|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
26.4.2009 9:55:25   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: biba14
In šeeno vpr.A boste kupile sterilizator ali boste flaške in dude prekuhavale kar v vroči vodi?

Js bom kar v vroči vodi prekuhavala. Se mi ne zdi smiselno še sterilizator kupovat, če je z vrelo vodo isti učinekuser posted image

Kalanteja, izmed napisanih imen sta meni najbolj všeč Julija in Laura.

Glede elektronske varuške  še pa nisem razmišljala, mogogče bi jo pa bilo fajn imet..ne vem. Bom malo pofirbcala po netu, kakšna so mnenja.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
26.4.2009 10:41:01   
Tira
Dan!

Kok ste vse pridne! Jz mam cunjice oprane, samo že en teden čakajo na likanje user posted image  Upam, da bo mami prišla kej na obisk user posted image .

Glede sterilizatorja bom jz tud uporabljala kr domačega, v vodo pa prekuhat.

Midva sva tud že gledala elektronske varuške, pa sem se zanimala za ta Angelcare, sam jz bi tacga, k tud zaznava dihanje ... sam kaj k je pa tko drag user posted image

Aja še neki ... včeri sem zasledila, da imajo v BC termometer za merjenje temperature v ušesku v akciji, sam je cena še zmeri neki čez 40 Eur. A imate takšnega, al kr navadnega... nisem še nč kupovala, pa me zanima, kaj naj sploh vzamem. Sej nekej je pa ja treba imet ane.

Kalanteja men je najbolj všeč ime Brina user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
26.4.2009 10:44:21   
bamoocham
Punce, a vete kaj sem razmišljala?

Kaj, če bi vsaka prilepila sliko trebuha gor, pa da naredimo en seznamček?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
26.4.2009 10:46:24   
tecka
Kalanteja, če bi bil naš Srečko Srečka, bi bila Brina. Saj ne bi bilo treba, ampak imava Brino izbrano že dolgo, zdaj pa ime uporabljava za une firbce, ki jim nisva želela povedati, da bo fantek. Seveda pa imava težavo z izbiranjem imena za fantka:). Se tudi ožji izbor precej spreminja, pa zaenkrat so: Lovrenc, Jošt, Vid, Erik, Miha, meni je všeč tudi Jakob. Pa ne pride v poštev, ker jih je že preveč v žlahti na obeh straneh.
Sicer pa so meni osebno, ne pa tudi možu, všeč: Rihard, Filip, Rupert, Jurij, Ludvik - pa mi vsi znanci pravijo, da še sreča, da je mož bolj "razumen". Sem pač čudna, he, he.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.4.2009 10:48:45   
tecka
Joj, pa še eno nujno vprašanj: lotila sem se sortiranja cunjic, pa ne vem, kako jih označiti, da jih bom kasneje znala vrniti pravi lastnici. Odločila sem se sicer za fotkanje, pa ugotavljam, da mogoče to ne bo tako enostavnouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
26.4.2009 10:56:19   
Hanuši
Dobro jutro ali dober dan,

pri nas smo danes tut do 9-ih potegnil. Sem bila prepričana, da bo danes lepo, pa ni nič pretirano toplo zunaj.

Včeraj pa tak dan. Smo mel pri mojih kosilo in smo zunaj na roštilju ribe pekli, mnjam, danes pa pri nas tut pica pade.

Angel care - pupe a ve mislite, da je to O.K., ker men so pa tiste plate pod jogijem mal scarry. Razmišljam kaj bodo čez pet let ugotovil, sevanja ..., ker pri moji pred 10 leti so ravo ti baby phoni dober ven prišli, valjda ful zakon, čez par let so pa ugotovil, da so od vseh aparatov ravno ti nabolj sevali. Seveda so ta sevanja zdaj odpravli, sam to je pa spet nekaj novega, plate priklopljene na elektriko pod otrokovo glavicouser posted image user posted image user posted image , zraven ti pa povsod piše, da naj bodo otr. posteljice čim dalj od elektr. vtičnic in napeljav????user posted image user posted image user posted image

Sterilizator - najbolj zaupam piskru in pa vreli vodi

Ušesni termometer - iz lastnih izkušenj ne priporočam, spet pred 10 leti je bil celo premoženje, men je pa 1 leto lifa uzel, sem bila čist živčna, ker je vsakič drugač pokazal. Sestrična ga je kupila pred 2 leti, kao, da so zdaj tok boljši, pa isto sranje. Bebica je čist mirna, daš ji navadnega pod pajsko, jo lepo h sebi stisneš in počakaš tiste 3 min.

