,da bi šla na bolniško. Seveda mi jo je zavrnil,češ,da mi bo pomagal v visoki nosečnosti. jutri kličem dol in bom se oglasila dol,da mi pošljejo karton v Postojno. Veliko žensk in punc,mi je reklo oziroma kar opozorilo naj se nemudoma prepišem h komu drugemu,ker je fental že nakaj žensk in pustil ženske praktično,da so nekatere ble pred splavom.Katastrofa.Sem bla jezna kot ... Aja,kri si morem popravit... Železo... Drugače Neli razume kot ji štrne v glavi... od začetka itak,da ga gremo kupit,...potem ko sem bla na pregledu sem ji omenila...ona pa,da če sem dojenčka prinesla domov. Je pa ful zaščitniška,pazi,da me ne kaj v trebuh rukne,ko se kja valjamo in igramo.Včeraj pa me je začela božat in ljubčkat. In dojenčku se je opravičila pri mojem popku,ker ga je malo ruknila z nogico...nehote.
|