|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
27.4.2009 16:38:17   
bamoocham
Kolk tetra plenic ste nabavile?

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
27.4.2009 16:38:34   
manna
Ja, jaz sem najprej mislila da bom šla po kakšen "eko" pralni prah, ampak verjetno se bom tudi jaz kar lotila pranja počasi, pa kar s persilom najbrž.

Neposredna povezava do sporočila: 2202
27.4.2009 16:39:03   
princ_princeska
kar se pa tiče prostora v trebuščkuuser posted image ...še kosila ne morem pojest normalno porcijo, se mi zdi, da me potem preveč tišči, tako, da moram že zlo prej nehat jest, preden sem sita...pa zato večkrat kaj pojem...ja tale našuser posted image je kar zavzel prostorauser posted image ..

še na svet ni prišel, pa me že komandira, koliko lahko pojemuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 2203
27.4.2009 16:39:34   
manna
Jst sm nabavila 22 tetra plenic. So pa še vse neoprane.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.4.2009 16:41:07   
princ_princeska
jas sem jih nabavila 20 + 6 malih tetra krpic

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
27.4.2009 16:44:43   
princ_princeska
no tako, zdaj pa grem malo ven na sončeka suser posted image ..user posted image

se tipkamo zvečer....čao buc bao

Neposredna povezava do sporočila: 2206
27.4.2009 16:50:59   
Hanuši
tetra palnice - jaz jih imam 30 kom

prašek - prala sem s Frosch Aloe vera

Drugače je pa pri nas bolj sranje od vremena. Je moj lubi reku, da se mu zdi kot bi bila na Portugalskem, oblačno in sooopaaaaarno. Ravno danes sem rekla, da HB, da sem junijka, ker ne vem, če bi zdržala tist vročino in predvsem soparo čez poletje

Zdej grem pa še mal likat. Mam še zadnjo rundo tetra plenic, pol pa še torbo za pripravt. Mi je alina dala malo misliti.

Neposredna povezava do sporočila: 2207
27.4.2009 16:51:08   
bamoocham
Js se pa na tetra krpice sploh nisem spomnilauser posted image
Hvala, je že zapisano na seznamu, da bom jutri kupila.

Princ_prineska, uživaj zunaj.
Manna, sej je persil tut ok. Js bom kr s tem weise reise ker mam pač tega doma. Samo vsi povdarjajo, da morejo bit praški tekoči.

Neposredna povezava do sporočila: 2208
27.4.2009 17:37:19   
biba14
Jaz sem prala s tekočim Persilom-sensitive(ker imam tega ravno doma )...men so vsi rekli, da naj čim manj kompliciram...in tudi bomuser posted image user posted image

Imam pa 25 tetra plenic ( še mojih nerabljenih user posted image user posted image user posted image  )

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
27.4.2009 19:19:23   
bačko
Alina kako lepa punčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam da pride naša na svet!
Jaz sem oprala perila za naša pupo z Persilom.Tudi Žanine oblekce sem prala z navadnim praškom in ni bilo nič narobe.
Jaz imam še od Žane tetra plenice.Jih imam ene 20-25 kosov.
Mi gremo za prvi maj na Roglo.Včeraj sva z možem najela apartma in komaj čakam da gremo.Z nama gresta še njegov brat in mogoče njegova punca.Komaj čakam da gremo.
No se slišimo jutri.
Lepo nočko vam želim in čim manj obiska na wc-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 2210
27.4.2009 19:22:05   
tadejluka
Oj!
Jest sem pa fanes čist zanič...
že od jutra me boli križ, občasno me še krči v trebuhu matrajo, nč ne morem,...sem mislila da bo treba že it počas, pa bom še malo počakala....upamuser posted image , sem glih dones dopolnila 34 tednov, mam pa hvala bogu vse poštiman za user posted image pa doma tudi,
se pa komej poberem s kavča,...
1. del praznikov je mimo...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
27.4.2009 20:25:49   
bamoocham
tadejluka, bomo še mal počakale a ne? Sej smo se zmenle, da lahko šele po 15.5.začnemo hodit (pa še takrat tiste, ki ste čist na začetku junija)user posted image
Kak magnezij spij, pa bo boljše.

U bačko, bote uživali za prvomajske. Mi mamo pa tradicionalni piknik, komaj čakamuser posted image sej veste, žar je pa le žaruser posted image

Ok, želim vam lep večer še naprej, grem pred tv. Pa še pod tuš. Me naša brca, po celem trebuhu je je polno, grem počivat.
papa do jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
27.4.2009 20:31:48   
loveforever
user posted image pozdravljene punce zelo ste se razpisale!!!