Punce ne me narobe vzet, nič ne vsiljujem, sam mnenje podajam.

Se še tipkamo, ja pa za ta Angel care me res zanima, ker meni v BC niso znale nič povedat, še to niso vedele, da so plate na elektriko, dokler ga nismo ven uzeli, tko, da kakšne izkušnje-zelo dobrodošle.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
26.4.2009 10:58:45   
malagala
tecka - Super, da že imaš ACuser posted image , sicer je draga naložba, a se po moje splača...Pri nas se dobi najnovejši za 144eur, s poštnino vred, ima garancijo in vse papirje. Na ebayu UK sem našla samo eno trgovino (gledam samo nove), ki pošilja v Slovenijo ( http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200332069003#paymentmethods), stane okoli 80 eur, pa 18 eur je poštnina. Mislim pa, da na naši pošti zračunajo še nekaj eur za poštnino (mislim, da je bilo kakih 8 eur, ko sem kupovala iz nemškega amazona). Vse skupaj je precej ceneje kot pri nas, edina slabost je, da izdelek nima garancije pri nas oz. ga ne moreš reklamirat, nazaj pa tudi ne poslat (pogoji trgovine). Na amazonu in v ostalih državah izven UK, pa je cena še dražja kot pri nasuser posted image

No, jaz držim pesti, da nam ga kupi kolega, ko gre čez praznike v London, videla sem, da ga prodajajo v vseh večjih centrih...Če ne dobim te verzije, potem raje kupim zadevico pri nas, kjer vsaj vem kaj dobim, tudi če plačam 30eur več. Pa bojim se tudi, da bi iz UK do nas po pošti potovalo kake 3 tedne...Kaj pa, če bi ga rabile prej - pri naročilu v Slo je paketek baje na naslovu že naslednji dan.

Jaz tudi pridno perem in sušim cotke, le likanje me mučiuser posted image user posted image user posted image Se bo treba potrudit, če ne bom kako kolegico prosila za uslugo...user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
26.4.2009 11:02:27   
biba14
AC : kolikor jaz vem, jih odkar obstajajo uporabljajo v bolnici za nedonošenčke...pa tudi drugače,saj ga ne uporabljaš cel čas...jaz bi ga le ponoči in to prve 4 mesece, ker potem ni več nevarnosti, da bi user posted image  pozabil dihati...čez dan ga bomo imeli na očehuser posted image ...le ponoči, da se bova z možem vsaj malo naspala...

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
26.4.2009 11:03:39   
Hanuši
Aja pa kalanteja, meni je od vseh najbolj všeč Ajša.

Pa kaj, če je muslimansko, pol v takem primeru pridejo sam Marije pa Angele... pa to v poštev, ker tut Maja recimo je muslimansko, pa verjetno noben ne bi rekel, al pa Hana hebrejsko, ki je pa tko al tko vera iz katere večina izhaja. Lej jest sem popolen ateist pa mam hčerko Hano, kar pomeni od boga ljubljena. Pa kaj pol, pač pred 10 leti mi je bil všeč.

Sorry, upam, da nisem bila preoštra, sam izberi ime, katero je tebi všeč, ne babicam

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
26.4.2009 11:06:25   
biba14
Saj če greš po netu gledat,najdejo za vsako ime neko razlago v najmanj 2 kulturah....mi bomo imej Tima...pa je tudi neka izpeljanka ...smo tudi ateisti,ampak če poskušaš najti neko nevtralno ime ga enostavno ni....

< Sporočilo je popravil biba14 -- 26.4.2009 11:07:10 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
26.4.2009 12:00:07   
manna
Dobro jutro.
Kako lepo vas je spet brat!! Pa vidim da ste vse že ful pridne z likanjem in nakupovanjem. No, pr nas še nismo tako zelo pridni, ker sem pač na bolniški in moram vse preko neta kupovat razen če mi mama kaj prinese. Pa moj dragi bo šel menda v sredo po nakupih tako da mu moram napisat seznam !

Sicer pa Angelcare: jst sm ga kupila na mothercare.com v Londonu (sorodnica živi tam pa mi ga bo prinesla ko pride). Tak kot stane pri nas 144€, stane tam 79 funtov, ampak ker je funtu zelo zelo padla vrednost, znese to približno 80-90€.  Tudi drugač imajo ful ful lepe reči za bebice tam.

