|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
25.1.2010 20:05:54   
DanijelaNeli
A lepo,da me kdo sanja...Samo,da so lepe sanje,pa je vse Ok.
No,Mateja...samo,da ti gredo mimo te slabosti.Do kdaj boš delal/bila v službi?
Pridna si,da kjub user posted image ti rata pisat še seminarsko,se učit  in za Tjašiko skrbet!user posted image

A ste kej študirale kaj boste našim Februarčkom kuple za 3.svečko?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.1.2010 7:59:57   
malecka_mateja
jutro!

danineli bom probla bit do konca v službi če bo vse ok in se bom ok počutila, ker samo doma bit se mi zmeša. ja hvala no za kompliment. sej po prvaici sem že utrujena od vsega, leos mamo ful natrpano v šoli, marca imam tri izpite na kupu pa še diploma, tko d bo pestro.ampak sej bo.
tjaša nosi dojenčke okoli in jih previja in celo prav plenico gor namontira in jih oblači in slači, čist je not padla, se tak narežim zraven.user posted image user posted image user posted image

jaz tudi nimam pojma kaj bi naj dobla za rojstni dan.nekaj za igrat zunaj, sam še nevem kaj al pa nekaj nimam ideje. pa ve?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 8:42:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1878
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 8:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.1.2010 8:53:51   
malecka_mateja
partizanka vidim teuser posted image user posted image

kolumbo dihej, sej bo boljše a si vprašala za one tablete?? kaj pa obletnica čez dva dni??
no lepo da je demer že doma upam da se fejst cartajo in uživajo.

jaz jem kosmiče, zdaj grem na seminarsko še malo.

Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.1.2010 9:14:57   
visnjaaa
Živjo!

malecka....kolk tednov pa si noseča?
kolumbo...sej bo...kr na izi se dej, pa bo boljšuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.1.2010 9:18:00   
malecka_mateja
oj višnja 7 in 5 dniuser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.1.2010 9:26:08   
visnjaaa
O kak lepo...po kolikih dneh ti je pokazal testuser posted image  in katerega si delala?

Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.1.2010 9:35:05   
malecka_mateja
to je bila zmešnjava, delal sem ga 10.januarja in navadnega baby chek in poceni ko sta dva noter, ker za Cb se mi zdi nesmiselno denar bek metat sej ta glih tako pokaže. Tako pozno sem ga zato delal ker sem bila 12.12 pri G in sem mela pregled ker nisem mogl azanosit in je ugotovila da imam zelo policistične jajčnike in da bo težko in mi dala napotnico za zdravljenje neplodnosti in takrat se ni še nič vidlo zato sem si misla sej nemorem bit noseča če sem bila ri g pa tudi tets so mi tam nerdili, ampak od 7.1 mi je bilo slabo in sem bruhala pa mi je bilo čudno zato sem ga naredila in ugotovila da je to to, torej nekje dva do tri dni po pregledu sem pa že bila noseča oz sem mela oploditev. je pa problem ker M sem itak mela na tri mesece tako da izostanek me ni prisilil v delanje testa, hvala bogu sem bruhala...da sem zvedla drugače še zdaj nebi vedlauser posted image user posted image user posted image

štorija

čj nekaj čudno ti to spašuješ, kajmisliš tets delat????user posted image user posted image user posted image ne mal heca lepo bo če bi še meli kakega sej pa slovencev je premalo moramo za rodnost skrbetuser posted image user posted image
povej kak so otroci???kak je nejc, hodi vrtec? dostikrat ko se vsedem v mojega megana se spomnim na tebe da sem ti takrat ko smo šli v krško po njega obljubil akavo pa še vedno ni nič user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.1.2010 9:40:17   
visnjaaa
ja poslala sem ti zs...drgač pa smo ok....na kavo bomo pa enkrat definitivno šle.
Maš pa res pravo štorijo...sem se kr mal nasmejala zraven...super....sem vesela zate.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.1.2010 9:57:20   
malecka_mateja
maš zs nazaj.

ja sej midva sva se tudi smejala, moj mi ni verjel je mogo na test pogledat, ker preden je šel v lekarno po test sem mu rekla vzami enega rabljenega, da nebo spet razočaranjauser posted image user posted image user posted image  pa ni bil rabljen razočaranja pa tudi ni bilouser posted image user posted image  tudi g je bila presenečena in vesela. tjašino prvo vprašanje ko smo ji povedali pa je bilo zakaj?kaj ha je ati naredo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.1.2010 10:58:03   
malecka_mateja
jutro!

kje ste vse???
tabaliiiiii, kolumbooooo

halo čist samev tule z danineli user posted image user posted image

jaz sem iz službe pravkar imam sadni zajterk, banane kivi in pomaranče sadno solato, ker mi druga nič ne paše. pol pa grema z mojim na kosilo ko pride.

danes je mrzlo ko hudič.

povejte kaj naj kupim nekomu za abrahama ki ima vse je pa moški, zlata ne nosi, ur tudi ne, ????help plis.

Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 16:31:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.1.2010 11:37:24   
Anonimen
Ojla babike!

