|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
28.4.2009 8:59:23   
Mateja.Luka.Nik
Luki gleda backa jona.Je prišel v nedeljo domov je bil pri fotru(živima narazen,če katero zanima zakaj naj piše na Zs)Sta bila pa na bazenu in mu ni vredu uhic obrisal in je dobil vnetje ušesk in močen prehlad.
T je zdaj 38,5user posted image Sestra je šla po antibijotike k najini Pediatrinji.Sma bila včeraj pri dežurnemu in je rekel naj grem jutri(danes)k pediatrinji pa sem kar sestro poslala,ko gre ravno v trgovino.

Prekuhavanje:Jaz bom prekuhala dudice pa flaške ostalo pa ko pridemo iz Porodnišnice.user posted image

Tetra pleničk ima 25 velikih+7 malih
Vse sem oprala s PERSILOM

Torbo za v porodnišnico sem pa že začela pakirat,ker grem po praznikih k staršem v Izolo,kjer bom tudi rodila.(če nas prej preseneti user posted image )
Drugače smo pa doma v Ribnici na Pohorju.user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
28.4.2009 9:19:42   
bačko
Matejalukanik dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image Upam da se Luki kmalu pozdravi!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
28.4.2009 9:21:14   
Mateja.Luka.Nik
Hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
28.4.2009 9:38:44   
bamoocham
Jutrooo vsem skupaj.

Bačko hvala za kavico, še js ponudim enouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Včer zvečer sem se full ustrašila, ko sem na wc papirju videla par kapljic krvi (zakrvavela sem po spolnem odnosu , izgleda da se moram temu do nadaljnega odpovedat , vse za dobro našega brckota v trebuščku).

Midva z mojim neuser posted image od januarja, ko sem bila v bolnici (sem mislila, da mi odteka plodovnica, pa so me noter obdržali-pa ugotovili, da imam posteljico ful nizko-placenta previa) in so odsvetovali spolne odnose.  Tak, da imama oba  že lep čas sušouser posted image pa se mi lušta, če pa ne smema.

Sej boma po porodu nadoknadla.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lino

In pa še to sem hotela vprašati, ali katera razmišlja še o kakih dodatnih pregledih kot so npr. streptokokB, ki je menda lahko full nevaren...???

Kje se pa lahko zmeniš za te preglede? Rečeš svoji ginekologinji za napotnico al kako? Sej mam v četrtek pregled pa bom vprašala. Ker če se da, potem bi šla na pregled. Itak pa bom naslednji teden spet dala kri za toxo in te zadeve.

Aja, glede CRja pa so men rekli, da ga delajo, kadar je:
  •  placenta previa-gleda čez ustje maternice  in preprečuje, da bi se otrok normalno rodil. Ker preprečuje, da bi se spravil otrok v porodni kanal. In ne sme se rodit najprej posteljica in šele potem otrok. No meni se je na srečo dvignila, tako da je bilo rečeno, da glede tega ne bo CRja. Sedi pa našauser posted image tudi na ritki, tako da ne vem, kk se bojo odločli. Itak še ima čas, da se  obrne. Boma pa šli na zunanji obrat, če bota najina user posted image še vedno na ritki, a neuser posted image .
Ker moja mama je starejšo sestro rodila z ritko naprej in ni fajn....

• Kadar je otrok ful težek
  • Kadar porod ne napreduje.

Mateja.Luka.Nik, dobrodošla nazaj.
Kalanteja, mogoč se pa res srečama, danes me bo povsod polnouser posted image (lepo pozdravi sestro, nje pa tudi že res lep čas nisem videla).

