|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
14.3.2009 7:49:02   
trezika
Dobro jutro!
Js sn že s pregleda... pikec še vztraja user posted image  je pa take akrobacije izvajal med ctg-jem, da smo ga morali skoz lovit pa srček iskat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
14.3.2009 7:49:06   
pocka
Dobro jutro, pri nas se še vedno nič ne dogaja...no,saj do jutri zvečer nimam cajta...user posted image

A se janaja še vedno ni nič javila? Kako je pa kaj s pupo?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
14.3.2009 7:51:56   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jutro!!!

Nov dan nov pregled novo upanje.user posted image user posted image user posted image Počasi upam, da naletim na enega zdravnika v Ce, ki vpraša, če bi sprožil porod, po resnici, danes bi mu rekla, PROSIM, ker vedno bolj ugotavljam, da nekih preporodnih znakov nimam.user posted image

Vse, ki še rojevateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stefffiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In vse, ki tako kot jaz čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image

lolita, a si že kaj odprta? Se ne spomnim točno kako je s tabo.user posted image Če nisi še čisto nič odprta, ti res odvetujem,da ti sprožijo, ker je grozno...no,res je,da je odvisno od vsake posameznice, kako zadeva napreduje, ampak tako "na suho" sprožiti.....mene je najbolj strah,da se mi tudi tokrat to zgodiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
14.3.2009 7:52:17   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Tiste mamice, ki dojite, kaj za enga vraga jeste? Danes smo šli v špežo pred mojim odhodom v P in moram reči, da sem bore malo stvari v voziček dala (nič svežega sadja in zelenjave, nič oreščkov, nič sladkega oz. stvari s čokolado, tudi izdelke iz mleka ne preveč oz. mastnih sirov....). Bom samo vodo, kruh, krompir in pusto meso jedla ali kaj?user posted image user posted image user posted image

...še riž in pašto lahko šteješ zdraven user posted image  user posted image  user posted image ...boš videla, kaj vam bodo kuhali v porodnišnici in se kakšen tden ali dva držiš tega, pol pa počasi začneš preizkuševat kakšno "novo" reč na dan, in čakaš na reakcijo user posted image  user posted image ...seveda pa nastanejo problemi, če se pri otroku začnejo pojavljati kakšni znaki alergij na koži, ampak o tem seveda nebi zdaj, ker moramo razmišljati pozitivno in da bo vse OK...

pa bučke, korenček in rdečo peso user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
14.3.2009 7:54:19   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama_m - dej opiši mi tole Nato,ker še zdaj ne vem katera je oz. če imam tapravo v mislih...pa držim pesti,da te jutri ne bo kaj zagrabilo,ko ne bo tvojega domauser posted image

allora; je tako visoka cca.175, temnejše postave, črne lase in obrvi, zelo grd pogled...tak strog glas ima; a si bla ti včeraj gor? je bla tudi ona tam....se ti svita katera je?

ma jaz je včeraj nisem videla, je bila samo ena,ki je vedno tam in me ona sprejme in dela ctg, taka manjša, malo močnejša s kratkimi lasmi in tista mlada rdečelasa, samo ti dve sem videla........ma ta nata, a je mogoče podobna (pa ne se smejat) tisti Fati iz TV Dober dan?user posted image

ma sem se mogla nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pravi moj user posted image  da bi znalo bit ja

a ti je zdaj znano katera je?

ja ja, pol sem mislila tapravouser posted image user posted image user posted image , ampak je v tej user posted image še nisem srečala, sem jo pa prvič kar nekajkrat in ne boš verjela,je bila ful prijazna (trkam), da se mi ne bo trokrat vse vrnilouser posted image

dokler sem jaz tam na CTG-ju ležala, je ena lih rojevala in je bla Nata tako prijazna do nje, da sploh nisem mogla verjet svojim ušesom; ma jo je tako lepo spodbujala in tolažla...mislim, nekaj za ne verjet...

no, ona je mene sprejela pri Žigi in me je tako nadrla, da sem jo samo gledala; pol me je spokala na oddelek vendar sem še pred koncem njene smene, šla nazaj v porodno in njen komentar: ¨no, pa te bom pripravla za porod čeprav končujem˝ in pol je bla na oddelku ko user posted image  do mene in Žigcu dala da se doji s pomočjo nastvaka, ki ne boš verjela, je bil nesterilen in je ta staknil vneta ustnica, pol se je pa še z pediatrinjo kregala, v pričo mene....

