Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Jaz sem bla pa danes na predavanju (zobozdravnik) kjer je odsvetoval vsako flaško, dudo... Pravi da dojenček tega ne rabi, da lahko pije požlički oz. kasneje iz lončka. Če že, potem naj bi bla steklena, da je ne more sam držat, boljše pranje. Tko da spet ne vem, al naj kaj kupujem al nič. Seveda upam, da bom lahko dojila, ampak morda bi pa kakšen čaj za krče tudi prav prišel, sploh poleti, ko je vroče in smo vsi dehidrirani. Kaj mislite??? Sej nočem bit pametna, sam tiste, ki smo že mamice vemo, da zobozdravniki tooooooooooooook težijo. Lej moja je bila od 1. meseca na flaški, kaj al po tem takem naj sestradajo, glede na to, da ima adaptirano mleko tut neki sladkorja dodanega . Ne, mal sem jezna, ker moja prijateljica je tut zobarca, ma to se tko obnaša kot, da ima človek na sebi samo zobe in nič drugega. Ker je Hana bila na adaptiranem, sem ji mogla tut tekočino za žejo dodajat. Kuhala sem ji čaj, nesladkan seveda, pa ma čist super zobe, tut deformiranih nima nič zaradi cuclja, pa je že 9 let stara, kar pomeni, da bi se sedaj nepravilnosti že videle, glede na to, da ima že večino stalnih zob. Sem pa zagovornik nesladkanih čajev. Pri nas Hana pije sok samo na kakšnem rojstnem dnevu, drugače pa jaz zjutraj pisker čaja skuham, dodam malo limone in to pijemo čez dan. Tko da Lsica, zobarje malo z rezervo vzemi.
|