|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
23.4.2009 18:21:56   
tecka
He, he, punce se moram malo oglasit. SEm se prav nasmejala, ko sem brala, kaj ste imele za kosilo. Tudi pri nas so bile - palačinke. Očitno gredo skupaj z dežjemuser posted image . No, pred palačinkami smo imeli še kokošjo obaro.

Bamoocham - vidim da si polna informacij. Tudi jaz sem že dobila odločbo za paketek. Kdaj pa pride denar? A je isto nakazan okrog 15. v mesecu ali je kmalu po odločbi?

Danes sem namreč dobila odločbo komisije, da imam bolniško podaljšano do nastopa porodniškega dopusta. Seveda v odločbi piše biti doma in počivati. Ker pa sem breme zavoda za zdravstveno zavarovanje od 1. 5. naprej, sem pomislila, da bi preostale "malenkosti" nakupila do takrat in bila potem res doma, če bo slučajno kakšna. Za malenkosti (plenice, kozmetiko, ...) sem pa naračunala, da bo treba zapravit še ene 250 eur in bi mi denar od paketka kar prav prišel.

Pa še eno vprašanje glede posteljnine: ali pri odejicah in povšterčkih pazite, da so z antialergijskim polnilom ali vam je vseeno?

Danes sem imela pregled pri G in bila pohvaljena, ker se od zadnjega pregleda nisem nič zredila, oz. sem se po njeni tehtnici v celi nosečnosti zredila za +7kg.
Za seznam naj bo pa moja tetnica: +9 kg, 33t (predlagam, da so v seznamu tudi tedni, ker tako kg dobijo večji pomen).

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.4.2009 18:52:18   
Anonimen
za vsa nakazila iz csd-ja so datumi objavljeni vsak mesec na:

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

tako, da si lahko vsak mesec sproti kontrolirate, kdaj so otroški in porodniška.
tudi jaz se strinjam z tem da pošljemo eni sms ko bo akcijauser posted image . no jaz upam da nebo pred 15- še moremo kaj dokupit pa bodo do takrat eurčkiuser posted image
jaz si bom pa verjetno šla za večerjo naredla palačinke- ste mi naredile lušte.

(odgovor članu tecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.4.2009 19:07:52   
bamoocham
Tečka, mislim, da nakazujejo denar le enkrat na mesec (okoli 15) in ne po odločbi.

Eh, glede komisije pa se ne sekirat. Mene niso nikoli do zdaj (morem potrkat) kontrolirali. Res je pa, da ne hodim kam daleč (v trgovino-nekaj je pa treba jest, pa na kako kavico). Ker če bi bila pa res skos doma, bi se mi po moje zrolalo. Sem pa tudi  na materinsko hodila vmes, pa ni blo nč narobe.

Drugače bom pa js ostalo še nakupila, kar manjka, potem ko bom že v porodniški. To je pa od 24.5. naprej.
Glede posteljnine pa js nisem bila nič pozorna na antialergijsko polnilo. Sem naročila pri Recinkotu, upam, da je ok.

Tak, zdj grem pa mal z neta, cel dan sem že gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.4.2009 19:37:30   
tadejluka
Hej...
Jest mam odločbe že doma,...
posteljnino sem naročila pri tikita d.o.o (cel komplet- povšterček, kovterček, obroba za posteljo in baldahin je blo cca 50 eur...
me pa tkooooo križ boli že cel teden
kile +-0 oziroma najprej -7-slabosti, nato +7, tako da sem na pred nosečniški teži (je pa že od prej preveč) sem v 33tedn3 dni

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.4.2009 19:46:02   
Snoopyka
majana-res ni slaba ideja tole...bi se tud js priporočala za ZS (z tvojo številko).

bačko-ja js sm iz okolice Murske Sobote, natančneje v Bakovcih. morda si že slišla za gostilno Rajh, no tm blizu sm...user posted image

js pa sm si po dolgem cajtu prvoščla  ocvrte malencane za prilogo pa zelenjavouser posted image
punce bi neki vprašala....ve to bolj veste...
me ful mantra trebuh čist spod (kot da bi mela krče) in neki mal je z mene stekl, vendar tašča prav da to nemor bit voda, kr se baje voda sam ulije.
js pa sm drugač slišala... a mi lahk lepo prosim tle pomagate? moj že zgana paniko...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.4.2009 20:02:18   
Goldy
snoopyka - kaj pa če bi se šla pokazat v P?

tadejluka - a ima tikita d.o.o. kakšno internetno stran? Pa dobiš stojalo za baldahin zraven?

bamoocham - mene tudi ni komisija nič kontrolirala (moram tudi potrkat), sem se pa v začetku kar držala, proti koncu pa malo manj.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.4.2009 20:29:19   
lino
Snoopyka voda ti lahko odteče v curku-kar naenkrat ali pa ti v kapljicah uhaja...jaz bi na tvojem mestu šibala v P. user posted image

Srečno!user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.4.2009 20:32:01   
lenika
Snoopyka verjetno je res samo kakšen izcedek, ki je za nosečnost normalen, a bi bilo mogoče vseeno bolje, če bi se šla jutri pokazat.

