|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
24.4.2009 8:27:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Mala princeska srečno pot in lepe počitnice, mi pa še vedno ne vemo ali bi šli v Savudrijo ali ne. Oz. jaz še ne vem. Princeska ima počitnice, moj pa cel teden dopust. Sej, če bi ta mala ful pritiskala pol bi se lažje odločila, da gremo, tko pa naša vsak 1. maj reče: "pa kakšen morje je to, če se ne morem kopat???"
No bomo še vidl.

Hvala vsem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ima moja punčka 5. let. user posted image user posted image user posted image

Me že kliče za zajtrk, fajn se imejte brez mene user posted image , medtem ko bomo čofotali v notranjem bazenu. user posted image

Se vrnem v ponedeljek zvečer.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
24.4.2009 8:40:52   
Janci F
Mala princeska maksimalno uživajte na morju in upam, da boste imeli lepo vreme.

Spanje jaz še vedno spim, kot dojenček in od kar se je naš Srečko obrnil in mi poredkeje pritiska na mehur, se skoraj nikoli ponoči ne zbudim.

Lino meni pomagajo magnezij tablete, samo jaz ne pijem Magnesola, ampak Fidimag, ker ima malo več magnezija in še vitamin C, predvsem mi je pa okus veliko boljši.

Tira držim pesti za izpit danes.

In seveda držim pesti tudi za vse tiste, ki imate danes preglede.

Kar se vremena tiče, pa na žalost ne napovedujejo nič sončka, tako da si bomo morali kar sami polepšati dneve.

Jaz imam dopoldne naredit dokončni seznam kaj še potrebujemo za Srečkota in skuhat kosilo.
Popoldne pa se bova z dragim odpravila po nakupih, tako da me jutri čaka še ogromno pranja in pripravila bom že torbi za mene (za v porodnišnico) in stvari, ki jih bo moj user posted image prinesel, da bova lahko user posted image odnesla domov.

Če bom pa pri volji bom pa še danes malo pospravila, da me bo manj počakalo za jutri.

Ta vikend bova z user posted image dokončala še otroško sobo (zmontirala poličko in nalepila nalepke na stene), tako da bomo 1.maja že popolnoma pripravljeni na prihod user posted image .
Sedaj želim vse pripraviti, ker se mi vedno manj da po trgovinah hodit in še v maju imam namen delat kakšen izpit, če me ne bo Srečko prehitel.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
24.4.2009 8:44:54   
Hanuši
user posted image

vse najboljše tvoji princeski, pa lepo praznujte.

Neposredna povezava do sporočila: 2028
24.4.2009 8:50:15   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Mala princeska srečno pot in lepe počitnice, mi pa še vedno ne vemo ali bi šli v Savudrijo ali ne. Oz. jaz še ne vem. Princeska ima počitnice, moj pa cel teden dopust. Sej, če bi ta mala ful pritiskala pol bi se lažje odločila, da gremo, tko pa naša vsak 1. maj reče: "pa kakšen morje je to, če se ne morem kopat???"
No bomo še vidl.

Hvala vsem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ima moja punčka 5. let. user posted image user posted image user posted image

Me že kliče za zajtrk, fajn se imejte brez mene user posted image , medtem ko bomo čofotali v notranjem bazenu. user posted image

Se vrnem v ponedeljek zvečer.

Vse najboljše tvoji hčerki in prijetno praznovanje vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2029
24.4.2009 8:59:21   
Naja*
Jutro!

Joj kok ste ene zgodne user posted image  Jst pa še pozajtrkujem, pa grem v šoping za kakšnimi "roza" cuncami user posted image

Tadejaluka ti si ga pa isto nasankala kot jst s slabostni zgleda, samo da sm šla sama do -9, zdej pam pa že +2

Bačko ja ti greš lahk k si blizu, men je kr mal predeleč iz Kranja. Pač nikol ne bom znala kuhat user posted image

Snoopyka voda lahko  tud počasi odteka - pa upam da te ne bom prestrašla zdej. Baje se kupi v lekarni tud ene vložke za testiranje, če je res plodovnica.  So pa med nosečnostjo tud povečani izcedki, tako da bi lahko blo tud to. Kakorkol - brez skrbi - vse bo OK. Pa držim pesti user posted image user posted image user posted image