Kok vas je fajn brat... slabosti, NS, pregledi, srček bije... Ooooo.... user posted image user posted image Bi kr js tud še enkrat podoživela vse to. Sam midva boma kr na 2 ostala.

Alen je v vrtcu, je bil spet ponedeljek in torek doma, včeri pa ni hotu iz vrtca. Se je dru do avta, sm mislila, da si bo folk mislu, da sm ga ukradla in da sploh ni moj. user posted image Dans grem šele ob 14.30 po njega. Tamala pa je pravi tornado. Sama se že posede, v kinderpetu se ji je tud uspelo postavit na noge - me je skor kap, ko sem prišla po njo. In puza v rikverc, mamo že 2 zobka...user posted image 6,5 mesecev!!! Aja ima pa 9150g in 71 cm! Sploh ne dojamem, kako hitro gre. Sma pa učeri prvič sploh prebedele pol noči, jo je zvijalo. Mam na sumu mineštro od učeri, al pa je možno da so AD, ker smo jih povečal.

Prošnje za službo že pošiljam. En NE odgovor sem že dobila, jih pa pričakujem še več, kaj češ...

Višnja fajn, da si se oglasila.

Mateja js se strinmnjam s Kolumboo - bon, pa je!!1

ok , mi že nagaja po tippkovnici, s4e slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.1.2010 11:43:07   
Anonimen
Za tretjo svečko si Alen želi skiro, ker ga ima Pika - v filmu Bolt. On skor ne gleda risank, je preskoču kr na filme - Bolt, Wall-e, Up (oz. Gospod Fredrikson z baloni user posted image ), Shrek... Faca je!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:21:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.1.2010 19:19:00   
malecka_mateja
kolumbo čestitke za obletnico, ampak hiter povej če lahko čestitamo še za kaj??? upam da ste fajn zrihtali pri zdravniku in da je vse ok.

jaz sem iz šole. zdaj grem pod tuš in tamalo pod tuš pa grem počivat.

danineli kje si??kak si??

Neposredna povezava do sporočila: 1892
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 23:04:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1893
29.1.2010 7:56:44   
DeMer
Ojla!

Sam na hitro: Kolumbo kje ste dobil kostim vlakec Tomažek? Kolk številka? Pr nas imamo hude probleme, ker se spomni ravno tisto kar ni za dobit.

Punce se javim in opišem, kako je bilo.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 8:46:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
30.1.2010 10:34:05   
malecka_mateja
jutro!

kako ste?

kolumbo trpinčiš nas??user posted image user posted image user posted image

danineli kako si??
komaj čakam das gre še ta mesec mimo da se upam da slabosti končajo.
zdaj grema z tjašo v trgovino pol pa kuhat, moj dela.
danes sem si stanovanje malo v red dala, pa me zdaj malo trebuh v spodnjem delu boli. tak da bomo malo počivali popoldan.
lep dan vam želim.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 13:44:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1897
30.1.2010 14:06:05   
DanijelaNeli
Eila!!!

Kolumbo,Mateja tukaj sem...

Kolumbo
..diši kosilo do Primorskeuser posted image

Tudi jaz sem bila polno zaposlena v kuhinji. Telečja rebrca v pečici s krompirjem in zelenjavo. Ta mala je še prej jedla fižolovo mineštrco in krofek.Tako,da smo dobre do popoldneva..ko bomo kaj sadja pomlaskale.

Ampak zdaj mi je res užitek kuhat,ko sem na času pa tudi delam kar se mi zahoče,..predvsem pa bolj zdravo jem.

Sej sem vsak dan pokukala sem če je katera gor,ampak je bolj zatišje,ne...
Ja nč,jst se odlično počutim...nič slabosti,nič slabega...zdaj sem se spočila na bolniški in naspala.Ker nimam Neli v vrtcu smo obe postali mali zaspanki,in hodimo pozno spat.Ampak se bomo kmalu vrnile v star ritem.Drugi teden gremo v vrtec...mislim,da je konec s temi vodenimi kozami.Nevarnost zame,pa je šla nekako mimo.Sej jst sm jih imela,ampak je malo rizično prvo trimesečje za malo pikico v trebuščku.

Po Sloveniji tak sneg pri nas megla.Moj pa vozi po Ljubljani in pravi,da je totalen kaos po cestah.
Tako,da bomo danes lepo doma...sem mislila it do Kopra k sestri od mojega,..mogoče...če si mi bo dalo odpravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
30.1.2010 15:46:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.1.2010 20:47:32   
DanijelaNeli
Veš,da nimamo niti mal snega.Ma po pravici povedano ga ne maram kaj preveč.Edino zaradi Neli... ker se bi odpravile sankat.
Verjetno bomo šli kakšen dan na Sviščake se sankat pa na odlične štrukle.user posted image
Kolumbo...pr Vas pa ga je ogromno.In še ga napovedujejo.Slikice so superca....Neli se je navdušla nad vašima traktorjema.

Zdaj gledamo Kekca,user posted image je šel mal počivat,ker je mal prej končal delat...jaz pa sem bila do mal prej v kuhinji,pri pomivanju posode...

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?