|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
29.4.2009 8:57:05   
Mala_princeska
Moja mala je spala do pol 9h, zdaj pa svojo Doro gleda na Tiji-ju. user posted image user posted image user posted image
Se grem z zajtrkom pocrkljat, potem pa šibava v štacuno - hladilnik je čist prazen skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še pred prazniki smo - mi pa mormo kaj skuhat in v želodček dat. user posted image

No, se beremo kaj kasneje.

Zjutraj sem psa brisala, ker je bila čist mokra in me je full pritisnilo dol, sem mislila da bom kar v pesjaku rodila user posted image user posted image user posted image , no saj ni tak hudo.....

Včeraj zvečer sem bila kar malo user posted image user posted image , ker je ljubi prišel ob 18h domov, na hitrco pojedel kosilo in šel pred comp in visel in visel pred compom (je nor na svojo navigacijo in urejanje map, posodobitve,...tehnični forumi user posted image ), potem zvečer me je pa še "napizdil" kaj ga nisem nič vprašala če bi on kaj jedel in je šel kar spat. Zgleda, da res vreme vpliva na počutje vseh nas. No, bo vsaj danes prej doma.

Zvečer sem razmišljala le kako bom še 1 mesec in še malo zdržala s tem bauhijem user posted image user posted image .Ampak bo kar treba.

No, držte se!

Bačko - men je Lora tud full lepo ime, jaz bi ga skombinirala z Lariso : Lora-Larisa, pa mojmu nekak ni všeč. Se bova še pogajala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.4.2009 9:00:17   
bačko
Mala princeska včasih so naši možeki prav grozni, a ne?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.4.2009 9:00:23   
knutek
Dobro jutro tudi vsem vamuser posted image !Postrezite si s user posted image user posted image user posted image .
Včeraj sem bila na pregledu in mi je rekla,da je user posted image težak že 2 kg,kar je za moj 32.teden mal preveč,
ampak ni panike,mohoče so se zmotil pa v PDP in bom prej šla rodit.G je rekla,da ni čez mejo normalnega,
Ker v tem tednu med 31. in 32. je nekje teža med 1,5 kg in 1.7 kg.Je pa res,da je tud moj user posted image med večjimi
in močnejšimi,mogoče bo pa tamal podedoval po njem ,saj se je on rodil skoraj s petimi kg.
Kaj čmo ven bo moral ituser posted image ,not ne bo ostal.Zredila sem se pa vsega skup 13 kg.
Sedaj imam pa tko še dieto ,ker mam NS in morm pazit kaj jem,še dobr .da ni več dolgo do konca,ampak glede na izvide se dobr kaže,saj imam vsak dan lep test(si morm sama mert ketone v urinu in to 2x na dan).

Kaj pa ve ,že hodite kaj v MŠ,men ni g. včeraj nič rekla,a se morš sama prjavit al kok to gre zdej(pred 11.leti je bilo vse drgač).Nasledni pregled 20.5..

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.4.2009 9:11:48   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Naš piko pa vsak večer ko se uležem take zganja,da je prav neprijetno...a je še od katere piko ali pikica tako živahna da boli ali pa je neprijetno,sploh okoli popka...

Tudi naš je zelo energičen user posted image . Večkrat sem že rekla mojemu user posted image , da ima naš Srečko noter nekaj ostrega, ali ima že zobe ali pa ima predolge nohte, ker občasno me tako zaboli, da imam občutek da me je "zarezal" od noter.
Večkrat se mi je pa zgodilo (predvsem, ko se preveč gibam), da me tako čudno zaboli, da se moram takoj vsesti in malo predihati.
Občasno pa imam občutek, da se kar malo bočno postavi in da mi bo trebuh samo še razneslo.
Imam pa zelo velikokrat popolnoma trd trebuh, tako da sem se že kar malo navadila na to.

Moj popek, je pa že cca. 2 meseca popolnoma napet, na zgornji strani se viha ven, na spodnji pa ga je tudi vedno manj, tako da bomo videli če bo ven stopil. Imam pa skoraj ves čas rahlo razboleno kožo okrog popka, ker izgleda, da je našemu user posted image   v napoto.

Lsica - EA je epiduralna analgezija.

Ovnica78 - dobrodošla med nami.
Sem mislila, da smo se že vse javile, pa je prav lepo videti, da se nam pridruži še kakšna nova.

kaminek - http://www.src.si/storitve/opla/izracun.asp - na tej strani, si lahko preračunaš bruto v neto. Procenti prispevkov so pa odvisni od višine plače, tako da ni točno določenih procentov, ki jih moraš odšteti od bruto, da dobiš neto.

