|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
30.1.2010 20:50:15   
DanijelaNeli
Kdaj bo kakšna matineja!?user posted image user posted image
Se spomnete kako smo debatirale in pele?
user posted image user posted image

Kolumbo...katere so še stare Februarke 007,ki jih ni več na spregled?A se sliši katera z njimi?

Mateja,kako ste vedeve s pikico?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 20:55:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 20:58:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
30.1.2010 21:09:54   
DanijelaNeli
Tuki sem,...
A testa CB?
JSt sm prejšnji post mal površno prebrala...lekarna-test bi takoj poštekala...
Verjetno ne dobiš listnatega v farmaciji...user posted image ah,ma sem...

Ne,ne Neli še ne spi...Danes bo dolga.Ker smo prejle spale od 15 dalje.Ona je povlekla do 17h.

Neposredna povezava do sporočila: 1904
30.1.2010 21:12:36   
barmaz
Jaz sem še ena izmed "starih februarčic 07".. In naslednjo soboto bo naša Katja upihnila že 3. svečko.

Vidim, da ste vse pridne in povečujete svoje družine. Mi bomo ostali pri dveh puncah. Sta stari že 5 in 3 leta in sta pravi gospodični. Zdele sedita lepo skupaj na kavču in gledata Kekca... Blažen mir. Problem pa je, ko se skregata - včasih me je kar strah, da se bosta pobili....

V glavnem nosečnost mi je že en daven spomin. Zdaj pa upam, da bom uspela ti moji živahni punci vzgojiti v ene "fejst babe".

Berem vas občasno, tako da sem malo na tekočem.

Lep snežen pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 21:15:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 21:16:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 21:17:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.1.2010 21:24:46   
barmaz
Kolumbo, hvala za tak aplavz. Upam, da ti ga bom lahko vrnila tudi jaz, ko boš naredila nosečniški test.

Držim pesti, da bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.1.2010 21:28:19   
DanijelaNeli
Pozdravljena BARMAZ!

Kolumbo...reči tvojemu,da se ti je zaluštal neki svežega s Pekarne,pa naj ti gre s to potjo še po test!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 21:32:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1911
31.1.2010 7:30:20   
Izabela_07
Dan.. sej verjetno se me ne spomnete... nisem ravno veliko pisala, ampak brala sem vas pa!
Tudi jaz pričakujem drugega razgrajača/razgrajačico aprila in že komaj čakam! Imam že počasi dovolj tele
'kitove' postaveuser posted image . Se bomo pa tokrat pustili presenetit kaj bo, tako da če bo punčka bomo na oblekce za začetek
šivali roza mašnce user posted image .
Ja darilo za 3 rd - po moje jih bo večina dobila kolo - vsaj naš ga bo tudi in pa za zraven še trampolin, da si naš
bogi kavč malo oddahne.

Čestitke vsem ki tudi že pričakujete, ostalim pa da vam rata čimprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1912
31.1.2010 8:08:39   
barmaz
Kolumbo, se bom potrudila kaj več oglasit!

Kaj bom kupila Katji za rojstni dan oz. jo bodo drugi? user posted image Noben nič ne vpraša, bomo vidli. Pri nas itak ni v navadi, da bi moji najbližji sorodniki našima dvema kupovali kakšna večja darila - bolj kakšna manjša igračka ali oblačilce. No, razen moja mama se večkrat izprsi in razvaja tamali dve.

Kolo za Katjo že imamo od Urške - ki pa ga itak ni nič vozila, tako da je kot novo. Sta se lani obe raje vozili s skirojem.

Pri nas je čez noč zapadlo nekaj snega in kar fajn se mi zdi, da nam ni bilo treba zjutraj v vrtec in službo.

Zdaj grem pa še kopalnico pospravit, ker včeraj ni prišla na vrsto.

Uživajte v snegu in v klavici user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1913
31.1.2010 8:43:59   
malecka_mateja
jutro!

a matineja brez meneuser posted image user posted image  škoda da nisem vedela.

barmaz, izabela lepo da sta se oglasile.
Barmaz tvoji pupiki pa sta tako lepiuser posted image user posted image user posted image
kolumbo a si našla kakega starega??user posted image user posted image sam en uporabljenegauser posted image user posted image
danineli sej bomo pele in mele matinejo ko ti rodiš, potem pa še za mene pol pa za kolumbouser posted image user posted image user posted image  za demer pa ni bilo nič, to pa lahko nadoknadimo pa katero zapojemouser posted image

ko je recimo bela snežinka ki pada, spominja me nate in na vse tiste dni noči...user posted image user posted image user posted image evo sem že not.

danineli jaz sem kr ok slabosti so še vedno prisotne ampak sej gre, se pa mi je trebuha ful povečal, čeprav se še nisem zredila ampak ene 2 hlače ne gredo več skupajuser posted image pa vsi pravijo da sse drugič dpst hitreje vidi kot pri prvem.tko da ja.komaj čakam da začne brcat.user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1914
31.1.2010 8:45:47   
malecka_mateja
evo jaz pa sem od izabele dobila idejo za trampolin veliki, bomo zato zbirali onega velikega ko je mreža okoli pa vse, ker tjaša skakanje in trampoline obožuje.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 8:47:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
31.1.2010 8:48:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1917
31.1.2010 8:55:23   
malecka_mateja
kolumbo jaz jih gledam že na netu, sam so kr dragi, vem da jih ima hervis pri nas za nekje 150 evrov z mrežo. tak da so tile na netu kr dragi

Neposredna povezava do sporočila: 1918
31.1.2010 9:03:37   
malecka_mateja
http://www.bolha.com/oglas3192127/trampolin-3-00-m-mreza-za-vse-generacije-

evo enega sem na bolhi našla, cenovno dokaj ugodnega.

kolumbo če pa imajo v hervisu pri nas še jih in za tako ceno ti pa javim pa lahk pridete po njegauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.1.2010 9:10:24   
malecka_mateja
kolumbo zakaj jaz tvojega albuma ne vidim???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.1.2010 10:39:52   
DeMer
Ojla bejbe!

