|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
28.4.2009 13:50:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka
malaga- mislim da je boljše kar bolnišnično spalno srajco imet, svojih bi mogla več met zraven če sam pomisliš, kako bo vroče junija-se potiš, pa še kakšna kri lahko pride skozi vložek...ne vem no, jaz svoje ne bom nosila zraven

Saj so bolnišnične spalne srajce čist udobne, res ne rabimo svoje s seboj vlečt....user posted image

Mojjaka mene pa čaka cela žehta in prav ne vem če bom lahko stala 2-3 ure pri likalniku, ampak bolje da se pomatram, kot pa da me moj nadere, da ni nič narejeno user posted image user posted image user posted image ,
potem grem pa ven na luft.....I need air. user posted image
Prej sem šla samo ven po solatko na vrt in že težko počepnem, ponoči smo se prestavljali iz ene sobe v drugo....user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
28.4.2009 14:04:42   
*alina*
Torbo imam napravljeno na pol, ugotovila sem, da mi manjkajo copati in spalna srajca. A jo rabimo ali jo dobimo v porodnišnici??

Vsaj za LJ porodnišnico ti lahko povem, da jo dobiš. Sicer so  boljuser posted image , sam je za preživet. Moti me edino to, da včasih dobim kakšno XXL in jo že komaj obdržim na sebi, ker je občutno prevelika. Zdaj vsakič ko jih menjajo (vsak dan, po potrebi dobiš tudi več) prosim, da mi dajo kakšno manjšo številko.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
28.4.2009 14:08:58   
*alina*

Aja, pa da ne pozabim, dobila sem odločbo za denar od paketka...nisem pa še dobila odločbe za porodniško-ste ve to skupaj dobile???

Jaz sem ravno danes dobila vse skupaj po pošti. Jutri skočim na CSD samo še podpisat izjavo o očetovstvu, da lahko oddam podatke za rojstni list kar v porodnišnici. So mi dovolili izhod iz porodnišnice user posted image . Sestra na oddelku nekaj namiguje, da grem mogoče že v četrtek domov, čeprav se mi zdi to malo verjetno. Mi je pravzaprav vseeno če ostanem še čez praznike, da bom 100% da je res vse tako kot mora biti.

Neposredna povezava do sporočila: 2253
28.4.2009 14:13:20   
Hanuši
alina vidve kar lepo počivajta. Bolje, da greš malo kasneje domov in, da je vse O.K., kot pa prej in ti rečejo, da še malo doma opazuj, ker pol vse najslabš vidiš.
Tko al tko pa ta mičkena taka korenjakinja zgleda.

odločba CSD - jaz sem najprej dobila odločbo za denar-paket, čez dva dni pa še odločbo o porodniški

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 28.4.2009 14:14:22 >

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
28.4.2009 14:14:54   
lenika
Pozdravljene!

Danes se oglašam nekoliko pozneje, ker sva z Maticem sama doma in dopoldne nisem imela časa za RR. Sedaj pa spi in imam malo časa za počitke in branje. Zopet ste toliko napisale, da sem sedaj najprej pol ure brala.user posted image user posted image

Spolni odnosi pri nas še so, a se mi zdi, da vedno bolj poredko, ker me stalno nekaj nekje špika.

Sedenje na ritki: Vidim, da nas je še kar nekaj, ki se nam user posted image  še niso obrnili. Pri nas v Novem mestu ne delajo zunanjega obrata. Drugače pa pri prvorodkah naredijo carski rez, pri drugorodkah pa, če otrok ni preveč težak, poskušajo s porodom z riko naprej. Jaz še vedno upam, da se obrne, čeprav vem, da je možnosti vse manj.

Spalne srajce sem jaz imela kar bolnišnične, ker pogosto menjaš in toliko svojih ne moreš vzeti s seboj.

Snoopyka, Blu me veseli, da sta doma in še vedno v enem kosu.

Streptokok, kako se pa okužiš?

Mateja.Luka.Nik dobrodošla nazaj.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
28.4.2009 14:25:58   
lino
Blu tudi ti lepo počivati...imamo menda dogovor, da pred 15.5. ne sem več kaj ven iz naših bušijev...prav??? PAZI NASE IN NA user posted image .

