|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
27.4.2009 10:36:22   
Tira
Jutro!

Najprej čestitke Alini in očku za malo Laro user posted image user posted image .
Ne morem verjet, da se zdaj lahko to že nam zgodi. Jz sem v 33. tednu, pa upam da bo user posted image  počakal vsaj še 3 tedneuser posted image .

Jz sem danes spet slabo spala. Menjava vremena tko vpliva na moje roke, da je groznouser posted image . Kr odrezat bi si jih dala za ene 3 tedne user posted image

Zdej greva pa z user posted image  na eno kavico user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.4.2009 10:40:55   
biba14
user posted image ojla

Alina čestitam...in malčici tudi ter seveda atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je včeraj tudi nekaj šraufalo...pa krče sem imela in trd trebuh....samo nisem hotela v B,ker so je bilo zadnjič isto ( le hujše) in vse brez nekega pravega vzroka...pa da nebi spet not ostala...
Jaz bom tudi morala napakirat torbo...mam filing,da bo mali kak mesec prekmalu vn prišel...pa ne vemzakaj,ampak že od začetka mam tak občutek-da bo user posted image  in da se mu bo mudilouser posted image .

Termometer : jaz bom najverjetneje kupila kat digital.za pod pazduho...tista duda mi zgleda ful dobro,ampak ne vem no...

Lep dan vam želim

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.4.2009 10:47:32   
princ_princeska
tako...

zdaj pa grem prat cotke in posteljnino, pa najverjetneje si bom torbo tudi pripravila...
Sem mislila na alino in ja, ni kej, nikoli ne veš, kdaj se začne pot v rimuser posted image

na koliko pa boste oz. ste prale, sama mislim na 40 stopinj brez mehčalca na dvojno izpiranje, kaj pravite ostaleuser posted image ali ima katera boljši predlog?

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.4.2009 11:02:49   
pokica_
user posted image user posted image Čestitke Alina! user posted image user posted image

Nas pa prehitevate majčice....še me nismo dobro začele odhajat v Rim, pa se je že pr vas začelo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.4.2009 11:04:55   
majana79
Punce, da ne bomo potem pa vse čez rok, ko se tako vneto pripravljamo. user posted image Jaz še napotnice za rešilca nimam, je rekla G da je vraževerna (se mi je tako lušno zdelo, ker sem jaz tudi) in da ne da preden je za to čas. user posted image

kaminek, a imaš ti G v ZD Nm? Jaz sem prej hodila k Bučarjevi pa sem bila zelo zadovoljna, vse kar sem jo vprašala mi je obširno razložila. Je pa res, da sem jo zamenjala ravno zaradi nosečnosti.

princ_princeska
, jaz sem vse oprala na 60 (razen tetra plenic, te sem na 95), in imam tudi oblekice vse tako kupljene. Ker, ko bodo enkrat madeži gor, bo 40 premalo... Je pa res da nisem dala dvojnega spiranja, ampak program z več vode. Mende bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.4.2009 11:09:28   
skuštrana
Alina, čestitkeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.4.2009 11:10:46   
donna22
Čestitke Alini in naši prvi junijki Lari!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.4.2009 11:35:21   
*alina*
user posted image

Da vidim, če bo uspelo...sem se spomnila da mi je kolegica nekaj poslala na mail. To je sicer slika 2 dni po rojstvu ko je imela za hranjenje speljano še cevko, potem pa si jo je še isti dan snela in začela pridno jesti po flaški user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.4.2009 11:36:23   
tecka
user posted image Nam je Alina dala misliti, kajne? Jaz sem se tudi odločila, da grem že jutri po še preostalih nakupih, da nakupim vsaj še plenice in posteljnino potem pa pranje in priprava torbe.
Jaz bom pajacke in ostala zgornja oblačila preprala na 40 stopinj. Itak pa z več vode in brez mehčalca. Bodije, plenice in brisače pa na 60 stopinj. Kasneje bo treba verjetno kaj tudi prekuhat.

Če bi rada katera ugodno kupila AngelCare pa sem danes našla še en linkna angleškem amazonu (nisem pa tam še nikoli nič naročala:
http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401-Movement-Sensor-Monitor/dp/B0013FW5G8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby&qid=1240824667&sr=1-2

So imeli pa še zjutraj v ponudbi podobno napravo od Tomee Tippee, pa je ne najdem več. Cena je bila pa 52 funtov. Če se kateri da, naj pa malo poišče.

