Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 14:02:36
|
|
|
|
bamoocham
|
Hanuši, js sem mela 4,1 na zadnjem pregledu (sploh nisem šla na testiranje, ker se ji ni zdelo potrebno), pa je rekla, da je to super sladkor. Ne vem, zakaj dela tvoja gin. paniko
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 14:16:22
|
|
|
|
Hanuši
|
Ja sej men je blo tut ful čudn, pa sem ji pol kar rekla, da zakaj nas matrajo s to cukrano vodo, če pa potem rezultat ni 100%. Pa je začela neki v smislu, da je samo, da se pa lahko zgodi, da včasih inzulin prevelik vnos sladkorja preveč zbije, pa...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 14:43:27
|
|
|
|
loveforever
|
ja danes je pa res vreme za računalnik že cel dan čepim na njem. malo mi je na MSN-ju dolgčas, k si dopisujem z eno aprilčico SONČEK85 pa mislim da je že v porodni sobi!!!!!!!!danes je imela rok, pa sem šla gledat aprilčice in je menda v porodni!! kr kurjo kožo dobim ko kaj takega slišim. punce komu bomo pa me pisale da smo rodile. katera bo imela skrb za obveščanje???? jojjjj še malo!!! aprol gre proti koncu, drugi teden je že maj!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:09:14
|
|
|
|
majana79
|
loveforever, jaz bom poslala Lsici sms ali kaj podobnega, ker sva že tako na vezi, drugače bom pa kar mojemu naročila kje vse mora objavit sporočila. Itak je stalno za računalnikom, kjerkoli že. No, samo v porodni sobi ga ne bo smel imet.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:22:25
|
|
|
|
Snoopyka
|
so lahk pogledate moj album....sm dala neke slikce mene z mojim lubijem in najnim sončkom v trbuščku.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:34:15
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Snoopyka sem pogledala tvoje slikce... sta prov fletna. Trebušček imaš pa skoraj čist isti kt jz Glede vložkov pa jz uporabljam Natracare, dnevne ščitnike perila. So ful dobri, sicer malo dražji Za v P bom pa tud verjetn kupila Vir, samo tud še ne vem kere. Punce očitno nobena nima takih problemov z rokami kt jaz? Ma me tko bolijo, kt bi imela revmo Danes je pa sploh noro. Ne vem al nej jih držim v zraku, a nej stresam s prsti? Grozno je. Zdej pa že moj prihaja domov
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:44:19
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever punce komu bomo pa me pisale da smo rodile. katera bo imela skrb za obveščanje???? jojjjj še malo!!! aprol gre proti koncu, drugi teden je že maj!!!!!!!!!!! Mogoče bi pa lahko ktera' k' ma bolj na koncu rok prevzela odgovornost in njej SMS pošljemo, ona pa na forumu objavi
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:51:45
|
|
|
|
bačko
|
Naja bova šli kar k Snoopyki na inštrukcije. Me veseli za . Hvala za vzpodbudne besede za prodajo stanovanja. Lsica dobro si napisala.Se podpišem pod tvoj komentar! Snoopyka prav luštna sta.Iz kje si ti?In trebušček imaš prav lep. Tira mene vsake toliko časa krči primejo v prste.Še posebej ko režem z nožem ali pa ko kaj delam.Grozen občutek je! Hanuši dober predlog! To sem se že jaz zadnjič spraševala kateri naj sporočim!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:53:23
|
|
|
|
loveforever
|
hauši se cstrinjam s tabo:) se ktera javi, no sj je še čas,..... no veliko pa ne več,...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 15:57:32
|
|
|
|
majana79
|
Če nima nobena proti, imam jaz rok bolj proti koncu, pa lahko to sporočam. Tiste tri dni, ko pa mene ne bo, pa pač ne boste rojevale in pika.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 16:57:15
|
|
|
|
bamoocham
|
kk si me nasmejala zdjle majana79 Odlična izjava Ja js sem za to, da ti javljamo. Boš mogla cifro dat, da vemo, kam pošiljat! Kak je pa men danes dolgcajt. To ni res. Prav nič nimam za delat. Če bi bila tam nekje 34 teden, bi cotke za tamalo prala, pa torbo za P pripravljala, tak je pa še prehitro. Cel dan visim na netu. Še tamali se ne da danes kaj preveč, vsake tolko me malo poboža odznotraj, da ne pozabim da je v trebuhu
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 16:59:45
|
|
|
|
bamoocham
|
Tira, kaj če pa maš res revmo? A bolijo te? Al maš mravljince al kako? Mogoč te bolijo, ker se je vreme spremenilo. Sej veš, ene pa včasih kolena bolijo, ko se pripravlja k spremembi vremena.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:12:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojla.. Ditta, dobrodošla še tule Pri nas je pa začelo deževat, no, še dobro da smo prej cel dan okoli letali in smo izkoristili sonce, kolikor ga je bilo Danes sem končno dala na pošto papirje za odvzem matičnih celic, sem tolk pacala, da sem že skoraj zamudila , zdej pa čakam da mi pošljejo nazaj, kar pač morajo poslat... Jaz cotke imam, no, vsaj tisto osnovno, če me slučajno kaj prehiti, da se bo mož lahko znašel, torbe za porodnišnico pa še nimama, ampak v Ce itak nič ne potrebuješ, razen dokumentov in pa copatov (kar tisti njihovi so meni fuj in fej ). Bom pa s seboj vzela kar crocksice...Al pa bom najverjetneje kar v njih tja šla Za fotiče, kamere in podobno je pa mož zadolžen..Ali pa prijateljica, odvisno kdo bo šel z menoj... Vložki, jaz imam doma še par paketov Vir še od prejšnjega poroda ...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:12:47