Hvala za odgovor za CSD...

Mojjaka, a nimava midve istega G, če se še prav spomnim???user posted image Sej nisem čist 100% prepričana v ceno za preiskavo tega streptokoka, ampak mislm, da mi je tako rekel, ko sem spraševala...dej, če boš ti prej hodila vprašaj prosim, drugače pa bom jaz vprašala...

Grem sedaj kuhat...kuham svinjske zrezke z rožmarinom za moja dva moška + pečene bučke s sirom + pečen krompir (domač pomfri)+paradižnikovo solato...jaz potem ne jem mesa, ker mi svinjina ne paše in mi kar noge zatečejo...

No se potem še kaj oglasim.user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
28.4.2009 15:06:02   
jabolka
Lep pozdrav vsem user posted image po dolgem času user posted image , ste pa res pridne glede pisanja user posted image .

ALINA87 ISKRENE ČESTITKE , vse naj NAJ tebi in tvoji LARIuser posted image user posted image user posted image

SNOOPYKA in BLU - počivajta..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
28.4.2009 15:27:53   
Ninta
Zdravo punce, oglašam se po dooolgem času.

Zanima me , če imate že vse vozičke. Jaz ga grem namreč nabavit šele naslednji teden (trenutno sem v 33.tednu; upam da me ne bo prehitelouser posted image )
Kaj pravite na model Peg Perego plico on track 3 v 1 - to je moja izbira? ima katera isti voziček in njeno mnenje.
user posted image
lep deževen dan vsem user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
28.4.2009 15:42:36   
loveforever
snoopyka me veseli da si še 2 v 1 in prav tako za vse ostale ki ste že vonjale porodnišnico!!!

spalne srajce v porodnišnici- v  celju sem si zjutraj k pridejo postelje preoblečit vzela ponavadi kake dve, pa še kasneje sem rekla setsri da mi je kakšno prinesla, pa tudi n hodnikih so bile, tak da s tem ni bilo problema. sem si jo pa včasih 4x na dan menjala ker sem imela res ogromen naval mleka in je vse skozi tiste vložke preteklo in sem mela včasih celo srajco čez cel trebuh mokro, in ko se začne sušiti potem se začne lepiti bvse na kožo in nimaš kaj drugega kot pod tuš in svežo srajco. tak da tokrat vzamem veliko več teh vložkov s sabo za prsi-blazinic.

malinov čaj kdaj ga boste začele pit-tiste ki ga nameravate??

čaj za dojenje- si ga je katera kupila?? jaz sem si ga danes kr instant čaj za dojenje, piše da je zelo priporočljiv da imaš močnejše mleko in tudi pomaga pri proizvodu, ztako da ga bom imela za preventivo doma, če mi slučajno zmanjka

no grem pogledat če mi je že za kruh kipnalo,...

aja v desnem delu trebuha me fzul peče, ima katera izkušnje s tem??user posted image

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
28.4.2009 15:55:16   
bačko
Blu čuvaj se!user posted image user posted image Zgleda je mlaj vplival na naše cukerčke.
Alina res je včasih bolj kakšen dan dlje ostati in da je z vama vse uredu.Kako pa Lara?
Jaz bom malinov čaj začela piti nekje v 36 ali 37 tednu.Mi ga bo možek kupil na tržnici pri zeliščarki.
Punce prosim vas čuvajte se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
28.4.2009 16:18:01   
mojjaka
aja v desnem delu trebuha me fzul peče, ima katera izkušnje s tem??user posted image

Ja, loveforever, tudi mene večkrat peče, vendar mene na levi strani, zgoraj pod levo ziziko...včasih pa v tem predelu čutim mravljinceuser posted image pa se mi ne sanja zaradi česa!?

Lino, mislim da sva obe pri dr.Lužniku.Meni bo drug teden vzel bris, pa mislim da je cena 25eur, nisem pa prepričana.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.4.2009 16:23:15   
Tira
Malinov čaj ? Dajte kaj več povedat od tega? Kaj povzroči? A to lahko tud navadnega kupiš v trgovini ali je kakšen poseben?

