kalanteja
|
Mala princeska ma nisem naredila izpita, grem na drugi rok, me je strah k sam vrag, ravn zarad tega k mi je vedn tk slabo! A teb ni nikoli bilo slabo pri izpitu v času nosečnosti. Jaz sem morala zapustit izpit po 15 min, ni čudn da nisem naredila!5 mi je dal, sem pa blizu bila Ma me je sedaj še bolj strah tega izpita, itak mi bo spet slabo, jo znorela bom Jaz se pa z porodom zaenkat še ne obremenjujem, verjetn se bom naslednji mesec, ko bo več časa , sedaj imam frko z šolo, bemti, pa sem se kar učila .... Jaz še posteljice naročila nisem, ker moj kar nekaj odlaša, kar misli, da ne bo ok, naročit jo mislim pri Recinkotu od Lip Poljčane. Veliko me sprašujejo kaj mi naj prinesejo ko bom rodila, pa se sestri rekla, da naj mi prinese postelnino, pa si bom jaz samo eno kupila, pa ne vem a je fajn imet 2 ali 3? Glede oblačil pa jih bom potem šla kupit v Kik, sam ne vem kam še, A je v Celju velika trgovina, včasih vem, da sem hodila v te trgovine v Avstrijo, ko ni bilo v bližini še daichmana in pa hoferja- ampak nikoli nič kupila v kiku, mislim pa, da bom tudi tokrat šla gor! Je velika trgovina! Mi je vseen kam grem v Celje ali v Avstrijo razdalja je ista, ceste so pa v Avstrijo lepše Sedaj ko se je začelo delo zunaj se moj o najinem prvem otroku nič kaj ne pogovarja, niti o imenih, nič, ma sem včasih tako žalostna, imam tak občutek, da je vse na men, pa pol če ne bo vse ok pripravljeno bom pa js kriva, da se nisem potrudila. Ma tk se osamljeno včasih počutim, še sreča, da imam sestro dvojčico, da je ona zraven mene. Moj dopoldan zunaj skoz nekaj dela- včasih sva pač skupaj, popoldan pa gre na šiht, da sem večinoma sama, z taščo se mi pa ni za menit, ker mi gre iz dneva v dan bolj na živca, mi je v nedeljo težila, ker sem šla regrat nabirat, se pač ni spodoblo, ker je bil nek praznik, jaz pa teh praznikov sploh ne upoštevam, niti v cerkev ne grem pol sem pa najslabša zarad tega... Sama sem mnenja, da je cerkeva največja mafija in da se tam dogajajo svinjarije, imam pač svoje mnenje in ne odstopam. Malo sem se razpisala, mi je malo lažje, grem sedaj počasi za kosilo pripravit! Lep dan vsem