Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 13:54:29
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri DDDDDDDDDD...sej ona bi šla...sem jo takoj blokirala, ko je začela, da bodo prišli v P na obisk takoj po porodu...sem rekla, da imajo v P obvestilo, da so zaradi viroz obiski prepovedani- razen tatiji...in se je užalila...vem samo, da mi pri Mii ni pasalo, ko so takoj drugi dan prišli viset gor... moja je pa včeraj imela operacijo krčnih žil in mislim, da se še nekaj časa ne bo mogla sprehajat okrog... kako prikladno (joj, sem žleht ) Smo, da nisem edina...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 13:54:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Je še časa 1 teden, potem pa so na vrsti ! jaz bi ovčko al pa ovenčka to pomeni, da moram počakat še 8 dni Js bi pa imela ribico, če bi že lahko zbirala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 13:57:03
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dober dan, našemu pa ni nič všeč petek 13. in so naju poslali domov .... Torej: CTG - vse OK, popadki --------------------------, no en je bil amapk s takim ni šans, da rodim; gibi prisotni; MV mehak pripravljen vendar zaprto; se je pa pojavi neko vnetje ma globoko noter v nožnici in je G rekla, da naj kr lepo to pozdravim in pol pridem rodit; v nedeljo 15.3. kontrola; KG +0,oo; pritisk OK; urin OK; in to je to; bomo še čakali ma je rekla da najdlje do srede ko bo teden čez PDP in bodo takrat kaj ukrepali.... Steffi, a mi2 sva se najbrž zgrešile; kdaj si bla ti gor? Pupa, drži se in naj mine hitro, da boš svojo cartala končno helimaša, srečno skratka vse, ki ste v P čimlažje opravite svojo nalogo, da boste čimhetreje cartale ; Ah...kako sem ostala zdaj z dolgim nosom... pa zanalašč me par ur ni bilo k PC, ker sem tako stiskala pesti!!! Pa ti misliš res vse počakat in zaključit mesec? ...dej, pridem jutri dol, pa bova šli skupaj eno turo čez Pomjan in Šmarje, Gažon in v Izolo k Naji...in pol ob obali domov....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 13:58:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem prisla preverit ce se seznamcek kaj krajsa.....ker jaz ocitno se nisem na poti k rojevanju. moja dva sta trdno zasidrana v mamici. ja, danes pa res računamo na 3-5 novih otročkov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 13:58:59
|
|
|
|
tasa_m
|
je prišla patronažna ja. Danes je Lijo do 7h zjutraj tak napenjalo da joj. Ni mogla ne prdnit ne kakat. Bila je rdeča v obraz,komaj mi je do sape prišla. Jaz pa seveda v ko sem jo gledala. Sma šle v kopalnico, sem jo razvila ampak nič pomagalo. Pol pa si jo dam k sebi pa dobim prvo porcijo lulanja po sebi, pol pa me še pokaka. Na koncu ko pa sem jo dla na previjalno pa se je še 3-krat tak sprdnila da je blo kr joj.. In svet nam je kr lepši postal ko je šlo to ven iz nje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 13:59:01
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem prisla preverit ce se seznamcek kaj krajsa.....ker jaz ocitno se nisem na poti k rojevanju. moja dva sta trdno zasidrana v mamici. Ma, dobra si...kaj se ne dvojčki ponavadi dosti prej rodijo?...joj, že jez sem tečna zaradi trebuha z enim...bohvej, kako je tebi, ki imaš dva?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:01:33
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m je prišla patronažna ja. Danes je Lijo do 7h zjutraj tak napenjalo da joj. Ni mogla ne prdnit ne kakat. Bila je rdeča v obraz,komaj mi je do sape prišla. Jaz pa seveda v ko sem jo gledala. Sma šle v kopalnico, sem jo razvila ampak nič pomagalo. Pol pa si jo dam k sebi pa dobim prvo porcijo lulanja po sebi, pol pa me še pokaka. Na koncu ko pa sem jo dla na previjalno pa se je še 3-krat tak sprdnila da je blo kr joj.. In svet nam je kr lepši postal ko je šlo to ven iz nje Ja...kako lažje bi bilo, če bi znali že govorit ...lulanje in kakico pa jemlji kot dar njene