|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
24.8.2009 6:53:36   
malecka_mateja
jutro!

danineli inneli upam da sta že domauser posted image user posted image

tabali nič se ne jezit, ko sma še midva za pri tašči v mansardi kuhne gledala sam mela naa koncu 7 izrisov doma da smo se odločili. v celju je baje ena trgovina ki so ful dobri pa niso cene astronavske sam nevem akka se reče.pa uživakte zdaj ko mate dopust.

kolumbo vi pa mate pestro.naša se je tudi odločla da čez dan nebo več spala in fertik.ma sej bo.
moj ma danes rojstni dan jza sicer delam popoldan pa bo že. verjetno grema čez vikend malo do portoroža sama z motorjem.kolumbo če grema z motorjem se mogoče javima nazaj grede to bo nedelja.sam ne obljubim če boste doma.v petek tak oba še delama pol pa v soboto zjutraj gasa pa šotor pa gremo.
sam to je še vse v luftu,

lep dan vam želim.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.8.2009 10:21:13   
DanijelaNeli
Na hitro se Vam javimo.... DOMA SMO.
Danes smo prišle domov.Zjutraj je imela še eno vizito,tako,da nam je Dr. napisal odpustnico. Stanje je takšno,da moramo 95% počivati,ne sme preobremenjevati noge,tako,da bomo hojo mal pozabili.Samo,pa je res težko veste.So mi nekateri govorili,da se bom spočila tam ob njej.Ma ni res.Še hujše mi je kot,da bi delala.Non stop jo prelagat,al na voziček al na postelje,... Zdaj pa bomo to prakticirali doma.
Vode nima več v kolenu,samo še male otekline so vidne.Moremo dajat ledkote.
Grem jaz cunje dat sušit,pa druge prat.
Se oglasim kasneje ko bo Neli spala,bom imela čas kaj prebrat..

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.8.2009 11:31:16   
Anonimen
Dan!

Danineli - sam da ste doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js mam glih ene 2,5 min., dokler Inaja spi, sem prišla pogledat recept za filane paprike - sem že pozabla kok se delajo. user posted image

Vikend je bil kr ok, smo imeli piknik - Inaja je spala učeri MOGOČE 3,5 ure cel dan. Ko sovica je. No, važno, da mam ponoči mir!

Tabali - no sikiriki! user posted image

Slikice sledijo, čakam, da se naložijo.

OK, grem še mal za nazaj kej prebrat! Čau!

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 11:43:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 12:09:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.8.2009 12:18:57   
Anonimen
Evo, slikice so gor. Sm lafala od kuhne do Inaje do računalnika in nazaj.  kolumbo ti si pa hitra!

Ja roza kreacija je pa very šik! user posted image user posted image user posted image Hvala še enkrat!

Ne vem, če sm vam povedla, ampak Alen že kr neki časa ornk goni kolo - to na sliki - 12 col gume. Je bil važn ko strela , ko je pogruntu, kok to gre!user posted image   Čist je frajer ratu. Velik pa tolk, da mu kupujem cote za 4 lete. user posted image Jah, geni... user posted image

OK, Inaja "piska", morm it! Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 1531
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 12:29:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
25.8.2009 10:24:12   
DanijelaNeli
Jutro!Zdaj imam nekaj časa,da se posvetim RR.
Neli je šla z nono po vasi z vozičkom.Glede na v se je pravi dobrovoljček...nič je ne spravi v slabo voljo.Tako je tudi prav....

Pogledala sem vse vaše nove albume... Enkratne slikice.
...Kolumbo,vi ste pa res uživali na dopustu...super zgleda... Ta mali pa je res zrasel in se naredu kar krepkega fantiča..Kaj mu daješ jest?user posted image
...Jasna,tvoja dva pa sta res tudi ena dva zlata srčka... Se mi dopade frizurica od Alena.
Mateja...kako pa je kaj z vami?

Tako,zdaj pa grem mal po bajti pogledat,kaj se dogaja.akam mojega,da pride s trgovine,da prinese repo,ker si Neli obupno želi za kosilo joto,in ji bom seveda ustregla,ker mi je že v bolnici izražala željo po jotiuser posted image ...Poleti joto?!user posted image Sestre v bolnici so se ji samo smejale...
SE VRNEM POTEM...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 25.8.2009 10:29:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1533
25.8.2009 12:11:02   
malecka_mateja
na hitro iz službe greva trenutno v drugo ambulanto. v službi neverjetno uživam ker je zelo fajn.zdravnica je super.

jasna kaka srčka pa kako lepa oblekcauser posted image user posted image

danineli hvala so super. pa lepo da ste se pozdravili in ste doma.

letim v jarenino.papap

Neposredna povezava do sporočila: 1534
25.8.2009 16:36:22   
DanijelaNeli
Joj,nevem kaj bi...samo se prekladam... Moja pika spančka,zdej sem bla pri njej v sobi,sem ji dala vrečko z ledkotom (obkladkom).Spi že dve uri,ampak jo kar pustim,ker če ne je non stop na nogah,skratka jo pustim,da počiva ij ji ob tem nogica miruje...