alina user posted image user posted image  za user posted image , seveda sem ful vesela da je vse ok in da si postala mamica!!! noro, upam da bo tudi doma potekalo vse v najlepšem redu in da si imela vsaj malo stvari pripravljenih!!! user posted image

termometer- js sem si kupila braunovega k ga daš v ušeso in v sekundi zapiska in se pokaže temperatura, ful sem zadovoljna z njim k je mela ta mala vodene koze sem ji  mogla kr naprej merit in bi z navadnim termometrom znorela

tertra pleničke- js jih imam 20 in je čisto dovolj, vsaj prvič je bilo

seznam za rodeile so- se mi zdi čist ok, mogoče bi bilo na začetko označeno naprimer.

ime               PDP            datum p         teža           ime ( če je izdano)

da se ne izgubimo preveč,...

snoopyka--- upam da na,m sporočiš veselo novico,..čakamo

prekuhavanje stvari- js bom prekuhala samo nastavke za dojenje in dudo, ostalo pa potem sproti in vse kr navadno v posodi prekuham

kdaj naredijo porod če se ne obrne? mene zadnje čase kr malo skrbi, stopila sem v 33 teden pa je še kr v vodoravnem položaju ( desno ritka in noge levo glavica in rokice), in me zanima če katera ve,. a pol na rok naredijo CR al kako to poteka???

no grem ta malo nekaj za večerjo naredit...je ura za spanje in za mamino cartanje user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
27.4.2009 20:41:55   
kalanteja
alina user posted image ,čestitke, si nas presenetla ni kaj, tud men je dalo mislit, grem jutr v Celje in Velenje nakupit še mankajoče stvari

Bamoocham mogoče se srečava kje user posted image
Malo bom šla v Hm, Millerja, kik-a pa tk, upam, da najdem kj pametnega
malo moram še sezname na RR pregledat

Drugače sem pa danes bila v živalskem vrtu, full dolgo že nisem bila in mi je bil fajn izletek, drugače pa tam ogromno malčkov vidiš, ma sem se jih nagledala ...

Sedaj sem pa res utrujena, sem potem doma še šla na en res dolg sprehod!

Lep večer in lahko noč

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
27.4.2009 21:06:31   
princ_princeska
ola

tudi mi že gremo nočko, tak da...

nočka in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
27.4.2009 21:10:58   
Goldy
Nočko, dekleta. Vidim, da se že spravljate spat. Jaz pa še malo tv-ja, pol pa tudi horizontala.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2216
27.4.2009 21:30:24   
Mala_princeska
Na morju je bilo supeeerrrrrrr, bili smo od petka do danes (po zajtrku smo odjadrali domov), v hotelu Salinera Strunjan.....Jedli smo kot norci....hrane je več kot dovolj, čeprav so padale kritike češ da bi za 4* morali imeti več izbire (ena ženščina je bila full pametna). No, v soboto smo bili v Kopru in v Piranu, potem smo se pa več ali manj kopali v notranjem bazenu (mislim da nisem pretiravala in sem na začetku uporabila tampone za v bazen), tamala je bila non stop v vodi...Pa malo smo se sprehajali.....Je prav pasal morski zrak.....
In seveda občudovali smo družinice z dojenčki. Je bilo precej vozičkarjev, je moj pri zajtrku vse otroke preštel.

Je bila v hotelu tudi ena junijka s fantkom (je imela majico s štorkljo in gor napis junij) - a se tudi kje med nami nahajaš? user posted image user posted image

Sedaj pa še nekaj o naših imenih.
Še vedno nekako izbiramo imena za našega ali . si seveda želi fantka, a ima občutek da bo še ena babnica.
Kot prvo nama sta obema všeč imena Manca in Matic, včeraj sem pa še iskala imena in si jih izpisovala.
Seznam je bil takle:
Iza, Zoja, Lora, Ula, Lara, Manca, Manica, Manja-Manca, Maša-Manca, Maša-Iza,Pija, Liza, Nuša, Lora-Larisa, Eva-Larisa, Liana
Matic, Urh, Timotej, Nejc, Jakob, Jakob-Jošt, Maj

Mojemu  so všeč samo označena z odebeljeno. In ne vem a se naj sedaj skregava ali naj obvelja ta prva izbira (a je najbolj pametna? ) Meni so pa tud dvojna imena nekak všeč....

No, sedaj me moj kliče da naj pridem tv gledat.
V naslednjih delovnih dneh sva s tamalo same doma, on še dela.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
27.4.2009 21:32:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mi gremo za prvi maj na Roglo.Včeraj sva z možem najela apartma in komaj čakam da gremo.Z nama gresta še njegov brat in mogoče njegova punca.Komaj čakam da gremo.
No se slišimo jutri.
Lepo nočko vam želim in čim manj obiska na wc-ju.

Na Rogli je full lepo, uživajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
27.4.2009 21:36:49   
Mala_princeska
Včer zvečer sem se full ustrašila, ko sem na wc papirju videla par kapljic krvi (zakrvavela sem po spolnem odnosu , izgleda da se moram temu do nadaljnega odpovedat , vse za dobro našega brckota v trebuščku).

Ajde, sedaj pa grem....Pred tvuser posted image user posted image .

Čau bau.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.4.2009 22:49:05   
lino
Pozdravljene.