Majana79 super je ta ideja s telefonskimi številkami, se pa strinjam glede prepovedi rojevanja do 15.5. user posted image

Drugače je pa res hladno in je fajn, da naši malčki še nekaj časa počakajo v trebuščkih, da ne bomo za njih še bunde kupovali.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.4.2009 20:49:16   
Snoopyka

sj ju3 mam ginekologa ob 7 uri...držite pesti, zdj pa grem spat, k sse ne počutim najbolš...mam občutek da mi bo otrok padu vn, upam de se je sam namestu in da nebo treba že dans kričat v rakičanu....

ve si pa lepo tipkajte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.4.2009 21:03:14   
tadejluka

tadejluka - a ima tikita d.o.o. kakšno internetno stran? Pa dobiš stojalo za baldahin zraven?

Stojalo ni vključeno v ceno, ga pa lohk dobiš zraven- jest sem ga naročila in sem zadovoljna, stane pa 8eur pa še nekej
Nimajo več spletne strani, je pa na RR tel. številka in mail, pa se lahko zmeniš- Tikita
Telefon: 040 412 162
E-mail: tikita@siol.net
so ful prijazni, pošlejo ti vzorčke po mailu pol pa sam izbereš,...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
23.4.2009 21:17:37   
Goldy
tadejluka - hvala!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
23.4.2009 21:24:04   
Tira
Bamoocham upam, da nimam revme. K to se mi res grozn sliš. Skrbi me pa zato, k me bolijo roke, da ne morem nič delat. To niso samo mravljinci - te imam v blazinicah. Bom jutri, ko imam G vprašala. Pa še izpit imam, upam, da bom lohk pisala s temi prsti (če bom znala seveda user posted image ).

Zdej grem pa pred TV pogledat, če je kej pametnega. Moj user posted image  itak že spi na kavču user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
23.4.2009 21:24:36   
princ_princeska
Snoopyka  držim pesti, da je vse v najlepšem reduuser posted image in mirno noč ti želim

Majana79- tudi meni se zdi ta ideja o obveščanjuuser posted image

S temi palačinkami ste pa še mene napravle, da se mi sline cedijo, tako da jutri mi ne uidejouser posted image ...namazane pa z lino-ladom(belim)...mmmmmmmmmmm

zdej pa hitro spat, da slučajno ne bom šla pečt palačinkuser posted image

nočka

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.4.2009 22:36:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
kolk vsi mirkajo name, sej je lepo, ampak, ko bom šla v rim, sm se odločla, da ne bom sporočila mami, ker je vsa panična, ne spi, ne je, je čist živčna, pa še sladkorni bolnik je, tko da ji nočem povzročat brezveznih skrbi!

Ja, bolje je da izve potem ko boš odrešena. user posted image Je rekla banica Metka na MŠ da je ena rodit prišla vsa panična in izjavila:"Vsi doma bruhajo, ker sem šla rodit" - od samih skrbi najbrž user posted image user posted image , res grozno....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.4.2009 22:55:49   
Mala_princeska
majana-res ni slaba ideja tole...bi se tud js priporočala za ZS (z tvojo številko).
Jo bom nucala, če se bova zmenili tudi za izletek po Racmanke, če nisi pozabila.user posted image

Punce samo en dan me ni na RR, pa že toliko naklofate user posted image , sem bila z nosečo kolegico v šopingu - njej sem podarila kompletek iz pliša (rodi konec avgusta), sama sem pa za našega user posted image kupila nov bel bombažast kompletek za iz porodnišnice user posted image . Tko da sva bile leteče, vmes kavica, sokec, kosilce....In je bila ura že čez 17h, ko sem priracala domov; pa pakiranje za na morje - jutri gremo (sobota do ponedeljek).
Sem na srečo v Sanolaborju kupila tiste tampone za v bazen. user posted image

Tko da se počasi poslavljam za par dni - uživajte, pa ne še rojevat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.4.2009 23:18:08   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Revma tud mene precej matra...ampak v levi nogi...si jo moram včasih ponoči v dodatno dekico zavijat...sam nič kaj ne pomaga...
Tudi mravljince imam v rokah, ampak pomaga,če jih stresem...saj med nosečnostjo je normalno, da postane v karpalnem kanalu gužva zaradi otekanja...potem pa pride do utesnitve in mravljincev...ko rodimo, bo vse po starem ( razen kil user posted image user posted image  ).

biba14, mene tudi sklepna revma matra, sem se še kot otrok v 4. razredu zdravila zaradi tega... Mogoče ti bo kaj moja varianta pomagala: najlažje mi je narediti toplo kopel, da si nogo fejst pregrejem, pa potem zavijem v suho brisačo in grem počivat. Pomagajo tudi obkladki iz medu, ampak tega ne prakticiram več. Zdaj sem si v lekarni kupila kremo, namenjena sicer bolj športnikom po kakšnih poškodbah, zvinih, bolečinah v mišicah...Perskindol active gel. Ta tudi greje ko se namažeš in meni takoj pomaga.

