Mala_princeska
|
Na morju je bilo supeeerrrrrrr, bili smo od petka do danes (po zajtrku smo odjadrali domov), v hotelu Salinera Strunjan.....Jedli smo kot norci....hrane je več kot dovolj, čeprav so padale kritike češ da bi za 4* morali imeti več izbire (ena ženščina je bila full pametna). No, v soboto smo bili v Kopru in v Piranu, potem smo se pa več ali manj kopali v notranjem bazenu (mislim da nisem pretiravala in sem na začetku uporabila tampone za v bazen), tamala je bila non stop v vodi...Pa malo smo se sprehajali.....Je prav pasal morski zrak..... In seveda občudovali smo družinice z dojenčki. Je bilo precej vozičkarjev, je moj pri zajtrku vse otroke preštel. Je bila v hotelu tudi ena junijka s fantkom (je imela majico s štorkljo in gor napis junij) - a se tudi kje med nami nahajaš? Sedaj pa še nekaj o naših imenih. Še vedno nekako izbiramo imena za našega ali . si seveda želi fantka, a ima občutek da bo še ena babnica. Kot prvo nama sta obema všeč imena Manca in Matic, včeraj sem pa še iskala imena in si jih izpisovala. Seznam je bil takle: Iza, Zoja, Lora, Ula, Lara, Manca, Manica, Manja-Manca, Maša-Manca, Maša-Iza,Pija, Liza, Nuša, Lora-Larisa, Eva-Larisa, Liana Matic, Urh, Timotej, Nejc, Jakob, Jakob-Jošt, Maj Mojemu so všeč samo označena z odebeljeno. In ne vem a se naj sedaj skregava ali naj obvelja ta prva izbira (a je najbolj pametna? ) Meni so pa tud dvojna imena nekak všeč.... No, sedaj me moj kliče da naj pridem tv gledat. V naslednjih delovnih dneh sva s tamalo same doma, on še dela.....