Knutek - MŠ - pri nas (v Kranju) se moraš sam pozanimat za MŠ in se tudi sam prijavit.
Je pa izredna gneča, tako da predlagam, da se čimprej pozanimaš pri vas, da ne boste prepozni.

Uživajte v deževni sredi, jaz sem se ravno najedla jabolčnega štrudla, ki ga je moj dragi včeraj spekel.
Sedaj se pa počasi spravljam k učenju, čeprav kakšne posebne volje na žalost ni in ni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.4.2009 9:17:11   
majana79
kaminek, a si ti oddala vlogo v Nm ali v Tr? Ker jaz sem že v sredo odnesla pa ni še nič. user posted image Kot imam jaz srečo, mi vedno kaj kje zgubijo. Sem pa tut smotana, se nisem spomnila, da bi rekla za potrdilo, da sem vlogo oddala. user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.4.2009 9:25:20   
mojjaka
Ovnica78 me veseli,da si se nam pridružila, še posebej ker imava na isti dn PDP, pa še s Koroške siuser posted image , ja pa še ovnica si(predvidevam) tako kot jazuser posted image

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 29.4.2009 9:31:31 >

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
29.4.2009 9:31:09   
bačko
Ovnica dobrodošla.user posted image user posted image user posted image
Danes ko pa se jaz odločim da grem v Ljubljano pa dež pada.Ampak moram iti ker tej kolegici že dva tedna obljubljam da bom prišla.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
29.4.2009 10:05:09   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05  UZ:8.5. user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (     let)  P:            user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 04.05 user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +10 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 5.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 30.04.
user posted image      +9 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 111

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
29.4.2009 10:19:14   
MONY25
pozdravljene...

se končno javljam po dooooolgem času...tud slučajno nism uspela vsega prebrat, da bi vidla, o čem kej teče debata, tko da nism glih na tekočem:(
no, MŠ smo dal čez-sm šla kr na Fužine...

jutri stopam v 35.teden (joj, a je res že tooook daleč;)- se mi zdi, da še nism pripravljena...a je res, da se otrok večinoma umiri nekje po 31.tednu? ker, moj je kr neki miren ratu-sam vsake tok časa kej tko u easy začutm, ni pa več unih konkretnih brc (baje, da je tko zarad prostorske stiske-vsaj upam, da je to to)...drgač se pa že za vsak drek ustrašm, če je to to...če me kej špikne kje, si že mislm: a je to to???user posted image joj, kaj šele bo...

prejšnji teden sm od CSD-ja dubla odločbo za paket (sva se na konc odločila kr za e-paket) in sva šla v petek kr v Kočevje sama izbirat stvari na njihov sedež, različne barve itd. tko da sva na konc dodala še 80€ in mava zdj povečini že velik stvari, manjkajo nama sam še voziček, kozmetika, flaške in dude (no, pa še kkšna malenkost, ampak se ne mudi)...

porodniška: no, zdj čakam pa sam še, da mi iz službe pošljejo ta list za plače izpolnjen-sm mogla na 2 šihta nest, ker sm vmes glih službo menjavala, tko da je blo neki komplikacij-ampak sj bo...včeri naj bi mi poslali, tko da danes dobim, in komi čakam, da si grem zračunat, kok bom dobivala...upam, da nau preveč žalostna cifra user posted image

streptokok- sm v petek vprašala G, kok pride, mi je reku nekje med 40€ in 55€ (pomojm še sam ni vedu;)

sm ugotovila, da mi razpoloženje zelo niha... prejšnji tedn sm kr 3 dni zaporedoma kr neki jokala čist za brez veze...adijo pamet.. a se še keri to dogaja-mislm halo! moj me je kr gledu user posted image

Alina- user posted image za tvojo punčko... upam, da bosta kmal doma in uživale, kokr se le da...

Snoopyka- ti pa le počivej, da bo vse v redu-me veseli, da ni blo kej hujšga narobe... user posted image zate in za bebiko...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
29.4.2009 10:19:16   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: knutek

Kaj pa ve ,že hodite kaj v MŠ,men ni g. včeraj nič rekla,a se morš sama prjavit al kok to gre zdej(pred 11.leti je bilo vse drgač).Nasledni pregled 20.5..

Knutek, MŠ  - termin in kraj si zbereš kar sama. V lj. porodnišnici se začne vsak mesec, (mislim da 1. pon v mesecu), po ostalih ZD pa različno. Rabiš info?

Ovnica dobrodošlauser posted image .

