Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:07:55
|
|
|
|
felix7
|
Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:08:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla babuške moje! sem že večkrat prišla do compa,potempa se je alarm vklopil in mio ni uspelo ne prebrat,še manj pa kaj napisat . kako ste mi?ste dobro?Kolk jih je v visokem štartu?ste dobro vse? Hojla tebi. Ja, kr veselo rojevajo(Trinity), ene še čakajo (Pupa), ene pa nabiramo moči in držimo pesti za tiste, ki so že prek roka!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:08:30
|
|
|
|
Najaa
|
felix, hvala za informacije. Mi je uspelo priti malo pošpegat sem gor... ma ne bom dolgo. Danes me spet ful boli rana od CR in raje počivam in ležim kot da bi se filala s tableti. Zgleda, da sem pretiravala danes s sprehodm... Bil je pa res lep dan, no. Nika ima krče. Vsakič ko se doji, jo malo zvije. Trkam, danes je kar znosno. Včeraj je bila pa zelo boga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:08:38
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - dej opiši mi tole Nato,ker še zdaj ne vem katera je oz. če imam tapravo v mislih...pa držim pesti,da te jutri ne bo kaj zagrabilo,ko ne bo tvojega doma allora; je tako visoka cca.175, temnejše postave, črne lase in obrvi, zelo grd pogled...tak strog glas ima; a si bla ti včeraj gor? je bla tudi ona tam....se ti svita katera je? ma jaz je včeraj nisem videla, je bila samo ena,ki je vedno tam in me ona sprejme in dela ctg, taka manjša, malo močnejša s kratkimi lasmi in tista mlada rdečelasa, samo ti dve sem videla........ma ta nata, a je mogoče podobna (pa ne se smejat) tisti Fati iz TV Dober dan? ma sem se mogla nasmejat pravi moj da bi znalo bit ja a ti je zdaj znano katera je? ja ja, pol sem mislila tapravo , ampak je v tej še nisem srečala, sem jo pa prvič kar nekajkrat in ne boš verjela,je bila ful prijazna (trkam), da se mi ne bo trokrat vse vrnilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:09:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:10:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi MAMICE OBALKE KATEREGA PEDIATRA PRIPOROČATE OZ. IMATE IN KAKO STE ZADOVOLJNE Z NJIM??? Mi gremo z Niko prvič h dr. Bemovi v Koper. Je pa zelo težko dobit dobrega P. Jaz sem ful klicala okoli in so povsod polni. Tole sem dobila preko vez. Iz kje pa si ti? novo, ni treba pediatra vnaprej izbrat. Ponavadi greš h tistemu, ki je v občini, kjer živiš in ta te ne sme odslovit. Ta te mora vzet. Meni je pri Tiji šele patronažna povedala, kdo je na voljo... sam Niko ne bom peljala h njej. eh, js sm na drugem delu Slo. Sam nisem vedela, kao to gre, al moraš že zdaj kaj rihtat, al lahk greš kr z tja! Si pa mislim, da so vsi dobrei že zasedeni. Pri nas imamo na izbiro mislim, da 2! Ne bo težko izbirati:
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:11:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:12:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov Sami fantje! Ja, kje so pa ! se vidi, da so bolj vztrajne in se še držijo na toplem, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:12:56
|
|
|
|
pocka
|
punce jaz grem na kavč...nočko, upam,da bo zjutraj še kakšna lepa novička tu gor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:13:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce jaz grem na kavč...nočko, upam,da bo zjutraj še kakšna lepa novička tu gor lahko noč! Pa odpočij si!