No jst sem pa glih hotla to vprašat...no kako je s spolnimi odnosi, sej vem, da kao ni panike, ampak meni se zdi, da nosim zelo nizko in tudi trebuh mi kar naprej otrdeva (že ne vem več kaj naj-a Mg pomaga???) pa nisem čist prepričana, če bi bilo o.k. sedaj še sexsatuser posted image ampak zopet pa se mi zdi toook dolgo, da ne bi in še pol ne...se pravi cca. 3 mesece brezuser posted image user posted image user posted image

In pa še to sem hotela vprašati, ali katera razmišlja še o kakih dodatnih pregledih kot so npr. streptokokB, ki je menda lahko full nevaren...???

Tudi mene zanima kdaj in na podlagi česa se odločijo za CR, če user posted image ne leži prav...sej mam še mal časa, ampak me pa panika, če tk po pravici povem...ker res ne bi rada tk rodila...me sicer prijateljica tolaži, da so ga njej na porodni mizi 2 babici obračali...ampak jst se pa tk ne grem, al bo šel lepo vn, tk ko mora, al pa grem rajš na CR in to prej-preden bom tam kakih??? ur rojevala in se matrala in se odpirala in...mm tk pa ne...se bova morala bolj resno zmenit za ta obrat z mojim user posted image .user posted image

No pa še neki sem mislila in mi je tk v sekundi ušlo...bo že prišlo nazaj, pa takrat vprašam.user posted image

Sedaj pa vam zaželim še samo lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2220
28.4.2009 7:32:00   
princ_princeska
dobro jutrouser posted image

mmmm user posted image user posted image user posted image ,še za vas

mala_princeska...super, da si uživala in da ti je sprememba pasala. upam, da si se nadihala morskega zraka še zameuser posted image
kar se tiče spolnih odnosov vem, da ni bav bav, pa vendar če si malo krvavela je mogoče boljše omejit (moje mnenje) oziroma se posvetovat z G.

Lino- user posted image vem, da je user posted image ob mislih, da 3 mesece ne bo nič, pa saj za naše user posted image se je vredno vzdržat, če imaš po odnosih kakšne učinke (bolečine, krvavitev,...)..bomo pa potem nadoknadleuser posted image .
Če pa se počutiš vredu, ne vidim razloga zakaj nebi.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
28.4.2009 7:36:53   
bačko
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kakav, kapučino in ledena kava.
Mala princeska smo bili na rogli leta 2005 in takrat smo se imeli super.Mogoče bomo šli še v Zreče se kopati.Moram še razmisliti.Ne bomo čisto na Rogli ampak malo pred Roglo so ob cesti full hude hiške.Bom link prilepila.
http://www.sloveniaholidays.com/apartma-veverica
No sem gremo.
Aja glede imena.No midva sva najprej rekla da bo Lara, ker je tašča bila zelo proti temu da bi bila Lora.Potem pa je zadnjič moj dragi možek rekel, da ne misli poslušati svoje mame in da ji bova lepo dala ime Lora in da je to zadnja odločitev.
Spolni odnosom sva se midva že kakšen mesec nazaj odpovedal ker semt udi jaz malo krvavela in sva se odločila da bova kar lepo malo počivala.

Neposredna povezava do sporočila: 2222
28.4.2009 7:53:28   
Mateja.Luka.Nik
Zdravouser posted image
Jaz sem na vaši temi že bila v začetku nosečnosti pa se verjetno nisem dovolj pogosto javljala pa so mi zbrisali račun.Danes sem se hotela prijavit pa je napisalo,da to uporabiško ime ne obstaja in sem si naredila novega.
Pričakujem 5.junija,pričakujemo fantka Nika
Imam pa že sineta Lukata,ki je 27 decembra dopolnil 1.letouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
28.4.2009 8:31:31   
princ_princeska
mateja.luka.nik- dobrodošla nazaj med namiuser posted image

(odgovor članu Mateja.Luka.Nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
28.4.2009 8:56:52   
Mateja.Luka.Nik
Luki gleda backa jona.Je prišel v nedeljo domov je bil pri fotru(živima narazen,če katero zanima zakaj naj piše na Zs)Sta bila pa na bazenu in mu ni vredu uhic obrisal in je dobil vnetje ušesk in močen prehlad.
T je zdaj 38,5user posted image Sestra je šla po antibijotike k najini Pediatrinji.Sma bila včeraj pri dežurnemu in je rekel naj grem jutri(danes)k pediatrinji pa sem kar sestro poslala,ko gre ravno v trgovino.

Prekuhavanje:Jaz bom prekuhala dudice pa flaške ostalo pa ko pridemo iz Porodnišnice.user posted image

Tetra pleničk ima 25 velikih+7 malih
Vse sem oprala s PERSILOM

Torbo za v porodnišnico sem pa že začela pakirat,ker grem po praznikih k staršem v Izolo,kjer bom tudi rodila.(če nas prej preseneti user posted image )
Drugače smo pa doma v Ribnici na Pohorju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?