Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 18:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ja še to sem hotela vprašati. ste zato, da samo ena izmad nas daje odjave na forum rodile so?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 18:48:15
|
|
|
|
manna
|
ALINA ČESTITKE!!!!!!!! Želim vam vse dobro ! Si prav predstavljam kako mora bit majcena vaša princeska.. Saj ne morem verjet.. bo treba res začet malo bolj pospešeno pripravljat stvari.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 19:26:16
|
|
|
|
lino
|
ALINA ČESTITKE TUDI IZ MOJE STRANI!!!!!!!!! Samo, da sta obe o.k. Pa tele ti pošiljam in pa tele za našo prvo Junijko Laro in pa seveda ati-"na zdravje" in veliko veselja s svojima puncama, jih je treba razvajati... Joj kk fajn...ampak dejte še mal počakat, ker ni rečeno, da bomo imele vse tako srečo, če bomo hitele... Kako bi kaj izvedeli kaj je s Snoopyko??? Ma me skrbi in upam, da se bo kar naenkrat pojavila s tako veselo novico kot naša Alina...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 19:34:03
|
|
|
|
majana79
|
alina, čestitke! Evo, pa smo res dobile prvo junijko, ki je postala aprilčica. Samo da je vse ok. bamoocham, v bistvu ne vem kaj je s Snoopyko, to je samo moj 'občutek' da je ostala tisti dan v P... deja, to bo najboljše. A se katera javi, da bo dajala objave gor? Da ne bo vsaka... Ampak res, sem gledala kako majčice že kar rojevajo, tako da tudi nas lahko še presenetijo naši
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 19:37:08
|
|
|
|
Naja*
|
Dan! Najprej čestitke Alini in očku, za malo Laro . Tud če mal prekmal, važno da je vse OK z vama. Pa veliko užitka v materinstvu ti želim. Jst sm pa izmozgana za umret. Sem cel dopoldne prala in šlihtala cunce še od Lana, pol pa še 3 ure likala do zdele . Sploh nisem vedla da mamo tolk tega. Pa sem šele 56 in 62 pošlihtala. Jutr gremo verjetno v Ikeo, pol pa med tednom en dan še vse fantovske na net zmečem in začnem prodajat. Janci F glede steriliziranja sm pa že kr mal pozabla. Jst mam še od prej sterilizator za v mikrovalovko, pa moram še enkrat pogledat navodila, ampak mam nekje bežno v spominu 6 minut. Je pa to čist drugač od prekuhavanja. Meni se zdi za to še čist prekmal, ker sterilizirano ne ostane prav dolgo. Elektronsko varuško mamo tud še od prej, tako, ki prenaša poleg zvoka tud sliko, pa smo bli zadovolni. Termometer za merjenje temperature v ušesku in na čelu mamo tud, pa nisem zadovolna, ker vsakič pokaže drugač, pa nism kupla najcenejšega. Zdaj vedno uporablam navadnega digitalnega v ritki, pa se velik bol zanesem na njega. 10 sekund, pa res minimalna odstopanja, Moj sinek vem da ne bi navadnega držal 3 minute pod pazduho. Mamo pa tud tega na dudi od Lanaforma pa ga mulček tud pod razno noče met v ustih . No tegale mamo za v ušesku Tecka jaz mam svoje cunce vse poslikane, posodla mi je pa samo ena kolegica nekaj malega, pa moram rečt da sm šla kdaj pogledat po fotkah kaj ji moram vrnit. Na začetku ko prštimuješ si misliš da si lahk vse zapomneš, po parih mescih pa res več ne veš. Men je fotkanje ful praktično. Pa sej ti ni treba vsako cunco posebi pofotkat - jih zložiš eno poleg druge na kavč in skupej prtisneš Upam da je s Snoopyko vse OK IZVIRNO SPOROČILO: deja777 sem danes gledala te tetra plenice(poslikane) pa mi niso najbolj všeč. kolegica je imela pred dvema letoma ene take res lepe z medvetkom pujom- ampak jih zgleda ni več za dobiti. S Pujem jih mam tud jst - 2 leti nazaj sm jih kupla v Pikapolonci
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 19:50:29
|
|
|
|
lenika
|