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:14:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi MAMICE OBALKE KATEREGA PEDIATRA PRIPOROČATE OZ. IMATE IN KAKO STE ZADOVOLJNE Z NJIM??? Mi gremo z Niko prvič h dr. Bemovi v Koper. Je pa zelo težko dobit dobrega P. Jaz sem ful klicala okoli in so povsod polni. Tole sem dobila preko vez. Iz kje pa si ti? novo, ni treba pediatra vnaprej izbrat. Ponavadi greš h tistemu, ki je v občini, kjer živiš in ta te ne sme odslovit. Ta te mora vzet. Meni je pri Tiji šele patronažna povedala, kdo je na voljo... sam Niko ne bom peljala h njej. eh, js sm na drugem delu Slo. Sam nisem vedela, kao to gre, al moraš že zdaj kaj rihtat, al lahk greš kr z tja! Si pa mislim, da so vsi dobrei že zasedeni. Pri nas imamo na izbiro mislim, da 2! Ne bo težko izbirati: Ja vem, da si na drugem koncu. Tudi v naši občini sta 2 oz. trenutno samo 1, ker je druga šla v penzijo, ampak če te sprejmejo, lahko greš v drugo občino. Ker pa so ful zasedeni te ponavadi ne. no sej, boš že vidla. Najboljše je pa met blizu, to pa itak.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:14:18
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov ČESTITKE MLADI DRUŽINICI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:14:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, hvala za informacije. Mi je uspelo priti malo pošpegat sem gor... ma ne bom dolgo. Danes me spet ful boli rana od CR in raje počivam in ležim kot da bi se filala s tableti. Zgleda, da sem pretiravala danes s sprehodm... Bil je pa res lep dan, no. Nika ima krče. Vsakič ko se doji, jo malo zvije. Trkam, danes je kar znosno. Včeraj je bila pa zelo boga. malo pa je treba pazit na sebe!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:14:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov Sami fantje! Ja, kje so pa ! se vidi, da so bolj vztrajne in se še držijo na toplem, kaj!? To bodo imele naše frajle izbire!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:15:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, hvala za informacije. Mi je uspelo priti malo pošpegat sem gor... ma ne bom dolgo. Danes me spet ful boli rana od CR in raje počivam in ležim kot da bi se filala s tableti. Zgleda, da sem pretiravala danes s sprehodm... Bil je pa res lep dan, no. Nika ima krče. Vsakič ko se doji, jo malo zvije. Trkam, danes je kar znosno. Včeraj je bila pa zelo boga. malo pa je treba pazit na sebe! Sej pazim. Saj sem že skoraj 5t po porodu. Sam ta CR je res od ! Ne razumem, kako si nekatere ženske želijo it na CR!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:15:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi MAMICE OBALKE KATEREGA PEDIATRA PRIPOROČATE OZ. IMATE IN KAKO STE ZADOVOLJNE Z NJIM??? Mi gremo z Niko prvič h dr. Bemovi v Koper. Je pa zelo težko dobit dobrega P. Jaz sem ful klicala okoli in so povsod polni. Tole sem dobila preko vez. Iz kje pa si ti? novo, ni treba pediatra vnaprej izbrat. Ponavadi greš h tistemu, ki je v občini, kjer živiš in ta te ne sme odslovit. Ta te mora vzet. Meni je pri Tiji šele patronažna povedala, kdo je na voljo... sam Niko ne bom peljala h njej. eh, js sm na drugem delu Slo. Sam nisem vedela, kao to gre, al moraš že zdaj kaj rihtat, al lahk greš kr z tja! Si pa mislim, da so vsi dobrei že zasedeni. Pri nas imamo na izbiro mislim, da 2! Ne bo težko izbirati: Ja vem, da si na drugem koncu. Tudi v naši občini sta 2 oz. trenutno samo 1, ker je druga šla v penzijo, ampak če te sprejmejo, lahko greš v drugo občino. Ker pa so ful zasedeni te ponavadi ne. no sej, boš že vidla. Najboljše je pa met blizu, to pa itak. ja, sej mogoče je iz druge občine kateri boljši, sam ko ga pa potrebuješ, ga potrebuješ čimprej in čimbližje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:16:05
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:16:27