pa si se kaj pritožila? mater, jaz bi celo revolucijo naredila! Jaz ne vem zakaj nihče nič ne ukrepa glede te ženske, toliko je že bilo zgodb o njej, a gor od vodilnih nobeden nič ne vidi in sliši ali kaj?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
14.3.2009 8:10:14   
sanna
Dobro jutro! Kakšna težka noč, sem komaj čakala, da bo jutro. Obiski wc-ja in trganje po trebuhu in križu, da se tudi naštimat nisem mogla v postli.user posted image  

Za vse, ki vam dogaja in za vse, ki že veselo potiskate user posted image , pa za vse, ki imate preglede user posted image !

ČESTITKE novi družinici in njihovemu korenjaku!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
14.3.2009 8:31:21   
Pupa7
dobro jutro pupe,

jaz sem še vedno tu... včeraj so me hteli obdržat v P, pa nisem hotla in smo šli domov (okol 16.00) ... popadki so se nadaljvali vse do 3 zjutraj in nato nehali kot bi jih ugasnil...

sem psihično čisto na psu... hvala vsem za pestke.. dvomim, da bom kaj dosti pisala, ker sem res uničena user posted image user posted image user posted image pregled pa imam redni šele v torek user posted image če se mali ne bo kmalu začel premikat kot se ponavadi grem lepo nazaj v P user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
14.3.2009 8:33:02   
helimaša
hej punce!

jst sm še 2v1user posted image user posted image ......včer so me domov poslal.....so rekl da lahko pridem nazaj dons.....tko da se morva odločt.....al počakam svoje popadke al pa kr grem nazaj......ma me je tko strah......obup je to.....bomo vidl kaj bomo nardil......moj prav da bova šla kr dns nazaj......
no se javim k bo kej novga.......
vsem novim mamicam pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
14.3.2009 8:38:46   
pondelak
dobro jutro!
pupa tebe pa spet grabi,spet ne grabiuser posted image boga revica
helimaša-smo že včeraj pričakovali novičkeuser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
14.3.2009 8:42:55   
Steffi
Hi,

punce moje, zdaj pa nič pot pod noge in v P. Upam da mi bodo danes res sprožili porod ali pa se bo sam in da ne bom preždela lepega vikenda v P in čakala namesto da uživam na sončko.

Vsem user posted image  enako kot sebi želim čim lažji in čim krajši porod user posted image user posted image user posted image .

Vsem mamicam in user posted image  pa da čim daljše dneve in noči ter maksimalno užitvanje.

ZDAJ PA GREM. SAJ BO ŠLO MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ciao

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
14.3.2009 8:43:55   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Petek 13. nam je že prinesel prvo današnje dete - Trinity22 sporoča:

ku-ku, sem mala pogumna Tiana, ki si je upala na svet na petek 13. ob 9.26. Težka sem 3180 g in velika 50 cm. Lep pozdrav vsem, Trinity in ati.

Trinity, iskrene čestitke in bravo za malo Tiano, ki se je izkazala s pogumom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

trinity da ti čestitam še tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
14.3.2009 8:46:15   
pondelak

Hi,

punce moje, zdaj pa nič pot pod noge in v P. Upam da mi bodo danes res sprožili porod ali pa se bo sam in da ne bom preždela lepega vikenda v P in čakala namesto da uživam na sončko.

Vsem user posted image  enako kot sebi želim čim lažji in čim krajši porod user posted image user posted image user posted image .

Vsem mamicam in user posted image  pa da čim daljše dneve in noči ter maksimalno užitvanje.

ZDAJ PA GREM. SAJ BO ŠLO MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ciao
user posted image user posted image user posted image če si želiš naj ti res sprožijo porod...naj ti hitro in čimmanj boleče mineuser posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
14.3.2009 9:10:43   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila:

Zdravo!

Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično!

Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
14.3.2009 9:20:40   
pondelak
pupa zdaj nimaš nič popadkov?user posted image se normalno giblje?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
14.3.2009 9:24:07   
novo
Dobro jutro vsem!
Zunaj je prelep dan, zato ga bom izkoristila! user posted image
Kosila danes ne rabim kuhat, ker gremo jest ven! user posted image user posted image user posted image

Pupa, držim pesti, da ti čimprej mine!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
14.3.2009 9:24:47   
novo

Hi,

Ciao

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
14.3.2009 9:25:29   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

ne zdaj nimam popadkov, user posted image pa se ne giblje... mogoče 1 gib od 4 zjutraj... me že skrbi na polno... user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
14.3.2009 9:27:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Hi,

Ciao

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
14.3.2009 9:27:09   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ne zdaj nimam popadkov, user posted image pa se ne giblje... mogoče 1 gib od 4 zjutraj... me že skrbi na polno... user posted image

potem pa res boljše da se greš v P pokazat...vsaj pomirjena boš ko bodo povedli da je vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
14.3.2009 9:28:05   
Pupa7

potem pa res boljše da se greš v P pokazat...vsaj pomirjena boš ko bodo povedli da je vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bom zdaj pojedla še malo čokolade, pa naredla kak počep, če ne bo spremembe, bom klicala v P kaj nardit...
hvala za objemčke user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
14.3.2009 9:42:07   
Najaa

Pa daj pojdi nazaj. Ne čakaj. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
14.3.2009 9:42:22   
Najaa

Tiste mamice, ki dojite, kaj za enga vraga jeste? Danes smo šli v špežo pred mojim odhodom v P in moram reči, da sem bore malo stvari v voziček dala (nič svežega sadja in zelenjave, nič oreščkov, nič sladkega oz. stvari s čokolado, tudi izdelke iz mleka ne preveč oz. mastnih sirov....). Bom samo vodo, kruh, krompir in pusto meso jedla ali kaj?user posted image user posted image user posted image

Haha, si me nasmejala že za dobro jutro. user posted image  Od vsega, kar si naštela, jaz mlečne izd. jem. Nima kaj bit po njih. Jem še vse vrste mesa razen svinjsko, svežega kruha ne, naj kak dan stoji, vse z mlekom, ker obožujem ml. izd., piškote user posted image , kuhano zelenjavo, kompote, riž, testenine... Pa saj se kar najde. Bolj je problem, ker se mi kuhat ne da. user posted image
Tako sam kak mesec, pol pa začneš malo probavat kaj mu paše in kaj ne. Pri nas npr. zelena solata ni šla skozi. Rdečo peso pa jem kislo, pa ji ni nič po njej. Pa banane tudi jem. Tak da moraš probat, vsak otrok lahko drugače prenaša.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
14.3.2009 9:42:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jutro!!!

Nov dan nov pregled novo upanje.user posted image user posted image user posted image Počasi upam, da naletim na enega zdravnika v Ce, ki vpraša, če bi sprožil porod, po resnici, danes bi mu rekla, PROSIM, ker vedno bolj ugotavljam, da nekih preporodnih znakov nimam.user posted image

Vse, ki še rojevateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stefffiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In vse, ki tako kot jaz čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate in za treziko, sanno, Pupo, helimašo, Steffi! Zdaj se mi pa Lolita res že smiliš. Upam, da ne boš tega brala v enem kosu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
14.3.2009 9:45:30   
Najaa
No pa še dobro jutro, da vam zaželim.

Mi smo se zbudili v lep sončen dan. Tudi datum je lep, 14.3., tako da naj se kaj zgodi danes, ne?
Moji vsi še spijo, joj so zaspanci... user posted image  Pa saj mi paše v miru pojest zajtrk in malo počekirat, kaj se tukaj dogaja. Eno žehto sem že oprala, dala novo prat, čakajo pa še ene dve. Danes je pralni dan. user posted image  Kasneje bo možek častil eno kavico na sončku, njami, sam upam, da ne bo spet taka gužva s turisti kot prejšnji vikend. user posted image  Si slišal povsod samo "kva kva" pa "ka te je?" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
14.3.2009 10:09:34   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa daj pojdi nazaj. Ne čakaj. user posted image

ma zdaj je nekaj pobrcal, če bo tko bogo cel dan, bom šla nazaj, nočem panike delat...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?