ljubezni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:01:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Si bo pa nerdila 2 sendviča! Taša, je prišla patronažna? je prišla ja. Bi mogla prej tu gor zagnajvit glede patronažne. Mogoče je brala kaj RR pa je hitro priletela v upanju, da ji odprem še vrata Smo se kopali in je bila mala žabica pohvaljena da je bila zelo pridna za prvič IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliša saj veš da Pingu soka v švici glih nimajo sej sem vedla, da smo nekaj pozabile dat v paket ja Pingu sok. Jaz sem ga dobila v porodno pa še 2 sendviča. Kuhna je bila namreč že zaprta v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:03:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ja...kako lažje bi bilo, če bi znali že govorit ...lulanje in kakico pa jemlji kot dar njene ljubezni uh, dost lažje ja.. saj sem vzela ja. Piruri vsi me hvalijo da imam lepo torbo pri vozičku. Ne ločim se od nje kje je Lija tam je torba. Če pa je Lija pri babici pa je torba z mano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:04:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sem prisla preverit ce se seznamcek kaj krajsa.....ker jaz ocitno se nisem na poti k rojevanju. moja dva sta trdno zasidrana v mamici. nič kaj se ne krajša to pri nam.. Tvojima dvema pa je preveč lepo pri tebi, d bi prišla že na svetlo. BOsta že ko bo čas..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:07:50
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m : a te niso hoteli v P. ?? Jaz pa sem že mislila da boš zibala danes..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:08:49
|
|
|
|
tasa_m
|
tak zdaj pa mam samogovore grem dat slike na računalnik..vsaj nekaj pametnega dela bom nardila. kosila ne rabim ker ga dobim v Lenartu,sam do tja moram prit jeeiii sonček imamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:09:07
|
|
|
|
felix7
|
Petek 13. nam je že prinesel prvo današnje dete - Trinity22 sporoča: ku-ku, sem mala pogumna Tiana, ki si je upala na svet na petek 13. ob 9.26. Težka sem 3180 g in velika 50 cm. Lep pozdrav vsem, Trinity in ati. Trinity, iskrene čestitke in bravo za malo Tiano, ki se je izkazala s pogumom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:11:20
|
|
|
|
Piruri
|
OHHHHHHHHHHHH...končno!!!!!!Imamo novo škratko!!!!ČESTITKE!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:12:03
|
|
|
|
Irena83
|
ja sej mene tudi boli ko želim pest stisniti, upam da bo to takoj po porodu minilo. Imam pa seveda tudi mravljinčaste prste.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:14:06
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ja...kako lažje bi bilo, če bi znali že govorit ...lulanje in kakico pa jemlji kot dar njene ljubezni uh, dost lažje ja.. saj sem vzela ja. Piruri vsi me hvalijo da imam lepo torbo pri vozičku. Ne ločim se od nje kje je Lija tam je torba. Če pa je Lija pri babici pa je torba z mano Ma, me veseli...samo da si zadovoljna, mi največ pomeni!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:16:05
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa sporoča, da CTG končno kaže popadke, odprta je 2 cm, zdaj pa so jo poslali še na sprehod in kosilo. Očitno bo danes akcija Pupa, drži se, navijamo zate Jeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:16:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ah...kako sem ostala zdaj z dolgim nosom... pa zanalašč me par ur ni bilo k PC, ker sem tako stiskala pesti!!! Pa ti misliš res vse počakat in zaključit mesec? ...dej, pridem jutri dol, pa bova šli skupaj eno turo čez Pomjan in Šmarje, Gažon in v Izolo k Naji...in pol ob obali domov.... tolko pa ja ne mislim čakat, draga Piruri, ker pol se mi bo res sfuzlalo jutri pa bom doma počivala, ker moj bo službeno odsoten in sem že tako žalostna pa da me res kje kaj ne zagrabi, jaz pa brez ne grem rodit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:16:51