Bačko, ne sekiraj se. Danes je tko en tak deževen dan, bolj za noter se gret. Bova midve raje kakšen sonček izkoristile, prav?

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
29.4.2009 10:20:24   
malagala
Dobro jutro!

Hvala vsem za nasvete glede spalne srajice...Mogoče kakšno vzamem, ampak jo moram še kupiti...

Imam pa vprašanje glede prekuhavanja dudk in stekleničk - se vidi, da sem čista novinka, tako da upam, da vpr. ni preveč butastouser posted image user posted image . Včeraj sem prekuhala 2 steklenički (velik lonec z vodo, 15 min vrenja) in dudke in ko sem jih vzela ven iz lonca, sem jih posušila na krpi. Zdaj sem ugotovila, da je vse čisto belo, kar pomeni polno vodnega kamnauser posted image . Zanima me, če bi morala zadevice še enkrat sprat ali takoj obrisati ali kaj drugega? Sem jaz kaj pogrešila ali je naša voda takšna? Hvala za pomoč.

Danes pa grem v nabavo likalnika, da se bo kupek cotk za slikat zmanjšal...

Pozdravček vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2311
29.4.2009 10:29:41   
manna
Dobro jutro!
Ste pa pridne s pisanjem!
Sem izbrskala račune od tehle mojih testov; za klamidijo sem plačala 37€, za streptokok pa dvakrat po 14,50€, torej 29€.
Danes sem dobila odločbo CSD za paket! A bo kjera vzela paket ali boste vse denar? Jaz bom paket E. Zdej moram pa menda 8 dni počakat preden lahko naročim. A katera ve kaj o tem?
Ovnica - dobrodošla!
bjondi - tudi moj otroček je bil včeraj takooo živahen, da me je že kar malo motilo! Mislim, da je včeraj najbolj razgrajala do zdaj! Prav neverjetno je bilo. Poskakovala sem na stolu kot da bi me kdo z elektriko. Ponoči pa sploh ! No, danes je bolj mirna zaenkrat. Samo da je zdrava, bom vse pretrpela :)

Neposredna povezava do sporočila: 2312
29.4.2009 10:31:40   
biba14
Jutrčekuser posted image
Ovnica pozdravljena med namiuser posted image user posted image
Jaz sem spet bl slabouser posted image -včeraj sem celo pop.preležala s trdim trebuhom in tiščanjem, danes se zgodba ponavlja..le da me je še 2x konkretno špiknilo v nožnici...upam,da ni nič narobeuser posted image
Pa vedno bolj sitna semuser posted image ...ko nikamor ne morem it,pa sama sem doma, ko je user posted image  v službi in na faksu....ma brez veze.

Jaz sem kupila 5 povijalnih plenic, ker bom, tudi če bo 1.Uz kolkov ok, najmanj 1 mesec ali 2 široko povijala....je dokazano, da se kolki še 2 meseca po rojstvu razvijajo, tako da za vsak slučaj...

Za user posted image  odhod iz P ne bom kupovala posebnega kompleta, bom že nekaj skombinirala, ker ima večinoma modro-bele cunjice, tako da ne bo problemauser posted image

Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil biba14 -- 29.4.2009 10:32:40 >

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
29.4.2009 10:37:40   
manna
biba14; ne bit preveč otožna. Pomisli na malega brcača v trebuhu! Jaz sem že 8 tednov doma na bolniški in ne smem nikamor. Moj pa dela vsak dan in pride domov pozno popoldne. Tako da sem včasih tako osamljena da grem že sama sebi na živce. Čeprav po drugi strani moram priznat da mi tudi obiski ne pašejo ker se vsi nekej pametni delajo... Saj bo kmalu! Glede špikanja pa -tudi mene špika ampak mislim da je to pri materničnem vratu nekje..nevem pravzaprav kaj sploh špika?!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
29.4.2009 10:38:45   
biba14
hvala mannauser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
29.4.2009 10:47:49   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Danes sem dobila odločbo CSD za paket! A bo kjera vzela paket ali boste vse denar? Jaz bom paket E. Zdej moram pa menda 8 dni počakat preden lahko naročim. A katera ve kaj o tem?

js sm vzela e-paket! v sredo sm dubla odločbo, v petek sva že šla z mojim user posted image iskat stvari... nism jih prek neta naročevala, ker sm jih hotla osebno vidt, pa še kej med barvami zbirat. to je v Kočevju-lahko ti dam številko od tega gospoda, pa ga pokličeš, pa ga kej vprašaš, če ti kej ni jasn...tud to, če morš 8 dni počakat, predn loh naročiš prek neta...je ful model, vse ti bo pojasnu itd., tko da naj te nau strah poklicat. če želiš, ti lohka tud po mailu pošlje, kakšne barve oz. verzije obstajajo, tko da lohka tud kej zbereš-je pa najlaži varianta, da greš v kočevje... je reku, da tud on raj to vid...ti vse takoj pripravi in kr odpelješ, razen, če maš drugačne želje, seveda...