Kar se pa tiče imen smo mi tudi še nepripravljeni. Edino kar imamo je Manca in Alja. Kaj se vam zdi? Brina je bilo meni tudi zelo dolgo všeč, ampak sem ugotovila da numerološko ne ustreza priimku.....Pa Ajša je meni tudi ful lepo, samo tudi mene moti da je muslimansko.

Lep dan

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
26.4.2009 12:20:36   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Joj, pa še eno nujno vprašanj: lotila sem se sortiranja cunjic, pa ne vem, kako jih označiti, da jih bom kasneje znala vrniti pravi lastnici. Odločila sem se sicer za fotkanje, pa ugotavljam, da mogoče to ne bo tako enostavnouser posted image

Jaz, ko sem jih posodila svakinji, katera jih je tut od različnih dobila, sem na svojih na všivni etiketi z roza sukancem 2 šiva na roke naredila. Tko, da ti svetujem ,če jih imaš od različnih, za vsakega eno barvo izberi pa na všivnih etiketeh dva ali pa tri šivčke narediš.

Upam, da sem kaj pomagala

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
26.4.2009 12:29:13   
mojjaka
Dober dan!
Jaz pa danes samo juhico kuham pa kako salatko bom zravne nardila, ker smo včeraj tako jedli na birmi, da sma z user posted image še danes sita! No pa kak sladoled po ziher padel na popodanskem sprehoduuser posted image

Tudi jaz bom kar piskerček z vrelo vodo uporabljala, termometer pa bom verjetno kupila ušesni, ker je po moje bolj enostavno...pa tudi sestra je z njim ful zadovoljna.

Imena imava midva izbrana že od začetka, Jaka ali Neža, no Neža bo počakala...ker bomo zdajuser posted image imeli!!
Se strinjam da se pri imenih ne smemo obremenjevati z mnenji drugih, saj so pa ja naši otroci!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
26.4.2009 13:06:49   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Midva sva tud že gledala elektronske varuške, pa sem se zanimala za ta Angelcare, sam jz bi tacga, k tud zaznava dihanje ... sam kaj k je pa tko drag user posted image

Aja še neki ... včeri sem zasledila, da imajo v BC termometer za merjenje temperature v ušesku v akciji, sam je cena še zmeri neki čez 40 Eur. A imate takšnega, al kr navadnega... nisem še nč kupovala, pa me zanima, kaj naj sploh vzamem. Sej nekej je pa ja treba imet ane.

Kalanteja men je najbolj všeč ime Brina user posted image

Angelcare midva sva kupila osnovni model, ki stane v Baby centru cca. 90€, se nama ni zdelo vzeti boljši model, ker bova imela elektronsko varuško, ki vsebuje tudi kamero, tako da v primeru, da bi se Angelcare sprožil bi ga slišala preko elektronske varuške.
Izbrala pa sva http://www.bestshop.si/izdelek/1860/naziv/Evertone-Kids-EK-BM880-otroska-elektricna-varuska---rozica in sva jo kupila preko ebaya.

Midva sva že kar nekaj časa nazaj kupila termometer za ušesa, s katerim "baje" lahko izmeriš tudi temperaturo na čelu.
Sedaj pa so nam v materinski šoli rekli, da so najboljši za dojenčke tisti za pod pazduho.

Midva bova uporabila tega za ušesa in če ne bo šli bova šla pa klasičnega.
Sem pa popolnoma enakega kupila prijateljici za roj.dan in njena hčerka je sedaj stara 6 mesecev in je rekla, da velikokrat uporablja ta termometer in je super.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
26.4.2009 13:34:53   
lino
Pozdravljene souser posted image .

Kako lepo nedeljo imamo, a ne???user posted image

Glede pleničk, sem jst dobila full pleničk od prijateljic (belih in rumenih)...