Jaz pa nimam kaj delat,se kar lovim z enga konca na drugega. Kar bi zdaj trenutno pasalo je to,da bi šla malo v šoping,...sama.Malo za dušo,... ampak ne morem in ne smem...bogve kje imajo moji šefi svoje Big brotherje,ki vse to gledajo...čeprav so sami na jahti nevem kje...

A je katera že šla kaj kupovat jesensko konfekcijo za naše ta male?A že imajo v H&M-u kaj,pa Oviesse?

Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.8.2009 7:10:49   
malecka_mateja
jutro!
pozdrav iz šihta.
danineli kje je sploh ta trgovina oviesse?hm je že začel z zimo in novo kolekcijo. pejt pogledat.jutro so že fajn mrzla.
naša mala se mi smili ko jo morem ob 6 zbudit, sam nič ne morem moj gre še prej.tko da se bo že navadla.

danineli in kdaj mata kontrolo?kdaj bodo nogice ok?
letim delat nekaj laboratorijev mam.upam da nebo norišnice spet tako kot v ponedeljek ko dihat nisem mogla.
bo že.
lep dan.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.8.2009 8:26:00   
DanijelaNeli
Jutro...user posted image ...čas za kavico...

Danes smo pa zgodnje,ob 7.15. je že čebernjala,da je treba vstat.

Oviesse trgovine so italijanske,poleg Kopra in Gorice mislim,da je še nekje v Celju,mogoče tudi v Lj.
A praviš,da je že zimsko v H&M-u...super, bo treba it.Samo kdaj... pa nevem,ker bom šla v ponedeljek delat.
Kontrolo nam bodo še poslali datum kdaj pridet... Sej bi blo vse OK,če ne bi imela otečeno koleno.Vode ni več noter. Najbolj počiva med spanjem,al pa zdaj ko leži na tepihu in gleda tv.

Upam,da bo hitro ozdravila... in začne lepo spet hodit v vrtec....

Neposredna povezava do sporočila: 1537
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 11:37:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.8.2009 13:25:42   
malecka_mateja
dan!

mogoče pa gremo pogledat v ta oviesee v koper. ko gremo med vikendo v portorož.

ve katera kje blizu bolj so lepe plaže v italiji lahk tudi pri kakaem kampu??

kolumbo lepo da ste bili na morju zdaj pa nam lušte delaj ja.

sem še v službi.doktorcA je že šla jaz pa še čakam če do pride še po kaj do 14.

grem malo migat še kao sterilizacijo nardim.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.8.2009 13:44:55   
DanijelaNeli
No,danes pa nam kaj ratuje bit priden in malo več počivat....
Dopoldne smo se kar v šotorček zleknile in risale,pa z vozičkom en gireto naredile,prej je pojedla en zvrhan krožnik jote,popoldne pa so še malancani za spohat.
Zdaj ji grem dat led na nogico,pa jst na en čik skočim,ker sem danes samo dva.Pol pa kar na kavč.

Mateja...kar pridite kaj na obalo.Pa kaj poklicat,ne!?V Koper shopingirat in na sprehod...saj je lepši zdaj kot Portorož. Veš,da Neli ni še bla v Portorožu...user posted image Smešno,..pa ga imamo tako blizu. Verjetno sem jaz kriva,ker nočem nič tja zahajat,ker ga imam vrh glave,še iz dijaških letuser posted image

A se ti dopadejo italijanske plaže?! Folk pravi za ta Lignan,ma edino zaradi vodnega parka se splača it tja,drugače pa ne. Imaš tipo rajsko plažo,ki je nevem koliko dolga,ampak nimaš ene sence,sama mivka,in italijanke ena vrh druge,ki se pržijo katera bo najbolj zagorela!

Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.8.2009 7:11:37   
malecka_mateja
jutro!jaz sem že na šihtu. čakam enega za  laboratorij.

no v glavenm danineli  mi b čez vikend šli dol za dva dni v kamp pa smo rekli če je kje v itaiji blizu kaka lepa plaža mivka...bi šli tja ker na slovenski sem že bla. in kje je ta tipo plaž?je daleč od meje?če bomo blizu pokličem veš da.
sam za trgovino oviesse bi m,ogla že v petek prit drugače tak nebom do nje prišla.

Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.8.2009 9:25:42   
DanijelaNeli
Jutro!
Zdaj smo tri pupe pri zajtrku...jaz,Neli in njena sestrična Ajda.Jo čuvam od včeraj.Ampak je super,ker se fullll štekajo.
Samo Vam povem,da me bo ta bolniška zdelala kot psa.Res.Jaz sem prav crknjena.Včeraj sem še živčna postala... proti večeru,ko so ble obe za stuširat,spravit spat,jaz se stuširat in vse še pospravit...jo moj lepo popiha z bratom ven.user posted image Tako se popi*****.A jaz vsa gotova in mi je hotelo križ razčetvorit...