upam, da sm ti pomagala...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
29.4.2009 10:59:38   
Lsica
MONY25, a je težko to najt v Kočevju?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
29.4.2009 11:06:53   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

porodniška: no, zdj čakam pa sam še, da mi iz službe pošljejo ta list za plače izpolnjen-sm mogla na 2 šihta nest, ker sm vmes glih službo menjavala, tko da je blo neki komplikacij-ampak sj bo...včeri naj bi mi poslali, tko da danes dobim, in komi čakam, da si grem zračunat, kok bom dobivala...upam, da nau preveč žalostna cifra user posted image

Saj vem, da je bilo že objavljena stran, kje se da izračunat višino porodniške...ampak je ne najdem. Če katera ve, naj prosim še enkrat objavi.... Jaz sem bla kar dost na bolniški, pa me je mal strah, kakšna bo bera.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
29.4.2009 11:08:06   
majana79
CDS Šiška - http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
29.4.2009 11:14:04   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

MONY25, a je težko to najt v Kočevju?

ma ne, sploh ne...midva sva tega deca poklicala, pa nama je razložu-k sva bla v kočevju sva ga še 1x poklicala za vsak slučaj, pa nama je spet povedu in res ni težko za najdt...sam poklič ga, pa boš vse zvedla, sploh ni panike...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
29.4.2009 11:16:31   
manna
Mony25;   No, v Kočevje vsekakor ne morem it ker sem na bolniški in ne smem nikamor. Sem pa s Primorske. Drugače pa smo imeli pri nas v MŠ na zadnjem  predavanju vse te izdelke iz paketov razstavljene tako da smo si jih lahko ogledali in se mi zdi da so vsi res kvalitetni, nimam pripomb. Edino kar me v bistvu zanima je, da bi si sama izbrala barvo avtosedeža. Ampak saj ta tudi ni nevemkako pomembna.

Aja, pa še eno vprašanje imam za vse: ali bo katera imela isofix podlago za otroški avtosedež v avtomobilu ali ga boste pritrjevale samo s tremi pasovi???  Ali je ta podlaga sploh uporabna tudi kasneje pri večjem sedežu ali ne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
29.4.2009 11:22:04   
manna
Mony25; lahko pa napišeš telefonsko tega moža iz Kočevja, če bom klicala glede barve. Hvala!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
29.4.2009 11:24:20   
majana79
manna, isofix podstavek je za vsako 'velikost' sedeža drugačen, tako da je za lupinico posebej in ga ne moreš uporabit kasneje. Midva sva ga vzela, ker mi je varnost v avtu zelo pomembna in rajši dam za to, pa kupim kakšno igračo manj. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
29.4.2009 11:56:54   
manna
Majana79; Ja, saj se mi je zdelo da je uporabna ta podloga samo za ta sedež, potem moraš pa novo kupit... Kje pa sta jo kupila in koliko sta dala zanjo?  Moti me, da stane v bistvu še več kot sam avtosedež, vsaj kolikor sem jaz gledala. Saj vem da gre za varnost ampak ..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
29.4.2009 12:15:51   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Aja, pa še eno vprašanje imam za vse: ali bo katera imela isofix podlago za otroški avtosedež v avtomobilu ali ga boste pritrjevale samo s tremi pasovi???  Ali je ta podlaga sploh uporabna tudi kasneje pri večjem sedežu ali ne?

Midva ima tudi isofix podstavek, ker nama je varnost izredno pomembna in glede na to, da kar nekaj denarja zapravimo za manj pomembne stvari, se mi zdi nakup isofixa zelo smiselen, seveda je pa pogoj, da imaš avto, ki ima vgrajen isofix sistem.

Midva imava lupinico in isofix od PP in mislim, da je bila cena lupinice okoli 140€, cena isofixa pa še dodatnih 90€.
To je najin prvi user posted image , tako da sva se že nekaj časa nazaj odločila, da bova kupila take stvari, ki  so nama všeč, saj jih bova potem uporabila lahko vsaj še pri enem ali pa dveh otrocih.
Ko pa ne potrebuješ več isofixa, ga lahko prodaš kot rabljenega, saj se nič ne obrabi in tako dobiš velik del denarja lahko nazaj.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?