Tira mal se uči, da boš mela sploh kaj za pisat user posted image . Pa srečno dans na izpitu user posted image
Glede rok pa sm že slišala za nosečke, ki so mele take probleme. V najslabšem primeru boš mogla še 2 mesca potrpet. Jst sm se že kr sprjaznla da z mojo sramno kostjo do poroda sigurn ne bo bolš user posted image

Majana super ideja user posted image user posted image user posted image

Mala_princeska uživajte na morju - jst bi tud user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
24.4.2009 9:04:20   
Naja*
Janci F ful mi je žal, ker se vam zanč nisem pridružla na kavi. Sem Tiro zastopla, da se dobite ob 17h, jst sem pa mela 18:30 UZ. Dopoldne sem se pa še prav pasla okol, ker mi je blo dolgčas user posted image . Pa drugič! user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
24.4.2009 9:13:11   
bačko
Vse najboljše tvoji hčerki in lepo praznujte!
user posted image
Naja verjemi da sebova naučili.Jaz danes pečem nutelino torto.Ti bom povedla če mi bo ratala.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
24.4.2009 9:13:33   
bamoocham
Jutrouser posted image

Hvala za kavo, res mi je manjkala.
Sej sploh ne vem, kje naj začnem , tok ste napisaleuser posted image

vsi se odpravljate na dopuste, kk fajn. Js bi tut, pa ne gre, ker je moj kr naprej na šihtu. Še za 1.5. ko je praznik dela, dela od 10-17, pa imamo tradicionalni piknik-cela žlahta in ga spet ne bouser posted image

Mala_princeska, res se imejte lepo na dopustu, uživajte še za nas. Bomo mislile na tebe, kk čofotateuser posted image in seveda vse najboljše tvoji princeskiuser posted image

Js pa ne najdem položaja za spanje. Zvečer se premetavam in nikakor ne morem zaspati. Če pa imam občutek, da bom user posted image kr nekot stisnila. Lulat pa hodim ko po tekočem traku. Če nisem vsako uro šla danes lulat...

Snoopyka, kaj si zrihtala? Še vedno 2 v 1? Nč se naj user posted image ne mudi.

Joj, morem vam povedat, da sem sanjala danes našouser posted image . Je imela take temne lase, tak je bla luškana. Sem pa imela probleme z dojenjem, nikakor je nisem mogla pristavit na dojko. In potem se je jokala..in sem se od tega zbudila. Vedno bolj bo šlo proti koncu, vedno bolj bomo sanjale našeuser posted image user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
24.4.2009 9:14:07   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

....Danes ima moja punčka 5. let. user posted image user posted image user posted image ....

Vse najboljše za rojstni dan mali Mali_princeski user posted image

Pa lep vikend, poln užitkov....

Neposredna povezava do sporočila: 2034
24.4.2009 9:16:25   
Tira
Jutro user posted image

Naja očitno sva se res narobe zastopile. Mam pa v spominu, da sem napisala ob 10h. Sicer pa moj spomin odkar sem user posted image  ni glih za prehvalit user posted image
Se bomo pa drug teden dvakrat več načvekale ob user posted image user posted image .

Janci dobra si, da še razmišljaš o učenju in da se ti še da. Jz lih premišljujem, da je to verjetn zadnji izpit letos. Se mi sploh ne da user posted image . Pa še v LJ vozit...

Grem še mal ponavljat, če ne itak nimam pogojev, da nardim.

Uživejte v petku user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
24.4.2009 9:18:04   
mojjaka
Jutro!
Meni pa zaddnje čase samo sladko paše za zajtrk, sem si danes dva kosa kruha z evrokremom namazala, pa mleko zraven, njami!!!
Snoopyka tudi jaz srčno upam da gre le za povečan izcedek in da bouser posted image še nekaj časa počakal. Tudi sama sem imela eno obdobje, ko sem imela kr mokre hlačke, pa me je ful skrbelo, ampak je bil samo izcedek, ker je blo na pregledu dovolj plodovnice. Res pa človek nikoli ne ve...
Mala princeska užiiiiiivajte! Pa lepo praznujte danes!!!
Tudi moj je mnenja da brezveze na morje hodit če se kopat ne moreš, meni bi blo pa že dovolj da vidim morje, voham morski zrak in borovce, spremenim okolje....upam da vsaj septembra vidim morje!!!