Zdaj je pa čas za kosilo - imeli bomo goveje zrezke v omaki pa pire krompir (ali pa široke rezance).

Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.4.2009 11:56:42   
princ_princeska
alina .......ooooooooo kako lepa punčkauser posted image user posted image user posted image je prava Lara zapeljivka...user posted image

Majana79- mislim, da bom upoštevala tvoje mnenje za pranje, imaš prav, ker bodo res madežiuser posted image ...velikoooo madeževuser posted image ....

Snoopyka....user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.4.2009 11:58:04   
bamoocham
Alinauser posted image

EJ kr solzne oči mam, kk je luškana! Pa velika. Prava babncauser posted image

Evo druga runda se že pere-tetra plenice, potem pa še en stroj cotk.
Tečka, tudi midva grema z mojimuser posted image jutri nakupit, kar še manjka. Sej nič ne stane, če imamo prej vse pripravljeno, a neuser posted image

Js bom pa kuhala danes kr segedin. Ma se mi ga tk lušta, da je joj. Zdj še enkrat kruh zamesim, pa ga dam pečt. Pol grem pa malo počivat, križ me nekaj boli.

Alina, za seznamčke sem pa  redno skrbela!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.4.2009 12:09:39   
biba14
jaz sem opral tetra plenice na 95, vse ostalo pa na 30 brez mehčalca..sam je pa res, da mamvse novo in je pač treba le dobro sprat...
Sem pa ravno od likanja,parabim na uro likanj uro pavze...no,saj za user posted image  niti ni tok za polikat,ker imam vsega po 4-5 kosov....več se mi je nabralo od najuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.4.2009 12:19:30   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Alinauser posted image

EJ kr solzne oči mam, kk je luškana! Pa velika. Prava babncauser posted image

V resnici je videti precej manjša. Vsak ki je videl slike je rekel, da je čisto dovolj velika, potem v živo so pa kar malo presenečeni kakšen drobižek je. Ah, še dva tedna pa bo ta prava. Da se ne boste danes vse preveč utrudile od pranja, likanja in pripravljanja torb hehe...ne bi rada da katero zvečer pripeljejo v mojo sobo z dojenčkom...kar lepo počivajte in pazite nase.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.4.2009 13:05:42   
kaminek
majana79: ne, nimam Bučarjeve, sm jo mela pa za nuhalno in je res superca. Jst mam svojo G v Trebnjem, sam razmišljam, da bi za drugič se kr premestila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.4.2009 13:06:36   
kaminek
lepotička je ta vaša deklina. zdej pa naj kr lepo papca  in se stistka k mamici in očiju!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.4.2009 13:10:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
Jst mam svojo G v Trebnjem, sam razmišljam, da bi za drugič se kr premestila.

Če boš šla v Nm, ti jo res priporočam. user posted image

alina, kera lepa punčka. user posted image Upam da vaju čim prej spustijo domov, da se boste crkljali.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.4.2009 13:27:27   
Hanuši
alina kakšen cukrček, ja res sploh ne zgleda drobižek. Pa frizuro me tako kot, da bi bila že pri frizerju. Mala šminkerka.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.4.2009 13:33:05   
sončki
*alina* user posted image - ja čestitke bravooooo user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da sta vredu komaj sem čakala da se začne
tok me je zdaj stisnilo pri srčku da sploh ne vem
kaj sem hotela napisat fulll sem vesela da je vse ok
lepa princeska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.4.2009 13:42:50   
lino
Pozdravljene.

Alina kk je lepa Lara, se vidi, da spada med junijke. Pa čupasta...

Jaz sem pa danes full na izi (mi je tudi dalo za mislit) in sem samo malo pospravila po stanovanju, sem namreč sama doma in se grem sedaj kopat...kosilo bom pa potem naredila, ko bodo moji pričeli domov curljati, da ne bom slučajno zastonj delala, ker user posted image je dežuren in itak nekje okrog leta (pa še k 2 ima namen neki it delat in verjetno ga bodo nahranli)...sinek pa je šel s sošolcem in družino na neki pohod - nekam v planine in bom potem videla kako bo z lakoto...sama pa se bom kr s kako solatko zadovoljila...

