Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 25.1.2010 20:05:54
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
A lepo,da me kdo sanja...Samo,da so lepe sanje,pa je vse Ok. No,Mateja...samo,da ti gredo mimo te slabosti.Do kdaj boš delal/bila v službi? Pridna si,da kjub ti rata pisat še seminarsko,se učit in za Tjašiko skrbet! A ste kej študirale kaj boste našim Februarčkom kuple za 3.svečko?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 7:59:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! danineli bom probla bit do konca v službi če bo vse ok in se bom ok počutila, ker samo doma bit se mi zmeša. ja hvala no za kompliment. sej po prvaici sem že utrujena od vsega, leos mamo ful natrpano v šoli, marca imam tri izpite na kupu pa še diploma, tko d bo pestro.ampak sej bo. tjaša nosi dojenčke okoli in jih previja in celo prav plenico gor namontira in jih oblači in slači, čist je not padla, se tak narežim zraven. jaz tudi nimam pojma kaj bi naj dobla za rojstni dan.nekaj za igrat zunaj, sam še nevem kaj al pa nekaj nimam ideje. pa ve?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2010 8:42:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2010 8:42:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 8:53:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
partizanka vidim te kolumbo dihej, sej bo boljše a si vprašala za one tablete?? kaj pa obletnica čez dva dni?? no lepo da je demer že doma upam da se fejst cartajo in uživajo. jaz jem kosmiče, zdaj grem na seminarsko še malo.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 9:14:57
|
|
|
|
visnjaaa
|
Živjo! malecka....kolk tednov pa si noseča? kolumbo...sej bo...kr na izi se dej, pa bo boljš
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 9:18:00
|
|
|
|
malecka_mateja
|
oj višnja 7 in 5 dni
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 9:26:08
|
|
|
|
visnjaaa
|
O kak lepo...po kolikih dneh ti je pokazal test in katerega si delala?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 9:35:05
|
|
|
|
malecka_mateja
|
to je bila zmešnjava, delal sem ga 10.januarja in navadnega baby chek in poceni ko sta dva noter, ker za Cb se mi zdi nesmiselno denar bek metat sej ta glih tako pokaže. Tako pozno sem ga zato delal ker sem bila 12.12 pri G in sem mela pregled ker nisem mogl azanosit in je ugotovila da imam zelo policistične jajčnike in da bo težko in mi dala napotnico za zdravljenje neplodnosti in takrat se ni še nič vidlo zato sem si misla sej nemorem bit noseča če sem bila ri g pa tudi tets so mi tam nerdili, ampak od 7.1 mi je bilo slabo in sem bruhala pa mi je bilo čudno zato sem ga naredila in ugotovila da je to to, torej nekje dva do tri dni po pregledu sem pa že bila noseča oz sem mela oploditev. je pa problem ker M sem itak mela na tri mesece tako da izostanek me ni prisilil v delanje testa, hvala bogu sem bruhala...da sem zvedla drugače še zdaj nebi vedla štorija čj nekaj čudno ti to spašuješ, kajmisliš tets delat???? ne mal heca lepo bo če bi še meli kakega sej pa slovencev je premalo moramo za rodnost skrbet povej kak so otroci???kak je nejc, hodi vrtec? dostikrat ko se vsedem v mojega megana se spomnim na tebe da sem ti takrat ko smo šli v krško po njega obljubil akavo pa še vedno ni nič
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 9:40:17
|
|
|
|
visnjaaa
|
ja poslala sem ti zs...drgač pa smo ok....na kavo bomo pa enkrat definitivno šle. Maš pa res pravo štorijo...sem se kr mal nasmejala zraven...super....sem vesela zate. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.1.2010 9:57:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
maš zs nazaj. ja sej midva sva se tudi smejala, moj mi ni verjel je mogo na test pogledat, ker preden je šel v lekarno po test sem mu rekla vzami enega rabljenega, da nebo spet razočaranja pa ni bil rabljen razočaranja pa tudi ni bilo tudi g je bila presenečena in vesela. tjašino prvo vprašanje ko smo ji povedali pa je bilo zakaj?kaj ha je ati naredo?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 27.1.2010 10:58:03