Ok zdj pa šibama z mojim po opravkih. Papa

(odgovor članu Mateja.Luka.Nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
28.4.2009 9:49:05   
biba14
Jutrčekuser posted image

Mateja.Luka.Nik dobrodošla nazajuser posted image

Jaz sem včeraj nekaj poskušala likat, pa mi je še sede težko..nonstop me tišči doli, spim tudi bolj slabo, me vsako noč preganjajo more o porodu,pa da se z novoroj.ne bom znašla....prav mučno mi je žeuser posted image .
Ma danes sem taka vremenska...sama sebi se smilimuser posted image

Lep dan vam želim

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
28.4.2009 9:55:04   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Včer zvečer sem se full ustrašila, ko sem na wc papirju videla par kapljic krvi (zakrvavela sem po spolnem odnosu , izgleda da se moram temu do nadaljnega odpovedat , vse za dobro našega brckota v trebuščku).

No pri nas je suša že od 3. meseca nosečnosti, ko sem začela malo krvavet, pol se je to uredilo, pa so mi ugotovil, da nosim ful nizko. Pa se mi je posteljica malo dvignila, pa ja G spet zapaničarla, da bi blo dober do 35t počakat, sej pol grem pa loh rodit.

Skratka moj je reku, da se Bine še rodil ni, pa ma že ta glavno besedouser posted image user posted image user posted image .

Ko pa sem bila noseča s Hano, sva mela pa redne odnose do konca (vsak dan), zato sem bila po moje že doma brez popadkov  6 cm odprta user posted image user posted image user posted image

Je pa res, da takrat nisem mela z nosečnostjo nobenih problemov.

Streptokok - ja to temo sem hotla že načet. Naslednji ponedeljek mam pregled pri G in ji bom to omenila. Sej prej sploh nisem vedla kaj to je, pol sem pa tuki na RR prebrala, da je eni punčka po porodu umrla, ker se je s tem okužila, ena je pa rekla, da sta zaradi tega ostali še 14 dni v P, da so pozdravli. Nisem se pa še nič zanimala kaj naj bi to sploh bilo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
28.4.2009 9:55:23   
bačko
Biba pomire se!user posted image user posted image user posted image Seveda se boš znajdla z dojenčkom.Tudi jaz se bila prvič malo panična kako bo ko bom sama z Žano doma, pa je šlo.Ni bilo nobenega problema.Boš videla kako boš obvladala.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
28.4.2009 10:05:38   
loveforever
dobro jutro, ja danes je deževemn dan, zato vam častim user posted image user posted image , kar keremu paše!!

ja mene čaka kar 6 pralnih strojev cot za zlikat, tak da nimam nobene volje, pa še možek ma r.d pa mu morm eno dobro kosilo pripravit.user posted image

spolni odnosi - pri nas so še, dokler bo lahko ko pa ne bomo več mogli pa ne bomo user posted image , sicer pa pravijo da sperma mehča materičnio vrat, tako da je do konca priporočljivo, kao zadnje dneve,....pri nnas bomo poizkusli, ta prvič smo, pa je bilo superuser posted image user posted image user posted image

js si tudi  moram počasi torbo pripravit, ko se spomnim na *alino* dobim kr kurjo kožo, kaj če se meni zgodi isto, ja nimaš kaj blizu smo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ajde grem nekaj delat, pa še v trgovino moram,...... ojojoj, malo preveč planovuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
28.4.2009 10:11:40   
mojjaka
Jutro!

Tudi mene dajejo neke čudne nočne more in nocoj sem menda celo noč jamrala in stokala, tako da moj spat ni mogeluser posted image
Ja kar se sp.odnosov tiče, smo tudi pri nas že skoraj pozabili kako to zgleda....mi jihje G že kar hitro osvetoval-najprej zaradi mojih nenehnih vnetij(ki ga zdaj hvala bogu že en čas nii bilo) kasneje pa zaradi krčev in krvavitve, ki sem jo imela.  Ni prijetno no, samo če vema da je to v dobrouser posted image ,pač lažje sprejmeš to.

Jaz sem včeraj oprala eno rundo-bele cotke, imam pa tekoči pralni prašek Dreft, je baje nežen, prav za bebice namenjen.Danes pa likanje...pa druga runda pranje...