Sem pa gledala materinsko od sineka in se je rodil kao v 36 tednu (35+5-36 piše, ker mi takrat niso mogli točno datuma določit, ker nisem imela redne menstruacije...sem imela komaj 38-39 kg pri 160 cm in mi je zato večkrat izostala...user posted image ) Pa me sedaj panika grabi, kaj če se ta res prej rodi, ko pravijo, da je to možno...mislim jst sem se prej rodila (imela sem 1800g) in sina sem prej rodila in res močno upam, da bo ta noter ostal vsaj do konca maja...pol se pa lahko pogovarjamo dalje, aja pa še obrit se more, ker drugač...user posted image

No sej bo, pa tudi drugi morajo še počakati!!! Sedaj pa grem v bano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.4.2009 15:59:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
Jst mam svojo G v Trebnjem, sam razmišljam, da bi za drugič se kr premestila.

Če boš šla v Nm, ti jo res priporočam. user posted image

alina, kera lepa punčka. user posted image Upam da vaju čim prej spustijo domov, da se boste crkljali.

Ja, jaz imam dr. Bučarjevo in je user posted image . Prej sem imela eno g. v Ljubljani in sem jo zaradi user posted image zamenjala.
So me na začetku user posted image v Nm v ZD prijazno sprejele in naročile na pregled, tko da sem zadovoljna.

user posted image user posted image user posted image Čestitke *Alini in mali Lari.  Sem dobila kar solzice v učke, ko sem prebrala da je prva junijčica na svetu. Samo, da je vse OK, naj tako tudi ostane.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa punce hvala za čestitke, ko smo praznovali hčerin RD,

smo že iz morja - kaj več napišem kasneje (sem vas komaj uspela prebrati za nazaj).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 27.4.2009 16:02:20 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.4.2009 16:19:02   
manna
Joooooj Alina kako je zlatkana vaša pupika! Tud meni so se solze v očeh nabrale.. Želim vam prijetno kengurujčkanje, pa da bo mela velik apetit in bo hitro nadoknadila teh par tednov!!

Gledam svoj trebuh pa razmišljam koliko je naša zdaj velika... Naj bi bila ravno ene tolk kot Lara, ampak meni se zdi da ni tok placa notri..kako mora bit stisnjena !?

Drugače pa me zanima - s kakšnim pralnim praškom ste oprale cunjice, tiste ki že perete? Kar z navadnim recimo Persilom, Arielom ali ste šle po kaj bolj ekološkega? 

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.4.2009 16:19:13   
bamoocham
Tako, js sem jedla, sem segedin skuhala. Je bil kr dober, zdj me pa napenjauser posted image

Našiuser posted image se pa kolca nekaj, boga revica.

Pr nas se je sonček naredil, pa še moj je javil, da pride počasi domov iz šihta....
Nč, grem pogledat, če je kaj cot že suhih oduser posted image .
Lepo se mejte.

Manna, js sem se isto spraševala. Glede na to, da mi vsak reče, kk mam mali trebuh, kje je potem teh 40 cm in 1800g?? Prala sem pa s tekočim weise reise al kk se reče.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 27.4.2009 16:21:02 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.4.2009 16:26:14   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tudi jaz sem mojemu predlagala da preden se rodi naša druga pupa da bi si en večer privoščila samo zase pa ni bil kaj preveč navdušen.Moj zelo nerad pušča Žano kje čez noč.

Ja pri nas je drugače, ker je so en štuk nižje in lahko vseeno spi v svoji posteljici in ga samo čuvajo, dokler midva ne prideva domov.

Alina, zelo je lušna vaša Lara in resnično ji po slikici ni videt, da je nedonošena.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.4.2009 16:28:15   
lenika
Glede pranja cunjic pa jaz nisem nič komplicirala. Že pri Maticu sem prala z navadnim pralnim praškom in dodala malo mehčalca, posušila v sušilnem stroju in polikala in tudi sedaj sem naredila tako.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
27.4.2009 16:34:38   
princ_princeska
manna- js sem prala s pralnim praškom ariel-white flower

tako, zdej sem pa že vse oprala in obesila....ja user posted image likanje pa še sledi...pa saj bo, ane, za naše user posted image je pa ja lepo delat...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?