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kje ste vse??? tabaliiiiii, kolumbooooo halo čist samev tule z danineli jaz sem iz službe pravkar imam sadni zajterk, banane kivi in pomaranče sadno solato, ker mi druga nič ne paše. pol pa grema z mojim na kosilo ko pride. danes je mrzlo ko hudič. povejte kaj naj kupim nekomu za abrahama ki ima vse je pa moški, zlata ne nosi, ur tudi ne, ????help plis.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2010 16:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.1.2010 11:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla babike! Kok vas je fajn brat... slabosti, NS, pregledi, srček bije... Ooooo.... Bi kr js tud še enkrat podoživela vse to. Sam midva boma kr na 2 ostala. Alen je v vrtcu, je bil spet ponedeljek in torek doma, včeri pa ni hotu iz vrtca. Se je dru do avta, sm mislila, da si bo folk mislu, da sm ga ukradla in da sploh ni moj. Dans grem šele ob 14.30 po njega. Tamala pa je pravi tornado. Sama se že posede, v kinderpetu se ji je tud uspelo postavit na noge - me je skor kap, ko sem prišla po njo. In puza v rikverc, mamo že 2 zobka... 6,5 mesecev!!! Aja ima pa 9150g in 71 cm! Sploh ne dojamem, kako hitro gre. Sma pa učeri prvič sploh prebedele pol noči, jo je zvijalo. Mam na sumu mineštro od učeri, al pa je možno da so AD, ker smo jih povečal. Prošnje za službo že pošiljam. En NE odgovor sem že dobila, jih pa pričakujem še več, kaj češ... Višnja fajn, da si se oglasila. Mateja js se strinmnjam s Kolumboo - bon, pa je!!1 ok , mi že nagaja po tippkovnici, s4e slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.1.2010 11:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tretjo svečko si Alen želi skiro, ker ga ima Pika - v filmu Bolt. On skor ne gleda risank, je preskoču kr na filme - Bolt, Wall-e, Up (oz. Gospod Fredrikson z baloni ), Shrek... Faca je!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 15:21:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.1.2010 19:19:00
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo čestitke za obletnico, ampak hiter povej če lahko čestitamo še za kaj??? upam da ste fajn zrihtali pri zdravniku in da je vse ok. jaz sem iz šole. zdaj grem pod tuš in tamalo pod tuš pa grem počivat. danineli kje si??kak si??
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 23:04:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.1.2010 7:56:44
|
|
|
|
DeMer
|
Ojla! Sam na hitro: Kolumbo kje ste dobil kostim vlakec Tomažek? Kolk številka? Pr nas imamo hude probleme, ker se spomni ravno tisto kar ni za dobit. Punce se javim in opišem, kako je bilo. papa
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 8:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.1.2010 10:34:05
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kako ste? kolumbo trpinčiš nas?? danineli kako si?? komaj čakam das gre še ta mesec mimo da se upam da slabosti končajo. zdaj grema z tjašo v trgovino pol pa kuhat, moj dela. danes sem si stanovanje malo v red dala, pa me zdaj malo trebuh v spodnjem delu boli. tak da bomo malo počivali popoldan. lep dan vam želim.papa
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 13:44:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.1.2010 14:06:05
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Eila!!! Kolumbo,Mateja tukaj sem... Kolumbo..diši kosilo do Primorske Tudi jaz sem bila polno zaposlena v kuhinji. Telečja rebrca v pečici s krompirjem in zelenjavo. Ta mala je še prej jedla fižolovo mineštrco in krofek.Tako,da smo dobre do popoldneva..ko bomo kaj sadja pomlaskale. Ampak zdaj mi je res užitek kuhat,ko sem na času pa tudi delam kar se mi zahoče,..predvsem pa bolj zdravo jem. Sej sem vsak dan pokukala sem če je katera gor,ampak je bolj zatišje,ne... Ja nč,jst se odlično počutim...nič slabosti,nič slabega...zdaj sem se spočila na bolniški in naspala.Ker nimam Neli v vrtcu smo obe postali mali zaspanki,in hodimo pozno spat.Ampak se bomo kmalu vrnile v star ritem.Drugi teden gremo v vrtec...mislim,da je konec s temi vodenimi kozami.Nevarnost zame,pa je šla nekako mimo.Sej jst sm jih imela,ampak je malo rizično prvo trimesečje za malo pikico v trebuščku. Po Sloveniji tak sneg pri nas megla.Moj pa vozi po Ljubljani in pravi,da je totalen kaos po cestah. Tako,da bomo danes lepo doma...sem mislila it do Kopra k sestri od mojega,..mogoče...če si mi bo dalo odpravit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 15:46:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.1.2010 20:47:32
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Veš,da nimamo niti mal snega.Ma po pravici povedano ga ne maram kaj preveč.Edino zaradi Neli... ker se bi odpravile sankat. Verjetno bomo šli kakšen dan na Sviščake se sankat pa na odlične štrukle. Kolumbo...pr Vas pa ga je ogromno.In še ga napovedujejo.Slikice so superca....Neli se je navdušla nad vašima traktorjema. Zdaj gledamo Kekca, je šel mal počivat,ker je mal prej končal delat...jaz pa sem bila do mal prej v kuhinji,pri pomivanju posode...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?