Včeraj me cel dan tk čudno zvijalo, da me je kr strah blo, da nebi blo treba že kam it, samo je danes bolje.
Ja za streptokok B sem jaz svojega G že vprašala, pa mi je rekel da se ta  test naredi od 35.tedna naprej in je samoplačniški. Je pa ta stvar ful nevarna, znanka ima punčko na invalidskem vozičku zaradi tega...
Tudi moja sestra je okužena z njim in pri prvem otroku je pri porodu dobila injekcijo in pa fantek takoj ko se je rodil in je blo vse ok. Pri drugem porodu pa to ni blo potrbno,ker je imela CR, streptokok pa se nahaja v porodnem kanalu, torej punčka ni šla skozenj in ni bilo možnosti okužbe. Tako da jaz bom drug teden ta pregled dala skoz.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
28.4.2009 10:13:41   
Snoopyka
jutro souser posted image !!!!

js sm se vrnila...upam da vam je blo kaj dolgcajt po meniuser posted image
js sm v četrtek ob 23.00 dobla popadke in me moj mogo peleta v P. tam sm bla do včeri.
ampak kr sm bla utrujena sm se komaj dans oglasla.
še vedno sva 2 v1 (hvala bogu), popadki so bli lažni in ja bil je izcedek...
šibal so mi inekcije spazmeks, pa še neko nalepko sm dobla, pa za user posted image sm dobivala inekcije za razvitje pljuč.
zdj je hvala bogu vse vredu, mam pa strogo počivanje, ker se lahk drugač popadki ponovijo pol
jih pa ne nodo več mogli stavlat..

drugač pa ste ble pridne ste si velik pisaleuser posted image
hvala za skrb in lepe želje ki ste jih zapisale!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
28.4.2009 10:28:47   
mojjaka
Snoopyka me veseli, da je z vama vse ok in da sta še vedno 2v1 user posted image
Zdaj pa le počivaj, da bo tako ostalo še nekaj časa!!!
A so ti kaj rekli glede PDP-ja???

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
28.4.2009 10:34:03   
Goldy
snoopyka - lepo, da sta še 2 v 1. Smo držale pesti zate in za user posted image .

Mene tudi neki krči malo pa po malo grabijo (vsake uro, pol ure malo, res malo, samo ker me prej niso, mi je zdaj hecno) in tudi razmišljam, ali bi poklicala svojo G, da me vsaj na CTG da. Kaj mislite?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
28.4.2009 10:34:55   
manna
Dobro jutro!
Mateja.Luka.Nik - dobrodošla!
Mala_princeska; Tudi naša deklica bo najbrž Manca. Z mojim dragim imava čisto različna mnenja glede imen in samo pri Manci se nekako strinjava. Pa še Manca (pa tudi Maša in Manja) izhaja iz Marije in to je bla moja babica kar mi je sploh všeč ker je bila res najboljša oseba na svetu.. Drugače pa so mi od tvojih izbranih zelo všeč tudi Iza, Lara, Manja, za fantka pa Matic, Maj, Timotej.

Glede streptokoka B - meni so že vzeli bris na zadnjem pregledu prejšnji teden. Plačat sem morala 14€.

No glede spolnih odnosov pa je pr nas tud suša že od februarja ker so nam jih prepovedali zarad posteljice, zdaj pa še zarad skrajšanega MV. Saj sva že prav pozabla kako zgleda!! Moj se pa heca, da ko bova poleti spet lahko, bova pa tako zagreta, da bova kar takoj še enga user posted image  nardila...

Mimogrede, je katera naročevala na Recinko.si ? Meni se zdi super da imajo vse po znižani ceni, pa še barve lahko zbiraš, namreč nimajo samo tistih kot je narisano na spletni strani... Res se splača.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
28.4.2009 10:35:45   
Tira
O Snoopyka lepo, da si spet med nami in da je vse O.K. user posted image Zdej pa kr počivat, pa nobenih tort pečt več do nadaljnega user posted image

Jz sem pa danes tko lena, da se mi čist nč ne da. Sm mislila it v službo potrdit papirje za CSD, pa se mi ne lubi. Bom jutri user posted image .