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 24.4.2009 9:19:52 >

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
24.4.2009 9:19:15   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja

čestitamo  

Tole sem našla....pa še vam sporočam....

Čestitke Sonček85 user posted image user posted image user posted image   dobrodošel Aleksanderuser posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.4.2009 9:27:21 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
24.4.2009 9:19:31   
July08
Dobro jutro souser posted image !

Ja, žal nam ga vreme še mal "biksa", ampak jaz se tudi tolažim s tem, da glavno, da bo lepo vreme, ko bomo vozičkale naokrog naše user posted image . Čeprav sem glih včeraj v knjižnici poslušala knjižničarko, ko je eni gospe razlagala, da letos napovedujejo bolj kilavo (beri: hladno in deževno) poletje. No, pustimo se presenetiti, lahko do bo čisto kontra. Jaz itak vedno manj verjamem vremenskim napovedim, sploh bolj dolgoročnim, saj pogosto čisto mimo usekajo.

Super, da se lahko dobivate na kavicah. Jaz v bližini žal nimam kakšnih znank nosečk, s foruma ste pa itak vse z drugih koncev. Jaz sem z Notranjske, pa se mi še do Postojne komaj da iti.
Včeraj sva šli z mamico mali v šoping v Postojno, pa sem se hitro utrudila in naveličala. Šli sva v Mercator po hrano (upokojenci 10% popust user posted image ), pa v massu sem kupila Spiderman crockse za naša fanta, pa na vrtnariji ene lonce za rože - in to je to. Le kdaj bom zbrala "pogum" in čas, da nabavim vse potrebno za našo user posted image ???
Ne vem. zakaj, ampak skoz imam neke čudne misli v glavi - kaj, če z user posted image ne bo vse OK, jaz bom imela pa pripravljene stvari, ki me bojo spominjale nanjo??? Res ne vem, od kod in čemu te črne misli. Je pa res, da smo imeli v zadnjih letih kar nekaj primerov rojstev mrtvih dojenčkov. Kako grozno!!! Ko sem jaz drugič rodila, so bili v porodnišnici Postojna trije mrtvi novorojenčki in v P je vladalo prav turobno razpoloženje.
Ah, se opravičujem za te črne misli....morda je krivo samo turobno vremeuser posted image Ima še katera podobne misli in skrbi?

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
24.4.2009 9:21:54   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sonček85 je rodila Aleksandra, težkega 3700g in velikega 52 cm. Mami je dobro, ati skače od veselja

čestitamo  

Tole sem našla....pa še vam sporočam....

Čestitke Sonček85user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! Iskrene čestitke!!! Mi gre kar kurja polt po celem telesu. KOMAJ ČAKAM NAŠE user posted image !

< Sporočilo je popravil July08 -- 24.4.2009 9:23:10 >

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
24.4.2009 9:27:09   
July08
MALA PRINCESKA vse najboljše tvoji hčerkici za rojstni dan! Naj bo to res njen dan, razvajajte jo do onemoglosti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda lepe mini počitnice, pa naj vam bo vreme naklonjeno! Mi smo šli lani za prvomajske v Umag, pa nas je zeblo podnevi in ponoči (pač niso mislili na gretje v apartmajih, ker so na morju user posted image ), ampak letos so napovedane dosti višje temperature čez praznike.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
24.4.2009 9:29:56   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Janci F ful mi je žal, ker se vam zanč nisem pridružla na kavi. Sem Tiro zastopla, da se dobite ob 17h, jst sem pa mela 18:30 UZ. Dopoldne sem se pa še prav pasla okol, ker mi je blo dolgčas user posted image . Pa drugič! user posted image

Vsekakor se bomo še dobili na kavici.
Verjetno že naslednji četrtek, če pa takrat ne bo šlo zaradi praznikov pa teden kasneje.

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
24.4.2009 9:32:05   
July08
Snoopyka javi, kako je s tabo in user posted image !!! Malo sta nas prestrašila. Kot je napisala Bamboocham, upam, da sta še 2 v 1.