No, da vam poročam. PDP sem imela 29.1. a se je zgodilo en teden prej, torej 22.1. Okoli 4h zjutraj me je nekaj začelo štokati po trebuhu, tko na ene pol ure, ampak sem kr spala. Ob 7h sem Marka zrihtala za v vrtec in delala plan za petek. Sem mogla it nekaj v trgovino iskat, pa za eno kavo sem bila zmenjena. No, kavo sem odpovedala, ker me je prav neprijetno že začelo šraufat. No, pol sem hotla it v trgovino, pa mi moj ni pustil, da grem sama. Ob 9h sva se odpravila po opravkih. On je moral nekaj oddati 15 min stran od doma, pol sva šla pa v trgovino. No tam so se pa začeli pravi popadki. Ampak nisem odnehala, sem mogla poiskat vse iz seznama. Na računu je bila ura 10.15. Pol sva šla še domov, po vseh stopnicah, pa sem komi prišla do gor. Pol mi je moj reku, naj se uležem, da bo on mal štopal, na kolk časa so popadki, sem ga skor nekaj poslala, ker sem imela res že močne. Sem razmišljala, a bi šla na WC še, pa sem mu rekla, da če grem rodim. POtem sva raje šla proti porodnišnici, ki je 8 min stran. Ko sva bila pred porodnišnico je ura kazala 10.40. Tam so me sprejeli, na hitro pogledali in ugotovili, da bom zdaj zdaj rodila. Nastala je prava panika, men pa nič jasno. MOj je šel ta čas preparkirat avto, ker ni bilo nobenega prostega. Ko sem se ulegla na porodno postlo, me je sestra spraševala, ali naj čakamo mojga al ne. Sem rekla, naredite tako da bo ok. Predrla je mehur in rekla, naslednji popadek, ki bo prtisnite. No in tako je bilo. Pritisk in še en pritisk in zunaj je bila naša Lija. Ura 11.00. Skratka, ekspres, kot sem si želela. :) Rekli pa so, da če bi mi voda odtekla doma, da bi tam tudi rodila. user posted image No, potem moj prbrzi in me gleda in gleda in reče A JE ŽE?? user posted image Ja že. Lija je bila 52 cm dolga in 4 kg težka. Ornk babnica.
Zdej se doma navajamo v življenje v 4. Mark počasi dojema, da bo ona skoz z nami in da bo mami namenila nekaj časa tudi njej, ne samo njemu. To mu ni prav všeč,, ampak mislim, da je vsak dan bolje.
Se dojiva, problemi z joškami se pa ponavljajo. Skoz neki bolijo. Sam upam, da ne bo mastitis.
Nosečke, držte se in uživajte, kajte čas gre še enkrat hitreje kot v pro. user posted image
Kolumbo, upam, na ugoden rezultat na testu.
Se še kej javim!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1921
31.1.2010 10:52:22   
DanijelaNeli
O ta vikend ste pa pridne s pisanjem!
TUDI MI,NA PRIMORSKEM IMAMO SNEG!!!

Po kosilu bomo šle z Neli malo na sanke,ker se nismo sankale od prvega snegca.

DeMer
...mene se vsaka porodna zgodba dotakne.In ti si imela kar zanimivo...Lepo,da je šlo vse kot je treba in,da se nisi preveč namučila s porodom,gleda na to,da je bila kar dolga in velika.user posted image

Če te bolijo,pa si kar masiraj...ne mislit na mastitis.Pa lepo dojit in bo vse OK.

Meni pa danes kava smrdi... Oziroma par kapljic kave,ki si jo dam v mleko...latte machiatto.

Kolumbo...kaj boš kuhala danes!?
Jaz razmišljam kaj bi...Z Neli smo sami.Tako,da bi lahko naredila eno rižoto z morskimi sadeži pa solatko.Ker ko je moj doma,bog ne dej kuhat riža,ker ga ne mara.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
1.2.2010 6:29:27   
Izabela_07
Za nakup trampolina se po moje splača mla počakat, lani so imeli povsod akcije  in je bla cena nekje okrog 150EUR... ga pač ne bodo dobili ravno za rd, ampak po moje ga bodo kmal začel spet propagirat.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
1.2.2010 6:29:59   
Izabela_07
DeMer čestitke - tak porod si lahko samo želim!!!!

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
1.2.2010 7:48:42   
malecka_mateja
jutro!

demer lepa porodna zgodba!sam škoda za tvojega da je zamudil.user posted image  ampak je pa prava babnica me spominja na mojo tjašo ki je mela iste mere. user posted image user posted image sej mark se bo pa tud navado.

izabela sej bomo počakali sam ponavadi so jih znižali proti koncu sezone tako da bomo videli.

jaz sem danes popoldanska, morem še po eno vinjeto za moj avto ker od danes so neve pike mercator pa grem danes da še mam nekaj od tega.

jaz celo noč nisem spala sem čist adijo, slabo nikakor mi ni pasalo, čist mimo.tko da upam da gre res hitro mimo ker mam že podočnjake pa jutri mam izpit...user posted image

grem.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......