Mateja...veš,da točno nevem koliko je od nas do Lignana,ma mislim,da je kakšno uro.Če vam odgovarja mivka,jo je tam na pretek.Meni se dopade edino vodni park.Bi mogla pa točno pogledat na navigacijo koliko in katera pot je do tam.

Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.8.2009 12:08:29   
malecka_mateja
danineli dihaj, sej bo šlo vse mimo. kateri kraj je blizu lignana?ker ne najdem na zemljevidu na netu???
bomo vidli, sam vodnega parka mi ne rabimo ker gremo brez otrok. to staremu podarim za ponedeljkov roj.danuser posted image user posted image

grem delat mam še 3 paciente pa fertik.

Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.8.2009 13:04:12   
Tabali
heou punce
sam mal na hitro - ker smo na dopustu in aktivn 100 na urouser posted image povrh vseh aktivnoti vsak vecer se pecemo koruzo odzuni pod zvezdami
mateja / oveisse mas na Ptuju v kulandiji (je blizi k Koperuser posted image )
jasna Inaja je pravi srcekuser posted image user posted image
grem zdee, k mi casa zmanjkuje
kuhno si bom kar sama zrisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 14:42:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
29.8.2009 9:05:40   
DanijelaNeli
Jutro........
user posted image ...na mizi & čokolešnik za Neli....
Takole,bolniška gre h kraju.Včeraj sem šla prvič ven z avtom odkar smo z Neli doma.Ah,samo do trgovine smo šle in  k moji mami sem šla po ene zavese.
Včeraj sem se popoldne vsedla na marmor tako nerodno,da sem si verjetno trtico zlomila.To pa so bolečine.Res se težko premikam,vsak gib morem pazit.

Nelina nogica je kolikotolikor vredu,razen otekino ima še vedno.V ponedeljek bo šla v vrtec.Jaz pa delat.MA s takšno muko!Najprej zato,ker mi je težko it po dolgem času.Drugo je to,ker ni več moje sodelavke...je dala odpoved.Tretje pa je to,ker imam tak odpor,odkar sem izvedela,da ne plačajo dopusta in še manj pa do 30 dni bolniške.
Alora,kaj bom jaz dobila ta mesec,plačo za 4 dni dela!? 15.9. bom jst kr odpoved dala.

Mateja...veš,da ne vem ti povedat kateri kraj je zraven.4x sem bla tam in nevem.
Kolumbo...pošlji mi na danijelam9@gmail.com

Neposredna povezava do sporočila: 1546
30.8.2009 10:24:49   
DanijelaNeli
Dan...
Kje ste vse?Še danes imam čas za RR,pol ga bo verjetno spet manj... Včeraj je prav pasala mala ohladitev,ne.Šli smo od doma okrog 14h in nekaj čez je blo 30 stopinj,pridemo gor v Ljubljano pa 15 stopinj.Za crknit me je zeblo.Sem šla mal po nakupih za Neli.Nakupla sm ji gatke pa boksrce,enih 15 vse skupi.Pa hlačke in majčke dolg rokav...vse bolj na viola barvo... In danes ima njena sesetrična 4 leta,tako,da sm ji V H&M-u kula brezrokavnik Hello Kitty,pa še eno majčko in torbico. 230 evrov sem zapravla za dušo.Zdaj en cajt mir  cunjami....

Neposredna povezava do sporočila: 1547
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 21:37:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1548
31.8.2009 10:47:39   
DanijelaNeli
Jutro...
No,pokonci sem od 7 h,samo komaj zdaj pijem kavo.
Vrtec smo rešli... po dolgem času sem jo peljala,ma ja niti ni toliko časa minilo,en dan preden je šla v bolnico je bla na zadnje.Samo kaj ko je bil še prej dopust in je bla ful doma. In zdaj mi je tako čudno! Ta tišina v stanovanju,nič ni slišat... tako sem se navadla na mojo Nelico,da mi je res prav malo hudo. A kaj čmo?! Se je treba vrnit na star ritem,spet vrtec-delo-domov,....iz dneva v dan.
Tudi Nelici je blo malo hudo... ma se bo navadla tudi ona na star tempo.

Še danes je v jaslih,jutri pa že gre v vrtec...v isti stavbi,samo par sob naprej. Žal mi je,ker je zgubila staro skupino,in vzgojiteljice,ki so jo imele od samega začetka. Letos je ravnateljica tako zamešala vse skupaj,da ne moreš verjet. V Nelini skupini bodo otroci stari od 2 let pa do 5 !Jaz sem ponorela ko sem zvedla za touser posted image
In vsi novi,nevem če je kateri otrok iz pprejšnje skupine.

kolumbo...hvala za mail...res super!

mateja
...a sta šla z dragim do Lignana?

Nič,grem jaz malo spucat bajto...,da bom imela mir čez teden...

Neposredna povezava do sporočila: 1549
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 9:11:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.