Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:11:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj obiskov imaš veliko al si že glavno gnečo dala skozi? kdaj prideš? sam moram brezkofeinsko kavo prej nabavit če lahk se najavim za torek dop. Eh, sej spijem tudi kofeinsko, če bo tak dobra kot zadnjič! v torek dopoldan patronažna pride,sam ne vem kdaj... bomo že nekaj zrihtali,da boš mela za pit Kaj pa v pon?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:11:30
|
|
|
|
yania
|
Moj miškolin je omagal...prej se mu je ful fajn zdelo ko je bil pri sestrici v postelji, sta skup ležala, pa se pogovarjala...no obema se je.. potem je bila pa Naja žalostna , ko sem rekla, da je dovolj... pa mu pesmice poje, če se joka...ma sta res dobra, ko jih gledaš, Timon pa tudi, tko dopoldan je kako uro do 2 buden, pa zvečer ene 2 urce... drugače pa kar spi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:11:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj obiskov imaš veliko al si že glavno gnečo dala skozi? kdaj prideš? sam moram brezkofeinsko kavo prej nabavit če lahk se najavim za torek dop. Eh, sej spijem tudi kofeinsko, če bo tak dobra kot zadnjič! v torek dopoldan patronažna pride,sam ne vem kdaj... bomo že nekaj zrihtali,da boš mela za pit Kaj pa v pon? komot
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:12:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Moj miškolin je omagal...prej se mu je ful fajn zdelo ko je bil pri sestrici v postelji, sta skup ležala, pa se pogovarjala...no obema se je.. potem je bila pa Naja žalostna , ko sem rekla, da je dovolj... pa mu pesmice poje, če se joka...ma sta res dobra, ko jih gledaš, Timon pa tudi, tko dopoldan je kako uro do 2 buden, pa zvečer ene 2 urce... drugače pa kar spi... Lep odnos! Je pa priden fant!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:13:49
|
|
|
|
yania
|
Priden, priden, nabira moči...sej veste kaj so že babice djale: SPANC JE VEČ KU ŽGANC
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:14:31
|
|
|
|
yania
|
jaz pa mojemu, a je dober film? on pa aha....evo pa še v isti sapi začne smrčkat.....haha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:15:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj obiskov imaš veliko al si že glavno gnečo dala skozi? kdaj prideš? sam moram brezkofeinsko kavo prej nabavit če lahk se najavim za torek dop. Eh, sej spijem tudi kofeinsko, če bo tak dobra kot zadnjič! v torek dopoldan patronažna pride,sam ne vem kdaj... bomo že nekaj zrihtali,da boš mela za pit Kaj pa v pon? komot ok, torej v pon. okol 10-ih računaj! Še bom prej pokllicala! Upam, da ne pride kaj vmes!? Zdaj pa grem pod tuš, da tople vode ne zmanjka! Lepo se imejte in čvekajte!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:15:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Priden, priden, nabira moči...sej veste kaj so že babice djale: SPANC JE VEČ KU ŽGANC
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:15:43
|
|
|
|
suncicica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz sem kupila hruskov sok....in me je do konca odprlo . donat mg baje tudi pomaga. Ja, sam ko dojišm je treba mal pazit zarad krčev... Nekatere mehurčki napenjajo. Hruškov sok pa sploh, se mi zdi! Ja, hruške pa res tud napenjajo. aja ce dojis potem zanemari ta nasvet...........
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:15:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jaz pa mojemu, a je dober film? on pa aha....evo pa še v isti sapi začne smrčkat.....haha Če pa sam drema!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:16:29
|
|
|
|
yania
|
Ej jst pa kr ne vem, kaj se to dogaja, krvavim kake 2 dni , pa tri dni ne, pa spet sveža kri kak dan, pa kak ne...ma kr neki no...moj je pa zaskrbljen pa pravi: pa dej tvojo G pokliči... haha, kaj sem se mu zadnjič smejala, ko je rekel, kdaj bo kaj , pa jaz njemu, da do 1.pregleda nič, pa pravi: alo, greva naredit pregled ga bom jaz....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:17:36
|
|
|
|
yania
|
Suncicica, kaj si še v enem kosu?....se jima nič ne mudi, madonca? Pridni ste, ni kaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:18:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz sem kupila hruskov sok....in me je do konca odprlo . donat mg baje tudi pomaga. Ja, sam ko dojišm je treba mal pazit zarad krčev... Nekatere mehurčki napenjajo. Hruškov sok pa sploh, se mi zdi! Ja, hruške pa res tud napenjajo. aja ce dojis potem zanemari ta nasvet........... dojimo ja za to je tud problem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:19:16
|
|
|
|
suncicica
|
vsi poskusi da bi karkoli spremenila v zvezi s tem, so splavali po vodi. in tako zdaj cakam.........
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:19:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj obiskov imaš veliko al si že glavno gnečo dala skozi? kdaj prideš? sam moram brezkofeinsko kavo prej nabavit če lahk se najavim za torek dop. Eh, sej spijem tudi kofeinsko, če bo tak dobra kot zadnjič! v torek dopoldan patronažna pride,sam ne vem kdaj... bomo že nekaj zrihtali,da boš mela za pit Kaj pa v pon? komot ok, torej v pon. okol 10-ih računaj! Še bom prej pokllicala! Upam, da ne pride kaj vmes!? Zdaj pa grem pod tuš, da tople vode ne zmanjka! Lepo se imejte in čvekajte! velja lepo bodi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:19:38
|
|
|
|
yania
|
SPPS, ne sekiraj se, sej mali sračka še za tebe....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:20:37
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Suncicica, kaj si še v enem kosu?....se jima nič ne mudi, madonca? Pridni ste, ni kaj... njima je lepo pri mamici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:20:55
|
|
|
|
yania
|
Suncicica, daj mi povej, kak mora biti to filing, ko ti dva notri brcata....a to vsak na svoj konec? Čutiš ful, a?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:21:11
|
|
|
|
yania
|
A se kaj že kregata?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:24:52
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania A se kaj že kregata?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:26:21
|
|
|
|
yania
|
jooj, kolk lepe fotkice, ful smešno je videt tvoje slikice v albumu, ko imaš dve posteljici, eno za drugo....kaj bosta dve deklici? nisem na tekočem....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:33:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS, ne sekiraj se, sej mali sračka še za tebe.... to pa to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:34:26
|
|
|
|
tasa_m
|
večer.. skoraj bomo na polovici 9.dela Mi pa smo v lenartu danes. Ati se doma uči. Ima ju3 zadnji izpit pred diplomo, pa sma midve prijazne pa sma se šle cartat v lenart. Jutri pa grema v Konjice grem na staro mesto, kjer sem prvo piko pri policajih skasirala bom zdaj šla raje lepo po avtocesti da me spet ne zaustavijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:38:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. skoraj bomo na polovici 9.dela Mi pa smo v lenartu danes. Ati se doma uči. Ima ju3 zadnji izpit pred diplomo, pa sma midve prijazne pa sma se šle cartat v lenart. Jutri pa grema v Konjice grem na staro mesto, kjer sem prvo piko pri policajih skasirala bom zdaj šla raje lepo po avtocesti da me spet ne zaustavijo prideš na kavo?da naredima predporočno pogodbo kaj boš v konjicah?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 13.3.2009 21:48:04
|
|
|
|
yania
|
Ojla Tasa_m... sem prebrala nazaj,,,,tvoja je pa prdina, ponoči....mater vam pusti spati... no sej moj je tudi danes bil...4 urce, so pri nas velik dosežek....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?