Glede spolnih odnosov, midva sva tud že na suhem ene par mesecev. Pa ne zato k bi G tko reku, ampak preprosto ne morem, če pa čutim user posted image  kuko kolovrat po mojem trebuhu. Pa tud zadnjič sva poskusla, pa nikakor nisva našla pravega položajauser posted image
Koliko časa po porodu, pa potem še naj ne bi imel spolnih odnosov?

Joj, če se katera javi za likat... user posted image  jz mam toolk, da se več vn ne vidim. Se mi kr nabira.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
28.4.2009 10:41:00   
majana79
Snoopyka, pa si se le javila. user posted image Ne nas več tako strašit. user posted image Zdaj imaš mojo številko pa ko bo šlo zares kar javi stanje.

Mateja.Luka.Nik, dobrodošla nazaj med nami. user posted image Upam da se Luki čim prej pozdravi.

Glede user posted image ... Mi zaenkrat še, ampak mene mučijo položaji. user posted image Se mi zdi, kot da mi je trebuh zrastel v enem tednu za 10 cm... Ampak tako kot ste napisale, bomo pa potem nadoknadili. user posted image

Punce, nehejte strašit s temi torbami, ker morajo še majčice pred nami rodit vse. Pa njih je ogromno. user posted image

Za tale streptokok bi šla pa jst tut na testiranje, pa vidim da se šele po 35. tednu, tako da še nisem prepozna. Hvala za informacije user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
28.4.2009 10:53:06   
Hanuši
no Snoopyka, sam, da si še 2v1 user posted image user posted image . Po alinini novici sem bila skoraj 100%, da tudi ti že pestvaš, pa še zbrka s tvojimi datumi. No, ampak štručka naj se še kar malo pri tebi v notranjosti greje. Ker zunaj je tko tmurno, da bi ga še zeblouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
28.4.2009 11:11:49   
bačko
Snoopyka samo da si uredu.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
28.4.2009 11:33:26   
fragola
Dober dan!!!
Po parih dnevih ko me ni gor , vidim, da je alina rodila!!!!
ČESTITKE alina !!!!!!!!!!!!!!!!!!! veselo se cartajte in zdaj bomo pa kmalu na vrsti tudi me vse!!!
alina ti si pa itak naša, junika si!!!

Sem vas brala za nazaj, ste prave čveke.
No midva zdaj na eliko urejava za novo hišo, morava zbrat okna, vhodna vrata, oknske police, fasado, joj je kar dela! Pa še ta staro hišo je treba prodat, mam prav pestro! ma bo že, naša bebica veselo brca in komaj čakam 12.5, da bom spet vidla našo bebico!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
28.4.2009 12:43:42   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja.Luka.Nik
Drugače smo pa doma v Ribnici na Pohorju.user posted image

Dobrodošla Mateja.Luka.Nik. Tudi jaz izviram iz Ribnice na Pohurju, se je moj ata tam rodil in sem, ko sem bila mala hodila tja na počitnice k svoji sestrični, ki ima tudi sedaj malega user posted image (je bila ravno na obisku v SG-ju in sva se po dooolllgem času videli (vedno se full dolgo ne vidiva, ampak, ko pa se, je pa kot ne bi nikoli bili narazen-jo imam res rada)

Snoopyka HVALA BOGU (al komer kol že), da sta še 2v1...joj punca kk si me prestrašila, res orngi, dej zdej pa dosti, da se ne bi ponovili, ker pol začnemo pa vse paničarit...user posted image LEPO POČIVAJ!

Glede spolnosti, ma sej bom verjetno se odločila, da pač mal počakam, tk par mesecev, da pridem tam nekje do 36t (ker res ne bi rada prej rodila) no pol v 36t pa začnem pit uni čaj iz malinovih listov in pa sexsat...sem že dragemu povedala, da naj računa (če prej ne bo kaj), da bo imel dopust tam nekje, ko bom jst v 38t...pa da nadoknadimo in se mi maternični vrat zmehčauser posted image
Spolnosti pa po porodu ne svetujejo tam nekje do 1 ginekološkega pregleda (sej itak tk traja tudi čišča...)-se pravi enih 6t po porodu ni spolosti...user posted image user posted image

Glede tega streptokoka, ko sem spraševala, sem se pa tudi jaz s svojim G. že menila, ampak mi je postavil ceno 70€user posted image ...moram še 1x vprašati...grem itak 5.5. na pregled.