Naša user posted image je danes tako mirna user posted image . Čutim samo rahle premike (kot prvi metuljčki), tako da nisem čisto sigurna, da je res ona. Prej sem si trebuh "premetavala" sem in tja skoraj pol ure, pa nič.
Koliko časa bi ve čakale na premike, preden bi šle za vsak slučaj v P????

Aja, Lenika, ko bom v beli Krajini, te povabim na user posted image , da spoznam vsej eno junijko user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
24.4.2009 9:35:32   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Jutro user posted image

Naja očitno sva se res narobe zastopile. Mam pa v spominu, da sem napisala ob 10h. Sicer pa moj spomin odkar sem user posted image  ni glih za prehvalit user posted image
Se bomo pa drug teden dvakrat več načvekale ob user posted image user posted image .

Janci dobra si, da še razmišljaš o učenju in da se ti še da. Jz lih premišljujem, da je to verjetn zadnji izpit letos. Se mi sploh ne da user posted image . Pa še v LJ vozit...

Grem še mal ponavljat, če ne itak nimam pogojev, da nardim.

Uživejte v petku user posted image

Jaz sem v tem šolskem letu, tako malo izpitov naredila, da bi res rada čim bolj izkoristila preostali čas.
Na žalost sem imela med nosečnostjo kar nekaj težav od slabosti do migren in so mi meseci kar mimo leteli.

En izpit imam v Ljubljani, tja se bom sama peljala, na enega bom šla pa verjetno v Maribor in me bo moj dragi peljal, ker se meni preprosto ne da tako daleč peljat.
Čeprav drugače delam ogromno kilometrov sama brez problema, zdaj pa se mi preprosto ne da več daleč peljat.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
24.4.2009 9:36:07   
bačko
Jaz sem tudi bolj cele dneve doma in nobena moja kolegica nima časa za kavo.Zadnjič ko sem šla v Ljubljno še moja mami in sestra nista imeli zame časa.In ker smo nosečnice malo čustvene me je to kar malo prizadelo in sem kar jokati začela.Dobro da imam vsa za klepetat.Mene ponavadi pokličejo samo ko kaj rabijo.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
24.4.2009 9:44:31   
Lsica
Bačko, tri kar mene poklič, bova šle medve skupaj na kavouser posted image user posted image user posted image . Ne, ampak res, če boš mela čas...a se zmeniva?

Jaz tud na Ig pridem, bom mal obujala spomineuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.4.2009 9:45:14 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
24.4.2009 9:47:04   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Naša user posted image je danes tako mirna user posted image . Čutim samo rahle premike (kot prvi metuljčki), tako da nisem čisto sigurna, da je res ona. Prej sem si trebuh "premetavala" sem in tja skoraj pol ure, pa nič.

Vsaj 10 premikov naj bi čutila v roku enega dneva. Če ne bi pa jaz naslednji dan že šla v P....

Poskusi kaj sladkega pojest, pa se uleži na levi bok. Tudi tuš s toplo vodo je OK.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.4.2009 9:48:12 >

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
24.4.2009 9:48:40   
July08
Bačko po moje smo zdaj me malo bolj občutljive in nas bolj prizadanejo take stvari, a ne? Jaz sem ravno prejšnji teden jamrala mojemu user posted image , da k nam tudi pridejo bljižnji sorodniki samo, ko nas rabijo. Nihče pa ne vpraša, če kaj potrebujemo, ali nam kaj pomagajo???
Glih v petek smo bli zmenjeni, da se moji (oči, mami, brat in punca) dobimo pri nas, da bova z mami skupaj pripravili kosilo, da nazdravimo našemu Juriju (imel je 5. rd). No, na koncu je to zgledalo takole: zmenjeni ob 15:30 za kosilo, ker smo imeli potem še druge obiske in starši pridejo ob 15:15 in vprašajo, kakšen je plan??? Kosilo je bilo itak že skuhano, pa še ful dela sem si dala, ker eden ne je tega, drugi onega... pride ob 15.30, brat in punca pa ob 16h. jaz pa v jokuser posted image user posted image ... no, sej zdej ni več tako grozno, ampak se mi pač ne zdi fer. Jaz sem morala potem še vse pospraviti in pripraviti za druge obiske, pomagal mi je samo ... Sem se odločila, da se niti pod razno ne oziram več na druge in delam samo tako, da bo ustrezalo meni in mojim fantom!!!
Tast in tašča pa itak nikoli nimata časa za nas, in ga še do danes nista našla, da bi prišla voščiti svojemu vnukuuser posted image
Nimaš kej, takle mamo. So pa vsi 4 naši starši že v penziji.
Jaz si itak govorim, da so sedaj naši in user posted image na prvem mestu in se moramo ozirati samo na njih.

