Lsica
|
Kakšne čveke ste, komaj vas dohajam . Bačko, sem slišala, da so vatiranci najboljši, dobiš jih samo v porodni sobi, ampak ne vem, a se jih da tudi kje kupit? Drugače pa Vir ekstra al neki podobnega, v glavnem, da nima plastike spodaj (da ni nepremočljiv) in da diha - taki se najbolj obnesejo, sploh če si šivan. Snoopyka, hvala za recept, smo kar po svoje včeraj naredili, pa je dobro izpadlo. Jaz dam vso zelenjavo, ki jo pač imam na voljo, če nimam drugega je dovolj že čebula, krompir, korenček, zelje, pa kak rahec z zmrzovalnika, paprika... Pa potem en del juhe zmiksam s paličnim mix. in s tem gostim juho - nič moke ali kaj podobnega. Pa še ful bolj okusno pride. ditta, dobrodošla, midve bova šle pa skupaj rodit (al kako se že reče, v rim? Ta izraz sem 1. slišala tu gor, katera ve od kod izhaja?), jaz mam pa PDP 29. 6. Mam pa tudi jaz eno kolegico med 10-kami, in vem da ste kar aktivne, sploh ko sem videla kakšne maksi žure ste zorganizirale, svaka vam čast . Fragola, tole je pa zajtrk po mojem okusu... kadar pada dež, si jaz privoščim kar konkretno, in danes je bil to jajček s šunkico + še mal solatke. Njami. Za dobro prebavo vam je pa najbolje kakšen sadež na tešče pojest, še pred kavo če jo še pijete. Pol mam pa jaz mal pavze, pol pa ob ene 10-ih konkreten zajtrk. Zvečer, ko me ponavadi peče zgaga jo pa gasim z donatom. In prebava je OK, pri meni tudi boljša kot kadarkoli prej, HB. mmmm, kaminek, jaz bi tud jabolčni štrudelj... So se mi kar sline....saj veste. Tako da danes definitivno še nekaj sladkega za kosilo. bamoocham,tko fajn si odgovorila loveforever, da bom še jaz pristavila svoj piskerček . Ker meni pogodba poteče 1. 9. 2009, in bom od takrat dalje brezposelna... a porodniška (oz. dopust za nego otroka) pa normalno teče dalje al kako? Men je na CSD rekla naj se sam takrat oglasim pri njih, da me zavarujejo. Ali bom tud jaz takrat na starševskem dodatku? Tele pravice moram še mal preštudirat... Tako, tolk zaenkrat, pa se še beremo...
|