July08
|
Bačko po moje smo zdaj me malo bolj občutljive in nas bolj prizadanejo take stvari, a ne? Jaz sem ravno prejšnji teden jamrala mojemu , da k nam tudi pridejo bljižnji sorodniki samo, ko nas rabijo. Nihče pa ne vpraša, če kaj potrebujemo, ali nam kaj pomagajo??? Glih v petek smo bli zmenjeni, da se moji (oči, mami, brat in punca) dobimo pri nas, da bova z mami skupaj pripravili kosilo, da nazdravimo našemu Juriju (imel je 5. rd). No, na koncu je to zgledalo takole: zmenjeni ob 15:30 za kosilo, ker smo imeli potem še druge obiske in starši pridejo ob 15:15 in vprašajo, kakšen je plan??? Kosilo je bilo itak že skuhano, pa še ful dela sem si dala, ker eden ne je tega, drugi onega... pride ob 15.30, brat in punca pa ob 16h. jaz pa v jok ... no, sej zdej ni več tako grozno, ampak se mi pač ne zdi fer. Jaz sem morala potem še vse pospraviti in pripraviti za druge obiske, pomagal mi je samo ... Sem se odločila, da se niti pod razno ne oziram več na druge in delam samo tako, da bo ustrezalo meni in mojim fantom!!! Tast in tašča pa itak nikoli nimata časa za nas, in ga še do danes nista našla, da bi prišla voščiti svojemu vnuku Nimaš kej, takle mamo. So pa vsi 4 naši starši že v penziji. Jaz si itak govorim, da so sedaj naši in na prvem mestu in se moramo ozirati samo na njih. Madonca, sem se razpisala.... se vidi, da me podžge. Moram pa povedati, da me je zelo prizadela zgodba od Lino, saj je najbrž res tako, da ljudje ne znamo ceniti stvari in ljudi dokler jih imamo... Lino tebi pošiljam
|