Tudi mene je včeraj skoz neki črvičlo in trebuh mi je skoz trdel...sem že tudi mislila, da se bo kaj zgodilo, ampak imam občutek, da je danes bolje.

Se pa moram pohvaliti, da sem danes oddala za matične celice, prav tako sem šla dati kri za toxso, pa hemoglobin, pa hepatitisB...
Aja, pa da ne pozabim, dobila sem odločbo za denar od paketka...nisem pa še dobila odločbe za porodniško-ste ve to skupaj dobile???

Hvala za odgovor...

Lep dan vam želim...jst grem sedaj s kolegico na kavico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2244
28.4.2009 12:48:01   
lino
Bamoocham, kdaj pa ti naredijo ta obrat...oziroma kaj pa, če prej rodiš? Sej se nama bosta še obrila najina user posted image a ne da... (sej rok imava pa itak kr skupi...user posted image )

Manna kje si delala ta test za streptokokB???

Hvala.user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
28.4.2009 12:57:34   
*blu*
Pozdrav še od mene!

Tudi jaz sem bila 3 dni v porodnišnici. S popadki. Dobila sem obliž na trebuh in 2 injekciji za razvoj pljuč. Sem pa imela take bolečine, da sem kar bruhala, pa še vejo ne od česa. Sedaj sem doma in zaenkrat je vse ok.

Alina, iskrene čestitke. Res prekrasna punčka.

Sedaj grem pa za nazaj prebrat, kaj je novega.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.4.2009 13:04:49   
malagala
Mateja.Luka.Nik - dobrodošlauser posted image

lino, Mala_princeska in ostale - Če so kakršnekoli težavev nosečnosti (izcedki, krvavitve, bakterijska vnetja) so žal spolni odnosi prepovedaniuser posted image , enako je, če so težave s posteljico in MV (prekratek, zmehčan). Drugače baje ni problem in so celo priporočljiviuser posted image Če se pojavijo po njih krvavitve tudi ni vse vredu, tako da se je boljše odpovedat, vsaj tako je bilo nam rečeno na MŠ. Ta  dva meseca pa ja zdržimo - oz še manjuser posted image

alina - Čestitkeuser posted image user posted image user posted image , čestitke, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

tecka - Pregledala sem link za AC in žal za ta izdelek ne pošiljajo v SLO, tako da je verjetno edina varianta ebayuser posted image .

Snoopyka - Samo, da je vse Ok, zdaj pa se le poahtaj in pusti razvajati od domačihuser posted image

Tira - Jaz bi tudi koga rabila za likanje...Danes mi je prišla sicer prijateljica 2 uri likat cotke za user posted image , pa se je zgodila manjša nesreča in se je na likalniku nekaj zlomilo, tako da para ne dela,,,Dobro, da dobim enega na posojo, dokler ga ne popravijo...Imam pa res srečouser posted image

Drugače sem danes točno 35t nosečauser posted image , super se veselim vsakega tednauser posted image Torbo imam napravljeno na pol, ugotovila sem, da mi manjkajo copati in spalna srajca. A jo rabimo ali jo dobimo v porodnišnici?? Nam so v MŠ rekli naj jo vzamemo, jaz pa nimam nobeneuser posted image , torej jo moram nabavit, ali??? Pa moti me, ker nimam nobene manjše torbe in izgleda ful velika, čeprav je na pol prazna...Ampak z enodnevno potovalko pa tudi ne mislim v P. hodit...