|
|
|
|
Goldy
|
Naše na CSD-ju so pa ful ekspresne. Včeraj ob 11-ih sva oddala vlogo za porodniško in danes sem dobila že odločbo. Sicer je napisana v bruto znesku, tako da točno ne vem koliko bo, sam približno. Jaz sem že celo nosečnost v bolniški, tak da kaj veliko itak nisem mogla kalkulirat in je pač rekla, da moram prinesti takšne podatke, da ne bo na koncu februarska plača zadnja gor. Se pa res tole zdaj kar hitro bliža, tako da si bo res treba pripravit kakšno torbo, pa vse oprat. In seveda še nakupit malenkosti - vložke...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:23:53
|
|
|
|
biba14
|
Jaz sem tudi malo cotke pregledala...kar je bilo potrebno za prvi mesec..torej št.56 sem kupila sama, včeraj pa sem dobila še ful zadevic, ki jih je bodoča babica kupila...ona zelo uživa v nakupih cotk za malčke, jaz pa nisem ravno shopping tip, tako da se s taščo ful dobro ujameva... . Sedaj moram le še zlikat, no pol stvari pa tudi oprat...ampak bo že čas čez vikend... Sedaj pa me pelje v MŠ,še zadnjič
< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.4.2009 17:24:19 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:25:18
|
|
|
|
kalanteja
|
Tira tud mene občasno boli vkomolcu kot bi revmo imela, pa križ tudi full, ampak danes sem pa lena tako, pa zaspana, boli me pa samo križ, tudi mravljince imam, ponavad se ponoči zbudim z njimi v rokah, da jih premikam komaj, ampak mislim, da bo to z porodom tudi minilo, se ne sekiram preveč, verjetno je pa pr teb veliko huje bamoocham kje v velenju je veletekstil? sem mislila posteljnino tja it malo gledat
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:30:07
|
|
|
|
biba14
|
Revma tud mene precej matra...ampak v levi nogi...si jo moram včasih ponoči v dodatno dekico zavijat...sam nič kaj ne pomaga... Tudi mravljince imam v rokah, ampak pomaga,če jih stresem...saj med nosečnostjo je normalno, da postane v karpalnem kanalu gužva zaradi otekanja...potem pa pride do utesnitve in mravljincev...ko rodimo, bo vse po starem ( razen kil ).
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:36:18
|
|
|
|
bamoocham
|
bamoocham kje v velenju je veletekstil? sem mislila posteljnino tja it malo gledat Nasproti Centra Nove (prej je bila Nama), tam ko je Agencija Manager in Delavska Hranilnica. Js se tut odpravljam v teh dneh pogledat mal. Menda zapirajo. Goldy, tule vpišeš bruto znesek in IZRAČUNAJ, pa ti napiše, koliko dobiš porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp Tak, zdj grem pa neki pečt
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 23.4.2009 17:37:31 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:39:23
|
|
|
|
Goldy
|
bamoocham - hvala!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:42:26
|
|
|
|
loveforever
|
majana79 super, js se strinjam, pa si bomo proti juniju ali pa po 15. maju po zs poslali številke, velja?? ja js sem včeraj bila na csd-ju za paketek, pa sem tudi že danes dobila odločbo:) 266,nevem kuk že je paket vreden, kdaj bom pa dobila nakazano? 15.5 ali 15.6???
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:44:17
|
|
|
|
loveforever
|
bamoocham js sem pa že spekla in sicer skutine palačinke ful posladkane in noro dobre z cimetom njami ta mala jih ma fulll rada:)
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 17:48:38
|
|
|
|
Goldy
|
loveforever - jaz pa za paketek še nisem dobila odločbe, samo za porodniško. Mi smo imeli danes tudi palačinke za kosilo. Jih je pekel mož. Sem pa dala belo moko in ajdovo. Same ajdove nisem upala, ker jih moj oče (ki je pri nama) verjetno ne bi jedel. Tako pa ni bilo nobene panike. bamoocham - sem že izračunala, moram priznati, da sem glede na to, da sem bila v bolniški celo nosečnost zadovoljna.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 18:01:51
|
|
|
|
majana79
|
bamoocham, loveforever, se zmenimo da ne bomo klicale in vam po 15.5. (tistim, ki boste želele), pustim ZS z mojim mobitelom, pa smo zmenjeni. Samo ne mi poslat sms brez vzdevka. No, če bo pa katera prej hitela v porodnišnico, pa naj prej javi Pred 15.5. pa nič rojevat, če ne bo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 23.4.2009 18:18:20
|
|
|
|
mojjaka
|
majana79 super ste to pogruntale, sem za!!! Danes sem spet zvedela za eno punco,ki je včeraj rodila,vse ok, imela epiduralno in bla ful zadovoljna. Je va v SG porodnišnici že menda kr gužva kaj šele bo!!! Ne morem verjet kako je zunaj hladno, pr nas v bloku spet kurijo, še sreča, če ne bi nas verjetno kr mal zeblo!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?