Termometri...mi imamo oba-tistega za v ušesek še od sina in pa tistega standardnega, ki ti v nekaj sekundah izmeri temperaturo pod pazduho in potem zapiska...navadnega pa smo strli.user posted image

Glede teh varušk (elektronskih) ...jst je ne bom kupovala in sicer zato, ker živimo v 2 sobnem stanovanju in bom user posted image slišala v vseh prostorih...za ponoči pa tudi ne bom delala panike (zaenkrat), ker ne vem ali bom med tistimi srečnicami, ki jim user posted image celo noč spijo...naš sin sploh ni spal 3 mesece skupaj več kot cca. 30 minut in ni bilo panike, da ga ne bi slišalauser posted image user posted image (še vsi sosedi so ga.user posted image

Dudice in flaške bom tudi jaz prekuhavala 1x dnevno prvi mesec, potem pa jih bom v stroju prala, ker pravijo, da ta tudi dovolj upere-razkuži.user posted image Sicer pa pretiravati s čistočo tudi ni o.k.user posted image

Tako, sedaj pa vam zaželim lepo nedeljo...se še potem mal oglasim.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
26.4.2009 13:56:40   
bamoocham
Fajn, da ste začele temo o termometrih, ker je že mene moj včeraj preganjal, da naj tu vprašam, kateri je boljši.
Vidim, da je ful različnih mnenj, tako da sploh ne vem, za katerega se naj odločim. Sem videla v Pikapolonici, da imajo en komplet termometrov, samo ne vem, koliko je cena. Sem gledala na netu, pa ne najdem, da bi slikico prilepila.
Kk se pa kej obnese tist termometer, ko je tak kot duda, pa napiše koliko ima otrok vročine?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
26.4.2009 14:01:57   
bamoocham
Našla sem nekaj, na sončkovi strani:
user posted image

Tole je pa on komplet, podoben kot v Pikapolonici.

user posted image

Kaj pravite?

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 26.4.2009 14:07:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.4.2009 15:20:57   
lino
Uau, kk dobro. Jst pa še nisem takih termometrov videla (sem full za cajtom).
Jst imam takega ta dolgega, kot je v kompletu in bom vseeno kr tega uporabljala...morda bom kupila še tistega za vodo, čeprav bi lahhko tudi kar z roko poskusila temperaturo vode-bom še videla odvisno od cene...
Če pa mi bo kdo tak kompletek kupil bom pa full navdušena...sama pa ga ne bom, ker to dudo lahko itak sam določen čas uporabljaš-po moje, pa eni user posted image sploh nočejo dude-moj prvi je ni hotel, jo je kr ven pljunil.user posted image user posted image
Sam fancy pa zgleda. Kaka je kaj cena?

Aja, prej sem pozabila imena: meni je pa Brina full lepo ime. Full full.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.4.2009 16:10:21   
majana79
Uf kaj ste se razpisale danes... Bo jutri spet dež user posted image Jaz imam občutek da je danes sobota, šele prej sem ugotovila da je nedelja, ker je NLP na slo1.

Najprej vprašam, a je katera brala na kaki drugi temi kaj od Snoopyke? Po moje smo dobili prvega junijčka, glede na njeno zmešnjavo z datumi...

Termometri: nam so tudi v MŠ rekli da je najboljši tisti navaden digitalen za pod pazduho, pa naj ima gibljivo konico. Da tile za v ušesa so navadno preširoki za user posted image ušesa in ne izmerijo dovolj globoko. Sicer jaz ga imam že od prej, pa moram potem vedno odštevat, ker kaže več kot recimo živosrebrni.

Varuške/AC: jaz se ne morem odločit za AC delno zaradi cene, delno zaradi mnenj na forumu, ker kot so ene napisale znajo zelo pogosto piskat po nepotrebnem in ga moraš posebej potem 'sprogramirat' pa ne vem kaj še... Pa tudi ker sva v enosobnem stanovanju ga bom povsod slišala, edino če grem v pralnico je malo dlje... Ne vem, najbrž bom vzela malo boljšo varuško, kadar bomo na obiskih pri dedkih in babicah, ker imajo oboji hiše.

Kaj ste še napisale... Aja, imena. Jaz sem za Brino, ful lepo ime. user posted image Pa res se ne ozirat kaj drugi mislijo... Naš Miško je pa še vedno brez imena, revež bo čisto zmeden ko ga bom začela klicat drugače. user posted image Ne vem kaj čakava, na maj očitno. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.4.2009 17:01:39   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Najprej vprašam, a je katera brala na kaki drugi temi kaj od Snoopyke? Po moje smo dobili prvega junijčka, glede na njeno zmešnjavo z datumi...