bamoocham - Tudi moj user posted image je v 35.t (od jutri že 36t) na ritki, pa se ni obrnil, tako da se bojim kako bo...Časa nima več veliko, pri nas pa ne delajo zunanjega obrata, to delajo baje samo v določenih bolnišnicah, kjer to obvladajouser posted image   Vsak dan pa čakam, da se bodo brce kaj obrnile, pa se ne...Tako vem, da se še ni obrnil...Mi je pa kolegica odsvetovala naravni porod, če je na ritki, sama ga je dala skozi in je rekla, da je bilo ful kritično vse skupaj, da če bi to vedela bi pristala na CR. Pa kake epiduralne sploh ne smeš imetuser posted image

Lepo čvekajte in javite, če bo kaj novegauser posted image

< Sporočilo je popravil malagala -- 28.4.2009 13:05:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2247
28.4.2009 13:39:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Tudi jaz sem bila 3 dni v porodnišnici. S popadki. Dobila sem obliž na trebuh in 2 injekciji za razvoj pljuč. Sem pa imela take bolečine, da sem kar bruhala, pa še vejo ne od česa. Sedaj sem doma in zaenkrat je vse ok.

*blu* drži se, počivaj, naj user posted image še malo ostane v bušiju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.4.2009 13:46:57   
mojjaka
Tudi jaz danes likam...in sem si mogla malo pavze vzet, sem prav zmatrana!

No, tudi jaz sem veliko prebrala o zunanjem obratu in ga ne delajo v vseh bolnišnicah, pa jaz še kr upam da se bo našuser posted image obrnil in ne bo treba več mislit na to in CR...če pa se ne bo, bi pa jaz tudi rajši CR, kot pa da tebe in dojenčka prej namatrajo, potem pa itak CR nardijo.

lino-ne morem verjet da bi bil test za streptokok tako draguser posted image
malaga- mislim da je boljše kar bolnišnično spalno srajco imet, svojih bi mogla več met zraven če sam pomisliš, kako bo vroče junija-se potiš, pa še kakšna kri lahko pride skozi vložek...ne vem no, jaz svoje ne bom nosila zraven
blu- za tebe pa user posted image user posted image user posted image da bo otročiček še malo počakal!!

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 28.4.2009 13:48:58 >

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.4.2009 13:47:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: malagala
lino, Mala_princeska in ostale - Če so kakršnekoli težavev nosečnosti (izcedki, krvavitve, bakterijska vnetja) so žal spolni odnosi prepovedaniuser posted image , enako je, če so težave s posteljico in MV (prekratek, zmehčan). Drugače baje ni problem in so celo priporočljiviuser posted image Če se pojavijo po njih krvavitve tudi ni vse vredu, tako da se je boljše odpovedat, vsaj tako je bilo nam rečeno na MŠ. Ta  dva meseca pa ja zdržimo - oz še manjuser posted image

bamoocham - Tudi moj user posted image je v 35.t (od jutri že 36t) na ritki, pa se ni obrnil, tako da se bojim kako bo...Časa nima več veliko, pri nas pa ne delajo zunanjega obrata, to delajo baje samo v določenih bolnišnicah, kjer to obvladajouser posted image   Vsak dan pa čakam, da se bodo brce kaj obrnile, pa se ne...Tako vem, da se še ni obrnil...Mi je pa kolegica odsvetovala naravni porod, če je na ritki, sama ga je dala skozi in je rekla, da je bilo ful kritično vse skupaj, da če bi to vedela bi pristala na CR. Pa kake epiduralne sploh ne smeš imetuser posted image

Glede user posted image -
težav v user posted image sploh nisem imela, razen vnetja, posteljica pa leži zadaj....Tko da najbrž imam občutljiv maternični vrat, je g. rekla enkrat na pregledu da je čist normalno da lahko ob spolnem odnosu malo zakrvaviš....Ampak bomo vseeno vzdržali, vse za našega user posted image .
Malagala,bamoocham in ostale, ki jenčiji sedijo na ritki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se še obrnejo pred PDP user posted image user posted image user posted image Tašča mi je itak enkrat pametovala, da se tik pred porodom obrnejo user posted image , tko da upam da se vam res obrnejo čimprej in rodite z glavično vstavo. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?