Ninta glede vozka - odvisno kje si doma, če si iz mesta bo vredu, drugače ima pa zelo majhna kolesa za kakšen drug teren. Vsaj tko so meni rekli v vsaki trgovnini.

Jz sem pa danes skuhala kr njoke in zelenjavno omako, zraven sem pa še solato z mocarelo. Njami.

Kr ne morem se spravt likat user posted image  Še zmeri pa me tkooo roke bolijo, da tud komi kej naradimuser posted image .

Glede obrata vem da ga v Kranju delajo in to kr uspešno. HB je moja user posted image  že kar nekaj tednov prov obrnjena. Ne morem falit brc v rebra user posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.4.2009 16:25:30   
sončki
oj jaz bom sabo vzela kar lepo celo škatlico
prsnih blazinic pa 4 modrce obvezno iz prejšnjih
izkušenj pa razmišljam še blazino za dojenje ker
na zadnje so mi jo posodili pa so kr še ostale
hotela in jo nisem več nazaj vzela ker mi je
blo nekak user posted image tokrat bom pa svojo mela ker naj
lažje dojim če imam blazino in sem v polsedečem
oz.sedečem položaju, pekoče bolečine mam pa
tudi jaz pa ne vem  kaj naj bi blo to

Moji Sončki

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.4.2009 16:36:42   
Ninta
kar se vozička (Plico 3 on track) tiče sem ga sprobala pri kolegici - po makadamu- pa je kar letel. ga je že katera dejansko uporabljala?
Aja , pa še eno morda malce hecno vprašanje imam- namreč, na srečo živim v 2 nadstropni hiši in nimam prostorske stiske, vendar ne vem, kje naj "parkiran" previjalno mizico in večino potrebščin - zaenkrat jo imam v spalnici (zg,nadstropje), kjer je tudi "osrednja" posteljica, v pritličju , kjer so dnevni prostori, pa imam prenosno posteljico in malo omaro za oblekice (predalnik) , poleg tega pa še prenosno previjalno poglogo, ki jo mislim čez dan kar namestiti na mizo v jedeilnici. Z možem sedaj itak ves čas jeva na kuhinskem otočku v kuhinji. Se vam zdi taka razporeditev smiselna ali menite, da je bolje, da previjalno kar premestim v dnevne prostore, v spalnici pa mojega srčka (pričakujem user posted image , 1.otrok, ime:Tibor) previjam kar na najini zakonski postelji. Kaj menite???

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.4.2009 17:07:44   
manna
Oh šment tako sem se razpisala potem mi pa napiše error!

Lino; za streptokok B me je testirala moja gin., in sicer prvič v 9. tednu, drugič pa prejšnji teden. Menda se ta test tako ponovi na koncu. Prvič pa nevem koliko sem plačala ker mi je zraven naredila še test za klamidijo, pa še nevemkaj drugega. Na prvem pregledu me je vprašala če mi naredi samo tiste teste ki jih krije zzzs, ali tudi tiste ki so samoplačniški in jaz sem odgovorila, naj mi naredi vse kar misli da je potrebno.

Ninta; Jaz imam isti problem glede tega kam naj dam previjalno in zaenkrat sem se odločla da bo spodaj. Če bom pa zgoraj v spalnici previjala, bom pa kar na zakonski postelji.

Alina; si ti že dobila mutsy-ja? Jaz sem ga naročila mislim da 14 dni za tabo, pa ni še prišel.  

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.4.2009 17:10:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Ninta

Kaj pravite na model Peg Perego plico on track 3 v 1 - to je moja izbira? ima katera isti voziček in njeno mnenje.
user posted image
lep deževen dan vsem user posted image

Ninta s tem vozičkom po moje nimaš nič zgrešiti, sama imam sicer Peg Perego Clasico en starejši model, pa vseeno zakon! user posted image user posted image user posted image Predno dokončno kupiš, poglej še ostale Plikote. user posted image Pa fajn nabavi! user posted image

(odgovor članu Ninta)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.4.2009 17:12:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Jaz bom malinov čaj začela piti nekje v 36 ali 37 tednu.Mi ga bo možek kupil na tržnici pri zeliščarki.
Punce prosim vas čuvajte se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se ta čaj dobi tudi v trgovini z zdravstvenimi pripomočki in v lekarni? user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.4.2009 17:16:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Jz sem pa danes skuhala kr njoke in zelenjavno omako, zraven sem pa še solato z mocarelo. Njami.
Kr ne morem se spravt likat user posted image  Še zmeri pa me tkooo roke bolijo, da tud komi kej naradimuser posted image .