A prilepiš link? Js nisem nič brala oz. zasledila. Me res zanima, kaj je z njo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.4.2009 17:09:29   
princ_princeska
ola

Ja tudi pri nas je lepo sonček...kak fajn, sploh nisem dosti notri, sem bolj kot ne zunaj z našimuser posted image ...

Glede imen, tudi midva še nimava čisto izbrano, tako, da bo treba naredit eno akcijouser posted image
Snoopyka....user posted image ...upam, da si vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image ..

se tipkamo kaj zvečer, grem nazaj ven...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.4.2009 17:13:15   
tecka
Malagala, ne narobe si me razumela. Nimam AC, samo mislim o nakupu elektronske varuške. Za AC se verjetno ne bom odločila. Za "ne" pa je pretehtalo tole mnenje:http://med.over.net/forum5/read.php?259,5293482
Namreč, itak sem že po naravi bolj panične sorte in če bo naprava javkala ob nepravem času, bom itak čisto panična, če pa se ne bo javljala, bom spet preverjala, če slučajno ni kaj narobe z napravo... Skratka namesto z dojenčkom se bom bolj ukvarjala s tole napravo.
Prav tako mi je ena kolegica ponujala angelsound za zadnje tedne nosečnosti. No, ti še pridejo in lahko si še premislim, če bodo brce proti koncu ponehale. Zaenkrat sem se pa odločila za "ne". Sem morala samo sebe prepričati, da so plodovi gibi dovolj, če bi imela angelsound, bi otroka poslušala ziher na pol ure.

Bom pa kupila eno elektronsko varuško, ker živiva v hiši, dojenček bo spal v mansardi, jaz pa upam, da vmes kaj lahko postorim v pritličju.

Evo, moje vrtnarjenje je bilo končano v 1 uri. Letos smo vrt skrčili na minimum. Če se mi bo dalo, bi rada proti večeru okorg hiše posejala še kakšno rožo. Vem, da mi bo poleti zelo žal, če bo pusto okrog hiše in  upam, da najdem energijo še za rožce. Saj bi pustila plevel, pa ne cveti dovolj lepo:)

Hanuši, tebi se pa vidi, da si že "stara mačka". Bodo tvoji nasveti še kako prišli prav ob tistoč in eni težavici. Jaz npr. sploh nimam pojma kako pogosto je treba prekuhavati flaške - pa itak upam, da bo naš Srečko dojen in da bo ta problem prestavljen vsaj za kakšen mesec. Sicer pa mislim za začetek kupiti samo 1 flaško in 1 rezervno škatlo umetnega mleka, tako da sploh nimam kaj prekuhavatiuser posted image

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.4.2009 17:47:05   
*alina*
Punce živjo, zdele bom čist uletela v vašo debato. No sem komaj čakala da pridem do računalnika, da vam lahko sporočim, da je najina deklica pohitela na svet.
Že 10 dan sem v porodnišnici, 16.4 popoldne sem rodila 43 cm veliko punčico, 2040 g....enostavno sem dobila popadke od tam naprej je šlo vse tako hitro da sploh nisem mogla dojeti.
V glavnem z nama je vse ok, nekaj dni je bila Lara na intenzivni negi ampak je tako hitro napredovala, da je zdaj že pri meni in v nekaj dneh se odpraviva domov. No, zdajle res ne morem več pisati podrobnosti, samo tako da veste da sem že MAMICA!!!!!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.4.2009 18:07:25   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

V glavnem z nama je vse ok, nekaj dni je bila Lara na intenzivni negi ampak je tako hitro napredovala, da je zdaj že pri meni in v nekaj dneh se odpraviva domov. No, zdajle res ne morem več pisati podrobnosti, samo tako da veste da sem že MAMICA!!!!!

Čestitam alina, tebi, Lari in seveda očku.
Zelo me veseli, da sta obe zdravi in da je vse ok.
Če sem prav videla, si imela PDP 2.6.2009, torej 3 dni pred mano, tako da sem se sedaj dokončno odločila, da bom kar pripravila že torbo za sabo, če smo že junijke začele rojevat.

Še enkrat čestitam in ti pošiljam user posted image user posted image  (za malo Laro) user posted image user posted image  (za mamico) in user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.4.2009 18:10:56   
Anonimen
alina ČESTITKE!user posted image user posted image

me vesili, da sta obe ok. me je pa malo spreletelo, ker imam en dan pred tabo rokuser posted image . sicer pa enkrat bodo vsi mogli pokukati na svet.

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?