|
|
|
|
Lorencia
|
ČESTITKE NOVI MAMICA IN PRINCESKI Danes je vsekakor nekaj v zraku, namreč rodile so tri punce v Mb, ki jih poznam, vendar ne sodelujejo na RR...upam, da še vzdušje mene povleče noter v porodniško sobo Drugače pa sem zasledila, da je ena punca pisala, da se počuti zelo utrujeno...meni pa se danes dogaja, da se počutim utrujeno in bi se ful rada " odpočila ", pa mi nekaj v meni dobesedno ne pusti počitka in samo skačem po stanovanju in pospravljam, čistim skratka kr nekaj, sploh se ne morem zaustaviti - kljub temu, da bi se želela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:19:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Petek 13. nam je že prinesel prvo današnje dete - Trinity22 sporoča: ku-ku, sem mala pogumna Tiana, ki si je upala na svet na petek 13. ob 9.26. Težka sem 3180 g in velika 50 cm. Lep pozdrav vsem, Trinity in ati. Trinity, iskrene čestitke in bravo za malo Tiano, ki se je izkazala s pogumom MAMICI IN OČIJU
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:21:49
|
|
|
|
Grahec
|
Trinity22 čestitke za . Moj nečak je bil tudi rojen na petek 13 pa je čisto srečen fantek. Naj vam napišem kaj vse sem imela za kosilo in ob čem jaz pridno izgubljam kg . Kosilo je sestavljala goveja juhica z zlatimi kroglicami, potem pa govedina z juhe, riž kuhan na vodi, bučke ala na žaru (v ponvi na olivnem olju popečene) in za solato brokoli prelit s celim lončkom kisle smetane, par kaplicami olivnega oljčka in ščepcem soli. Za sladico pa še dva pečjakova knedeljčka z marmelado. Res ne vem, če sem kdaj toliko jedla, kot zdaj, ko mi vsi (tudi patronažna) težijo, da kar prehitro izgubljam kg, pa čeprav imam dosti zalog, vsaj za 15 kg viška.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:24:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Petek 13. nam je že prinesel prvo današnje dete - Trinity22 sporoča: ku-ku, sem mala pogumna Tiana, ki si je upala na svet na petek 13. ob 9.26. Težka sem 3180 g in velika 50 cm. Lep pozdrav vsem, Trinity in ati. Trinity, iskrene čestitke in bravo za malo Tiano, ki se je izkazala s pogumom to je pa pogumno; čestitke družinici za
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:24:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m : a te niso hoteli v P. ?? Jaz pa sem že mislila da boš zibala danes.. tudi jaz sem upala, ma me niso hotli oz. našemu je OK pri mamici v bušiju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:25:10
|
|
|
|
Lolita23
|
In evo men še kar tu: No uradno sem čez rok 8 dni, ker gledajo bolj po uz in tako sem imela rok 5.3.Ko sem bila danes na pregledu sem ugotovila, da ni ravno mala številka čez rok. CTG ma neke male krivulje nepomembne, mala še kar zelo aktivna, plodovnice dovolj, maternični vrat malo zmehčan, odprta nič( ni mi nič jasen, kje je moja G vidla pred skoraj 3 tedni da pa sem). No v najslabšem primeru, mi bodo res morali porod sprožiti ali 14 dni čez rok 19.3 ali ker v Ce čakajo 16 dni 21.3. Naslednji pregled jutri 14.3
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 13.3.2009 14:32:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 14:27:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Trinity22 čestitke za . Moj nečak je bil tudi rojen na petek 13 pa je čisto srečen fantek. Naj vam napišem kaj vse sem imela za kosilo in ob čem jaz pridno izgubljam kg . Kosilo je sestavljala goveja juhica z zlatimi kroglicami, potem pa govedina z juhe, riž kuhan na vodi, bučke ala na žaru (v ponvi na olivnem olju popečene) in za solato brokoli prelit s celim lončkom kisle smetane, par kaplicami olivnega oljčka in ščepcem soli. Za sladico pa še dva pečjakova knedeljčka z marmelado. Res ne vem, če sem kdaj toliko jedla, kot zdaj, ko mi vsi (tudi patronažna) težijo, da kar prehitro izgubljam kg, pa čeprav imam dosti zalog, vsaj za 15 kg viška. mljask, mljask, to se pa dobro sliši
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?