malagala
|
Mateja.Luka.Nik - dobrodošla lino, Mala_princeska in ostale - Če so kakršnekoli težavev nosečnosti (izcedki, krvavitve, bakterijska vnetja) so žal spolni odnosi prepovedani , enako je, če so težave s posteljico in MV (prekratek, zmehčan). Drugače baje ni problem in so celo priporočljivi Če se pojavijo po njih krvavitve tudi ni vse vredu, tako da se je boljše odpovedat, vsaj tako je bilo nam rečeno na MŠ. Ta dva meseca pa ja zdržimo - oz še manj alina - Čestitke , čestitke, čestitke tecka - Pregledala sem link za AC in žal za ta izdelek ne pošiljajo v SLO, tako da je verjetno edina varianta ebay . Snoopyka - Samo, da je vse Ok, zdaj pa se le poahtaj in pusti razvajati od domačih Tira - Jaz bi tudi koga rabila za likanje...Danes mi je prišla sicer prijateljica 2 uri likat cotke za , pa se je zgodila manjša nesreča in se je na likalniku nekaj zlomilo, tako da para ne dela,,,Dobro, da dobim enega na posojo, dokler ga ne popravijo...Imam pa res srečo Drugače sem danes točno 35t noseča , super se veselim vsakega tedna Torbo imam napravljeno na pol, ugotovila sem, da mi manjkajo copati in spalna srajca. A jo rabimo ali jo dobimo v porodnišnici?? Nam so v MŠ rekli naj jo vzamemo, jaz pa nimam nobene , torej jo moram nabavit, ali??? Pa moti me, ker nimam nobene manjše torbe in izgleda ful velika, čeprav je na pol prazna...Ampak z enodnevno potovalko pa tudi ne mislim v P. hodit... bamoocham - Tudi moj je v 35.t (od jutri že 36t) na ritki, pa se ni obrnil, tako da se bojim kako bo...Časa nima več veliko, pri nas pa ne delajo zunanjega obrata, to delajo baje samo v določenih bolnišnicah, kjer to obvladajo Vsak dan pa čakam, da se bodo brce kaj obrnile, pa se ne...Tako vem, da se še ni obrnil...Mi je pa kolegica odsvetovala naravni porod, če je na ritki, sama ga je dala skozi in je rekla, da je bilo ful kritično vse skupaj, da če bi to vedela bi pristala na CR. Pa kake epiduralne sploh ne smeš imet Lepo čvekajte in javite, če bo kaj novega
< Sporočilo je popravil malagala -- 28.4.2009 13:05:25 >
|