Moje kosilo - rižota (mi je celo uspela) in solatka z domačega vrta s koruzo in fižolčkom, je še polhn piskr rižote, mojega user posted image še ni iz službe.

Likat pa tud jaz danes ne morem, nekako kar ne morem na nogah stat user posted image user posted image , sem utrujena - verjetno vreme krivo user posted image user posted image , grem samo malo ven in se komaj majem.
Pa tamali sem danes popustljiva, ji dovolim kar malo preveč risanke gledat....

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.4.2009 17:20:48   
manna
Malinov čaj se menda dobi tudi v trgovinah sanolabor, pa menda tudi v zeliščni lekarni Basilica v city parku. Nikar ga pa ne pijte pred 36.,37. tednom ker odpira porodne poti.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.4.2009 17:21:47   
manna
Aja, mimogrede, gre za čaj iz malinovih listov. Da ne bo kjera kupila navaden malinov čaj ker ni isto.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.4.2009 17:35:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Aja, mimogrede, gre za čaj iz malinovih listov. Da ne bo kjera kupila navaden malinov čaj ker ni isto.

Ja, sem brala da ni isto, pa hvala za opozorilo...
Ja, jaz ga še ne smem piti - sem včeraj stopila v 33. teden.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.4.2009 17:35:44   
sončki
jaz sem pila malinov čaj pa pr men ni delovalo user posted image
mogoče bo pa zdej bom pa tudi probal čez kaka 2 tedna
kupila sem ga v city parku v zeliščni trgovini  zdraven
trgovine ki prodajajo metersko blago  misklim da je
bil 2.90€

P.S upanm da bo tokrat delovalo :)

< Sporočilo je popravil sončki -- 28.4.2009 17:37:07 >

Moji Sončki

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.4.2009 17:54:29   
bjondi
Pa mi je le uspelo vse prebrat,sem se ene štirikrat spravljala brat...

Alina- najprej tebi iskrene čestitke za tvojo pikico user posted image ...

Sem se malo zamislila,ker nimam totalno nič še pripravljeno za našega pikota,razen trojnih štumfkov ,ki sem jih dobila za novo leto od kolegice,to pa je tudi vse...pa srčno upam,da me ne preseneti...

Vsem en user posted image ,tistim user posted image  ,ki ste bile v porodnišnici zaradi raznih nevšečnosti.
No pri nas spolnih odnosov nimamo odkar smo vidl plusek zaradi počitka in izcedkov,mi pa že pošteno manjkajo in si kar domišljam kako bi blo fajn mal poslončkat...tko da sem vam kar malo fouš tiste ,ki redno uživate ob njih user posted image ...

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.4.2009 18:13:58   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Alina res je včasih bolj kakšen dan dlje ostati in da je z vama vse uredu.Kako pa Lara?

Lara je super, vsi so kar malo presenečeni kako dobro ji gre že od vsega začetka. Poje vedno več, preselili so jo iz ogrevane postelje v navadno, tako da res ni posebnega razloga da bi naju zadrževali tukaj. Računam pa da bom tukaj do konca tedna, ker ko so prazniki tukaj ni nobenega zdravnika. No ampak kot rečeno, mi ni problem ostati še kak dan več.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.4.2009 18:14:54   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Alina; si ti že dobila mutsy-ja? Jaz sem ga naročila mislim da 14 dni za tabo, pa ni še prišel.  

Ja, moj voziček je prišel en dan predno sem rodila user posted image , torej 15.4. Se pravi da bo tudi tvoj vsak čas tu.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?