bamoocham
|
Dober večer. Uh, kak ste se razpisale Danes sem bila na materinski, pa smo imeli najprej psihološko pripravo na porod, kasneje pa še o zobkih. Je rekla zobozdravnica, kot ste že nekatere rekle-nič dud, nič flašk, nič sladkega čaja- zaradi deformiranosti zob, kariesa. Potem pa še o fluorovih tabletah, kk so fajne, pa da bi jih vsak otrok moral jemati... Lsica, kam hodiš na materinsko?Sem dobila občutek, da hodiš v Velenje Kalanteja, js sem nekaj cot kupila v Pikapolonici par dni nazaj, ko so imeli znižanje (20% in 50%), nekaj cotk mi je starejša sestra posodila, nekaj pa jih dobim na posojo še od sestre od mojega. Drugače pa bom šla kupit v Kik-a v Celje, menda imajo ful fajne stvari za otroke gor. Sem bila že 1000x gor, pa nisem nikoli pozornosti polagala na cotke za otroke. Mojjaka, js sem v 31 tednu, pa je naša tut kr na ritki. Pa nič ne zgleda, da se bo obrnila kmalu. Itak še majo čas. Mala_princeska, hvala za knjigo. Tole napišem, pa se spravim brat. Js sem flaške kupila v Pikapolonici, so imeli eno akcijo, da eno kupiš in eno dobiš gratis (Aventove), ampak mislim, da sem kupila preveliko. Bomo videli, kako bo z dojenjem, pa bomo potem dokupili pravo velikost. Donna, meni sta obe imeni ful všeč. Tako, da se tu ne bi mogla odločit, katero je lepše. Slavljenki, vse naj naj, čeprav malo pozno Sem dobila mail od Recinkota, da bojo jutri dostavili naročeno-js pa sama tistih težkih paketov ne morem nosit. Mojega pa tudi ni, tako da bo počakalo na popoldan, da grema iskat na pošto. Naročila sem posteljico, 2x posteljnino, 1x jogi, 2x tetra plenice. Ok, zdj pa grem brat knjigo. Lep večer še naprej in se beremo jutri. Nočko vsem, če se odpravljate spat. Papa
|