Alina iskrene čestitke. Rok imam samo en dan za tabo, tako, da je me je kar malo šokiralo. Kar se tiče termometra imamo mi navadnega in digitalnega za pod pazduho. Imamo pa tudi tisto dudo termometer, ki pa je matic niti pod razno ni hotel imeti v ustih, čeprav je drugače imel dudo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 19:57:09
|
|
|
|
*alina*
|
Hvala vsem za čestitke. Danes sem v sobo dobila računalnik ampak se spet "štukam" na internet tako da verjetno ne bom veliko gor. Ja, res je bolje da za vsak slučaj pripravite torbe, lahko te zadane kot strela iz jasnega. Jaz sem bila dolopldne še v službi in niti nisem prepoznala popadkov. Pa sem se šla za vsak slučaj pokazat pa so me poslali takoj v porodno sobo in v 40 min je bilo vsega konec. Moj porod je bil res enostaven, je pa res da je Larica en drobižek. Vam bom poskusila že jutri dati gor eno slikco. Skratka drage moje junijke, jaz bom ostala kar med vami, ker sem še vedno junijka in bom še naprej držala pesti za vsako izmed vas!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:10:32
|
|
|
|
Hanuši
|
alina čestitke tebi, mali princeski in tatiju
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:14:13
|
|
|
|
mojjaka
|
Alina čestitke!!! Kar ne morem verjet, da se je začelo!!!! Lepo se cartlajte, pa obilo zdravja vama želim!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:15:38
|
|
|
|
princ_princeska
|
čestitke naši mamici... bravo alina...trikrat hura zate in za Laro, atija in seveda tudi za vse tvoje...hura hura hura... Lepo, da je vse vredu in da je bilo tako hitro mimo... Mi je pa dalo malo mislit...ja ni kej, moje priprave bom malo pospešila...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:31:27
|
|
|
|
Hanuši
|
JUNIJSKI ZAKLADKI alina PDP 2.6. 16.4. LARA 43 cm, 2040g a ste zato, da začnemo s seznamom rojstev. Sam, če bi ga katera druga oblikovala, ker jaz nimam pojma kje se dobijo tiste kiči črke itd.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:34:39
|
|
|
|
majana79
|
Hanuši, ravno sem mislila napisat, da rabimo en tak seznamček . Meni je tvoj čisto všeč , če pa katera želi, naj ga pa dopolni s kakimi slikicami.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:35:22
|
|
|
|
bamoocham
|
Alina Čestitke, čeprav malo prehitro. Tudi meni je dalo tole mislit Samo, da je vse ok!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:37:34
|
|
|
|
10ka
|
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 20:51:35
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka Res je, skoraj bi dopolnila 34 teden. Razen tega da je malo manjša ni težav, zato že komaj čakam da naju spustijo domov. Baje da bo to že v torek ali sredo...čeprav so te zdravniki kot zapiha veter...enkrat rečejo tako, spet drugič drugače. No, saj sem raje še kak dan tu, če mislijo da je tako bolje...sem prijetno presenečena nad porodnišnico LJ, vsi zelooo prijazni... Seznamček mi je všeč, ampak naj še kak mesec ostane tak kot je :)
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 26.4.2009 21:28:42
|
|
|
|
Goldy
|
ALINA - ČESTITKE za LARO!!! Super, da ste obe ok!!!. Zdaj pa se lepo cartajte. Čestitke tudi očku!!! Bo počasi res treba pripravit torbe!!!! Čeprav ni potrebe, da se našim malčkom in malčicam tako mudi. Naša naj kar počaka do konca maj - pol se pa lahko kaj zmeniva.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 6:22:49
|
|
|
|
tecka
|
Alina in družinica, čestitke Lepo se crkljajte! Ostale moramo pa še malo zdržat, kajne, vključno s Snoopy. Si pa močno želim, da bi tudi jaz n koncu lahko rekla, da je bilo v 40 min vsega konec .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 8:32:39
|
|
|
|
princ_princeska
|
dobro jutro kako ste kej... malo postrežbe.... pri nas bo kmalu sonček...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 9:12:51
|
|
|
|
*alina*
|