Madonca, sem se razpisala.... se vidi, da me podžge.

Moram pa povedati, da me je zelo prizadela zgodba od Lino, saj je najbrž res tako, da ljudje ne znamo ceniti stvari in ljudi dokler jih imamo... Lino tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
24.4.2009 9:51:37   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Bačko, tri kar mene poklič, bova šle medve skupaj na kavouser posted image user posted image user posted image . Ne, ampak res, če boš mela čas...a se zmeniva?

Jaz tud na Ig pridem, bom mal obujala spomineuser posted image user posted image user posted image .

Mogoče bi se zdaj res morale zmeniti za srečanje v LJ??? V začetku leta smo govorile, da bomo to realizirale, ko bo topleje...in zdaj Je topleje, me pa smo še 2 v 1.
Kakšen predlog?

Lsica hvala za nasvete glede premikov user posted image . Grem zdaj v akcijo, sporočim rezultate.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
24.4.2009 9:53:13   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: July08

July, vem, da si zaskrbljena, tut jest sem bla kake 3 tedne nazaj. Sam dej še malo počakaj. Jest sem pri prvi tut šla (sem preverla 33t2d) vsa panična h G, ker je 2 dni nisem čutila, ampak dobesedno čez dan popolnoma nič, pa je blo vse bp. Zdele sem pa tut ene tri dni mojmu težila, da se je razbojnik ful umiril, da me sam mal boža. Včeraj in danes pa je zopet glavni napadalec v nogometnem klubuuser posted image user posted image user posted image .

Po mojem, da majo tut user posted image slabe in dobre dni. Tko kot mamice. Pride dan, ko bi gore premikala, včeraj sem dopoldan pospravila komplet stanovanje, kar sem včasih,ko še nisem bila noseča porabila skoraj cel dan. Sem bila ful kregana od lubija, jest pa v jok. Pohvalit bi me moral ne pa kregat. Pa mi je razložil, da ga skrbi zame in za Bineta, pa sem se pol potolažila. Ker že kake 3 tedne skoraj vse lubi pospravlja, da se jaz preveč ne matram.
No danes mi je blo pa problem pod tuš it.

Seveda, če te pa preveč skrbi pa le pejt na pregled.

Sem ful enih stvari natvezla. POINT pa je, da vsaka zase ve kdaj je kritično

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 24.4.2009 9:54:58 >

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
24.4.2009 10:01:56   
July08
Hanuši hvala! Tudi jaz sem bila včeraj najbrž preveč aktivna. Dopoldne šoping, potem po fanta v vrtec ob 12h, ker sem ju peljala na sistematski k zdravniku, potem domov, skuhala kosilo zopet bolj ali manj sama, ker je mami bila s starejšim sinom, po kosilu sem pa peljala fanta v knjižnico na delavnico, potem k frizerju, pa kavica s kolegi....joj, najbrž sem res pretiravalauser posted image user posted image
Sej mene tud možek krega, če kaj preveč delam, čeprav pričakujem pohvalo. Ampak oni hočejo, da se umirimo in počivamo, a ne? Se itak, da imajo prav, ampak ženske smo na splošno take, da ne znamo mirovati, a ne? Sicer jaz pri dveh fantih polnih energije bolj težko. Še dobro, da sta dopoldne v vrtcu, da kaj naredim.

Sem si pa zdaj obljubila, da bom bolj počivala, da ne bi bilo kaj z našo user posted image narobe! In evo, sem že skor 2 uri na RR, hiša pa še vsa razmetana.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?