Tira te bolečine, ki jih ti opisuješ, so pa podobne, kot so nam jih opisovale babice v MŠ. Baje je nekaj v zvezi s karpalnim kanalom, tako kot je napisala biba, pomagala pa naj bi imobilizacija. Ne se smejat, nam je rekla, da lahko uporabimo ščitnike za rolanje - da s tem dosežemo najbolj pravilno lego. Najbolje če lahko spiš z njimi, pa tudi čez dan uporabljaš, kolikor lahko. Poskusi.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.4.2009 23:43:19   
tinca84
Jst pa sem danes bila prvič v MŠ, se mi je kar dopadlo, mojemu tudi, na srečo ni zaspal in ni bil tečenuser posted image
Loveforever sonček85 v porodni? Joj držim pesti in diham z njouser posted image user posted image user posted image
Snoopyka upam, da boš lahko spala z user posted image pa se zmeni, da še malo počaka v toplem trebuščku.

Zdaj pa gremo spančkat. Čim lepše sanje vam želim, jaz bi imela takšne.....

user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.4.2009 7:13:54   
princ_princeska
jutro moje drageuser posted image inuser posted image

najprej postrežbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , karkoli pač kateri paše...meni osebno kakav mmmmmmmm

kot vse kaže pri nas, bo vreme solzno...joj joj, kje je sonček,... pa sej je april, važno, da bo lepo vreme, ko bomo me z vozički špranciraleuser posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.4.2009 7:20:41   
princ_princeska
Snoopyka javi, kako je bilo pri G..

Mala_princeska lepo se imej in uživaj...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.4.2009 7:26:22   
lino
Dobro jutro drage souser posted image .

Sem vam skuhala kavicouser posted image , čajekauser posted image , ali pa kapučinouser posted image in zraven vam ponudim kos user posted image kr tk za energijo in lepši dan.user posted image

Danes sem bolj zgodaj vstala, ker sem sina peljala v šolo-imajo kao boljšji sejem starih knjig in sva jih celo škatlo v šolo nesla (sem jih zadnjič, ko sem pospravljala želela vstran vreč ampak potem nisem imela srca in sem jih v škatlo spravila, da jih bom pač podarila...)

Snoopyka...sta še v enam??? Upam da ja!user posted image user posted image Sem se ponoči kr naprej na tebe spominjala (ko obiskujem WC)...in upala, da je vse v najlepšem redu insem morala sedaj it prečekirat...

Tudi jaz bi imela telefonsko številko, da bi lahko javila, ko bo moja "pot v Rim" končana...
Ampak res se strinjam, da ne pred 15.5., tk tam nekje po 25.5. se šele lahko pričnete tiste res začetne odpravljati...jaz pa imam namen tam nekje po 8.6. odpotovat...bi bilo najbolje, če bi do 18.6. zdržala, ker ima takrat stric od user posted image rojstni dan.user posted image

Kaj te tablete magnesol pomagajo pri prebavi???

o.k., sedaj pa grem nazaj v posteljo, ker je mrzllooo...grem pod kovterček in verjetno me bo itak spet zmanjkalo...user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.4.2009 7:39:27   
Hanuši
user posted image
Samo, da vas najprej počastim z eno veliko kavo, ali capuccinom, ali...

pospremim princesko v šolo, pol pa se vam javim

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 24.4.2009 7:41:21 >

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.4.2009 8:04:21   
Lsica
Dobro jutro,

tudi jaz sem že pokonciuser posted image , čeprav sem včeraj kar dolgo ponočevala...

Pa je končno petek...user posted image se veselim, ker bova z mojim spet imela malce več časa za naju. user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.4.2009 8:08:41   
Hanuši
Evo mene spet nazaj.

Jest sem se pa tok veselila DANAŠNJEGA JUTRA, ker sem bila skor 100%, da nas bo zbudil sonček, pa je spet eno sranje zunaj.

Snoopyka jest močno upam, da bo vse bp, ker je še mal prehladno in kar povej svoji štručki, da se loh še mal pri tebi greje. Pa ne v zunanjem, ampak notranjem naročju.

Mala princeska srečno pot in lepe počitnice, mi pa še vedno ne vemo ali bi šli v Savudrijo ali ne. Oz. jaz še ne vem. Princeska ima počitnice, moj pa cel teden dopust. Sej, če bi ta mala ful pritiskala pol bi se lažje odločila, da gremo, tko pa naša vsak 1. maj reče: "pa kakšen morje je to, če se ne morem kopat???"
No bomo še vidl.

No fajn, pol smo kar zmenjene za obveščanje. Majana pol pa najboljš, da nam kar vsem pošlješ številko.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.4.2009 8:17:26   
Hanuši
de/bilder/sonne/1/zonnen-(37).gif]user posted image [/url]

...no pa naj nas vsaj ta malo pogreje, če se že ta pravi skriva

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.4.2009 8:22:52   
bačko
Jutro!
Snoopyka poročaj ko prideš domov kaj je s teboj!
Mala princeska uživaj še namesto mene.user posted image
Jaz pa sem mislila da bom danes malo dlje lahko spala pa mi začnejo ob 7.30 pri sosedih vrtat in razbijatuser posted image Groza!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?