Dobro jutro! Moj 11. dan v porodnišnici in skoraj vsak dan isti zajtrk...se človek kar naveliča. Sem vam hotla dat gor eno slikco pa sem se spomnila, da jih imam v bistvu samo na telefonu, tako da moram počakat da jih spravim na računalnik. Lep dan vam želim, vidim da sije sonček, tako da uživajte na sončku še zame.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 9:17:15
|
|
|
|
Janci F
|
Dobro jutro, kar ne morem verjeti, da se je že odprla sezona rojevanja junijk. Zelo sem vesela, da je z Alino in Laro vse ok in da porod ni bil preveč naporen. Vendar predlgam, da se ostale držimo dogovora, da počakamo vsaj do 15.5.2009 in potem začnemo hodit rojevat. Jaz sem sedaj v 35.tednu in sem prav vesela, da so kritični tedni že za mano in da je Srečko zelo živahen, saj tako vem da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 9:34:20
|
|
|
|
mojjaka
|
Jutro! Janci se popolnoma strinjam s tabo!!! Jaz sem pa v 34.tednu, pa tut še nebi šla v Rim Mene pa danes že celo jutro tako šravfa in napenja, pa upam da sem kaj narobe pojedla, da ni kaj drugega...ker mam tudi blato mehko, nimam pa driske. Sem spila čaj, zdaj pa grem nazaj počivat, da čimprej mine...upam, ker popoldne mamo praznovanje maminega roj.dneva!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 9:35:16
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro vsem Alina, celo noč sem študirala na tebe in Laro. Šele zdj me je zadelo, da bomo tudi mi kmalu na vrsti. In zdj že perem cotke, ker res nikoli ne veš. Ful mi je dalo mislit. Js sem pa danes komaj točno 32 teden. Do 37. tedna naj počaka, da bo donošena, potem pa lahko pride. Grem nekaj pojest, pa se beremo kasneje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 9:37:26
|
|
|
|
lenika
|
Dobro jutro! Jaz sem se danes zbudila z bolečinami v rokah, ramenih, vratu, hrbtenici. Skorajda nisem mogla premaknit rok in glave. Nato me je mož pošteno zmasiral in je bolje, je pa rekel, da imam pod tolnikom eno debelo zatečeno bulo, ki je po masaži skorajda izginila. Joj, kaj vse še ne bomo doživele.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 9:58:31
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Lenika upam da se bo tvoje kaj premislilo in se bo vseeno obrnilo.Tudi jaz sem mojemu predlagala da preden se rodi naša druga pupa da bi si en večer privoščila samo zase pa ni bil kaj preveč navdušen.Moj zelo nerad pušča Žano kje čez noč. Mojjaka upam da ste s eimeli fajn na birmi. Kalanteja tvoja prijateljica naj se nič ne boji.Boš videla da bo vse uredu.Brina je tudi meni najbolj všeč. Termometer imamo mi čisto navaden in smo najbolj zadovoljni.Pri Žani smo na začetku merili temperaturo v ritki potem pa pod pazduho. Alina čestitam! Res da malo prezgodaj ampak vseeno super. Lari pošiljam tebi pa !
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.4.2009 10:04:45
|
|
|
|
kaminek
|
dobro jutro punce! najprej vse lepo tebi alina želim , in pa seveda tudi vaši pupici in očiju. samo,da se je lepo izteklo ! ja, bo kr treba met za vsak slučaj kej že prštimano v torbi. jst sm jo glih včeraj napravla. ker jst sm že tolk napeta v trebuh, da bom kr počla. pa da o kilah sploh ne govorim: pr men je en izreden fenomen-v 4. tednih sm se zredila za 5 kg. jem pa zelo malo, ampak res zelo majhne obroke, trebuh pa se napihuje kot balon. sm že začela dvomit, če ni pri meni en mesec prej, ker zadnjo M, k sm jo mela, je bla zlo čudna, glede na to, da sm iz mesca v mesec imela podobne si M. zadnja me je ful zdelala, sm mela take hude krče po trebuhu, pol sm pa driskat začela itd. naslednje M pa nism dočakala. hmmmm bomo vidl, kaj bo. itak mam čez en tedn pregled in bom mojo G mal povprašala, sam itak, ker sam mrmra, ne pričakujem, da bom dobila odgovor!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?