Hanuši
|
Dobro jutro ali dober dan, pri nas smo danes tut do 9-ih potegnil. Sem bila prepričana, da bo danes lepo, pa ni nič pretirano toplo zunaj. Včeraj pa tak dan. Smo mel pri mojih kosilo in smo zunaj na roštilju ribe pekli, mnjam, danes pa pri nas tut pica pade. Angel care - pupe a ve mislite, da je to O.K., ker men so pa tiste plate pod jogijem mal scarry. Razmišljam kaj bodo čez pet let ugotovil, sevanja ..., ker pri moji pred 10 leti so ravo ti baby phoni dober ven prišli, valjda ful zakon, čez par let so pa ugotovil, da so od vseh aparatov ravno ti nabolj sevali. Seveda so ta sevanja zdaj odpravli, sam to je pa spet nekaj novega, plate priklopljene na elektriko pod otrokovo glavico , zraven ti pa povsod piše, da naj bodo otr. posteljice čim dalj od elektr. vtičnic in napeljav???? Sterilizator - najbolj zaupam piskru in pa vreli vodi Ušesni termometer - iz lastnih izkušenj ne priporočam, spet pred 10 leti je bil celo premoženje, men je pa 1 leto lifa uzel, sem bila čist živčna, ker je vsakič drugač pokazal. Sestrična ga je kupila pred 2 leti, kao, da so zdaj tok boljši, pa isto sranje. Bebica je čist mirna, daš ji navadnega pod pajsko, jo lepo h sebi stisneš in počakaš tiste 3 min. Punce ne me narobe vzet, nič ne vsiljujem, sam mnenje podajam. Se še tipkamo, ja pa za ta Angel care me res zanima, ker meni v BC niso znale nič povedat, še to niso vedele, da so plate na elektriko, dokler ga nismo ven uzeli, tko, da kakšne izkušnje-zelo dobrodošle.
|