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še zadnje novičke od Pupe - je dobila svečko in šla domov, ker ni hotela ostati v P, bo raje doma dihala in šla kasneje nazaj. Je pa čisto uničena in si skuša malce spočiti pred pravo akcijo, ki se bo pa začela v roku 24 - 48 ur.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:17:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, hvala za informacije. Mi je uspelo priti malo pošpegat sem gor... ma ne bom dolgo. Danes me spet ful boli rana od CR in raje počivam in ležim kot da bi se filala s tableti. Zgleda, da sem pretiravala danes s sprehodm... Bil je pa res lep dan, no. Nika ima krče. Vsakič ko se doji, jo malo zvije. Trkam, danes je kar znosno. Včeraj je bila pa zelo boga. malo pa je treba pazit na sebe! Sej pazim. Saj sem že skoraj 5t po porodu. Sam ta CR je res od ! Ne razumem, kako si nekatere ženske želijo it na CR! Sto ljudi, sto čudi! No, sam mi je prijateljica rekla, da jo zdaj šivi bolj bolijo v primerjavi s CR, ki ga je imela prvič. Je pa res, da je odvisno od človeka in situacije!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:18:22
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce drage, dobro smo navijale, Kajaka je namreč sporočila: Zdravo! Moje ime je Jaka in danes ob 18:50 sem s svojimi 51 cm in 3530 g razveselil mamico in osrecil atija. Vsi se počutimo odlično! Čestitke Kajaka in ati, obilo crkljanja in lepih skupnih trenutkov [/quote) iskrene čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:19:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix, hvala za informacije. Mi je uspelo priti malo pošpegat sem gor... ma ne bom dolgo. Danes me spet ful boli rana od CR in raje počivam in ležim kot da bi se filala s tableti. Zgleda, da sem pretiravala danes s sprehodm... Bil je pa res lep dan, no. Nika ima krče. Vsakič ko se doji, jo malo zvije. Trkam, danes je kar znosno. Včeraj je bila pa zelo boga. malo pa je treba pazit na sebe! Sej pazim. Saj sem že skoraj 5t po porodu. Sam ta CR je res od ! Ne razumem, kako si nekatere ženske želijo it na CR! Sto ljudi, sto čudi! No, sam mi je prijateljica rekla, da jo zdaj šivi bolj bolijo v primerjavi s CR, ki ga je imela prvič. Je pa res, da je odvisno od človeka in situacije! Očitno sem res čudna. Ne ne, sej so mi povedali, da zna dolgo bolet. Sam jaz sem navajena na akcijo, ne pa not ležat in pol zgleda pretiravam... Nima veze, bom že.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:21:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla babuške moje! sem že večkrat prišla do compa,potempa se je alarm vklopil in mio ni uspelo ne prebrat,še manj pa kaj napisat . kako ste mi?ste dobro?Kolk jih je v visokem štartu?ste dobro vse? Hojla tebi. Ja, kr veselo rojevajo(Trinity), ene še čakajo (Pupa), ene pa nabiramo moči in držimo pesti za tiste, ki so že prek roka! za vse ,ki jih rabijo in vse .ki jih bodo potrebovale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:22:40
|
|
|
|
Najaa
|
spps, kako si kaj? In kako Marcel?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:24:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še zadnje novičke od Pupe - je dobila svečko in šla domov, ker ni hotela ostati v P, bo raje doma dihala in šla kasneje nazaj. Je pa čisto uničena in si skuša malce spočiti pred pravo akcijo, ki se bo pa začela v roku 24 - 48 ur. držimo pesti, da čimprej mine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 20:25:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako si kaj? In kako Marcel? da mi je prekratek noč pa predolga,ko se kar naprej zbuja ma,saj bo,ni tak hudo drugače smo pa ok,mali je od ponedeljka pridobil 310g,tak,da strada glih ne ,smo ga pa danes prvič kopali,jutr pa začnemo mal hodit na zrak no,jaz imam spet probleme z zaprtostjo,sem šla enkrat na wc,pa je blo skor podobno porodu Pa vi?
< Sporočilo je popravil spps -- 13.3.2009 20:26:38 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?